موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
می شه یکی بگه شماره جدیدترین کارنت شده چند هست؟
یا لینکی که توش می تونم اینو پیدا کنم بده؟
خیلی تو سایت گشتم حتی تو قسمت بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها ولی پیدا نکردم!
با تشکر بسیار
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من اول یه پاسپورت گرفتم که خانم و فرزند 6 ساله ام هم شامل می شد
بعد رفتم و 2 تا پاسپورت تکی واسه اونا گرفتم ،یعنی در حال حاضر همسرم که برنده اصلیه یه پاسپورت،
فرزندم هم یه پاسپورت و خودمم هم یه پاسپورت اما در پاسپورت من اونها هم هستند، آیا مشکلی نیست؟یا باید پاسپورت خودم هم تکی کنم؟
ممنونم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم.هنگام ثبت نام اولیه فامیلی همسرم را dolatshahi نوشتم که توی پاسپورت dowlatshahi نوشته شده یعنی حرف w را در ثبت نام به اشتباه ننوشتم.فرمهای اولیه را مطابق پاسپورت پر کردم (همراه با w ).
فرم اسپانسر هم که برام فرستادن مثل ثبت نام اولیه است(بدون w ).حالا مهلت پاسپورت همسرم تموم شده و برای درخواست مجدد می خواستم بدونم اگر من w را حذف کنم یعنی پاسپورت با ثبت نام اولیه یکی بشه با توجه به اینکه فرم هایی که فرستادم طبق پاسپورت قبلیه آیا ایرادی داره؟راهنمائیم کنین که تو پاسپورت فامیلی رو چه طوری بنویسه؟
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با آرزوي موفقيت براي همه بچه ها يه سوال داشتم كه خوشحال مي شم جواب بدين اگر اطلاعاتي دارين. آدرس ما كه در فرم ds-230 سوال 10 و 11 براي اقامت اوليه نوشته شده بود(كه آدرس يكي از دوستان مون بود) به دليل نقل مكان اونها عوض شده. حالا آيا بايد به كي سي سي اطلاع بديم يا روز مصاحبه مي شه آدرس رو بگيم كه عوض شده؟
خيلي مرسي
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درود!
اگه عکسی رو که برای ترکیه میفرستیم با کراوات باشه مشکلی از این ور برامون پیش نمیاد؟ اگه دوستانی که ویزا گرفتن راهنمایی کنن ممنون میشم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='drkamrani1' pid='32250' dateline='1262462581']
دوستان درود!
اگه عکسی رو که برای ترکیه میفرستیم با کراوات باشه مشکلی از این ور برامون پیش نمیاد؟ اگه دوستانی که ویزا گرفتن راهنمایی کنن ممنون میشم.
[/
نه دوست من آمریکا میخوای بری نه افغانستان ما همه با کراوات فرستادیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي دوستان عزيز،
من با خانواده ام در اوايل فوريه در ابوظبي مصاحبه داريم. متاسفانه مصاحبه ما در يک روز پنجشنبه برگزار مي شود و چون روزهاي جمعه و شنبه سفارت تعطيل است براي دريافت ويزا بايد تا روز يکشنبه در دوبي بمانيم و اين درحاليست که جواب کليرنسها آمده باشد. تازه به دليل مدرسه رفتن بچه بايد هر چه سريعتر برگرديم ايران. بنابراين اگر جواب کليرنس ها نيامده باشد و ما از قبل اين موضوع را بدانيم مي توانيم روز جمعه برگرديم ايران. آيا راهي وجود دارد که قبل از انجام مصاحبه، از آمدن و يا نيامدن جواي کليرنس مطلع شويم.
با تشکر از دوستان گرامي