کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2009-12-31 ساعت 10:15)babakped نوشته:  
(2009-12-31 ساعت 09:48)drkamrani1 نوشته:  درود!
دوستان تاریخ مصاحبه من مشخص شده.( از طریق ای میل کی سی سی). برای اطمینان از وقت مصاحبه تو سفارت آنکارا به آنکارا ای میل زدم که تایید کنند. در جواب گفتند بعد از بررسی کامل، پرونده ای با نام و کیس نامبر شما وجود نداره. و باید با کی سی سی تماس بگیرید. به نظر شما چرا؟ من اوایل فوریه مصاحبه دارم. احتمال داره که کی سی سی هنوز مدارک ما رو برای آنکارا نفرستاده باشه؟

مطمئن باشید همینطوره
آنکارا به محض دریافت اطلاعات در سایت قرار میده ما هم همین جواب رو شنیده بودیم
سپاس بابک عزیز با این جوابت ما رو از نگرانی در آوردی.
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped
سلام به همگی دوستان
می شه یکی بگه شماره جدیدترین کارنت شده چند هست؟
یا لینکی که توش می تونم اینو پیدا کنم بده؟
خیلی تو سایت گشتم حتی تو قسمت بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها ولی پیدا نکردم!
با تشکر بسیار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-31 ساعت 11:31)Raha13579 نوشته:  سلام به همگی دوستان
می شه یکی بگه شماره جدیدترین کارنت شده چند هست؟
یا لینکی که توش می تونم اینو پیدا کنم بده؟
خیلی تو سایت گشتم حتی تو قسمت بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها ولی پیدا نکردم!
با تشکر بسیار

Visa Bulletin for Junuary 2010
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1
(2009-12-31 ساعت 08:44)matinam نوشته:  
(2009-12-30 ساعت 13:36)a_m_a نوشته:  سلام...کسی میدونه اگه بخوایم تاریخ ویزا رو عوض کنیم باید چیکار کنیم؟فقط این رو میدونم که باید آزمایشها و کارهای مدیکال رو دوباره انجام بدیم.چون اعتبار اونا شش ماهست.اما اصلا میشه تاریخ ویزا رو عوض کرد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.Smile

اگر منظورت عوض كردن تاريخ مصاحبه است . آره ميشه

نحوه عوض كردنش رو نميدونم ولي توي همين مهاجرسرا ديده ام

نه،عوض کردن تاریخ مصاحبه رو نمیگم.من ویزا رو دریافت کردم ولی تا زمان expire شدنش نمیتونم برم.میشه تاریخ ویزا رو عقب تر انداخت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-12-31 ساعت 12:09)a_m_a نوشته:  
(2009-12-31 ساعت 08:44)matinam نوشته:  
(2009-12-30 ساعت 13:36)a_m_a نوشته:  سلام...کسی میدونه اگه بخوایم تاریخ ویزا رو عوض کنیم باید چیکار کنیم؟فقط این رو میدونم که باید آزمایشها و کارهای مدیکال رو دوباره انجام بدیم.چون اعتبار اونا شش ماهست.اما اصلا میشه تاریخ ویزا رو عوض کرد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.Smile

اگر منظورت عوض كردن تاريخ مصاحبه است . آره ميشه

نحوه عوض كردنش رو نميدونم ولي توي همين مهاجرسرا ديده ام

نه،عوض کردن تاریخ مصاحبه رو نمیگم.من ویزا رو دریافت کردم ولی تا زمان expire شدنش نمیتونم برم.میشه تاریخ ویزا رو عقب تر انداخت؟

باید پس از انجام دوباره مدیکال به سفارت هم بروید و استامپ جدید بگیرید. از پیش هم باید از طریق ای-میل یا تلفن وقت بگیرید. اگر دوستان اطلاعات کاملتری دارند خواهش می کنم این دوستمون رو کمک کنند. با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_gh ، R.F ، shr.jafari ، maryam89
سلام
من اول یه پاسپورت گرفتم که خانم و فرزند 6 ساله ام هم شامل می شد
بعد رفتم و 2 تا پاسپورت تکی واسه اونا گرفتم ،یعنی در حال حاضر همسرم که برنده اصلیه یه پاسپورت،
فرزندم هم یه پاسپورت و خودمم هم یه پاسپورت اما در پاسپورت من اونها هم هستند، آیا مشکلی نیست؟یا باید پاسپورت خودم هم تکی کنم؟
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
اولا با اين پاسپورت هاي فعلي هيچ مشكلي نداري. فقط حواست جمع باشه بهشون تاكيد كني كه همسر و فرزندت خودشون پاسپورت جدا دارن كه ويزاي اونا رو جدا بزنن توي پاسپورت خودشون.

بعدشم تا يك سال قبل از خاتمه اعتبار پاسپورت كنوني، خيلي سخته كه بتوني پاسپورت جديدي بگيري.

ولي كلا اگه يه كم حواست جمع باشه، مشكلي نيست.

(2010-01-02 ساعت 10:01)javan134 نوشته:  سلام
بعد رفتم و 2 تا پاسپورت تکی واسه اونا گرفتم ،یعنی در حال حاضر همسرم که برنده اصلیه یه پاسپورت،
فرزندم هم یه پاسپورت و خودمم هم یه پاسپورت اما در پاسپورت من اونها هم هستند، آیا مشکلی نیست؟یا باید پاسپورت خودم هم تکی کنم؟
ممنونم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: javan134
(2010-01-02 ساعت 10:01)javan134 نوشته:  سلام
ممنونم.

سلام
نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد. ما هم همین وضعیت رو داشتیم. 2 ماه پیش هم رفتیم مصاحبه.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: javan134
سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم.هنگام ثبت نام اولیه فامیلی همسرم را dolatshahi نوشتم که توی پاسپورت dowlatshahi نوشته شده یعنی حرف w را در ثبت نام به اشتباه ننوشتم.فرمهای اولیه را مطابق پاسپورت پر کردم (همراه با w ).
فرم اسپانسر هم که برام فرستادن مثل ثبت نام اولیه است(بدون w ).حالا مهلت پاسپورت همسرم تموم شده و برای درخواست مجدد می خواستم بدونم اگر من w را حذف کنم یعنی پاسپورت با ثبت نام اولیه یکی بشه با توجه به اینکه فرم هایی که فرستادم طبق پاسپورت قبلیه آیا ایرادی داره؟راهنمائیم کنین که تو پاسپورت فامیلی رو چه طوری بنویسه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
با آرزوي موفقيت براي همه بچه ها يه سوال داشتم كه خوشحال مي شم جواب بدين اگر اطلاعاتي دارين. آدرس ما كه در فرم ds-230 سوال 10 و 11 براي اقامت اوليه نوشته شده بود(كه آدرس يكي از دوستان مون بود) به دليل نقل مكان اونها عوض شده. حالا آيا بايد به كي سي سي اطلاع بديم يا روز مصاحبه مي شه آدرس رو بگيم كه عوض شده؟
خيلي مرسي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-02 ساعت 15:25)esmail نوشته:  سلام دوستان
با آرزوي موفقيت براي همه بچه ها يه سوال داشتم كه خوشحال مي شم جواب بدين اگر اطلاعاتي دارين. آدرس ما كه در فرم ds-230 سوال 10 و 11 براي اقامت اوليه نوشته شده بود(كه آدرس يكي از دوستان مون بود) به دليل نقل مكان اونها عوض شده. حالا آيا بايد به كي سي سي اطلاع بديم يا روز مصاحبه مي شه آدرس رو بگيم كه عوض شده؟
خيلي مرسي

فکر نمیکنم چیز مهمی باشه چون من اصلا این قسمت رو پر نکردم و تو سفارت هم ازم نخواستن به نظر من روز مصاحبه میتونی به آفیسر بگی و همونجا آدرس جدید رو بنویسی.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان درود!
اگه عکسی رو که برای ترکیه میفرستیم با کراوات باشه مشکلی از این ور برامون پیش نمیاد؟ اگه دوستانی که ویزا گرفتن راهنمایی کنن ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='drkamrani1' pid='32250' dateline='1262462581']
دوستان درود!
اگه عکسی رو که برای ترکیه میفرستیم با کراوات باشه مشکلی از این ور برامون پیش نمیاد؟ اگه دوستانی که ویزا گرفتن راهنمایی کنن ممنون میشم.
[/
نه دوست من آمریکا میخوای بری نه افغانستان ما همه با کراوات فرستادیم
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1
سلام به همگي دوستان عزيز،
من با خانواده ام در اوايل فوريه در ابوظبي مصاحبه داريم. متاسفانه مصاحبه ما در يک روز پنجشنبه برگزار مي شود و چون روزهاي جمعه و شنبه سفارت تعطيل است براي دريافت ويزا بايد تا روز يکشنبه در دوبي بمانيم و اين درحاليست که جواب کليرنسها آمده باشد. تازه به دليل مدرسه رفتن بچه بايد هر چه سريعتر برگرديم ايران. بنابراين اگر جواب کليرنس ها نيامده باشد و ما از قبل اين موضوع را بدانيم مي توانيم روز جمعه برگرديم ايران. آيا راهي وجود دارد که قبل از انجام مصاحبه، از آمدن و يا نيامدن جواي کليرنس مطلع شويم.
با تشکر از دوستان گرامي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-03 ساعت 11:18)svi نوشته:  سلام به همگي دوستان عزيز،
من با خانواده ام در اوايل فوريه در ابوظبي مصاحبه داريم. متاسفانه مصاحبه ما در يک روز پنجشنبه برگزار مي شود و چون روزهاي جمعه و شنبه سفارت تعطيل است براي دريافت ويزا بايد تا روز يکشنبه در دوبي بمانيم و اين درحاليست که جواب کليرنسها آمده باشد. تازه به دليل مدرسه رفتن بچه بايد هر چه سريعتر برگرديم ايران. بنابراين اگر جواب کليرنس ها نيامده باشد و ما از قبل اين موضوع را بدانيم مي توانيم روز جمعه برگرديم ايران. آيا راهي وجود دارد که قبل از انجام مصاحبه، از آمدن و يا نيامدن جواي کليرنس مطلع شويم.
با تشکر از دوستان گرامي

سلام
فکر نمی کنم بتونید از قبل این موضوع رو بفهمید. ولی اگه پروازتون چارتر نباشه می تونید برای جمعه بلیط برگشت رو بگیرید و اگه قرار شد بمونید راحت تاریخ بلیط رو عوض کنید. در ضمن من شنیدم می تونید همونجا به افسره بگید که فردا بلیط برگشت دارید، اونا بعضی وقتا خیلی مهربون میشن و 2 -3 ساعته ویزاتون رو میدن.
موفق باشید.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان