کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
ايشالا براي اون هم چاره اي هست... اگر كي سي سي قبولتون بكنه يعني فكر اينو هم بايد بكنه ديگه!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان:
شنبه که فهمیدم براشون نامه نوشتم ولی تاریخ تولدم را نذاشتم دوشنبه به من جواب دادند که باید اطلاعات کامل بگذارم تا مورد من بررسی کنند سه شنبه جواب دادم ولی هنوز جوابی به من ندادند این می تونه دلیل این باشه که دیگه کار از کار گذشته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه ... بعضي وقتها با تاخير جواب ميدن... نگران نباشين...Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان:
Sad 
دارم دیوونه می شم برام دعا کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-26 ساعت 18:57)گاتا نوشته:  دارم دیوونه می شم برام دعا کنید

گاتا جان بازم ایمیل بزن یا حتی اگر لازم شد تماس بگیر و یا با یک وکیل صحبت کن خودتو نگران نکن بازم خوب الان فهمیدی
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان:
گاتا جان،

اصلا نگران نباش، به هیچ وجه دیر نشده...من یه قسمت از نامه اول را اینجا کپی کردم..همانطور که میبینی در مرحله 4 گفته که بین تاریخ های اپریل 2009 تا جون 2010 برندگان بعد از اینکه فرمهای مربوطه را تکمیل و به کی سی سی ارسال کردن حائز شرایط برای ادامه مراحل میشن.....یعنی شما تا جون 2010 که هفت ماه دیگه باشه هم میتونی فرمها را ارسال کنی...نگران کیس نامبر و کارنت شدن هم نباش چون اگر هم کارنت شده باشی هم چنان تا سپتامبر 2010 میتونی بری مصاحبه.....کاری که شما الان باید بکنید اینه که پیگیری کنید نامه اول را از کی سی سی بگرید و همزمان فرمهای را هم از اینجا و اینجا دانلود کنید و آ ماده داشته باشین تا سریع بفرستین...فقط ممکن چون که فرمها را دیر میفرستین دیر تر هم برین مصا حبه ولی میرین..مطمئن باشید

شما احتمالا تا سه شنبه صبح جوابی از کی سی سی نمیگیری چون که آمریکا تعطیلات Thanksgivingهست، امروز و فردا تعطیل بعد هم شنبه و یکشنبه میره تا دوشنبه یا سه شنبه ایران....پس تا اون موقع نگران نباش و رو پر کردن فرمها کار کن..

Stage I: October 2 - December 1,2008; Electronic entry form is completed.
Stage 2: December 2008; the lottery process is run electronically and all entries are randomly
numbered within each region.
Stage 3: April 2009 - June 2009; KCC sends Selectee notification letters.
Stage 4: April 2009 -- June 2010; Selectees become qualified for further processing by
completing the DS-230 paperwork and returning it as directed. After all paperwork has been
submitted, selectees should only contact KCC to report a change of address or change in your
family's status, such as death, marriage, divorce, or the birth of a child.
Stage 5: October 1, 2009 - September 30, 2010; Selectees are scheduled for interview once they
are documentarily qualified and a visa is available. At this point, Selectees will receive a letter
with the date, time, and location of the interview, along with detailed further instructions
regarding the medical examinations and a reminder regarding the documents that must be
brought to the interview.
Stage 6: October 1, 2009 - September 30, 2010; Selectees appear for interview. DV application
fees must be paid before the interview and are nonrefundable. A current list of fees can be found
at http://travel.state.gov/visaltempltypes/types _1263.html#perm. Applicants are either issued or
refused visas. The process ends here for applicants whose visas are refused.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam5 ، ساسان ، To USA
مرسی از راهنماییتون، ممکنه اگر دیرتر برم مصاحبه دیگه ویزا به من نرسه یعنی سهمیه تموم بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-26 ساعت 20:32)گاتا نوشته:  مرسی از راهنماییتون، ممکنه اگر دیرتر برم مصاحبه دیگه ویزا به من نرسه یعنی سهمیه تموم بشه

گاتا جان سهمیه هر کشوری مشخص هست و نگران نباشید به همه ایرانیها ویزا میرسه چون تعدادشون از حد ظرفیت کشورشون که 7 درصد هست کمتر هم هست پس خونسردی خودت حفظ کن
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
باید تماس بگیری
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز که برای مهاجرت اماده می شوید و خیلی از مهارتها و فنون مختلف رو می دونید حتما در ایران برای خودتون یک رزومه درست با ترجمه و ذکر تاریخهای دقیق سوابق کاری برای خودتون تهیه کنید چرا که رزومه درست با انشا درست در اینجا می تواند یک پووان به مراحل شما برای استخدام شدن کمک کنه چون هر جا بروید اول از شما رزومه می خواهند...
موفق و پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam5 ، Monica ، hamed_gh ، honareirani ، babakped ، king_of_sky
با عرض سلام خدم همه وستان
من به همراه همسرم 23 آذر در ابوظبی وقت مصاحبه داریم
ولی سوالم اینه که تو نامه دوم هیچ حرفی در مورد ارسال مدارک به سفارت ، ده روز قبل از تاریخ مصاحبه ، نیست
ایا لازم نیست مدارکی قبل از تاریخ مصاحبه برای سفارت ارسال بشه
با تشکر و ارزوی موفقیت
پاسخ
تشکر کنندگان:
خیر... ارسال مدارک مخصوص مصاحبه های آنکاراست... مصاحبه های ابوظبی باید مدارک رو روز مصاحبه با خودشون ببرن...Wink
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
اگر من نامه اول را دریافت کنم چه مدارکی باید اول ارسال کنم و چه جوری باید بفرستم بعد که نامه دوم قراره بیاد با پست می یاد یا با ایمیل
تو چه مرحله ای عکس نیاز هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نامه اول مدارک خاصی نیاز نداره... باید فرمها رو پر کنید و همراه دو قطعه عکس 5*5 بفرستید...

نامه دوم هم بستگی به کیس نامبرتون و اینکه کارنت شده باشین یا نه داره! اگر چند ماه دیگه باشه با پست میاد ولی اگر دیر شده باشه با ایمیل می تونین بگیرین!

راستی بالاخره کی سی سی جوابتون رو داد؟!
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-27 ساعت 20:56)گاتا نوشته:  اگر من نامه اول را دریافت کنم چه مدارکی باید اول ارسال کنم و چه جوری باید بفرستم بعد که نامه دوم قراره بیاد با پست می یاد یا با ایمیل
تو چه مرحله ای عکس نیاز هست؟

گاتا جان یک سری فرم هست که باید پربشه با 2 قطعه عکس که به عکاس بگی برای گرین کارت خودش میدونه فقط همینا هست بعدش یک صفحه هم هست که اونها همراه فرمهای خالی براتون میفرستن با یک نامه که اون صفحه روش یک بارکد بزرگ هست همراه با فرمهایی که kkc براتون فرستاده و2 قطعه عکس میفرستی براشون و اون نامه رو نگه میدارید موقعی که خواستی بری سفارت با خودت می بری در ضمن فرمها در قسمت فرمها تو همین سایت هست
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: