موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یه سوال مهم.زمان مصاحبه من توی ابوظبی افسر از من ترجمه کارت پایان خدمت رو نخواست و من هم چیزی نگفتم ایا در جواب کلیرنس اهمیتی داره با توجه به اینکه من در فرمهای اولیه ذکر کردم که سربازی رفتم؟
منتظر جواب دوستان!!با تشکر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-10 ساعت 22:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-10 ساعت 22:33 توسط farzad101.)
(2010-08-10 ساعت 12:29)Radian نوشته: کسی ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی رو داره به من بده ؟
من توی سایتش گشتم ، فقط شماره تلفنش رو پیدا کردم .
بیا عزیزم اینم ای میل ابوظبی
abudhabiIV@state.gov
ضمنا تاپیک مربوط به نمونه مکاتبات با سفارت و کی سی سی رو هم مطالعه کن
چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-10 ساعت 19:06)انرژی نوشته: سلام به همه دوستان
یه سوال مهم.زمان مصاحبه من توی ابوظبی افسر از من ترجمه کارت پایان خدمت رو نخواست و من هم چیزی نگفتم ایا در جواب کلیرنس اهمیتی داره با توجه به اینکه من در فرمهای اولیه ذکر کردم که سربازی رفتم؟
منتظر جواب دوستان!!با تشکر
سلام
من هم با وجود اینکه خودم یاداوری کردم باز هم گفتند که لازم نیست....
نگران نباش
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[b]همین جوری هی فرت و فرت سوال مطرح میشه .
توی اداره مهاجرت ، صفحه ی دریافت فایل I-134 ذکر شده که نیازی به Nortarized کردن فرم نیست و تاکید هم کرده که It is not necessary
حالا من داشتم نامه ی ابوظبی رو نگاه میکردم . مورد 11 هم یا 12 هم نوشته که :
A Nortarized I-134 Form
بالاخره من نفهمیدم الان این باید محضری بشه یا نشه . توی سایت خوندم که نیازی نیست .
میشه یه نفر شفاف سازی کنه با دلیل .
متشکرم .[b/]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید می خوام بدونم که برای تمدید مدیکال ایا باید نامه از خود سفارت داشته باشیم؟واینکه کسی می دونه که هزینه تمدید چه قدر میشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از بچه ها بوده که ويزا شو يه نفر ديگه واسش از سفارت آنکارا تحويل گرفته باشه؟مثلا يه دوست يا يه فاميل؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من به تازگی ویزامو گرفتم و تا اوایل آبان میرم آمریکا،و اعتبار پاسپورتم تا 20 فروردین سال آینده. اگه الان پاسمو عوض کنم مشکلی برای مهر ویزام به وجود نمیاد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-13 ساعت 17:44)f.p نوشته: (2010-08-13 ساعت 15:22)f.p نوشته: (2010-08-10 ساعت 00:10)shgh57 نوشته: (2010-08-09 ساعت 23:55)To USA نوشته: در سفارت این مدارکی رو که تحویل میگیرن خودشون پانچ یا منگنه میکنن یا ما منگنه کنیم؟ مثلا صفحات کپی شناسنامه رو منگنه کنم؟
دوست عزیز
در سفارت آنکارا که اصل مدارک رو میگیرن نه کپی اونها رو. چون کپی ها رو بهمراه ترجمه مدارک قبلا پست می کنین. ولی ترجمه هر مدرک بهمراه کپی اون معمولا توسط دارالترجمه بهم وصل میشه و مهر دادگستری می خوره که شما همین ترجمه اصل رو باید برای سفارت بفرستید یا در مورد سفارت ابوظبی با خودتون ببرید.
اگر اصل ترجمه ها رو براي سفارت ارسال كرده باشيم روز مصاحبه بازهم مدرك ديگري رو ميخوان / بايد مدارك ديگري رو هم ارائه بديم ؟(چه مداركي)
مديران محترم ممكنه پاسخ بديد
اصل مدارکی که اصل ترجمه آنها را فرستاده اید. مثلاً اصل شناسنامه، اصل مدرک تحصیلی، اصل سند ازدواج و ...
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[دوست عزیز
در سفارت آنکارا که اصل مدارک رو میگیرن نه کپی اونها رو. چون کپی ها رو بهمراه ترجمه مدارک قبلا پست می کنین. ولی ترجمه هر مدرک بهمراه کپی اون معمولا توسط دارالترجمه بهم وصل میشه و مهر دادگستری می خوره که شما همین ترجمه اصل رو باید برای سفارت بفرستید یا در مورد سفارت ابوظبی با خودتون ببرید.
[/quote]
اگر اصل ترجمه ها رو براي سفارت ارسال كرده باشيم روز مصاحبه بازهم مدرك ديگري رو ميخوان / بايد مدارك ديگري رو هم ارائه بديم ؟(چه مداركي)
[/quote]
مديران محترم ممكنه پاسخ بديد
[/quote]
اصل مدارکی که اصل ترجمه آنها را فرستاده اید. مثلاً اصل شناسنامه، اصل مدرک تحصیلی، اصل سند ازدواج و ...
[/quote]
پس كليه مدارك به زبان فارسي رو بايد با خودمون ببريم . آيا غير از مدارك زير ، مدرك ديگري رابايد برد؟
- پاسپورت
- مدرك / مدارك تحصيلي(از ديپلم تا ...) و ريز نمرات
- شناسنامه
-كارت ملي
- سند ازدواج
- مدارك مالي (سند ملك،حساب بانكي ،مدارك اسپانسر و ؟ )
- 2 قطعه عكس
- كارت زرد واكسن-
-Job Offer(اگر داريد)
-و ؟؟؟
[/quote]
دوستان ديگه كسي به تالار سر نميزنه ؟!!
چرا هيچكس جواب نميده ؟!