کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2009-11-27 ساعت 20:56)گاتا نوشته:  اگر من نامه اول را دریافت کنم چه مدارکی باید اول ارسال کنم و چه جوری باید بفرستم بعد که نامه دوم قراره بیاد با پست می یاد یا با ایمیل
تو چه مرحله ای عکس نیاز هست؟
شما نامه اول رو از طریق ایمیل دریافت میکنید که شامل دو فرم میشه:
تاپیک های زیر رو مطالعه کنید

تبادل نظر در مورد تکمیل فرم ds-230

تبادل نظر در مورد تکمیل فرم ds-122

برای ارسال فرمهای بالا برای کی سی سی احتیاح به عکس دارید
نامه دوم از طریق پست میاد اما اگه به هر دلیلی نامه دوم رو دریافت نکردید میتونید اون رو هم از طریق ایمیل دریافت کنید
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam5 ، ساسان
(2009-11-27 ساعت 21:07)Monica نوشته:  نامه اول مدارک خاصی نیاز نداره... باید فرمها رو پر کنید و همراه دو قطعه عکس 5*5 بفرستید...

نامه دوم هم بستگی به کیس نامبرتون و اینکه کارنت شده باشین یا نه داره! اگر چند ماه دیگه باشه با پست میاد ولی اگر دیر شده باشه با ایمیل می تونین بگیرین!

راستی بالاخره کی سی سی جوابتون رو داد؟!

kccچهار شنبه جواب داد اطلاعاتی که شما دادین با case مچ نمی شه اطلاعات کامل تری بفرستین منم اسکن صفحه ای که کانفرمیشن نامبرم توش بود براشون فرستادم، فعلا هم که تو تعطیلات هستند تا حالا جوابم را بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
شما ه کانفرمیشن نامبرم-تاریخ تولد-اسم وفامیل پاس-کافی اوناجواب میدن ولی باید زنگ بزنی7500-526-606-001
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
kcc دیروز جواب داده با اطلاعاتی که شما فرستادین شما پذیرفته نشدین ولی من تا بحال هزار بار اطلا عاتم را وارد کردم به من می گه
Dear Selectee,

Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2010 lottery.
If you have not yet received your selectee letter, please do not contact KCC until after August 1, 2009. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions they receive before August 1, 2009 regarding non-receipt of selectee letters. If you still have not received your selectee letter by August 1, 2009, however, you may contact KCC by email at kccdv@state.gov.

مگه این نمیگه من انتخاب شدم؟ باید چی کار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
درست می گی. این نوشته مال برنده هاست. ولی من فکر می کنم کی سی سی اطلاعات شما رو در database یی که بعد از دریافت فرمهای سری اول برنده شدگان درست کرده چک می کنه و برای همین چیزی از شما پیدا نمی کنه.
برنده ها تا آخر سپتامبر وقت داشتن که فرم ها رو بفرستن, ولی این قضیه ای نیست که آدم راحت بی خیالش بشه. من اگه جای شما بودم انقدر پا پیچشون می شدم تا یا قبول کنن یا فحش ناموسی بدن!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
والا چی بگم!!!

شما یک بار همین پیغام برنده شدنتون رو براشون ارسال کن + نام و نام خانوادگی زمان ثبت نام + تاریخ تولد زمان ثبت نام + کانفرم نامبر و سعی کنین براشون توضیح بدین که شما می خواین بدونین کیس نامبرتون چیه و ازشون بخواین فرمهای سری اول رو براتون ارسال کنن...

راستش تا حالا من با چنین موردی برخورد نکردم، برای همین راهنمایی خاصی نمی تونم بکنم!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هم اطلاعاتی که مونیکا میگه براشون فرستادم که تازه این جواب را دادند !!! نمی دونم چه جوری بهشون ثابت کنم که سایت به من می گه برنده شدی چون این پیغام برنده شدن هم که اسم و فامیل توش نیست!!!!!!!!!
kcc هم همون سایتی که ما برنده شدنمون را چک می کنیم کیس های را چک می کنه یا یه جای دیگه؟
وکیل سراغ دارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بی خیال وکیل
با kccتماس بگیر-تااخرسپتامرمهلت بوده-اگه انگلیسیت خوبه زنگ بزن بگو قضیه رو بگو برنامه2010
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
حسین جان، برای این مهلت آ خر سپتامبر منبعی داری؟ من چیزی نتونستم پیدا کنم!

(2009-11-29 ساعت 03:34)fairwall نوشته:  بی خیال وکیل
با kccتماس بگیر-تااخرسپتامرمهلت بوده-اگه انگلیسیت خوبه زنگ بزن بگو قضیه رو بگو برنامه2010
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-29 ساعت 12:05)Hamid55 نوشته:  حسین جان، برای این مهلت آ خر سپتامبر منبعی داری؟ من چیزی نتونستم پیدا کنم!

آخرین مهلت ارسال فرمهای سری اول آخر سپتامبر بود. تو خود فرمها نوشته بود
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-29 ساعت 13:05)sam_hash نوشته:  
(2009-11-29 ساعت 12:05)Hamid55 نوشته:  حسین جان، برای این مهلت آ خر سپتامبر منبعی داری؟ من چیزی نتونستم پیدا کنم!

آخرین مهلت ارسال فرمهای سری اول آخر سپتامبر بود. تو خود فرمها نوشته بود

میشه این فرمی که نوشته آخرین فرصت ارسال فرمها سپتامبر است لینکش برام بگذارین چون هر دو فرم ds-230و ds-122 را که نگاه کردم چنین چیزی ندیدم
ضمنا تو نامه اول نوشته تا آخر june 2010 فرصت هست
دوشنبه شب به kcc زنگ می زنم امیدوارم قانع بشن که من برنده شدم نمی دونم چرا نمی فهمن؟
برام خیلی دعا کنید و اگر هر راهنمایی که به ذهنتون می رسه به من بگید
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55 ، Monica ، fairwall ، ساسان
من برات دعا می کنم... امشب زنگ بزنین و تا جایی که می تونی سعی کنین اونها رو تفهیم کنین، امیدتون رو از دست ندین! Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
حمید جان تو خود فرمها نوشته بود
نوشته سریع پرکرده و تااخرشهریور(9مهر)دستمون باشه تا جمع بندی کنن-گاتا جان همه چی درست میشه
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
سلام دوستان

من در مورد رزيدنت شدن تو يه شهر يا ايالت سوال داشتم. شرط رزيدنت شدن مدت داره يا وقتي جايي ساكن مي شيم مي گن رزيدنت اونجا هستيم؟ من مي خوام براي دكترا اقدام كنم و شرايط براي پرمننت رزيدنت ها با اينترنشنال استيودنت فرق مي كنه. حالا مي خوام بدونم رزيدنت شدن همون موقع كه مستقر شديم و گرين كارت رو گرفتيم مفهوم پيدا مي كنه يا مثلن بايد يكسال در ايالتي زندگي كنيم؟ از بچه هايي كه الان آمريكا هستن كسي تجربه داره توضيح بده؟
يه سوال ديگه هم دارم: وضعيت بورس شدن و فاند گرفتن الان تو آمريكا چطوريه؟ براي مستر فاند نمي دن؟
چه راههايي رو براي ادميشن گرفتن و فاند دريافت كردن پيشنهاد مي كنين؟ راستي تو مدت انتظار براي پذيرش گرفتن تو يو اس چه كارهايي مي شه انجام داد تا هزينه ها مون رو كاهش بديم. كار معلومي گير آوردن سخته؟ يا كار مرتبط با رشته؟
ممنون مي شم دوستان اگر اطلاعات يا تجربه دارن راهنمايي كنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax ، meweadl ، king_of_sky
تو فرم که هیچ وقت مهلت برگشت نمیزمه...اگه منظورت اینه که تو نامه ای که همرا ه فرمها اومده بود نوشته!؟ تو نامه من که همچین چیزی ننوشته..اگر تو نامه شما نوشته لطفا یه تصویری ازش اینجا بذار تا ببینیم قضیه از چه قراره.....
ممنون از جوابت..

(2009-11-30 ساعت 02:50)fairwall نوشته:  حمید جان تو خود فرمها نوشته بود
نوشته سریع پرکرده و تااخرشهریور(9مهر)دستمون باشه تا جمع بندی کنن-گاتا جان همه چی درست میشه
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان