کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
Ashkan78 نوشته: ببين من اخبار خوب رو زودتر از همه به گوشت رسوندم ها... رفتي مصاحبه بايد نكته به نكته و مو به مو بهم بگب چي شده و چيكار كردي. وگرنه اطلاع رسانيم رو حلالت نمي كنم!!!!

neli-basi نوشته: لولللللللللللللل بچه ها خیی عالیه.امسال با چه سرعتی دارن کارنت می شن بچه ها.اینطور که بوش میاد ما هم سری دوم خواهیم بود.به همه دوستان عزیز تبرک می گم.

اشکان جان
یه چند روزی دیر رسیدی قبلا سندش به اسم یکی دیگه خوردهBig Grin
به تاریخ پست های زیر دقت کن.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid16873
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid16883
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: sniffer
حق با تو هست. منم اول اظهار بي اطلاعي كردم كه آيا كسي زودتر از من جايي نوشته يا نه.

ولي اين دوستمون از پيغام من فهميده. اون بولتن ويزا و كارنت شدن كيس ها متاسفانه به عنوان موضوع مهم نشانه گذاري نشده (كه به نظر من بايد بشه) كه هي نره صفحه دوم و خيلا مثل من و اين دوستمون از دست بدنش.

seravin نوشته: اشکان جان
یه چند روزی دیر رسیدی قبلا سندش به اسم یکی دیگه خوردهBig Grin
به تاریخ پست های زیر دقت کن.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid16873
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid16883
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی و بازم تبریک برای اونهایی که دور اول کارنت شدن.
من دیروز سئوالی کردم که به دلیل بحث داغ برم یا نرم کسی جوابم رو نداد .یه لحظه شک کردم گفتم نکنه تاپیک اشتباه رفتم.........
من شهریور فارغ التحصیل می شم ولی تا ابن یا اذر فقط مدرک موقت بم می دن که شنیدم ارزشی برای ترجمه نداره.من برای مصاحبه باید چه مدرکی دال بر اتمام درسم با خودم ببرم
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام f.o
مدرک لیسانس یا دیپلم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
لسیانس
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی منم تبریک می گم و خیلی خوشحالم که اینقدر کار همه داره سریع پیش می ره Big Grin
راستی مگه قرار نبود دوباره یک میتینگ برگزار بشه پس چی شد . ما منتظریم لطفا بگین میتینگ بعدی کی هستش ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستاي من كسايي بودن كه مشكل شبيه به تو رو داشتن. چند تا كار هست كه اگه انجام بدي احتمال حل مشكلت زياده (قطعا حل نمي كنه). ديگه بقيه اش به شانست بستگي داره.

1- اين مطلب رو حتما خيلي با صداقت با Case Officer در ميون بگذار.

2- به عنوان اين كه مي خواي واسه ادامه تحصيل بري خارج، برواداره آموزش دانشگاهتون و يك ريز نمرات انگليسي با مهر و تأييد آموزش دانشگاه بگير (هم گرفتنش به دانشگاهت و مقررات داخلي بستگي داره و هم پذيرفتنش به اين دانشگاهت چقدر توي ايران شناخته شده باشه).

3- يه ترجمه غير رسمي، حتي شده خودت ترجمه كني بدون هيچ نأييد و مهري، از اون گواهي موقت واسه روز مصاحبه همراهت باشه.

4- اصل گواهي موقت رو با خودت ببر.

5- هر جا كه رفتي مصاحبه (بيرون از ايران)، يه سري به دارالترجمه بزن. شايد بيرون از ايرن همون گواهي موقت رو برات ترجمه كنن. واسه يكي از دوستام تو لندن چنين اتفاق خوبي افتاد.

6- اصل و ديپلمت كه دستته؟ در اين صورت اصل و ترجمه رسمي ديپلم فراموش نشه.

f.o نوشته: سلام به همگی و بازم تبریک برای اونهایی که دور اول کارنت شدن.
من دیروز سئوالی کردم که به دلیل بحث داغ برم یا نرم کسی جوابم رو نداد .یه لحظه شک کردم گفتم نکنه تاپیک اشتباه رفتم.........
من شهریور فارغ التحصیل می شم ولی تا ابن یا اذر فقط مدرک موقت بم می دن که شنیدم ارزشی برای ترجمه نداره.من برای مصاحبه باید چه مدرکی دال بر اتمام درسم با خودم ببرم
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سوال داشتم ... روز مصاحبه برادر من میتونه با من داخل سفارت بیاد یا فقط برنده اصلی رو راه میدن بدون همراه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
تا اونجا كه من مي دونم فقط برنده اصلي و وابستگاني كه همراهش ثبت نام كردند.

hamed_gh نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم ... روز مصاحبه برادر من میتونه با من داخل سفارت بیاد یا فقط برنده اصلی رو راه میدن بدون همراه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
hamed_gh نوشته: سلام دوستان

سلام فقط اونهایی که اسمشون تو نامه دوم نوشته شده میتونند برن داخل سفارت...شما نامه دومتون رو باید جلوی در ورودی به افسر نشون بدید ..بقیه باید لطف کنن و بیرون منتظر بمونن
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b
نه کپی از کارت واکسن ازتون میخوان و نه کپی برابر اصل مدارک!!
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem
منظور كپي برابر اصل شده نيست كپي از اصل مدرك. پارسال هم تمام اينها بحث شده ولي لازم به مهر برابر اصل نيست . منظور اين نوشته گرفتن كپي از اصل مدركه
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b
بچه های 2010 ازتون خواهش میکنم رفتین مصاحبه همتون بیاین و مثل 2009ایها کارهایی رو که کردید و سوالاتی رو که ازتون پرسیدن رو برای ماها بنویسید
بی صبرانه منتظر خبرهای خوش از طرف همتون هستیم که کارنت شدین
مارو یادتون نره
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر وقت اضافه دارید و دوست دارید کارای الکی انجام بدید میتونید برید همه مدارکتون رو کپی برابر اصل کنید
ولی یادتون باشه بعد که از مصاحبه برگشتید غر نزنید که چقدر کارای الکی انجام دادیم وهیچ کدوم رو نگاه هم نکردنBig GrinBig Grin
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
سلام من امروز مدارک sponsor‌ام به دستم رسید فقط در قسمت سوال ۱۱ فرم ۱۳۴ نوشته i don't intend ، منظور از این جمله چی‌ و با‌ i intendچه فرقی‌ داره (اگز یعنی‌ ما رو ساپورت نکرده پس این فرم برای چی‌؟) آیا باید این فرمو دوباره درستش کنم یا همین ok؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان