کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-08-13 ساعت 18:07)f.p نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 17:50)Taraneh نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 17:44)f.p نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 15:22)f.p نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 00:10)shgh57 نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 23:55)To USA نوشته:  در سفارت این مدارکی رو که تحویل میگیرن خودشون پانچ یا منگنه میکنن یا ما منگنه کنیم؟ مثلا صفحات کپی شناسنامه رو منگنه کنم؟

دوست عزیز
در سفارت آنکارا که اصل مدارک رو میگیرن نه کپی اونها رو. چون کپی ها رو بهمراه ترجمه مدارک قبلا پست می کنین. ولی ترجمه هر مدرک بهمراه کپی اون معمولا توسط دارالترجمه بهم وصل میشه و مهر دادگستری می خوره که شما همین ترجمه اصل رو باید برای سفارت بفرستید یا در مورد سفارت ابوظبی با خودتون ببرید.

اگر اصل ترجمه ها رو براي سفارت ارسال كرده باشيم روز مصاحبه بازهم مدرك ديگري رو ميخوان / بايد مدارك ديگري رو هم ارائه بديم ؟(چه مداركي)

مديران محترم ممكنه پاسخ بديد
اصل مدارکی که اصل ترجمه آنها را فرستاده اید. مثلاً اصل شناسنامه، اصل مدرک تحصیلی، اصل سند ازدواج و ...

پس كليه مدارك به زبان فارسي رو بايد با خودمون ببريم . آيا غير از مدارك زير ، مدرك ديگري رابايد برد؟
- پاسپورت
- مدرك / مدارك تحصيلي(از ديپلم تا ...) و ريز نمرات
- شناسنامه
-كارت ملي
- سند ازدواج
- مدارك مالي (سند ملك،حساب بانكي ،مدارك اسپانسر و ؟‌‌‌ )
- 2 قطعه عكس
- كارت زرد واكسن-
-Job Offer(اگر داريد)
-و ؟؟؟

از چیزایی که لیست کردید، ریز نمرات و کارت واکسن رو واسه سفارت لازم ندارید. بجای کارت واکسن باید جواب مدیکال همراهتون باشه (البته فقط پاکت پلمپ شده و نه سی دی). کارت پایان خدمت هم اگه دارید باید اضافه کنید.
اصل ترجمه های اینها و یه کپی از هر کدوم رو که قبلا با پست فرستادین، حالا تو سفارت باید اصل اینهایی رو که پست کردین ، همراه داشته باشین و تحویل بدین تا با مدارک ارسالی تون چک کنند و بعد به شما برگردونند.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: f.p ، yek_mosafer
دوست عزیز
در سفارت آنکارا که اصل مدارک رو میگیرن نه کپی اونها رو. چون کپی ها رو بهمراه ترجمه مدارک قبلا پست می کنین. ولی ترجمه هر مدرک بهمراه کپی اون معمولا توسط دارالترجمه بهم وصل میشه و مهر دادگستری می خوره که شما همین ترجمه اصل رو باید برای سفارت بفرستید یا در مورد سفارت ابوظبی با خودتون ببرید.
[/quote]

اگر اصل ترجمه ها رو براي سفارت ارسال كرده باشيم روز مصاحبه بازهم مدرك ديگري رو ميخوان / بايد مدارك ديگري رو هم ارائه بديم ؟(چه مداركي)
[/quote]

[/quote]
اصل مدارکی که اصل ترجمه آنها را فرستاده اید. مثلاً اصل شناسنامه، اصل مدرک تحصیلی، اصل سند ازدواج و ...
[/quote]

پس كليه مدارك به زبان فارسي رو بايد با خودمون ببريم . آيا غير از مدارك زير ، مدرك ديگري رابايد برد؟
- پاسپورت
- شناسنامه
-كارت ملي
- سند ازدواج
- 2 قطعه عكس
- كارت زرد واكسن-
-Job Offer(اگر داريد)
-و ؟؟؟

[/quote]

از چیزایی که لیست کردید، ریز نمرات و کارت واکسن رو واسه سفارت لازم ندارید. بجای کارت واکسن باید جواب مدیکال همراهتون باشه (البته فقط پاکت پلمپ شده و نه سی دی). کارت پایان خدمت هم اگه دارید باید اضافه کنید.
اصل ترجمه های اینها و یه کپی از هر کدوم رو که قبلا با پست فرستادین، حالا تو سفارت باید اصل اینهایی رو که پست کردین ، همراه داشته باشین و تحویل بدین تا با مدارک ارسالی تون چک کنند و بعد به شما برگردونند.
[/quote]

ممنون كه پاسخ دادين
منظورتون از اصل ، مدارك فارسي است ؟
و آيا مدركي رو از قلم ننداختم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yek_mosafer
(2010-08-14 ساعت 00:50)f.p نوشته:  دوست عزیز

[/quote]

[/quote]
[/quote]

- پاسپورت
- شناسنامه
-كارت ملي
- سند ازدواج
- 2 قطعه عكس
- كارت زرد واكسن-
-Job Offer(اگر داريد)
-و ؟؟؟

[/quote]

[/quote]

ممنون كه پاسخ دادين
منظورتون از اصل ، مدارك فارسي است ؟
و آيا مدركي رو از قلم ننداختم؟
[/quote]
حتماً فارسی یا به زبان دیگری بوده که ترجمه فرستاده اید. بله مدارک فارسی. در ضمن اضطراب به خود راه ندهید.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان: f.p ، yek_mosafer
ا سلام
من به تازگی ویزامو گرفتم و تا اوایل آبان میرم آمریکا،و اعتبار پاسپورتم تا 20 فروردین سال آینده. اگه الان پاسمو عوض کنم مشکلی برای مهر ویزام به وجود نمیاد؟
با تشکر
پاسخ
(2010-08-14 ساعت 13:08)amin_555 نوشته:  ا سلام
من به تازگی ویزامو گرفتم و تا اوایل آبان میرم آمریکا،و اعتبار پاسپورتم تا 20 فروردین سال آینده. اگه الان پاسمو عوض کنم مشکلی برای مهر ویزام به وجود نمیاد؟
با تشکر

شما زماني كه درخواست پاسپورت جديد ميديد، همون موقع قبلي رو بهتون پس ميدن. فقط زمان خروج از كشور بايد هر دو پاسپورت رو ببريد. با جديده از ايران خارج ميشيد و زمان ورود به اونجا بايد هر دو رو همراه داشته باشيد.

ضمنا شما كه پاسپورتتون تا فروردين مهلت داره و ميخواهي آبان بري. پس چرا ميخواهي عوضش كني.
پاسخ
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، ali1234
دوستان سلام.من مدارکمو ارسال کردم و به سفارت رسیده اما یه سوال واسم پیش اومده.من یک سال دانشگاه بودم ولی انصراف دادم اما توی فرم که ازم خواستن تمامی مراکزی که درس خوندمو بنویسم اشاره ای به دانشگاه نکردم.این مشکلی به وجود نمیاره؟ Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
(2010-08-14 ساعت 16:22)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام.من مدارکمو ارسال کردم و به سفارت رسیده اما یه سوال واسم پیش اومده.من یک سال دانشگاه بودم ولی انصراف دادم اما توی فرم که ازم خواستن تمامی مراکزی که درس خوندمو بنویسم اشاره ای به دانشگاه نکردم.این مشکلی به وجود نمیاره؟ Smile

نه ...
مشكل زماني پيش ميايد كه شما گفته باشي مدرك دانشگاهي داري ولي نداشته باشي
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، yek_mosafer
سلام.
دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن لطفا بگن دقیقا مبلغی که برای ویزا روز مصاحبه پرداخت کرده اند به درهم چقدر بوده؟ مندرجات نامه ی دوم هنوز آپ دیت نشده و مبلغی که درش اومده همونیه که از سال 2007 بوده. در حالیکه امسال از جولای به بعد تغییر کرده.
ممنون از پاسخ دوستان
پاسخ
(2010-08-14 ساعت 21:20)arashir نوشته:  سلام.
دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن لطفا بگن دقیقا مبلغی که برای ویزا روز مصاحبه پرداخت کرده اند به درهم چقدر بوده؟ مندرجات نامه ی دوم هنوز آپ دیت نشده و مبلغی که درش اومده همونیه که از سال 2007 بوده. در حالیکه امسال از جولای به بعد تغییر کرده.
ممنون از پاسخ دوستان

مابرای سه نفر 9471 درهم دادیم یعنی برای هر نفر شد 3157 درهم(به جای 2850 درهمی که در نامه دوم نوشته بود). اونجا نوشته بود مبلغ رو می توانید به دلار، درهم یا با کردیت کارت پرداخت کنید. ولی همه به درهم می دادند
پاسخ
ممنون گاتا جان از اطلاعات دقیقت.
این مبلغ معادل تقریبا 860 دلاره. یعنی هر نفر 85 دلار نسبت به سال گذشته باید بیشتر پرداخت کنه. امروز درهم نسبت به هفته ی گذشته 6 تومان افزایش قیمت داشته. یعنی از 287 به 293 رسیده. با این اوصاف یک خانواده سه نفره اگه بخواد 20000 درهم با خودش ببره در همین فاصله ی یک هفته ای 120000 تومان باید بیشتر پرداخت کنه. و خوب این میتونه آثار همون کاغذ پاره ها باشه. و معلوم نیست با وضعیت سختی که یورو و دلار در معاملات بانکی ایران پیدا کرده و مسدود شدن حساب برخی از بانک ها این افزایش نرخ درهم تا کجا ادامه پیدا کنه!
سلام.
ممنون از پاسخ دوستان
[/quote]

مابرای سه نفر 9471 درهم دادیم یعنی برای هر نفر شد 3157 درهم(به جای 2850 درهمی که در نامه دوم نوشته بود). اونجا نوشته بود مبلغ رو می توانید به دلار، درهم یا با کردیت کارت پرداخت کنید. ولی همه به درهم می دادند
[/quote]

پاسخ
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، گاتا
(2010-08-14 ساعت 15:50)satusa نوشته:  
با تشکر

شما زماني كه درخواست پاسپورت جديد ميديد، همون موقع قبلي رو بهتون پس ميدن. فقط زمان خروج از كشور بايد هر دو پاسپورت رو ببريد. با جديده از ايران خارج ميشيد و زمان ورود به اونجا بايد هر دو رو همراه داشته باشيد.

ضمنا شما كه پاسپورتتون تا فروردين مهلت داره و ميخواهي آبان بري. پس چرا ميخواهي عوضش كني.

سلام
ممنون بابت جوابتون
اخه اونجا بايد برم DC تا برام عوض كنن.
پاسخ
با تشکر

پاسخ
سلام بچه ها من در مورد اجاره خانه ( یا گرفتن هتل ) در آمریکا سوال دارم. تاپیک مربوطه رو مطالعه کردم ولی به جواب نرسیدم، آیا ما میتونیم خانه ای رو فقط برای 3 ماه اجاره کنیم؟ یا اون 3 ماه بریم هتل بهتره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: new king
(2010-08-15 ساعت 10:27)amin_555 نوشته:  
با تشکر

مساله تعویض پاس به این راحتی هم نیست شما ویزاتون شماره پاس روش خورده!
این پست رو قبل از هر اقدامی بخونید:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...63#pid1063
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: amin_555 ، balot
(2010-08-16 ساعت 02:20)mina_s نوشته:  سلام بچه ها من در مورد اجاره خانه ( یا گرفتن هتل ) در آمریکا سوال دارم. تاپیک مربوطه رو مطالعه کردم ولی به جواب نرسیدم، آیا ما میتونیم خانه ای رو فقط برای 3 ماه اجاره کنیم؟ یا اون 3 ماه بریم هتل بهتره؟

سلام
اينجوري كه من ديدم قراردادهاي اجاره براي حداقل شش ماه است
براي 3 ماه بايد برين متل يا همون هتل آپارتمان و يا اولش برين هتل و بعد يه جايي پيدا كنين
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، OMID_R ، mina_s ، aadine ، Eskandari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان