elham نوشته: دوستانی که دیپلم ندارن و میخوان از سابقه کار به جای مدرک دیپلم استفاده کنن باید مدارک رسمی مثل داشتن سابقه بیمه ارائه کنند
سلام
من مطمعا هستم اینجوری نیست چون 3 تا از دوستان در لاتاری که برنده شدن و دیپلم نداشتن با سابقه کار 2 و 3 ساله و بدون بیمه ویزا گرفتن و الان در آمریکا هستن تازه اون موقع سال 2008 و 2009 بود الان که 2010 راحت تر شده نسبت به سال های قبل
اگر مطلب داریم از سایت لاتاری ممنون می شم بذارین
درود
مثلاً کی دیپلم نداشته و سابقه کار بدون بیمه ارائه داده و مردود شده؟؟؟!
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
NDجان
کلیرنس یه پروسه ایه که همه باید اونو طی کنن فقط مسئله مهمش اینه که برا بعضیا تا روز مصاحبه جوابش میاد و همونجا ویزا رو میگیرن ولی برای یکسری دیگه که البته تعدادشون از سری اول که گفتم بیشتره بعد از مصاحبه جواب کلیرنسشون میاد و اونهم از یک هفته تا ماه ها شاید طول بکشه .
کار خاصی برای پیشگیری نمیشه انجام داد فقط من تو سایت سفارت آمریکا تو آنکارا خوندم رعایت این موارد تو سریع تر شدن پروسه کلیرنس تاثیر داره :
1- تکمیل دقیق و کامل فرم DS-230PART1,2
2- سابقه کار کامل متقاضی نه فقط 10 سال گذشته و پرهیز از پاسخ هایی نظیر بازنشسته و شغل آزاد بدون توضیح
3-نوشتن دقیق تاریخ مسافرت های قبلی به آمریکا
سلام به همه ممنون میشم سوالام جواب بدید
1.من باسبورتم جای امضاش خالیه که!چیکار کنم؟
2.ثبت نام GRE,TOEFLدر چه سایتی و کی هست؟ GRE رشته های غیر مهندسی هم لازمه؟اگه لیسانس مهندسی باشی و بخوای فوق هنری مثل گرافیک بری.چه کتابی باید خواند؟
من از جدول فقر نفهمیدم واسه کالیفرنیا درامد سالانه باید بالای چقدر باشه؟ درامد یا کل داراییها؟
میشه کمکم کنید بفهمم سابورتر در هر قسمت چه مقدار نوشته باشه کافی؟
ممنون میشم
farnaz.f نوشته: سلام به همه ممنون میشم سوالام جواب بدید
1.من باسبورتم جای امضاش خالیه که!چیکار کنم؟
2.ثبت نام GRE,TOEFLدر چه سایتی و کی هست؟ GRE رشته های غیر مهندسی هم لازمه؟اگه لیسانس مهندسی باشی و بخوای فوق هنری مثل گرافیک بری.چه کتابی باید خواند؟
1- میتونید خودتون امضا کنید مشکلی نداره
2- این پست و این پست رو بخونید
farnaz.f نوشته: من از جدول فقر نفهمیدم واسه کالیفرنیا درامد سالانه باید بالای چقدر باشه؟ درامد یا کل داراییها؟
میشه کمکم کنید بفهمم سابورتر در هر قسمت چه مقدار نوشته باشه کافی؟
ممنون میشم
برای یه نفر 13538 دلار
برای دو نفر 18213 دلار
برای سه نفر 22888 دلار
برای چهار نفر 27653 دلار
برای پنج نفر 32238 دلار
برای شش نفر 36913 دلار
تعداد افراد خانواده اسپانسر + تعداد کسایی که هنوز تو ساپورتشن+شما و خانواده شما = X
توجدول نگاه کنید مثلا مبشبد شش نفر اونوقت اسپانسر شما باید سالی 36913 درآمد داشته باشه و در ازای اون هم مالیات داده باشه
بچه ها من 21 جولای بسته اول رو پست کردم و 24 جولای رسیده ولی برای تایید می گن بستت رسیده ولی توی نوبت برای بررسی
چرا اینا اینقدر تنبل هستن.کس دیگه ای هم هست که تایید بستش نگرفته باشه؟؟؟
من که مرئ از بس منتظر موندم.دارم نگران می شم
به نظرتون چی کار کنم
خانمها و اقایون جواب بدین لطفا
با عرض سلام و خسته نباشید.
من یکی از برندگان دی وی لاتاری 2010 هستم.
متاسفانه به علت گرفتاری زیاد نتونستم چک کنم و حالا فهمیدم اسمم دراومده .
تو متنش نوشته will need to act on their claims applications quickly before the expiration of the visa claim deadline which is on the 30th of July 2009
یعنی من باید تا 8 مرداد اقدام میکردم ولی نکردم و امروز 5 شهریوره
میخواستم راهنماییم کنید
alansmithmah@yahoo.com
alansmith نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید.
من یکی از برندگان دی وی لاتاری 2010 هستم.
متاسفانه به علت گرفتاری زیاد نتونستم چک کنم و حالا فهمیدم اسمم دراومده .
تو متنش نوشته will need to act on their claims applications quickly before the expiration of the visa claim deadline which is on the 30th of July 2009
یعنی من باید تا 8 مرداد اقدام میکردم ولی نکردم و امروز 5 شهریوره
میخواستم راهنماییم کنید
alansmithmah@yahoo.com
تو کجا این متن رو نوشته دوست عزیز ؟ کجا رفتید چک کردید ؟
Sniffer جان ممنون از پاسخت در مورد اینکه هم اصل دیپلم لازمه هم ترجمه!
ولی من نه در نامه اول نه در نامه دوم(که سال قبلی ها گذاشتن) ندیدم که گفته باشه اصل مدرک هم لازمه. شما جایی دیدی که اینو نوشته باشه؟ اگر ممکنه لینکشو بذارین.
من خانمم برنده اصلی میباشد که اصل دیپلمشو در دست نداره ولی ترجمشو که قبلا به منظور دیگری تهیه کرده بود یم را داریم.
از بچه های 2009 که مصاحبه رفتن خواهش میکنم جواب بدن که موقع مصاحبه اصل مدرک هم از شون خواستن؟
ممنون!
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
درود بر همه عزیزان
اگه اصل دیپلم 11 ساله موجود باشه اما مدرک پیش دانشگاهی هنوز حاضر نشده باشه ،گواهی موقت پیش دانشگاهی با ترجمه اش واسه سفارت قابل قبول هست یا نه؟
ممنونم
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009