کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
یعنی چییییییییییی!!
هنوز پست نکردید؟ اگر هنوز پست نکردید با dhl سریع بفرستیددیگههههههههههه
نامه دوم رو میتونید با ایمیل ازkcc بگیرید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
توی شهر ما TNT دفتر نمایندگی نداره فقط یه نماینده داره که با موبایلش تماس گرفتم گفت خودم میام نامه رو تحویل می گیرم. نمایندگی DHL هم که پست مرکزی شهره که همونا نامه قبولیم رو نیاوردند!!!
چکار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
kavoshgarnet نوشته: توی شهر ما TNT دفتر نمایندگی نداره فقط یه نماینده داره که با موبایلش تماس گرفتم گفت خودم میام نامه رو تحویل می گیرم. نمایندگی DHL هم که پست مرکزی شهره که همونا نامه قبولیم رو نیاوردند!!!
چکار کنم؟

والا چه عرض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اگه بودم اگه شده با پای پیاده خودم و به بزرگترین شهر نزدیک میرسوندم و نامه ام رو پست میکردم....ما که نمیدونیم شما کجائید..و چه شرایطی دارید ...حالا هی بشین پای کامپیوتر تا 6 ماه دیگه هم بپرسی کسی نمیتونه بهت کمک کنه ....میگیم تی ان تی .میگی نمایندگی نداره ...میگیم دی اچ ال میگی ناممو نیاورده .......خب پس بده کبوتر نامه بر و توکل کن به خدا..........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان؛ فردا می دم به یکی از دوستان از تهران با TNT بفرسته یا خودم پرواز می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان عزیز می خواستم بپرسم آیا مدارک شناسایی مون (شماسنامه و پاسپورت و ...) علاوه بر ترجمه احتیاج به این هم داشته که برابر با اصل بشه؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
من سوالم را در يک پست ديگه هم مطرح کردم اما چون فقط يک جواب گرفتم تصميم گرفتم اينجا هم مطرح کنم، خواهش ميکنم نظر بديد و راهنمايي کنيد.

پارسال، در زمان ثبت نام اينترنتي من تاريخ تولد ها را از روي تقويم پر کردم و حواسم نبود که سال کبيسه است، بنابراين تاريخ تولد همسرم -خودم و پسرم را 1 روز عقب تر از زمان واقعي در فرم اينترنتي وارد کردم، فرمها را هم پر کردم و 18 جون فرستادم و تازه شک کردم و فهميدم که اشتباه کرده ام . البته باز هم شک دارم، نمي دونم که در فرم اينترنتي چه کار کرده ام اما 90 % فکر مي کنم که اشتباه کرده ام .
در فرمهاي ارسالي و پاسپورت تاريخهاي صحيح را زده ام.

من در ايميل اولي که براي تاييد رسيدن مدارکم به kcc زدم ، تاريخ تولد صحيح را زدم، در جواب ايميل هم چيزي نگفتند که اطلاعاتم mach نيست
البته ناگفته نماند که ما چون خانواده سه نفري هستيم، روي تاريخ تولد همسر و پسرم هم شک داشتم ، که دوباره يه ايميل به kcc زدم براي تصحيح تاريخ تولدها ، تاريخ تولد هر سه را نوشتم و تاکيد کردم که صحيح است.
اما من به ثبت نام اينترنتي شک دارم، باز هم تاکيد مي کنم که مطمئن نيستم که اشتباه کرده ام يا نه.
بعضي از دوستانم مي گن، که من اشتباه کرده ام که ايميل دوم را براي kcc فرستاده ام، چون اگه اشتباه نکرده باشم اونا اينجوري بيشتر به شک مي افتن و ممکنه افيسر کيسم را رد کنه ، به نظر شما من اشتباه کرده ام؟

با توجه به اين موضوع شما پيشنهاد مي کنيد که محل مصاحبه را عوض کنم و از انکارا به ابوظبي تغيير بدم؟و آيا اين تغيير و جابجايي محل مصاحبه ،چون در پرونده ام درج مي شود ،باعث نمي شه که حساس تر بشن؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
الیزا جان محل مصاحبتونو تغییر ندین دردسر ساز میشه اصلا این کارو نکن بدتر سوال پیچت میکنن
منم دقیقا مثل شمام و مطمئن نیستم برای روز تولدم اخه بچه ها اینقدر از کبیسه حرف زدن که منم تو شک افتادم
اما وقتی برای تایید مدارکم به kccایمیل زدم به من گفتن که مدارکت کامل و مشکلی نداره
در صورتی که چندتا از بچه ها که همین مشکل یه روزو داشتن براشون زدن matchنیست
پس حتما مال ما درسته
اگه اشتباه بود حتما برای ما هم میزدن match نیست
اصلا برای میل دومت نگران نباش
اوا دیگه اینقدر هم ظالم نیستن میدونن تقویم ما با اونا یه فرقایی داره
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
دوستان:
مگر تغییر محل مصاحبه مجاز نیست؟ مثلا کسی که تو نامه ش زده Ankara نمی تونه Abu Zhabi رو بجاش انتخاب کنه؟ مشکلی واسش پیش می یاد؟

دوم اینکه من همراه مدارک شناسایی ام ترجمه مدارک دانشگاهم رو هم فرستادم. ولی حالا که صفحات قبلی اینجا رو می خونم دوستان نوشته اند که فقط فرمها و ترجمه مدارک شناسایی رو باید فرستاد . یعنی لازم نبوده بفرستم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
mariamجان نه اگر تو فرم ارسالیت نوشته انکارا و شما ابوظبی را خودت انتخاب کرده باشی مشکلی نیست
اما اگه فرم هارو با انکارا نوشته باشی بعد ایمیل بزنی که من اشتباه کردم میخوام مصاحبم ابوظبی باشه ممکن روز مصاحبه دردسر بشه

عزیزم تو پاکت ارسالی اول شما فقط و فقط باید برگه ی بارکد و سه برگه dsp230I-IIوds122رو و 2قطعه عکس باید میفرستادی
تو پاکت اول ارسالیت اذت ترجمه نخواسته بود
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
Monica و sh-b عزیز مرسی از راهنماییتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، Monica
با تشکر از monica و sh-b عزيز
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، Monica
الیزا جان .یه زنگ بزن KCC بپرس .اگه اشتباه بود یه ایمیل بزن و بگو که تو محاصبه تاریخ تولد ها سال کبیسه یا همون leap years رو حساب نکردی برا همین 1 روز جا ب جا شده.الکی هم استرس نده به خودت .
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان

از وقتی بولتن جدید در اومده یه موضوعی هست که حسابی منو نگران کرده . من شماره کیس ام 17000 هستش و با این روال جدید فکر کنم قبل از ماه April کارنت بشم . ولی من با توجه به شرایط ام اصلاً امکان نداره قبل از April از کشور خارج بشم .

به نظر شما من می تونم 2 -3 ماه مصاحبه ام رو عقب بندازم ؟ با این کار شانس من کمتر نمی شه ؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
sniffer نوشته:
farzad24 نوشته: با سلام خدمت دوستان

از وقتی بولتن جدید در اومده یه موضوعی هست که حسابی منو نگران کرده . من شماره کیس ام 17000 هستش و با این روال جدید فکر کنم قبل از ماه April کارنت بشم . ولی من با توجه به شرایط ام اصلاً امکان نداره قبل از April از کشور خارج بشم .

به نظر شما من می تونم 2 -3 ماه مصاحبه ام رو عقب بندازم ؟ با این کار شانس من کمتر نمی شه ؟

ببین من 9 سال کافی نت دارم خیلی از مشتری های من لاتاری بردن تجربه که من دارم از حرف های اون ها هست که جواب سوال های مهاجر سرا می دم، همین طور که در جریان هستید امسال 100 هزار نفر قبول شدن و به 55 هزار نفر ویزا می دن شما می توانید زمان مصاحبه عقب بندازید مشکلی ندارد برای KCC
اما اگر ویزا تمام بشه و شما در مصاحبه قبول بشید رد هستین اما حالا که راحی ندارید یا مشکلاتون را حل کنید یا که عقب ندازید انشالا مشکلی پیش نمی آیید

Sniffer جان خیلی ممنون از جوابت . خودمم اینو احساس می کنم که با این کار شانسمو پایین می یارم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم Sad
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هست که بدونه توی مرحله FBI Check چه چیزهایی رو چک می کنن ؟ یعنی اونا به اطلاعات ادارات و ارگان ها و بخش های دولتی دسترسی دارن ؟

خواهشاً هرکی اطلاعات داره جواب بده . خیلی مهمه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان