کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
sh-b نوشته: بچه ها یه سوال دارم ممکن جواب بدین
می خواستم بدونم ویزایی که در پاس شما 2009ایها خورده مال قاره امریکاست یعنی شما با اون میتونین هرایالتی برای اولین بار از امریکارو برید
یا اینکه چون اونجا تو سفارت می پرسن که کجا می خواین برای زندگی برید فقط مهر اون ایالت رو در پاس میزنن
لطف میکنن جواب بدید

شادی جان تو پاس ما ویزای مهاجرت خورده ...و برای اینکه شما کجا وارد بشید یا کجا رو انتخاب کنید برای زندگی هیچ محدودیتی نداریدWink
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، mohajerusa2011
همه جای u.s سرای من است
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
mojgank نوشته: سلام ، مرسي از راهنماييهاتون
يكي از دوستان پرسيده بود اهل كجاهستم ، من تهران هستم و برنده اصلي ، حدود اين مبالغ هم مي تونم حساب بانكي داشته باشم با يك سند ملك ولي حساب بانكي ام گردش نداره، تاپيك ها را كه مي خوندم نتونستم نتيجه بگيرم كه نياز به قيمت گذاري ملك توسط كارشناس رسمي دادگستري براي ترجمه اون هست يا خير؟ لطفا درخصوص سوالم براي اقدام براي ترجمه مدارك و و اكسيناسيون و .... اعلام نظر كنيد

سلام مژگان خانوم
1- به ازای هر نفر 15 تا 20 میلیون تومان کافیست و نیازی نیست که گردش حساب داشته باشه ولی حد اقل چند ماه قبل از اینکه بری سفارت این پول تو حسابت باشه
2-سند ملکی نیاز به کارشناسی قیمت نداره.چرا می خوای بیخودی 400 ،500 هزار تومان رو دور بریزی؟ مخصوصاً اگه ملک شما در تهران باشه حل حله، ضمناً ملک یا به نام خودت باشه یا یه وکالت بنام خودت ازش داشته باش.
3- مدارکت رو ببر دارالترجمه خودشون انجام می دن و اگه نیاز بود بهت می گن چیکار کن
4- اگه نزدی واکسن هپاتیت و دیفتیری و کزاز رو بزن ولی واکسنmmr رو چون عواقب و عوارض داره نزن و از یه جایی فقط گواهی بگیر و با پاسپورت ببر پاستور و کارت بین المللی بگیر
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستان کسی تا حالا موفق به دریافت تاریخ مصاحبش شده؟
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
مژگان عزیز
اصلا نیازی نیست پولتون چند ماه تو حسابتون باشه میتونید امروز پول رو به حسابتون واریز کنید و همون روز از بانکتون بخواهید که موجودی حساب بهتون بده که ببرید شعبه بین الملل که تایید کنن و مهر بزنن و فرداش هم پول رو از حسابتون بردارید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax ، mohsen324
سلام
ببخشید واکسن MMR رو نباید بزنیم؟چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نباید بزنید چیه؟کی این حرف رو زده؟؟؟!!
mmr-هپاتیت -دیفتری -کزاز رو باید بزنید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady
دوستان عزیز:
من یک سوال دارم اگه یک زوج هم خودش برنده بشه و هم همسرش چه کاری باید انجام بده, آیا هر دو باید اقدام کنند یا هر کدوم که شماره C/N کمتری داره اقدام کنه بهتره. ممنون میشم راهنمائی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام الهام جون
آقای javan 134 فرمودند:"اگه نزدی واکسن هپاتیت و دیفتیری و کزاز رو بزن ولی واکسنmmr رو چون عواقب و عوارض داره نزن و از یه جایی فقط گواهی بگیر و با پاسپورت ببر پاستور و کارت بین المللی بگیر"!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام bluelady جان
من فکر می کنم javan 134 عزیز اشتباه گفتن
چون من رشته ی تحصیلیم تقریبا در مورد همین چیزهاست
و می دونم که mmrعواقبی نداره
اگر ضرر داشته باشه که اونم برای سن خاصی هست و دکتر قبلش که میری داخل مطب ازت سنت رو میپرسه که اگر ضرر داره برای سنت نزنه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady
Question 
سلام دوستان عزیز و تبریک به مناسبت برنده شدن شما
سوال های من این است که:
می خواهم در لاتاری 2011 شرکت کنم ولی نمی دانم برای پر کردن قسمت آدرس باید آدرس کجا را بدهم یعنی ایران باشد یا ایران نباید باشد؟
چون ممکن است برنده شوم و نامه بدستم نرسد.
و اگر نامه بدستم نرسید چگونه می شود مطلع شد که قبول شدم یا نه؟

و همچنین آیا شما از اینترنت در ایران ثبت نام کردید یا نه؟
چون ممکن است این سایت فیلتر بشود با وضع کنونی سیاسی در ایران

ببخشید که زیاد سوال کردم ولی متکرم اگر پاسخ به من بفرمائید

با سپاس فراوان
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
متشکرم از راهنماییت دوست عزیز
فقط از اینترنت میشه چک کرد که برنده شدی یا نه؟ چون اگه 1% برنده شدم و نامه دریافت نکردم چه باید بکنم
sniffer نوشته:
ashoury نوشته: سلام دوستان عزیز و تبریک به مناسبت برنده شدن شما
سوال های من این است که:
می خواهم در لاتاری 2011 شرکت کنم ولی نمی دانم برای پر کردن قسمت آدرس باید آدرس کجا را بدهم یعنی ایران باشد یا ایران نباید باشد؟

با سپاس فراوان

سلام
شما برای پر کردن آدرس ایران را بدهید هیچ مشکلی ندارد نگران الکی نباشید اما می توانید آدرس خارج هم بدهید بدیش اینه که الاف می شوید تا نامه از آنجا بیاد اینجا بعد بفرستین آمریکا، تمام دوستای من و بچه های مهاجر سرا نامشون از ایران بوده
اما در مورد ثبت نام از اینترنت بله از اینترنت ایران ثبت نام همه شدن و هیچ فرقی نداره ولی اگه نگران هستی می تونی با فیلتر شکن U89 ثبت نام کنی که ای پی را از آمریکا ست می کند به این چیزا دقت نکن فقط ثبت نام کن داداشی
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود بر همه عزیزان
عرض به حضورتون در زدن واکسن mmr حتماً دقت بخرج بدین و حساب شده عمل کنید و با چند پزشک مجرب مشورت کنید چون:
این واکسن یه ویروس زنده است و واسه خانوما ممکنه عوارض داشته باشه اما واسه آقایون ممکنه هم عوارض و هم عواقب داشته باشه پس طبق توصیه پزشکان آقایون لطفاً بیشتر دقت بفرمایند و حفظ امانت کنند.
بدرود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز
مرسي از راهنماييتون.......
پاسخ
تشکر کنندگان:
ashoury نوشته: سلام دوستان عزیز و تبریک به مناسبت برنده شدن شما
سوال های من این است که:

با سپاس فراوان

پاسخ از kavoshgarnet:
دوست گرامی, من یکی از کسانی بودم که نامه پستی من به دستم نرسید اما وقتی که از سایت چک کردم و دیدم که برنده شده ام طبق راهنمایی سایت و در زمان مقرر!!! به کنسولگری کنتاکی ایمیل زدم و نامه با فرمها برای من ایمیل شد. (البته تا زمان مقرر طاقت نیاوردم و پشت سر هم ایمیل زدم و آنها هم در هر بار پاسخ گفتند که تا اول آگوست صبر کن شاید نامه پستی برسد)
در مورد فیلتر شدن هم به استحضار دوستان می رسانم که سایتی با پسوند .GOV هیچگاه فیلتر نمی شود و از این بابت نگران نباشید و اگر کسی استثنا سراغ دارد به من اطلاع دهد تا این پست را اصلاح کنم. (البته شاید سایتهای مربوط به دولت اسراییل فیلتر شود, من اطلاع ندارم).

برای اینکه هنگام چک کردن وضعیت قبولی هم برای اینکه به مشکل برخورد نکنید؛ هنگام ثبت نام دقت فراوان داشته باشید و همه گزینه ها را درست جواب بدهید.
نام و نام خانوادگی تاریخ تولد و ... را از روی پاسپورت درج کنید یعنی اینکه اگر پاسپورت ندارید بهتر است فوری اقدام کنید. در صورت نداشتن پاسپورت هم برای درج تاریخ تولد حتما از یک نرم افزار تبدیل که در اینترنت به وفور یافت می شود استفاده نمایید.
در صورت نداشتن پاسپورت برای نوشتن نام و نام خانوادگی و ... هم از همین الان با چند نفر دیگر مشورت نمایید تا هنگام ثبت نام درست ثبت نام نمایید اما باز تاکید می نمایم که همه اینها بهتر است از روی پاسپورت باشد.
اما در نهایت حتی اگر اشتباه ثبت نام نمودید نیز نگران نباشید به شرط اینکه هنگام ثبت نام قبل از تایید ثبت نام از فرم پرینت بگیرید. این فرم پس از تایید نهایی دوباره اطلاعات را برای شما نمایش نمی دهد بلکه فقط تاییدیه, نام و نام خانوادگی و کانفریمیشن نامبر را به شما می دهد و در صورتی که تاریخ تولد را هنگام چک کردن وضعیت قبولی متفاوت از هنگام ثبت نام بزنید با پیغام اینکه شما پذیرفته نشده اید مواجه خواهید شد. (البته امیدواریم که برای سال آینده دولت آمریکا سایت را اصلاح کرده و در صورت ورود اشتباه اطلاعات, پیغام مناسبی بدهد.) کما اینکه من مطمئن هستم افرادی هستند که پذیرفته شده اند و به هر دلیلی نامه به دست آنها نرسیده و هنگام چک کردن آنلاین هم اطلاعات را متفاوت از اطلاعات ثبت نامی زده اند و شاید هم نتیجه برای آنها سرنوشت ساز بوده است.
اما مطمئن باشید که اگر اطلاعات درست وارد نمایید پاسخ غلط نمی گیرید.
بیشتر اشتباهات را می توان با مکاتبات درست نمود. اما گاهی یک اشتباه کوچک باعث ردی شما می شود(این را از قول قدیمی تر ها گفتم)

برای اطلاعات تکمیلی به این پست هم مراجعه کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: mohajerusa2011 ، sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان