کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
دوستان
این نمونه جواب kcc که نشون میده مدارک رسیده و در حال پروسس هستش.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing.

Interviews for the DV 2010 program will begin in October 2009 and conclude on September 30, 2010. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2009, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.

جواب که masih جان گذاشته نشون دهنده رسیدن مدارک هست ولی هنوز مراحل پروسس شروع نشده
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
سراوین جان
من که بهم گفت اطلاعاتت match نیست چطوری تایید بگیرم|؟بهشون رسیده نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
bluelady نوشته: سراوین جان
من که بهم گفت اطلاعاتت match نیست چطوری تایید بگیرم|؟بهشون رسیده نه؟

شما تاریخ تولدی که تو ثبت نام اینترنتی زدی رو باید پیدا کنی و با اون بهشون ایمیل بزنی تا جوابت رو بدن.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady
من دو تا اشکال هم توی فرمم که فرستادم هم هست اگه با همون اطلاعات اولیه میل بزنم بگم درستش میکنن یا به افیسر موقع مصاحبه توضیح بدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
bluelady نوشته: اشکان عزیز
تنها کاری که با توجه به پستهای برندگان 2009 در مورد اشتباه در تاریخ تولد کرد همینه که به kcc اطلاع بدی و پرینت انرا به افیسر نشون بدی اون باید اطلاعات رو عوض یا درست کنه.امیدوارم که همه موفق بشن.امید به خدا

به نظر من یه سر به سایت www.dvlotteryhelp.com بزنید
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
bluelady نوشته: من دو تا اشکال هم توی فرمم که فرستادم هم هست اگه با همون اطلاعات اولیه میل بزنم بگم درستش میکنن یا به افیسر موقع مصاحبه توضیح بدم؟

اونا رو هم باید ایمیل بزنید تا براتون درستش کنن
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
تصحیح اشتباهات در فرمهای ارسال شده
به چه صورتی هست
فقط قسمت اشتباه روپرواسکن کنم
چه جوری نامه بزنم-متنش-من 3 تااشتباه کوچک سوال30وشغل درامریکاومکان مصاحبه هست-گفت میتونی بفرستی-درست
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
باسلام به همه دوستای خوبم
من همونجوری کهseravin جان گفت واحتمال می دادم که یه روزتاریخ تولدمو اشتباه نوشته باشم . چند روز پیش درستش کردم و دوباره ایمیل زدم امروز جواب kcc رو دریافت کردم Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

حالا دیگه میدونم اشتباه از کجاست نمی دونم پاسمو که می خوام عوض کنم این یه روز توش تعقییر بدم (البته اگه بشه) یا اینکه ایمیل بزنم وبگم اشتباه از کجاست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان توجه داشته باشید که پروسس بر اساس شماره کیس انجام میشه
نه به محض رسیدن
با ارزوی توفیق
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b
f.o نوشته: هر کسی که میل تایید بستش رو گرفنه میشه اینجا هم بزاره
مرسی

Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to
the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation
of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail
is processed in the order of the date received, thus the importance of
submitting your forms in a timely manner.

Any information in this transmission pertaining to the issuance or
refusal of visas or permits to enter the United States shall be
considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and
Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such
information must be solely for the formulation, amendment,
administration, or enforcement of the immigration, nationality, and
other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM
guidance. If you have received such information in error, do not review,
retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance
upon this information, and contact the sender as soon as possible.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همهٔ دوستان،
امیدوارم که همگی‌ کارتون تا مرحلهٔ آخر خوب پیش بره.Wink

من یه سوال دارم و توی موضوعات هم نتونستم جوابم را پیدا کنم. می‌خوام بدونم بعد از اینکه رفتیم آمریکا و گرین کارت را گرفتیم قوانین رفت و آمد به آمریکا چه محدودیت هایی داره؟ می‌شه فقط گرین کارت را گرفت و برگشت؟

پاس سفید را کی بهمون میدن و چه مزایایی داره؟

چه مدت باید اونجا باشیم تا شهروند بشیم؟

حقیقتش می‌خوام برای دورهٔ دکترا برنامه ریزی کنم که ببینم می‌شه تمومش کنم یا نه؟

با تشکر از همه،
پاسخ
تشکر کنندگان:
soheilbadami نوشته: دوستان توجه داشته باشید که پروسس بر اساس شماره کیس انجام میشه
نه به محض رسیدن
با ارزوی توفیق

با توجه به جمله زير که توي جواب ايميل آقا هاشم هست، فکر کنم نظر شما برعکس ميشه.

Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
f.oعزیز بچه ها زحمت کشیدن برات متن kccرو که برای تعیید فرم ها می فرست رو گذاشتن
اما چون از منم خواسته بودی برات اینجا می گذارمش

Your forms have been received and are currently processing.

Interviews for the DV 2010 program will begin in October 2009 and conclude on September 30, 2010. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2009, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
Hashemجان
این پست شاید بهتون کمک کنه برای پیدا کردن بعضی جوابهاتون
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1382
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem
با سلام ميخواستم بگم من هم چند تا اشتباه در فرمهاي ارسالي به kcc داشتم به نظر شما اگر اصلاح كنم ودوباره با dhl ارسال كنم مشكلي پيش مياد در ضمن من 6 روز پيش ايميل زدم kcc ولي جواب ندادن نظر شما چيه البته اشتباه من در اسپيل فاميليم هستش بطوري كه در فرم اينترنتي با پاسپورت يكي هستش ولي درفرم ارسالي فرق داره.با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان