2009-09-02 ساعت 18:05
توپاس من امضانیست خودم امضاکنم
case:19###
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوال های مطرح شده برندگان 2010
|
2009-09-02 ساعت 19:05
دوستان عزيز اگر قضيه امضاء حل شده
يه سئوال داشتم مي خواستم بدونم اف بي اي چك چي است و به چه كساني مي خوره ؟
2009-09-02 ساعت 22:13
جناب اسنیفر
قرار نیست تمام جواب های شما به سوالات دوستان وحی منزل باشه و اونا هم حق پرسیدن سوال رو از مدیران یا سایر دوستان نداشته باشند همونطور که خودتون هم گفتید اینجا یه فرومه و همه حق اظهار نظر دارند پس اگر مایل بودید فقط و فقط در مورد سوال مطروحه اظهار نظر کنید با تشکر سراوین
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، payman R ، reza22
2009-09-02 ساعت 23:08
سلام مژده جان
همونجوری که گفتم من هم مشکل تو رو دارم احتمالا متوجه نشدن که تو منظورت فرم اینترنتی بوده که اشتباه کردی فقط به من این جواب رو دادن. KCC does not have the ability to retrieve or correct the data that was provided on the original entry to the lottery. the information you provided will be included in your case file for review esmail نوشته: حالا همين جا توي پاسپورت رو امضا مي كنم ديگه. مشكلي كه نيست؟ چون كلي وقت دارم كه تمرين كنم!!!! اسنيفر تو مي گي 3 نفر رو به خاطر امضا رد كردن بعد مي گي سخت نگير!!! سلام توی پاسپورت که معمولاً امضا نمی کنن شما هم این کارو نکن. مهم امضایی که توی فرم های ارسالی میزنی ، ته همون فرم جایی داره که نوشته در حضور افسر باید امضا بشه اگه اون امضا با 2 تایی که قبلاً توی فرم زدی فرق بکنه به احتمال بسیار زیاد شک می کنن و ممکنه کیس رد بشه کما اینکه چند سال پیش این اتفاق برای یکی از دوستان من افتاد. اگه یک کپی از فزم ها داشته باشی که خیلی راحت همونی که زدی رو روز سفارت دوباره پای فرم ها میزنی و ویزا رو میگیری . دیگه چرا نگرانی؟ و راستی استرس هم نکته منفی همون طور که گفتی، سعی کن فقط بخندی البته ابوظبی افسر طوری باهات گرم میگیره که ناخود آگاه استرست از بین میره ولی ترکیه رو نمی دونم.
Hope Never Die
شماره کیس: ***31 تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008 کنسولگری:abudhabi تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008 تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:31 may تاریخ مصاحبه:14 july دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
2009-09-03 ساعت 06:51
مدیران عزیز نمیخواین با من یه همفکری بکنین؟ ثواب داره بخدا!... )
2009-09-03 ساعت 08:39
سلام من هم همین مشکل امضا رو دارم. یعنی در عقدنامه امضای معمولی ایرانی خودمونو زدیم ولی چون شنیده بودم که آمریکایی ها به جای امضاء اسم خودشونو می نویسند من و همسرم هم همین کارو کردیم. یعنی اسممون نوشتیم. به نظر شما اشکالی پیش نمیاد چون امضا هامون با عقد نامه مغایرت داره؟
2009-09-03 ساعت 18:57
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در فرمهای اولیه تاریخ تولدم را اشتباه نوشتم و حالا با کی سی سی مکاتبه میکنم میگن اطلاعات شما match نیست . با توجه به اینکه دقیقا نمیدانم چه تاریخی در فرمهای اولیه زدم و دوتا تاریخ را در ذهن دارم .آیا از نظر آنها اشکالی نداره که من دو بار و هر بار با یکی از تاریخهای احتمالی (و سایر مشخصات مورد نیاز) ایمیل بزنم و درخواست تعیین زمان مصاحبه کنم تا هر کدام که جواب گرفتم بفهمم که در آن تاریخ اشتباه داشتم?
2009-09-03 ساعت 19:35
aazami نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز احتمالا چون پارسال کبیسه بوده شما یک روز کم نوشتی از لحاظ اینکه دو بار با تاریخ تولدهای مختلف ایمیل بزنی مشکلی نیست.
2010AS3xxx
2009-09-03 ساعت 19:44
mojdeh نوشته: مدیران عزیز نمیخواین با من یه همفکری بکنین؟ ثواب داره بخدا!... ) اگه تو فرمهایی که ارسال کردید از 3 تا اشتباه بیشتر دارید باید فرمها رو دوباره پر کنید
2010AS3xxx
2009-09-03 ساعت 19:48
masih نوشته: شما نیاز نیست فرمی در رابطه با مالیات بفرستید اونا خودشون فرم مالیات هر سالشون را دارن و براتون کپی میکنن و میفرستن ضمنا فراموش نکنید فرم 2006 - 2007 و 2008 را براتون بفرستن
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: masih
2009-09-03 ساعت 19:51
drkamrani1 نوشته: سلام من هم همین مشکل امضا رو دارم. یعنی در عقدنامه امضای معمولی ایرانی خودمونو زدیم ولی چون شنیده بودم که آمریکایی ها به جای امضاء اسم خودشونو می نویسند من و همسرم هم همین کارو کردیم. یعنی اسممون نوشتیم. به نظر شما اشکالی پیش نمیاد چون امضا هامون با عقد نامه مغایرت داره؟ مهمترین قضیه تفاوت نداشتن امضاء فرم ds-230 part1 با ds-230 part2هستش که تو سفارت باید امضا کنید. این پست رو بخونید
2010AS3xxx
2009-09-04 ساعت 23:38
سلام دوستان
ایمیل سفارت ابوظبی که درست حسابی جواب بدن چیه ؟ hamed_gh نوشته: سلام دوستان ایمیل سفارت در ابوظبی abudhabiIV@state.gov
2010AS3xxx
2009-09-05 ساعت 00:31
سلام
ببخشید من یه سئوالی داشتم که جواب هم داده شدولی بازم مشکل دارم .من قبل از اینکه پاسپورت بگیرم پسوند فامیلم رو برداشتم ولی مدارک دیپلم و لیسانسم با همون پسوند هست .حالا از اونجایی که ای مطلب در قسمت توضیحات شناسنامه ذکر شده و ترجمه هم میشه چرا باید مدرک ببرم که من خودمم.من رفتم آموزش پرورش میگه واسه کجا گواهی بدم؟؟؟من هم اومدم بیرون گفتم هیچی بگم سفارت آمریکا!!!!!!!!!!!!!!!!! شما فکر میکنین اینا اینقدر نمیفهمن و سختگیرن؟ |