kavoshgarnet نوشته: نامه من 10 روز پیش از طریق ایمیل رسیده ایا از دوستان کسی هست که به من بگه اگه من فرمهای سری اول را فردا بفرستم اصلا بررسی می شه یا نه؟
تاریخ دریافت نامه قبولی از طریق ایمیل: August 05,2009
کیس نامبر: 2010AS00007000
چرا از طریق ایمیل به شما نامه دادن؟میشه بگی نامه از کجا اومده؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
از دو نفر از دوستان که جواب دادن ممنونم. اما من می خوام مطمئن باشم که دیر نشده آخه جایی تو همین سایت بخشی از ایمیلی از طرف kcc را خواندم که تا 15 آگوست مشخص می شه چه تعداد درخواست ارسال شده و یا به عبارتی فرمها را ارسال کرده اند. از دوستانی که سندی لینکی یا مدرک قابل اعتمادی دارند معرفی کنند. ممنون می شم.
در جواب lAILI محترم نیز عرض کنم که نامه پستی من نرسید ولی وقتی که با کانفریمیشن نامبر وضعیت قبولی را چک کردم متوجه شدم که پذیرفته شده هستم. و اگر شما هم آنلاین چک کرده باشید آنجا نوشته در صورتی که نامه پستی تا بعد از 1 آگوست دریافت نکرده اید با ایمیل KCCDV@STATE.GOV مکاتبه کنید و من هم مکاتبه کردم که نامه قبولی و فرمهای سری اول به ایمیل من ارسال شد. البته خودم خواستم که ایمیل کنند. حالا به خاطر اینکه دوستانی مثل من نامه پستی به دستشان نرسیده موقعیت از دستشان نره توی پست بعدی یک سری اطلاعات می دم که پیگیری کنند فقط کمی نگرانم که خیلی دیر شده باشه.
پست بعدی را مطالعه فرمایید.
شما فرمها رو هر چه سریعتر پر کن و ارسال کن با توجه به کیس نامبرت که بالای 7000 شما برای نوامبر کارنت میشید پس معطل نکنید
فایل پیوست مربوط به پاکته اوله فکر کنم با خوندنش مشکلت حل شه
2009-08-16 ساعت 01:45 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-18 ساعت 02:06 توسط kavoshgarnet.)
دوستان گرامی من قبل از اینکه در ادامه پست قبلی ام توضیحاتی بدم یاد سوال و جوابهای زیاد خیلی از دوستان در همین سایت افتادم در مورد اینکه نامه بدستشان رسیده ولی به صورت آنلاین موفق به چک کردن وضعیت قبولی خودشان نمی شن. خدمت این دوستان عرض کنم که اگر همانطور که دوستان دیگر در پاسخ به سوال من گفته اند, مطمئن هستید که درست ثبت نام کرده اید. یا نه اصلا کاری به آن نداریم. اگر فرمی که به دست شما رسیده درست است دیگر نیازی به چک کردن آنلاین ندارید که در ادامه درست بودن ثبت نام, وضعیت قبولی آنلاین و درست بودن فرم رسیده را با هم مرور می کنیم. همچنین دوستانی مثل من که نامه پستی دریافت نکرده اند وچک آنلاین وضعیت قبولی مثبت بوده را بررسی خواهیم کرد. هر چند که برای این موضوع خیلی دیر است اما برخورد کرده ام به افراد زیادی که هنوز نمی دانند که آیا پذیرفته شده اند یا نه و آیا همه چیز درست است یا نه؟
و این بررسی حتی برای ثبت نام دوره بعد نیز مفید خواهد بود.
(لطفا به حروف کوچک و بزرگ دقت فرمایید)
بررسی وضعیت ثبت نام صحیح
ثبت نام صحیح فقط از طریق سایت رسمی دولت آمریکا به آدرس: http://www.dvlottery.state.gov
صحیح می باشد و فرقی نمی کند که خود شما به صورت رایگان ثبت نام کرده باشید یا اینکه با پرداخت پول به یک سایت معتبر ثبت نام از این سایت انجام شده باشد. فقط مهم این است که:
1- برگه تاییدیه ثبت نام که در زیر آن صفحه آدرس: http://www.dvlottery.state.gov/application.aspx
داشته باشد در دست داشته باشید یا در غیر این صورت نگران نباشید:
2- برگه تاییدیه ای که در خط اول آن نوشته شده باشد:
ELECTRONIC DIVERSITY VISA ENTRY FORM
و خط دوم:
SUbmission Confirmation: Entry Recieved
Success!
و در ادامه خطوط:
Entrant Name: .............
Confirmation Number: 20101S1*********
و در بخش پایانی که با خط افقی جدا شده نوشته شده:
PAPER WORK REDUCTION ACT
*Public reporting ................
....
.
.
.
.
Washington, D.C. 20520.
3- در غیر اینصورت ممکن است ثبت نام کننده ثالث فقط به شما کانفریمیشن نامبر با فرمت بالا داده باشد که ممکن است آنهم صحیح باشد.
اگر با نوشته های بالا باز هم مطمئن نشدید در همین سایت جستجو کنید تا یک برگ فرم اسکن شده از ثبت نام صحیح را پیدا کرده و صحت آنرا کنترل نمایید. (من هم اسکن آنرا گذاشتم)
بررسی وضعیت قبولی
فقط در دو حالت شما پذیرفته شده هستید:
1- نامه ای از کنسولگری کنتاکی به آدرس شما رسیده و قبولی شما را به اطلاع شما برساند و در آن درخواست ارسال پول نکند. فرم آن نامه به این صورت است:
در بالای صفحه:
U.S Department of State
Kentuky Consular Center
.
.
U.S.A
تاریخ
بارکد
نام و مشخصات ثبت نامی خودتان
Dear نام و فامیلی شما
توضیحات
و در بخشهای پایانی:
Case Number: 2010AS00007000
(این کیس نامبر خودم هستش که به جای هشت رقم آخر هر عددی می تواند باشد)
PA Name: نام شما
.
.
و در آخر صفحه:
The Kentuky Consular Center telephone number is 606-526-7500
or send E-mail inquiry to KCCDV@state.gov
در صورتی که نامه مطمئن هستید که درست می باشد و از کنسولگری کنتاکی برای شما رسیده نیازی به چک آنلاین نیست و حتی آگر چک کردید و با جمله شما پذیرفته نشدید مواجه شدید اصلا مهم نیست و شما روند عادی را پیگیری نمایید.
(اسکن این یکی را هم گذاشتم)
2- در صورت نرسیدن نامه از سایت: http://www.dvlottery.state.gov/
و از لینک: http://dvlottery.state.gov/ESC
و بعد از خواندن راهنمایی و کلیک بر روی دکمه Continue
در صفحه باز شده و در قسمت مربوطه کنفریمیشن نامبر را وارد کرده و در قسمت نام فقط نام خانوادگی تنها را وارد نموده و در قسمت تاریخ تولد فقط و فقط سال تولد را وارد نمایید:
در صورتی که که اطلاعات را صحیح وارد نمایید در صفحه بعدی کد امنیتی که شامل چند رقم به صورت گرافیکی می باشد را وارد نمایید و وارد صفحه بعد می شوید که در صورت قبولی نوشته های زیر ظاهر می شود:
U.S. Department of State
Bureau of Consular Affairs
Electronic Diversity Visa
DV-2010 Entrant Status Check
Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2010 lottery.
If you have not yet received your selectee letter, please do not contact KCC until after August 1, 2009. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions they receive before August 1, 2009 regarding non-receipt of selectee letters. If you still have not received your selectee letter by August 1, 2009, however, you may contact KCC by email at kccdv@state.gov.
Return to Entrant Status Check Main Page
Return to Consular Affairs Main Page
Copyright Information
این اطلاعات صفحه من می باشد که همین الان برای تکمیل این پست مجددا وارد شدم و دوستان عزیزی که قبل از حدود 20 ژولای صفحه را با کمی تفاوت مشاهده کرده اند, نگران نشوند چون من پرینت هر دو را دارم که بعدا کمی تغییر کرد.
و در صورت عدم پذیرفته شدن؛ صفحه ای غیر از این ظاهر می شود که چون من به آن دسترسی ندارم نمی دانم چه نوشته ای دارد. اما مطمئن هستم که
Dear Selectee
ندارد. در صورتی که نامه رسمی و صحیح به دست شما نرسیده و در سایت با پیغام پذیرفته نشدن مواجه می شوید متاسفانه شما پذیرفته نیستید. و یا حتی اگر پذیرفته شده هستید و با نداشتن اطلاعات صحیح نمی توانید به صورت آنلاین وضعیتتان را چک نمایید راهی برای اثبات آن نیست.
البته یک راه دیگر هست که آن را پیشنهاد نمی کنم.
باز هم تاکید میکنم که اگر نامه ای به دست شما رسیده که مطمئن هستید که درست است نیازی به چک آنلاین نیست. و اگر چک کردید و دیدید که جواب منفی است اصلا مهم نیست.
البته در ادامه سعی میکنم که اسکن نامه ها را هم قرار بدهم که مطمئن تر باشید.
3- در صورت عدم دریافت نامه پستی و قبولی چک آنلاین[i][u]
در صورتی که طبق بند 2- فوق شما پذیرفته شده اید و نامه بدستتان نرسیده است (مثل خود بنده) نامه ای به کنسولگری کنتاکی به آدرس
KCCDV@state.gov
نوشته و درخواست نمایید تا نامه را برای شما ایمیل کنند که در این صورت هیچ فرقی با نامه پستی نخواهد داشت و برای بنده نامه قبولی به پیوست فرمهای
230-PART I , 230-PART II و DSP-122
ایمیل شده است البته به درخواست خود من از ایمیل فوق
(اسکن زیر را از نامه دریافتی با ایمیل خودم را گذاشته ام)
خوب خسته نباشید
شاید تا حالا متوجه شده باشید که من چرا با اینکه 5 آگوست نامه ایمیلی خودم را دریافت کرده ام تا به امروز 15 آگوست ... نه ببخشید شده 16 آگوست 2009 من فرم ها را پر نکرده و نفرستاده ام.
البته با این اوصاف خستگی فکر نکنم که فردا هم موفق به این کار بشم
حالا از دوستان مطلع , قصد جسارت ندارم ولی دوست دارم از کسانی که به صورت معتبر اطلاع دارند که تا چه زمانی افراد تنبلی مثل من فرصت دارند؛ با سند و مدرک یا لااقل با یک لینک ساده راهنمایی فرمایند که چقدر فرصت برای ارسال فرمها هست و آیا اصلا فرصت هست. البته خودم می دانم که باید هرچه سریعتر ارسال کرد.
فرم 1: نامه صحیح ثبت نام
فرم 2: نامه صحیح قبولی
2009-08-16 ساعت 10:56 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-16 ساعت 10:57 توسط payman R.)
سلام دوستان من سپانسرام تمام مدارک برام فرستاده فقط در صفحهٔ دوم فرم ۱۳۴ یه اشتباهی کرده میخواستم بدونم آیا میتونه این فرمو با e-mail برام بفرسته یا حتما باید با dhl بفرسته،از بچهای ۲۰۰۹ کسی فرمشو با e-mail دریافت کرده چون تو اون صفحه امضا هست.
payman Rجان
نمی تونن با ایمیل برات بفرستن چون یه جا باید امضا بزنن و نوترایزی باید بشه فرم هات
باید با پست برات ارسال کنن
ولی از برگه های مالیاتیشون چون کپیشو میخوان ازمون می تونن برات فقط برگه های مالیاتیشونو ایمیل کنن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
sh-b نوشته: payman Rجان
نمی تونن با ایمیل برات بفرستن چون یه جا باید امضا بزنن و نوترایزی باید بشه فرم هات
باید با پست برات ارسال کنن
ولی از برگه های مالیاتیشون چون کپیشو میخوان ازمون می تونن برات فقط برگه های مالیاتیشونو ایمیل کنن
formhaye jadid ehtiyaj be notrise nadare(aslan jayi baraye notrise kardan nadare)
kavoshgarnet عزیز من هم مثل شما نامم رو از طریق ایمیل 10 آگوست دریافت کردم و امروز DHL کردمش. اینکه دیر شده باشه یانه مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم دیر شده باشه فقط سریعتر پستش کن.
2009-08-16 ساعت 11:50 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-16 ساعت 11:51 توسط jMaster.)
سلام دوستان
یک سوال دارم
اگر در زمان مصاحبه یک خانواده سه نفری فقط فرد برنده اصلی اف بی آی چک بخوره، به اون دو نفر دیگر در همان زمان مصاحبه ویزا می دن یا اونا هم باید صبر کنند که جواب اف بی آی چک برنده اصلی بیاد؟
mahmoud 2010 نوشته: kavoshgarnet عزیز من هم مثل شما نامم رو از طریق ایمیل 10 آگوست دریافت کردم و امروز DHL کردمش. اینکه دیر شده باشه یانه مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم دیر شده باشه فقط سریعتر پستش کن.
mahmoud 2010 گرامی چقدر هزینه DHL دادی و از کجا پست کردی؟
jMaster نوشته: سلام دوستان
یک سوال دارم
اگر در زمان مصاحبه یک خانواده سه نفری فقط فرد برنده اصلی اف بی آی چک بخوره، به اون دو نفر دیگر در همان زمان مصاحبه ویزا می دن یا اونا هم باید صبر کنند که جواب اف بی آی چک برنده اصلی بیاد؟
پیشاپیش ممنون
اگر هم ویزا بدن تا برنده ی اصلی نباشه بقیه نمیتونن وارد آمریکا بشن.........برنده ی اصلی یا باید همراهشون بره یا قبل از اونها وارد بشه....توی ویزا هم این و زدن...
من تاریخ تولدم رو اشتباه زده بودم تو ثبت نام یعنی اصلا نمیدونستم چی زدم , به kcc ایمیل زدمو درستش رو گفتم اونا هم گفتن ما الان نمیتونیم کاری کنیم باید مدارکتو بفرستی , منم فرستادم حالا که چند روز پیش خواستم تایید بگیرم که مدارکم رسیده بهشون میگن باید تاریخ تولدتو بگی . منم که تاریخ تولدمو نمیدونم و بهشونم گفتم . حالا موندم چکار کنم ؟؟؟ یکی راهنمایی کنه ؟؟؟؟
مرسی
شماره کیس: 2010AS00001xxxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June/2009
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009 July 29
تاریخ کارنت شدن کیس:-
تاریخ دریافت نامه دوم: -
تاریخ مصاحبه:-
upload_section نوشته: بچه های کار درست لطفا یه راهنمایی مارو بکنن
من تاریخ تولدم رو اشتباه زده بودم تو ثبت نام یعنی اصلا نمیدونستم چی زدم , به kcc ایمیل زدمو درستش رو گفتم اونا هم گفتن ما الان نمیتونیم کاری کنیم باید مدارکتو بفرستی , منم فرستادم حالا که چند روز پیش خواستم تایید بگیرم که مدارکم رسیده بهشون میگن باید تاریخ تولدتو بگی . منم که تاریخ تولدمو نمیدونم و بهشونم گفتم . حالا موندم چکار کنم ؟؟؟ یکی راهنمایی کنه ؟؟؟؟
مرسی
یعنی چی اصلا نمیدونستم چی زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاریخ تولد خودت و زدی دیگه مال همسایتون و که نزدی....
خب حالا یا تاریخ واقعیت و زدی یا شناسنامه ایتو..........برو تو سایت که برنده ها رو چک میکنن با تاریخهائی که فکر میکنی زدی بزن تا ببینی کدوم درست در میاد..................
2009-08-16 ساعت 14:40 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-16 ساعت 14:59 توسط MajidShirzadeh.)
upload_section خیلی داری تند میری!!! حواست باشه اینجا جای این حرفها نیست و کسی اجازه توهین به مدیر هارو نداره!!!! هر جا مدیری واسه خودتی داداش اینجا دوستان حرمت دارن