کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام دوستان
دو سوال:
1)پس از ورود به آمریکا چه تسهیلاتی بهمون میدن؟
مثلا تا کار پیدا کنیم حقوق بیکاری میدن؟
2)بعد از صدور ویزا حداکثر چقدر مهلت داریم بریم؟

شماره کیس:###2010AS00010
تاریخ دریافت نامه قبولی:28 may
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUL-29-2009
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
دوستان سلام.
من مدارکم 28 Aug به KCC تحویل شد( از طریق TNT پیگیری کردم) و ایمیل دادم که ببینم مدارکم رسیده بهشون یا نه که جواب این بود:
Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
پس یعنی اینکه هنوز وقت برای ارسال مدارک هستSmile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
یکی از دوستان که در جواب ایمیلش به کی سی سی جواب گرفته که مشخصاتش با مشخصات قبلی match نیست از من که همین مشکل رو داشتم مشورت کرده بود. من ایمیل دوم خودم رو با تاریخ تولدی یک روز کمتر از تولد واقعی خودم به کی سی سی فرستادم و درخواست کردم که وضعیت منو به اطلاعم برسونن . چون حدس میزدم که اشتباه من بخاطر کبیسه بودن سال گذشته و استفاده از تقویم برای وارد کردن آدرس تولدم بوده.اونا بعد از یک روز جواب منو دادن. من این نامه رو برای دوستی که از من کمک خواسته فرستادم ، که برای شما هم اینجا میذارمش. شاید به درد کسی بخوره :
با سلام، من همین امروز جواب نامه ی خودم رو دریافت کردم و خوشبختانه گفتند که مدارکم رسیده و پروسه در حال انجامه. به این ترتیب من مطمین شدم که اشتباهم در وارد کردن روز تولد بوده وهمونطور که گفتم در موقع ثبت نام اینترنتی تاریخ رو یک روز کمتر از تاریخ واقعی تولدم وارد کرده ام. این بار نامه ی دیگه ای فرستادم با این مضمون که اینجا گذاشتم

Dear Sir/Madam,
Please be informed that a mistake has been occured about my birthday date,in my online entry registration,due to converting Iranian calendar to Christian date and also to convert from leap year to normal year. The date I have entered in the online registration is:
04/08/19xx
But the correct date which I have also entered in forms DS-230 and DSP-122 is:
04/09/19xx
Your notice in this regard is truly appreciated.

Best regards,
تا اونجا که من میدونم مامورین کی سی سی در مورد مشخصات در خواست کننده اصلی در موقع ثبت نام الکترونیکی حساسند.ولی ما به اون اطلاعات دسترسی نداریم. فقط شما اگه برگه ی مربوط به کانفرمیشن نامبرت رو داشته باشی (همون که موقع ثبت نام الکترونیکی پرینت گرفته اید) میتونی با وارد کردن اسم و فامیل و سال تولدت در قسمت "چک کردن وضعیت" در سایت کی سی سی ودر صورتی که وضعیت شما رو برنده اعلام کرد و شما رو شناخت از درست بودن اسم و فامیل و سال تولدت مطمین بشی. ولی در مورد روز تولدت نه!
به نظر من اگه بتونید این اشتباه رو هر جوری هست متوجه بشی وبا یه ایمیل بهشون اطلاع بدی و پرینت اون رو هم برای روز مصاحبه با خودت ببری مصاحبه ی راحتتری خواهی داشت. بقیه اطلاعاتی که وارد کردی رو شاید همون روز مصاحبه و قبل از قسم خوردن بتونی توی فرمها تغییر بدی. به هر حال باز هم میگم هر چی بتونی بخشهای مختلف مهاجرسرا رو بخونی اطلاعات بیشتری نصیبت میشه ولی توصیه من اینه که بهیچوجه دچار استرس نشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: To USA
شما چند روز دیگه ایمیل بزن جواب میگیری.
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام مجدد...خواستم بگم اگه پست قبلیم گویا نیست میتونید به پست شماره 8 من و جوابی که سراوین به اون داده مراجعه کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام مژده خانم
من هم مثل شما مشکل اشتباه یک روز در تاریخ تولد دارم. انشالله کارتون میشه من امیدوارم شما زودتر از من میرید من 28XXX هستم برگشتین لطفا تجربیاتتون رو به ما هم منتقل کنید. امید به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان لاتاری!
من میخواستم بدونم که مدارک رو قبل از مصاحبه در آنکارا با چه پستی بفرستیم سفارت؟ آخه گفتن با یو پی اس بفرستید. آیا تو ایران یو پی اس هست؟
ممنون از جواباتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
drkamrani1 نوشته: سلام به همه دوستان لاتاری!
من میخواستم بدونم که مدارک رو قبل از مصاحبه در آنکارا با چه پستی بفرستیم سفارت؟ آخه گفتن با یو پی اس بفرستید. آیا تو ایران یو پی اس هست؟
ممنون از جواباتون

با TNT یا DHL بفرستید یا هر پست دیگه که دوست داری
تو ایران پست UPS نداریم
و تو نامه دوم هم نوشته اگه کشورتون پست UPSداشت با اون بفرستید و اگه نه ............
متن نامه دوم :

If there are no UPS services in your country, you may use any reliable courier service to send your documents to our office.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، Monica ، javan134 ، Ashkan.R
ممنون سراوین جان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من کیس نامبرم 27000 هست. به نظر شما به اسپانسرم بگم چه تاریخی فرم رو پر کنه؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
yas نوشته: سلام من کیس نامبرم 27000 هست. به نظر شما به اسپانسرم بگم چه تاریخی فرم رو پر کنه؟

احتمالاً تا 4-5 ماه دیگه نوبت شما میرسه و با توجه به اینکه فرم های مالیاتیه سال جدید تا مارچ معمولاً آماده میشه پس عملاً شما نمی تونید فرم های مالیاتی 2009 رو از اسپانسر بگیرید پس خیلی فرقی نمیکنه کی فرم ها رو براتون بفرسته منظورم البته تا 5 ماه آینده است.
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان: yas
reza22 نوشته: یک پیشنهاد:
بچه هائی که مشکل اسپانسر دارند یک متن فصیح در این ارتباط به کی سی سی بزنند و از کی سی سی بپر سند که ایا می توانند بجای اسپانسر به سفارت مدارک مال معتبر وقوی بدهند . اگر کی سی سی این مطلب را تایید کند .این تاییدیه در سفارت خیلی به کار می اید. جواب این سوال مطالبی را در رابطه با اسپانسر روشن خواهد کرد.

به امید دریافت ویزای تمام 2009 و 2010 ایها

نیازی به ایمیل نیست، چون قانوناً شما سه راه برای تایید تمکن دارید:
1- مدارک مالی
2- اسپانسر
3- دعوتنامه کار
معمولا اسپانسر از همه راحت تره ولی اگر هم منابع مالی و سند ملکی دارید می تونی جای اسپانسر ارائه کنی مشکل اینجاست که معمولاً اسناد ملکی ایران رو قبول نمی کردن البته تا پارسال( یعنی 2008) ولی 2009 من خودم تو سفارت و بین دوستام شاهد بودم که خیلی ها با مدارک مالی و حتی بدون کلیرنس ویزا گرفتن. پس اصلاً نیازی به ایمیل نداری و جای نگرانی نیست.
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام ، دوستان یک نفر پیدا شده در قبال دریافت 6000 دلار قبول می کنه اسپانسر ما بشه ، به نظر شما می ارزه؟ یا بهتره با حساب بانکی (40-50 میلیون) و سند ملک برای مصاحبه بریم ، اگر قبول نکردند ، اسپانسر بگیریم ؟
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بلاخره این kcc به ما وقت مصاحبه داد ولی متاسفانه اون روز نمی تونم برم میخوام تاریخ مصاحبه رو عوض کنم . بچه ها به نظرتون برای تغییر زمان مصاحبه باید به kcc ایمیل بزنم یا صبر کنم پرونده ام بیاد سفارت و از طریق سفارت تغییر بدم ؟
یه سوال دیگه هم داشتم ... چجوری می تونم مطمئن بشم روزی رو که بهشون میگم روز درستی است ؟(از نظر اینکه اون روز سفارت ابوظبی تعطیل نباشه یا شنبه یک شنبه نباشه یا هر چیزه دیگه)
پاسخ
تشکر کنندگان:
من در جواب نامه ای که در مورد اشتباهم در مورد تاریخ تولد پیش اومده این ایمیل رو دریافت کردم:

KCC does not have the ability to retrieve or correct the data that was provided on the original entry to the lottery.

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review

میخواستم ببینم آیا بقیه هم در این مورد خاص همین جواب رو گرفته اند؟ یعنی اینکه کل فرمها رو پر کردن و دوباره فرستادند یا کیس من موارد دیگه ای هم داره؟ البته کی سی سی قبلا در یه ایمیل دیگه به من گفته بود که کیس تو مشکلی نداره. اینم متنش:

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,300 for your region for the month of October. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
ظر شما چیه؟ یعنی فرمها رو دوباره پر کنم و بفرستم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان