کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
farzad24 نوشته: دوستان کسی هست که بدونه توی مرحله FBI Check چه چیزهایی رو چک می کنن ؟ یعنی اونا به اطلاعات ادارات و ارگان ها و بخش های دولتی دسترسی دارن ؟

خواهشاً هرکی اطلاعات داره جواب بده . خیلی مهمه

خیلی بعیده که ویزا تموم بشه و وقت سفارت بهت ندن، می بینی که امسال با شماره های 35-36 هزار بچه ها رفتن و ویزا گرفتن، من دوستی داشتم که سرباز بود با شماره 14000 که 2 روز قبل از من بهش وقت دادن و هفته پیش هم کلیرنسش اومد.
در مورد اداره های دولتی ایران تا جایی که من می دونم اونا به اطلاعات داخلی سازمان ها در ایران دسترسی ندارن و اسامی رو با لیست های بین المللی تطابق میدن پس مشکلی نخواهی داشت.
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
matrix نوشته:
farzad24 نوشته: دوستان کسی هست که بدونه توی مرحله FBI Check چه چیزهایی رو چک می کنن ؟ یعنی اونا به اطلاعات ادارات و ارگان ها و بخش های دولتی دسترسی دارن ؟

خواهشاً هرکی اطلاعات داره جواب بده . خیلی مهمه

خیلی بعیده که ویزا تموم بشه و وقت سفارت بهت ندن، می بینی که امسال با شماره های 35-36 هزار بچه ها رفتن و ویزا گرفتن، من دوستی داشتم که سرباز بود با شماره 14000 که 2 روز قبل از من بهش وقت دادن و هفته پیش هم کلیرنسش اومد.
در مورد اداره های دولتی ایران تا جایی که من می دونم اونا به اطلاعات داخلی سازمان ها در ایران دسترسی ندارن و اسامی رو با لیست های بین المللی تطابق میدن پس مشکلی نخواهی داشت.

ممنونم از پاسخ امیدوار کننده ات Smile
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
يه عكس يا دو عكس؟ من دوباره رفتم دستورالعمل هاي نامه اعلام برنده شدنم رو خوندم نوشتن يه عكس. تازه من كه با يه عكس فرستادم بعد از چند هفته بهم گفتن كامله...

sh-b نوشته: mariamجان نه اگر تو فرم ارسالیت نوشته انکارا و شما ابوظبی را خودت انتخاب کرده باشی مشکلی نیست
اما اگه فرم هارو با انکارا نوشته باشی بعد ایمیل بزنی که من اشتباه کردم میخوام مصاحبم ابوظبی باشه ممکن روز مصاحبه دردسر بشه

عزیزم تو پاکت ارسالی اول شما فقط و فقط باید برگه ی بارکد و سه برگه dsp230I-IIوds122رو و 2قطعه عکس باید میفرستادی
تو پاکت اول ارسالیت اذت ترجمه نخواسته بود
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز یه دونه عکس کافیه چون به همه اونهایی که 2تا عکس فرستاده بودن از جمله خودم روز مصاحبه 1 دونه عکس برگردوندند پس لازم نبوده دیگه...
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان
سلام ، مرسي از راهنماييهاتون
يكي از دوستان پرسيده بود اهل كجاهستم ، من تهران هستم و برنده اصلي ، حدود اين مبالغ هم مي تونم حساب بانكي داشته باشم با يك سند ملك ولي حساب بانكي ام گردش نداره، تاپيك ها را كه مي خوندم نتونستم نتيجه بگيرم كه نياز به قيمت گذاري ملك توسط كارشناس رسمي دادگستري براي ترجمه اون هست يا خير؟ لطفا درخصوص سوالم براي اقدام براي ترجمه مدارك و و اكسيناسيون و .... جوابي نگرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
sniffer نوشته: با سلام
من بخیال دیپلم گرفتن شدم 3 سال سابقه کار دارم تا امروز حسله دردسر ندارم و دوست ندارم 1 ثانیه تو ایران درس بخوانم حتی به قیمت نرفتن به آمریکا، نمی دونم چرا انقدر از ایران بدم می یاد، به نظر من دلیل نداره اون ها تو فرم بنویسن اگر دیپلم ندارین سابقه کار داشته باشین حتما دلیل داشته که این را نوشتن و لاتاری یعنی شانس به قول بعضی از بچه های مهاجر سرا که می گه پرفسول بوده ویزا ندادن اما دیپلم را دادن من هم قبول دارم همه کارام را راست و حسینی می رم جلو ببینم چی می شه توکل به خدا مهربان
برای همه شما آرزوی موفقیت دارم بچه ها

باز هم از majidshirzadeh جون تشکر می کنم چون خیلی باهاله قدرشو بدونید بچه های

دوست گرامی
من دیشب می خواستم جواب شما را بدهم اما چون نمی خواستم به اشتباه راهنمایی کرده باشم و خدای ناکرده باعث نا امیدی شوم و دیر وقت بود و از طرفی خودم هنوز پله اول را هم نرفته ام؛ موکول کردم تا الان که با سند راهنمایی کنم.
دوست (دوستان) گرامی شرط لازم در مورد مدرک تحصیلی برای شرکت در قرعه کشی لاتاری 2010 داشتن یکی از دو مورد خواسته شده است یعنی به عبارتی اگر شما یکی از شروط را هم داشته باشید قابل قبول است. شما فرموده اید که دارای سه سال سابقه کاری هستید. در حالی که دو سال هم کافی است . به شرطی که شرایط مورد نظر را شغل شما داشته باشد.
برای راهنمایی بیشتر من عین عبارات دستورالعمل ثبت نام لاتاری 2010 را از سایت دولت ایالات متحده برای شما می گذارم. امیدوارم که با پیگیری و ردگیری مسیرهای داده شده و در صورت نیاز با کمک گرفتن از دوستانی که عملا با این موضوع آشنایی دارند نگرانی شما برطرف شود.

بخش مربوط به تحصیلات یا سابقه کاری از دستورالعمل

• برای شرکت در قرعه کشی شما باید واجد شرایط تحصیلی و یا دارای تجربه کاری لازم برای برنامه DV باشید.

تحصیلات و یا تجربه کاری: شما باید یا دارای تحصیلات دبیرستانی و یا تحصیلاتی معادل آن باشید که نشان دهنده تکمیل موفقیت آمیز 12 سال تحصیل در مقاطع ابتدایی و دبیرستان باشد و یا دارای 2 سال تجربه کاری طی 5 سال گذشته در زمینه مشاغلی که انجام آنها نیازمند حداقل دو سال کارآموزی و یا تجربه می باشد، باشید. برای تصمیم گیری در زمینه صلاحیت تجربه کاری از مرجع O*Net OnLine وزارت کار آمریکا استفاده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صلاحیت تجربه کاری به پرسش شماره 13 در بخش پرسش های متداول مراجعه نمایید.

در بخش پرسشهای متداول بند 13 مربوط به تحصیلات

13. نیاز به چه میزان تحصیلات و یا تجربه کاری می باشد؟

مطابق با قانون هر متقاضی باید حداقل دارای تحصیلات دبیرستانی و یا تحصیلاتی معادل آن بوده و یا دارای 2 سال تجربه کاری طی 5 سال گذشته در زمینه مشاغلی که انجام آنها نیازمند حداقل دو سال کارآموزی و یا تجربه است، باشد. "تحصیلات دبیرستانی و یا تحصیلات معادل آن" به معنای اتمام موفقیت آمیز 12 سال تحصیل در مقاطع دبستان و دبیرستان در ایالات متحده و یا اتمام موفقیت آمیز این تحصیلات در یک کشور دیگر با سیستم آموزشی مقاطع دبستان و دبیرستان که برابر با تحصیلات دبیرستانی در ایالات متحده باشد، است. مدارک و اسناد تحصیلی و تجربه کاری باید در زمان مصاحبه رواديد به کنسولگری ارایه گردد. برای تعیین صلاحیت تجربه کاری نیز از پایگاه اطلاعاتی O*net OnLine Database وزارت کار آمریکا استفاده خواهد شد.

چه مشاغلی برای برنامه رواديد گونه گون (قرعه کشی کارت سبز) مورد تایید می باشند؟

در پایگاه اطلاعاتی O*net OnLine Database وزارت کار (DOL)، تجربیات کاری به پنج "حوزه شغلی" تقسیم شده است. گرچه در تارنمای DOL مشاغل بسیاری وجود دارد، اما تنها برخی از مشاغل خاص واجد شرایط برنامه رواديد گونه گون (قرعه کشی کارت سبز) هستند. به منظور کسب صلاحیت لازم برای دریافت رواديد گونه گون (قرعه کشی کارت سبز) شما باید طی 5 سال گذشته حداقل دارای 2 سال سابقه کاری در زمینه مشاغل ذکر شده در حوزه های شغلی 4 یا 5 که دارای میزان آمادگی شغلی خاص (SVP) 7 و بالاتر هستند، باشید.

من چگونه می توانم مشاغل واجد شرایط را در تارنمای وزارت کار پیدا کنم؟

مشاغل واجد شرایط DV در O*Net Online Database مشخص شده اند. برای اطلاع از این موضوع که آیا تجربه شغلی شما واجد شرایط است یا خیر، اقدامات زیر را انجام دهید: "یافتن مشاغل" را انتخاب نموده و سپس یک "گروه شغلی" خاص را انتخاب کنید. به عنوان مثال، معماری و مهندسی را انتخاب نموده و بر روی دکمه "GO" کلیک کنید. سپس بر روی لینک یک شغل خاص کلیک کنید؛ به عنوان مثال، بر روی مهندسی هوافضا. پس از انتخاب یک شغل خاص، جدول "حوزه شغلی" را انتخاب کنید تا شماره حوزه شغلی مشخص شده و رده بندی آمادگی شغلی خاص (SVP) را پیدا کنید.

دوست گرامی بعد راهنمای فوق میان دو ردیف *** که مستقیما از سایت دولت ایالات متحده برداشته شده است؛ پس از ردگیری اینکه آیا سابقه شغلی شما قابل پذیرش هست یا نه در همین تاپیک مفصلا نتیجه را شرح دهید تا دیگران نیز استفاده نمایند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sniffer ، M!LAD ، laili ، MajidShirzadeh ، حامد
در تاييد حرف الهام اين دستورالعمل رو بخونيد كه براي همه برندگان ارسال شده (Step 2)

elham نوشته: دوستان عزیز یه دونه عکس کافیه چون به همه اونهایی که 2تا عکس فرستاده بودن از جمله خودم روز مصاحبه 1 دونه عکس برگردوندند پس لازم نبوده دیگه...

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر کافی نت داری که حتما موفق می شی
پاسخ
تشکر کنندگان: sniffer ، morteza_2010
دوستان اگه من اینجا گواهینامه بین المللی بگیرم ، توی آمریکا با اون کارت می تونم رانندگی کنم یا باید اونجا دوباره امتحان بدم ؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها ببخشید من دیشب تو قسمت بولتن ویزا و شمارهای کارنت شده یکی از کاربرها نوشته بود که به اون سایتی که کی سی سی گفته میل بزنین و هرماه برامون بولتن هارو به ایمیلمون میفرستن
اون کاربر نوشته بود براش ایمیل اوده و نوشتش رو هم گذاشته بود که بهش گفتن برای اسیا تا شماره ی8300 کارنت شده
امروز رفتم نگاه کردم دیدم پیامش رو برداشته
شما چیزی میدونین راجب صحت این مطلب؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh
arshiya نوشته: دوستان اگه من اینجا گواهینامه بین المللی بگیرم ، توی آمریکا با اون کارت می تونم رانندگی کنم یا باید اونجا دوباره امتحان بدم ؟

با گواهینامه بین المللی فقط برای مدت کوتاهی میتونید اونجا رانندگی کنید فکر میکنم در کالیفرنیا 2 ماه باشه
ولی باید حتما گواهینامه از اونجا بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان:
elham نوشته:
soheilbadami نوشته: خانم الهام
سوالی داشتم. شما لینکی گذاشته بودید که توضیح خط فقر در مورد موضوع
اسپانسر بود ولی نتونستم باز کنم ایا لینک دیگه ای هست؟ یا تغییری کرده؟
ممنون

سلام
http://travel.state.gov/visa/laws/telegr..._4437.html

اینجا رو ببینید
سلام و ممنون.
با پوزش سوال دیگه هم داشتم!
شما چند روز انکارا بودید یعنی بلیط برگشت رو چطوری یا کی گرفتید.
2 من جایی خونده بودم که برگ افدویت را همسر شخص هم باید امضا کنه ولی این مطلب رو هم پیدا نکردم شما نظری دارید؟
تشکر فراوان
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ابوظبی مصاحبه داشتم و با تور 8 روزه دبی رفتم
اسپانسر من فقط خودش فرم I-134 رو امضا کرده بود و برگه مالیاتیش هم به اسم خودش و همسرش با هم بود ولی اصلا امضا نکرده بود یعنی لازم نبود که امضا کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ، مرسي از راهنماييهاتون
يكي از دوستان پرسيده بود اهل كجاهستم ، من تهران هستم و برنده اصلي ، حدود اين مبالغ هم مي تونم حساب بانكي داشته باشم با يك سند ملك ولي حساب بانكي ام گردش نداره، تاپيك ها را كه مي خوندم نتونستم نتيجه بگيرم كه نياز به قيمت گذاري ملك توسط كارشناس رسمي دادگستري براي ترجمه اون هست يا خير؟ لطفا درخصوص سوالم براي اقدام براي ترجمه مدارك و و اكسيناسيون و .... اعلام نظر كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها یه سوال دارم ممکن جواب بدین
می خواستم بدونم ویزایی که در پاس شما 2009ایها خورده مال قاره امریکاست یعنی شما با اون میتونین هرایالتی برای اولین بار از امریکارو برید
یا اینکه چون اونجا تو سفارت می پرسن که کجا می خواین برای زندگی برید فقط مهر اون ایالت رو در پاس میزنن
لطف میکنن جواب بدید
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان