کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
دوستان من دو تا سوال دارم و ممنون ميشم راهنمايي كنيد
1-تاريخ كارنت شدن بر اساس شماره كيس نامبر هست يا تاريخ ارسال نامه؟
2-واسه ارائه سابقه كار سابقه بيمه هم لازمه داشته باشيم؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
farshidkhalafi نوشته: دوستان من دو تا سوال دارم و ممنون ميشم راهنمايي كنيد
1-تاريخ كارنت شدن بر اساس شماره كيس نامبر هست يا تاريخ ارسال نامه؟
2-واسه ارائه سابقه كار سابقه بيمه هم لازمه داشته باشيم؟

1- تاریخ کارنت شدن بر اساس شماره کیس نامبره
2- بله سابقه بیمه هم لازمه
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
sniffer نوشته: سلام
بچه ها من یک سوالی دارم من سیگار خیلی می کشم روزی 2 بسته از دوستم شنیده بودم تو دکتر که ترکیه می ری ریه را چک می کنه اگر سیگار می کشی رد می کنه چقدر واقعیت داره ؟

درسته........عکس از ریه میگیرن... ولی برای تشخیص سل و بیماریهای حاد ریوی نه برای سیگار..........Wink
اگه کسی الکل زیاد یا مواد مخدر تو خونش باشه طبیعیه که رد بشه ولی برای سیگار کشیدن خیر کسی رو رد نمیکنن.............Big Grin
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sniffer
sniffer نوشته: نه سابقه بیمه لازم نیست من دوستم بیمه نداشت قبول شد
حالا ميخواد يا نه؟
منكه گيج شدم Sad

پاسخ
تشکر کنندگان:
farshidkhalafi نوشته:
sniffer نوشته: نه سابقه بیمه لازم نیست من دوستم بیمه نداشت قبول شد
حالا ميخواد يا نه؟
منكه گيج شدم Sad

داداش نمی خواد 100%
پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
دوستان چطوري و از كجا بايد عدم سو ء پيشينه گرفت؟ توي پستهاي سال قبلي ديدم كه نوشتن معرفي نامه را از محل كار ميشه گرفت و به اداره پليس برد.كسي ميتونه كاملتر راهنمايي كنه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سابقه کار رسمی ملاک اونهاست خوب اگه سابقه بیمه نخواد که تو مملکت ما هر کی میتونه 200 سال واسه خودش سابقه کار درست کنه. از سابقه کارهای هوا و فضا گرفته تا ملیله دوزی و منجوق دوزی
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
سوء پیشینه نمی خواد برای ایرانی ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
farshidkhalafi نوشته: دوستان چطوري و از كجا بايد عدم سو ء پيشينه گرفت؟ توي پستهاي سال قبلي ديدم كه نوشتن معرفي نامه را از محل كار ميشه گرفت و به اداره پليس برد.كسي ميتونه كاملتر راهنمايي كنه؟

از ایرانی ها عدم سوء پیشینه نمیخوان.
-----------------------
sniffer نوشته: سوء پیشینه نمی خواد برای لاتاری

برای لاتاری میخواد جناب اسنیفر اما از ایرانی ها نمیخوان متن نامه اول رو بدقت بخونید.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هم منظورم همین بود اما اشتباه تایپ کردم
پاسخ
تشکر کنندگان:
seravin نوشته: دوستان سابقه کار رسمی ملاک اونهاست خوب اگه سابقه بیمه نخواد که تو مملکت ما هر کی میتونه 200 سال واسه خودش سابقه کار درست کنه. از سابقه کارهای هوا و فضا گرفته تا ملیله دوزی و منجوق دوزی

تجربیاتی که من دارم بر اساس دوستان من در لاتاری هست که بیمه نمی خواد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام،
تا حالا کسی هست که با ایمیل نامه دوم رو دریافت کرده باشه؟ و کیس نامبرش حدود چند بوده؟
من کیس نامبرم ***5 هست، نمیدونم آیا مصاحبه ها از 1 september شروع میشه برای کارنت شده های september ؟ و اگر اینطور هست و مصاحبه من 1 september باشه 5 روز مونده خیلی با عجله باید بلیط بگیرمو برم
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
king_of_sky نوشته: دوستان سلام،
تا حالا کسی هست که با ایمیل نامه دوم رو دریافت کرده باشه؟ و کیس نامبرش حدود چند بوده؟
من کیس نامبرم ***5 هست، نمیدونم آیا مصاحبه ها از 1 september شروع میشه برای کارنت شده های september ؟ و اگر اینطور هست و مصاحبه من 1 september باشه 5 روز مونده خیلی با عجله باید بلیط بگیرمو برم
ممنون

با سلام
بچه های 2009 تازه 30 September تمام می شن کاراشون شما 2010 هستین صبر کنید از 10 September ایمیل بزنید یا از طریق سایت سفارت چک کنید که کارنت شدید یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان:
king_of_sky نوشته: دوستان سلام،
ممنون

پاسخ از kavoshgarnet:

امروز parsa جواب نامه دوم را دریافت کرده و تاریخ مصاحبه او *2 اکتبر اعلام شده و کیس نامبر او هم حدود 2000 بوده. با این اوصاف بهتر است شما هم که با کیس نامبر 5000 کارنت شده اید هر چه سریعتر ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبه را سوال کنید و نتیجه را هم به ما اطلاع دهید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من دیپلم 11 ساله کارودانش رشته کامپیوتر دارم و الان 4 سال است که در شرکت بیستاک کار میکنم که مرتبط با رشته ام است ولی قبل از آن من 2 سال هم سابقه کار غیر مرتبط دارم که حتی بیمه هم بوده ام یعنی تا بحال بنده 6 سال سابقه بیمه دارم و می خواهم مهر ماه فرم پر کنم
ضمنا خرداد سال آینده مدرک پیش دانشگاهی هم می گیرم
حال در فرم ثبت نامی باید بنویسم من دیپلم 12 ساله دارم یا باید بنویسم دیپلم 11 ساله و همچنین چقدر سابقه کار باید در فرم بنویسم 4 سال یا 6 سال؟

ضمنا همسرم هم الان دیپلم نداره ولی اون هم تا خرداد میگیره برای اون چی کار کنم و چی بنویسم؟

و اگر دیپلم نداشته باشه و در فرم من باشه و ما برنده بشم تکلیف اون چی میشه؟
متشکرم
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: