کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
kavoshgarnet نوشته: دوستان گرامی من هنوز فرمهای سری اول را ارسال نکرده ام. عکس من امروز آماده شده ولی مشکلی که داشتم این بود که جایی اشاره به اندازه نشده بود. دوستان در چند تا پست اشاره کرده بودند که اندازه پاسپورتی باشه ولی عکاس من می گفت که اندازه گرین کارتی (5*5) ؛ اندازه باکس روی فرم هم 3.5*5.5 بود که من به عکاس گفتم در دو اندازه فوق چاپ کنه ولی جای طول و عرض را اشتباه چاپ کرده بود. حالا هر چند قصد دارم همین فردا 5*5 را پیوست کنم. چونکه تا حالاش هم دیر شده ولی اگه درست نیست و واقعا مشکل ساز می شه یکی توضیح بده تا کاری بکنم.

دوست من 5*5 درسته
پشت نویسی عکس یادت نره
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
سلام. کسی می دونه برای اسپانسر شدن سن مهمه یا نه؟
یعنی کسی که همسن خودم باشه(22 سال) اما متولد امریکا و خیلی پولدار باشه قبول می کنن به عنوان اسپانسر؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
yas نوشته: سلام. کسی می دونه برای اسپانسر شدن سن مهمه یا نه؟
یعنی کسی که همسن خودم باشه(22 سال) اما متولد امریکا و خیلی پولدار باشه قبول می کنن به عنوان اسپانسر؟
بله قبول میکنن من ندیدم جایی برای اسپانسر شرایط سنی بخوان.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: yas
upload عزیز
kcc به خاطر مسائل امنیتی نمیگه که تاریخی که موقع ثبت نام اینترنتی وارد کردی چی هست.باید خودت تلاش کنی یادت بیاد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام:
بچه های سال قبل کسی و دیدن که توی اسمش یه اشتباه کوچیک باشه و بش ویزا بدن؟ یا رد بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ما این مورد را داشتیم هم در ثبت نام اولیه هم در فرمهایی که فرستادیم البته در مورد برنده اصلی نبود و با ایمیل به سفارت اعلام کردیم (قبل از مصاحبه)و اونها هم قبول کردند و خودشون درستش کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
yas نوشته: سلام. کسی می دونه برای اسپانسر شدن سن مهمه یا نه؟

شرایط سنی نداره، ولی اسپانسر شما باید مالیات داده باشه سال قبل و درآمدش بالاتر از سطح خط فقر بوده باشه، اگه خانواده پولداری داره و کار نمی کنه خودش اسپانسر خوبی نیست بهتره پدر یا مادرش که درآمد دارن و مالیات میدن اسپانسر بشن اگر هم که خودش درآمد داره که چه بهترSmile
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
f.o نوشته: سلام:
بچه های سال قبل کسی و دیدن که توی اسمش یه اشتباه کوچیک باشه و بش ویزا بدن؟ یا رد بشه؟

دوست عزیز
من نمی خواستم شما رو نامید کنم، اصلاً موردی برای نگرانی و نامیدی نیست. فقط چیزایی که شنیده بودم رو گفتم، خب حالا که لیلی عزیز میگه با ایمیل حل شده پس چه بهتر، شما هم ایمیل بزن و مدارکت رو اصلاح کنSmile موفق باشی
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
sniffer نوشته: کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

Please Help Me

من جوابت و دیشب دادم صفحه ی قبل و ببین..................
بله دیپلم میخوان خیلی هم براشون مهمه............حداقل مدرک مورد قبولشون دیپلمه......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من که نام دبیرستانم و فقط نوشتم دبستان رو ننوشته بودم
شما اگر مدرکتون از دیپلم هم بالاتر باشه بعضی اوقات ممکنه افسر گیر بده و بگه دیپلمت رو نشون بده!!!
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
sniffer جان چند تا واحد مونده؟
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
اصلا نگران نباش و به اون شماره ای که واست PM کردم زنگ بزن

پاسخ
تشکر کنندگان: sniffer
تو با این کیس نامبرت خیلی فرصت خوبی داری اصلا نگران نباش بگو تو این فاصله رفتم و گرفتم اونا از رو تاریخ میفهمن که راست گفتی هم اونو ببر هم سابقه کارتو( امید به خدا )

پاسخ
تشکر کنندگان: sniffer
سلام توی شلوغی ها کسی به این سئوال من جواب نداد
ببخشید من فکرم خیلی درگیره چند تا مسئله هست ممنون میشم کمک کنید.من مشکل یکروز اشتباهدر تاریخ تولد دارم که به کی سی سی ایمیل زدم گفتم که گفتن ضمیمه پرونده میکنیم.توی فرم ارسالی هم یه اسپل اسم بابام اشتباه هست با ماه فارغ التحصیلی لیسانس.به نظر شما با همون تاریخ اشتباه میل بزنم اشتباهاتم رو بگم یا بذارم روز مصاحبه به افیسر بگم.؟؟البته قبل از فهمیدن اشتباه در تاریخ تولد این اطلاعات رو میل کردم که از این طریق فهمیدم مشکل دارم.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست من 5*5 درسته
پشت نویسی عکس یادت نره
[/quote]

من يادم رفت عکسو پشت نويسي کنم. مشکلي پيش مياد؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان