کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
majmaj نوشته: saeedhei عزیز
اداره گذرنامه ایران مهمترین چیز براشون اطاعات دقیق فارسی نوشته شده شما برروی پاسپورته .
پاسپورت خانم من تبدیل دقیق سیستمیش یه روز کمتر از تاریخ پاسشه دوبار هم تا حالا با همین تاریخ عوضش کردیم .
ماه و سال رو نمی شه عوض کرد ولی یه روز رو اونها هم تعقییر سال کبیسه می دونند .

با سلام

درسته در ایران متاسفانه گنجیشک رو رنگ میکنند و جای قناری میفروشند ......

در صورتی که الان در عصر تکنولوژی و فناوری اطلاعات هستیم ، و اگه مامور کنسولگری بخواد می تونه به این ایراد گیر بده .

باز هم ممنون ولی من خودم همچین ریسکهایی نمیکنم.
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
seravin نوشته: دوستان
نظرتون راجع به این پست چیه؟

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid16873
من که جا خوردم هر چی برنامه ریزی کرده بودم ریخت بهم

ShyShyCongratulations to all Friends whose Case Number are CURRENT this Month.
پاسخ
تشکر کنندگان:
seravin نوشته: دوستان

نظرتون راجع به این پست چیه؟

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid16873

من که جا خوردم هر چی برنامه ریزی کرده بودم ریخت بهم

من هم همینطور! حسابی هول کردم. من فکر می کردم برای آذر کارنت میشیم؟
یک متن ایمیل یکی گذاشته بود برای اینکه از روز مصاحبه با خبر بشیما، کجا بود؟
برای اسپانسر اقدام کنیم دیگه؟
امیدوارم همه بچه ها موفق بشوند.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
نمونه مکاتبه با kcc بعد از کارنت شدن
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: payman R
doostanike sabtenam kardid ke visa bultin ro baratoon ba e-mail khabar bedan baratoon e-mail oomad?
2.mage shomarehaye mahe novembro ham nabayad elam mikardan,mage 2 mah,2 mah nabayad elam nemikonan?
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من توی فرمهای ارسالی به kcc یادم رفت کلمه Islamic اول دانشگاه ازاد رو بذارم اشکالی داره؟مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه اشکال نداره. فکر می کنم بهتر هم باشه که بزارید. چون تو ترجمه Islamic میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
payman R نوشته: doostanike sabtenam kardid ke visa bultin ro baratoon ba e-mail khabar bedan baratoon e-mail oomad?
2.mage shomarehaye mahe novembro ham nabayad elam mikardan,mage 2 mah,2 mah nabayad elam nemikonan?

سپتامبر و اکتبر رو با هم اعلام کرده.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: payman R
سلام
بچه هایی که مشمول سربازی هستند و مخصوصا کارنت شده های عزیز حتما به این لینک برین.

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1218&page=4

شماره کیس: 2010AS00016XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:...
تاریخ دریافت نامه دوم:...
تاریخ مصاحبه:...
تاریخ دریافت کلیرنس:...
جمع تقریبی هزینه ها:....
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
سلام به همه
من تازه مدارك (نامه اول) رو با ايميل دريافت كردم. متاسفانه چيزي در مورد عكس نميدونم. ميشه راهنمايي كنيد. اگه عكاسي آشنا هم تو تهران دارين لطفا معرفي كنيد.
ممنون
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان:
seravin نوشته:
payman R نوشته: doostanike sabtenam kardid ke visa bultin ro baratoon ba e-mail khabar bedan baratoon e-mail oomad?

سپتامبر و اکتبر رو با هم اعلام کرده.

mage Dv 2010 az octobre shoroo nemishe?manzooretoon az septembre chiye?novembro too mahe septembre elam mikone?
پاسخ
تشکر کنندگان:
man age bekham tarikhe interview mo aghab bendazam bayad be kcc email bezanam ya be sefarat?aya khodam mitoonam tarikhe khasiro moshakhas konam?
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینم جواب ما برای روز مصاحبه
فکر کنم زود ایمیل زدیمBig Grin

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

Interviews for the DV 2010 program will begin in October 2009 and conclude on September 30, 2010. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2009, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122
.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، reza22
منم دقیقا همین جوابو گرفتم!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز باید بهتون این جواب رو بدن

Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi on June 29, 2009.
A notification letter will be mailed to you from KCC within the next 7-10 business days. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax ، parsa ، reza22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان