موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
farzad24 نوشته: دوستان کسی هست که بدونه توی مرحله FBI Check چه چیزهایی رو چک می کنن ؟ یعنی اونا به اطلاعات ادارات و ارگان ها و بخش های دولتی دسترسی دارن ؟
خواهشاً هرکی اطلاعات داره جواب بده . خیلی مهمه
خیلی بعیده که ویزا تموم بشه و وقت سفارت بهت ندن، می بینی که امسال با شماره های 35-36 هزار بچه ها رفتن و ویزا گرفتن، من دوستی داشتم که سرباز بود با شماره 14000 که 2 روز قبل از من بهش وقت دادن و هفته پیش هم کلیرنسش اومد.
در مورد اداره های دولتی ایران تا جایی که من می دونم اونا به اطلاعات داخلی سازمان ها در ایران دسترسی ندارن و اسامی رو با لیست های بین المللی تطابق میدن پس مشکلی نخواهی داشت.
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-18 ساعت 16:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-18 ساعت 16:55 توسط farzad24.)
matrix نوشته: farzad24 نوشته: دوستان کسی هست که بدونه توی مرحله FBI Check چه چیزهایی رو چک می کنن ؟ یعنی اونا به اطلاعات ادارات و ارگان ها و بخش های دولتی دسترسی دارن ؟
خواهشاً هرکی اطلاعات داره جواب بده . خیلی مهمه
خیلی بعیده که ویزا تموم بشه و وقت سفارت بهت ندن، می بینی که امسال با شماره های 35-36 هزار بچه ها رفتن و ویزا گرفتن، من دوستی داشتم که سرباز بود با شماره 14000 که 2 روز قبل از من بهش وقت دادن و هفته پیش هم کلیرنسش اومد.
در مورد اداره های دولتی ایران تا جایی که من می دونم اونا به اطلاعات داخلی سازمان ها در ایران دسترسی ندارن و اسامی رو با لیست های بین المللی تطابق میدن پس مشکلی نخواهی داشت.
ممنونم از پاسخ امیدوار کننده ات
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه دونه عکس کافیه چون به همه اونهایی که 2تا عکس فرستاده بودن از جمله خودم روز مصاحبه 1 دونه عکس برگردوندند پس لازم نبوده دیگه...
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، مرسي از راهنماييهاتون
يكي از دوستان پرسيده بود اهل كجاهستم ، من تهران هستم و برنده اصلي ، حدود اين مبالغ هم مي تونم حساب بانكي داشته باشم با يك سند ملك ولي حساب بانكي ام گردش نداره، تاپيك ها را كه مي خوندم نتونستم نتيجه بگيرم كه نياز به قيمت گذاري ملك توسط كارشناس رسمي دادگستري براي ترجمه اون هست يا خير؟ لطفا درخصوص سوالم براي اقدام براي ترجمه مدارك و و اكسيناسيون و .... جوابي نگرفتم
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2009-08-18 ساعت 22:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-18 ساعت 22:40 توسط kavoshgarnet.)
اگر کافی نت داری که حتما موفق می شی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه من اینجا گواهینامه بین المللی بگیرم ، توی آمریکا با اون کارت می تونم رانندگی کنم یا باید اونجا دوباره امتحان بدم ؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
موضوعها: 2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ببخشید من دیشب تو قسمت بولتن ویزا و شمارهای کارنت شده یکی از کاربرها نوشته بود که به اون سایتی که کی سی سی گفته میل بزنین و هرماه برامون بولتن هارو به ایمیلمون میفرستن
اون کاربر نوشته بود براش ایمیل اوده و نوشتش رو هم گذاشته بود که بهش گفتن برای اسیا تا شماره ی8300 کارنت شده
امروز رفتم نگاه کردم دیدم پیامش رو برداشته
شما چیزی میدونین راجب صحت این مطلب؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
arshiya نوشته: دوستان اگه من اینجا گواهینامه بین المللی بگیرم ، توی آمریکا با اون کارت می تونم رانندگی کنم یا باید اونجا دوباره امتحان بدم ؟
با گواهینامه بین المللی فقط برای مدت کوتاهی میتونید اونجا رانندگی کنید فکر میکنم در کالیفرنیا 2 ماه باشه
ولی باید حتما گواهینامه از اونجا بگیرید
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
elham نوشته: soheilbadami نوشته: خانم الهام
سوالی داشتم. شما لینکی گذاشته بودید که توضیح خط فقر در مورد موضوع
اسپانسر بود ولی نتونستم باز کنم ایا لینک دیگه ای هست؟ یا تغییری کرده؟
ممنون
سلام
http://travel.state.gov/visa/laws/telegr..._4437.html
اینجا رو ببینید
سلام و ممنون.
با پوزش سوال دیگه هم داشتم!
شما چند روز انکارا بودید یعنی بلیط برگشت رو چطوری یا کی گرفتید.
2 من جایی خونده بودم که برگ افدویت را همسر شخص هم باید امضا کنه ولی این مطلب رو هم پیدا نکردم شما نظری دارید؟
تشکر فراوان
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من ابوظبی مصاحبه داشتم و با تور 8 روزه دبی رفتم
اسپانسر من فقط خودش فرم I-134 رو امضا کرده بود و برگه مالیاتیش هم به اسم خودش و همسرش با هم بود ولی اصلا امضا نکرده بود یعنی لازم نبود که امضا کنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، مرسي از راهنماييهاتون
يكي از دوستان پرسيده بود اهل كجاهستم ، من تهران هستم و برنده اصلي ، حدود اين مبالغ هم مي تونم حساب بانكي داشته باشم با يك سند ملك ولي حساب بانكي ام گردش نداره، تاپيك ها را كه مي خوندم نتونستم نتيجه بگيرم كه نياز به قيمت گذاري ملك توسط كارشناس رسمي دادگستري براي ترجمه اون هست يا خير؟ لطفا درخصوص سوالم براي اقدام براي ترجمه مدارك و و اكسيناسيون و .... اعلام نظر كنيد
موضوعها: 2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال دارم ممکن جواب بدین
می خواستم بدونم ویزایی که در پاس شما 2009ایها خورده مال قاره امریکاست یعنی شما با اون میتونین هرایالتی برای اولین بار از امریکارو برید
یا اینکه چون اونجا تو سفارت می پرسن که کجا می خواین برای زندگی برید فقط مهر اون ایالت رو در پاس میزنن
لطف میکنن جواب بدید
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک