کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2009-12-27 ساعت 21:31)ssnniiffeerr نوشته:  کسی دیگه هست به من بگه مشکل نداره تو سفارت مریضی صرع من که ویزا ندن
(2009-12-27 ساعت 22:02)maryam5 نوشته:  اصلاً نگران نباش راحت بهت ویزا میدن فقط بیماریهایی مثل HIV و هپاتیت هست که ویزا بهشون تعلق نمیگیرهSmile

R.F جان و شادی جان ممنونم از پاسخ هاتون
ولی آخرش ما نفهمیدیم مریم جان HIV دارها ویزا می گیرن یا نه ؟
(اصرار من فقط جهت مطلع بودنه وگرنه فکر بد نکنیداBig Grin)
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ssnniiffeerr ، R.F
اگر می خواستن HIV ها را راه بدن چرا آزمایش می گیرن خوب مشخصه دیگه امکان نداره این ها را راه بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78
مشکلی نداره-میتونی درستش کنی اشتباهات رو-اسکن وایمیل قسمت اشتباه
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: shadi
با سلام و تشکر از سایت بسیار خوب مهاجرسرا. من یه سوال داشتم. که البته نمیدونم دقیقا در کدام تاپیک مطرح بشه بهتره.من قصد دارم حدود دو هفته بعد از اولین ورودم به امریکا اونجا اقامت کنم و بعدش برگردم. آشنای مطمئن من که اسپانسر من هم هست و در فرمهای اولیه آدرس اونا رو وارد کردم در نیویورک زندگی می کنه ولی من قصد دارم اولین بار وارد ایالت تگزاس بشم بدیلیل مسایل کاریم. از اونجاییکه احتمال داره قبل از خروج من از امریکا گرین کارتم آماده نباشه و من در تگزاس فرد مطمئنی رو ندارم که آدرسشو بدم تا برای اون گرین کارتمو بفرستند تمایل دارم گرین کارتم به همون آدرس فامیلم در نیویورک بره. آیا این امکان پذیره؟ اگر امکانپذیره ایا باید درفرم جای خاصی قید کنم؟زمانیکه وارد خاک امریکا میشم در فرودگاه تگزاس باید بگم که گرین کارتمو به نیویورک ، فلان آدرس بفرستین ؟
از دوستانیکه تجربه دارند خواهشمندم منو راهنمایی کنند.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سعی کن عوض نکنی چون به ادرس ثبت شده میره
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام...کسی میدونه اگه بخوایم تاریخ ویزا رو عوض کنیم باید چیکار کنیم؟فقط این رو میدونم که باید آزمایشها و کارهای مدیکال رو دوباره انجام بدیم.چون اعتبار اونا شش ماهست.اما اصلا میشه تاریخ ویزا رو عوض کرد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_gh
من هنوز نامه ی دومم نیومده..از کی باید به فکر اسپانسر باشم؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-30 ساعت 16:13)pouya.pouya نوشته:  من هنوز نامه ی دومم نیومده..از کی باید به فکر اسپانسر باشم؟

از همین الان...فرم های مربوط به اسپانسر اعتبارش 1 ساله ولی شما واسه دقیقه 90 نگذارید از همین حالا به فکر باشید
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی در مورد عوض کردن تاریخ ویزا چیزی نمیدونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام

آخرش من از این KCC سر در نیاوردم . چند بار هست که براشون ایمیل میزنم تا تاریخ تولد اشتباه رو که زمان ثبت نام وارد کرده بودم رو اطلاع بدم و تا اونجایی که می دونم قبلاً تو این چنین مواردی KCC جواب میده که اطلاعات در داخل پرونده قرار گرفت . ولی برای من توی همه ایمیل ها همون جواب معروف که فرم ها قابل قبول برای ادامه پروسه ....... رو میده :
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing

از دوستانی که نظر خاصی دارن لطفاً راهنمایی کنن
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
فرزاد عزیز اگر زبانت خوبه بهشون زنگ بزن. تلفنی هم سریع جوابتو میگیری هم این مشکلات برات پیش نمیاد. بهشونم بگو که email زدی و جوابشون این بوده.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24
(2009-12-30 ساعت 23:54)shahin82 نوشته:  فرزاد عزیز اگر زبانت خوبه بهشون زنگ بزن. تلفنی هم سریع جوابتو میگیری هم این مشکلات برات پیش نمیاد. بهشونم بگو که email زدی و جوابشون این بوده.

یه بار زنگ زدم و جریان رو بهشون توضیح دادم و خانومه گفت که در پرونده قرار دادیم . ولی من می خوام این جواب رو از طریق ایمیل بگیرم تا ازش پرینت گرفته و تو مصاحبه همراه داشته باشم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-30 ساعت 13:36)a_m_a نوشته:  سلام...کسی میدونه اگه بخوایم تاریخ ویزا رو عوض کنیم باید چیکار کنیم؟فقط این رو میدونم که باید آزمایشها و کارهای مدیکال رو دوباره انجام بدیم.چون اعتبار اونا شش ماهست.اما اصلا میشه تاریخ ویزا رو عوض کرد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.Smile

اگر منظورت عوض كردن تاريخ مصاحبه است . آره ميشه

نحوه عوض كردنش رو نميدونم ولي توي همين مهاجرسرا ديده ام
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود!
دوستان تاریخ مصاحبه من مشخص شده.( از طریق ای میل کی سی سی). برای اطمینان از وقت مصاحبه تو سفارت آنکارا به آنکارا ای میل زدم که تایید کنند. در جواب گفتند بعد از بررسی کامل، پرونده ای با نام و کیس نامبر شما وجود نداره. و باید با کی سی سی تماس بگیرید. به نظر شما چرا؟ من اوایل فوریه مصاحبه دارم. احتمال داره که کی سی سی هنوز مدارک ما رو برای آنکارا نفرستاده باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-31 ساعت 09:48)drkamrani1 نوشته:  درود!
دوستان تاریخ مصاحبه من مشخص شده.( از طریق ای میل کی سی سی). برای اطمینان از وقت مصاحبه تو سفارت آنکارا به آنکارا ای میل زدم که تایید کنند. در جواب گفتند بعد از بررسی کامل، پرونده ای با نام و کیس نامبر شما وجود نداره. و باید با کی سی سی تماس بگیرید. به نظر شما چرا؟ من اوایل فوریه مصاحبه دارم. احتمال داره که کی سی سی هنوز مدارک ما رو برای آنکارا نفرستاده باشه؟

مطمئن باشید همینطوره
آنکارا به محض دریافت اطلاعات در سایت قرار میده ما هم همین جواب رو شنیده بودیم
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010