کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
یک سوال دیگه هم به نظرم اومد که اگه دوستان پیشکسوت کمک کنن ممنون میشم. اگه خواستم فرمها رو دوباره پر کنم اطلاعات درست رو بنویسم یا همونایی که توی ثبت نام اینترنتی دادم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان!
چشم چپ من دچار تنبلی است. یعنی اینکه 30 درصد دید داره؟ میخواستم بدونم آیا در کلینیک های مورد تایید سفارت در آنکارا تست بینایی هم میگیرند؟ و اگه میگیرند آیا به نظر شما تنبلی چشم من می تونه یه نکته منفی باشه؟ از دوستان قدیمی لاتاری که تجربه کلینیک مورد تایید سفارت تو آنکارا رو دارن خواهش میکنم به من جواب بدن.
در ضمن این بار دومه که سوالمو مینویسم نمیدونم چرا سوالمو پاک شده؟ اگه مدیران عزیز این کارو کردن لطفا بگن چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشید من یه بار نگاه کردم سوالاتم نبود ولی بعد از تایپ مجدد سوالم دیدم که سوالات قبلی برگشته جل الخالق من که از کار این وبلاگ سر در نیاوردم. لطفا مدیران محترم به من توضیح بدن چرا اینطوری میشه؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
مونیکا جان ...من از اونا این درخواست رو نکرده بودم. متن نامه ای که من براشون فرستادم این بوده:

Dear Sir/Madam,

Please be informed that a mistake has been occured about my birthday date,in my online entry registration,due to converting Iranian calendar to Christian date and also to convert from leap year to normal year. The date I have entered in the online registration is:

xx/xx/xx

But the correct date which I have also entered in forms DS-230 and DSP-122 is:
xx/xx/xx
Your notice in this regard is truly appreciated.

Best regards,

الان هم میخوام بدونم آیا کسی در مقابل ایمیل مشابه من چنین جوابی دریافت کرده یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و يک سوال دارم . منظور از کارنت شدن چيه و چطور ميشه فهميد که کيس نامبر کارنت شده؟
تشکر کنندگان:
amirsamira نوشته: سلام دوستان
من تازه عضو شدم و يک سوال دارم . منظور از کارنت شدن چيه و چطور ميشه فهميد که کيس نامبر کارنت شده؟
سلام خوش اومدی.
15 هر ماه توی بولتن ویزا تعداد افرادی که کارنت شدند، یعنی برای حدود 2 ماه بعد برای مصاحبه دعوت می شوند رو اعلام می کنند. الان برای اکتبر 7000 نفر کارنت شدند.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
یعنی اونایی که کیس نامبرشون زیر 7000 است اکتبر میرن برای مصاحبه.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsamira
ممنون از Darya
پاسخ
تشکر کنندگان:
من يک سوال ديگه دارم:
هنگام امضا پاي فرم من به انگليسي اسمم رو نوشتم و فرستادم ولي امضاي پاسپورت مثل امضاي ايراني هست .
اگر اسم انگليسي رو هم اضافه کنم موردي پيدا ميکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
مونیکا جان ممنون از اینکه اینقدر برای جواب به سوالم وقت میذاری. مشکل من اینجاست که توی فرمهایی که من فرستادم اشکالات دیگه ای هم وجود داره. ولی قبلا فکر میکردم که اونا رو روز مصاحبه قبل از قسم خوردن تغییرشون میدم. با وضعی که پیش اومده الان دیگه نمیتونم این ادعا رو بکنم که فرمهام بدون ایراده. پس به نظر خودم بهتره که فرمهای کل افراد خانواده رو از اول وبا اطلاعاتی که واقعی و درسته پر کنم و در یک کاغذ جداگانه اشتباهات روز اولم و تغییراتی که پیش اومده یعنی حذف شدن پسوند فامیل بچه هام رو بنویسم وهمه رو با هم براشون پست کنم. فکر کنم هیچی بهتر از صداقت نیست.
خوشحال میشم اگه نظر تو و دیگران رو هم بدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
سلام اسنيفر (و دوستان عزيز)

خيلي خيلي من رو ترسوندي!!!!!!!!!!!! اين كه گفتي به خاطر امضا 3 نفر رو رد كردن!!!!! حالا من يه سوال دارم. ما پاسپورت هامون رو كه گرفتيم توش امضا نكرديم. يعني كسي نگفت امضا كن(جاي امضاش خاليه). فك كنم حالا بايد امضا كنيم. مشكل من اين هست كه امضاي انگليسي من تو فرمهاي اوليه يه كمي فرق داره. يعني چون خيلي وقت بود امضاي انگليسي نكرده بودم يه كوچولو امضام فرق كرده بود يعني حرف دي رو شبيه ال كشيدم(فكر نمي كردم روزي امضاي انگليسي بايد اينقدر دقيق باشه. هميشه بيرون از ايران كه مي رفتم يه امضاي معمولي داشتم كه بي دقت امضا مي كردم). .
حالا امضا رو چيكار كنم؟ موقع قسم خوردن هم امضا بايد بكنيم. حالا امضاي فرم اوليه و امضاي قسم نامه و امضاي پاسپورت بايد مو نزنن؟ اگه مي شه راهنمايي ام كنين.
بچه ها نظر شما چيه؟
وقتي داشتم فرمها رو مي فرستادم اصلن نمي دونستم سر امضا اينقدر حساس هستن!!!! بعد كه فرمها رو فرستادم تازه فهميدم.
حالا راهنمايي ام كنين ببينم چيكار بايد بكنم. البته امضاي خانومم مشكلي نداره. من خيلي بد امضا هستم. خواهش مي كنم راهنمايي كنين.
پاسخ
تشکر کنندگان:
حالا همين جا توي پاسپورت رو امضا مي كنم ديگه. مشكلي كه نيست؟ چون كلي وقت دارم كه تمرين كنم!!!! اسنيفر تو مي گي 3 نفر رو به خاطر امضا رد كردن بعد مي گي سخت نگير!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin
مونیکا پس اختلاف امضای پاسپورت و امضای فرمها رو که انگلیسی ه چیکار می کنی؟ فرمها رو هم با امضای ایرانی ت پر کردی؟ راستی می گن استرس داشتن یه پوینت منفی به حساب میاد. باید خیلی ریلکس باشی!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
راستی اسنیفر عزیز

این 3 نفر رد شده های به خاطر امضا رو می شه منبعش رو بگی ما هم بدونیم؟ شنیدی از جایی؟ اگر از جایی خوندی لینکش رو لطفن بگذار بقیه هم ببینن. ممنون
................................................................
به نظر می رسه مدیران فورم حضورشون خیلی کم شده اینجا؟؟؟؟؟؟ یه وقت فکر نکنن بچه های 2010 استاد شدن و دیگه راهنمایی نمی خوان؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin
sniffer نوشته:
amirsamira نوشته: من يک سوال ديگه دارم:
هنگام امضا پاي فرم من به انگليسي اسمم رو نوشتم و فرستادم ولي امضاي پاسپورت مثل امضاي ايراني هست .
اگر اسم انگليسي رو هم اضافه کنم موردي پيدا ميکنه؟

تو دقیقا مشکلت مثل من هست برو پاسپورتت را عوض کن چون 3 نفر اینجوری رد شدن و برای آنها جعل امضاء است اینکار زمانی که می خواهی امضاء عوض کنی یک ورقه میدن درخواست را پر کن و بنویس به دلیل مطابقت نداشتن امضاء من با مدارک ترکیه می خواهم امضاء عوض کنم این متن را وقتی رفتی پلیس +10 اونجا دلیل ازت می خواد یادت نره نگی داری می ری آمریکا چون این ها صبح از خواب بیدار می شن به جایی صبح بخیر می گن مرگ بر آمریکا

پاسپورت و تمام مدارک باید یک امضاء داشته باشد
man aslan fekr nemikonam in mozoo dorost bashe,chon kheili az doostan boodan ke ghabl az ghasam khordan in mozoo ra be officer goftan va mozoo hal shode.dar zemn afradi ke ezdevaj kardan emzaye aghd name ro mikhan chi kar konan,man aslan fekr nemikonam kesi ra be khatere in mozoo rad konan,shayad rad shodan oon afrad elate digeyi dashte,too safarnamehaye sale pish ham hastan afradi ke in moshkel ra dashtan va be rahati ghabool shodan,
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان