کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-01-02 ساعت 20:34)seravin نوشته:  
(2010-01-02 ساعت 15:25)esmail نوشته:  سلام دوستان
با آرزوي موفقيت براي همه بچه ها يه سوال داشتم كه خوشحال مي شم جواب بدين اگر اطلاعاتي دارين. آدرس ما كه در فرم ds-230 سوال 10 و 11 براي اقامت اوليه نوشته شده بود(كه آدرس يكي از دوستان مون بود) به دليل نقل مكان اونها عوض شده. حالا آيا بايد به كي سي سي اطلاع بديم يا روز مصاحبه مي شه آدرس رو بگيم كه عوض شده؟
خيلي مرسي

فکر نمیکنم چیز مهمی باشه چون من اصلا این قسمت رو پر نکردم و تو سفارت هم ازم نخواستن به نظر من روز مصاحبه میتونی به آفیسر بگی و همونجا آدرس جدید رو بنویسی.
ممنونم سراوين عزيز. خيلي مرسي. راستي اگه اين آدرس رو ندادي پس گرين كارتت رو به كجا برات پست مي كنن؟ فضولي كردم ها ولي سوال برام پيش اومد. بازم خيلي خيلي مرسي.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-03 ساعت 11:56)esmail نوشته:  
با آرزوي موفقيت براي همه بچه ها يه سوال داشتم كه خوشحال مي شم جواب بدين اگر اطلاعاتي دارين. آدرس ما كه در فرم ds-230 سوال 10 و 11 براي اقامت اوليه نوشته شده بود(كه آدرس يكي از دوستان مون بود) به دليل نقل مكان اونها عوض شده. حالا آيا بايد به كي سي سي اطلاع بديم يا روز مصاحبه مي شه آدرس رو بگيم كه عوض شده؟
خيلي مرسي

فکر نمیکنم چیز مهمی باشه چون من اصلا این قسمت رو پر نکردم و تو سفارت هم ازم نخواستن به نظر من روز مصاحبه میتونی به آفیسر بگی و همونجا آدرس جدید رو بنویسی.
ممنونم سراوين عزيز. خيلي مرسي. راستي اگه اين آدرس رو ندادي پس گرين كارتت رو به كجا برات پست مي كنن؟ فضولي كردم ها ولي سوال برام پيش اومد. بازم خيلي خيلي مرسي.

در فرم ds-230 سوال 10 مربوط به اقامت اولیه میشه و سوال 11 مربوط به جایی که شما می خواهید گرین کارت رو دریافت کنید من سوال 10 رو n/a زدم ولی برای سوال 11 آدرس یکی از دوستانم رو نوشتم.
فکر میکنم سوال شما در مورد بند 10 بود.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: Parslottery
(2010-01-03 ساعت 12:07)seravin نوشته:  
(2010-01-03 ساعت 11:56)esmail نوشته:  
خيلي مرسي

در فرم ds-230 سوال 10 مربوط به اقامت اولیه میشه و سوال 11 مربوط به جایی که شما می خواهید گرین کارت رو دریافت کنید من سوال 10 رو n/a زدم ولی برای سوال 11 آدرس یکی از دوستانم رو نوشتم.
فکر میکنم سوال شما در مورد بند 10 بود.

شرمنده سراوين جان. الان سوال 11 رو نگاه كردم. يادم رفته بود سوال 11 مربوط به چي بود. تو درست مي گي. من سوال 10 رو آدرس دوستم رو دادم و سوال 11 رو نوشتم the same. اصلن سوال 10 رو لازم نبوده پر كنيم!!! آخه هنوز ايالت و اين ها مون كه مشخص نبوده آدرس بديم. بايد مثل تو n/a مي زديم. حالا مشكلي كه پيش نمياد موقع مصاحبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه مشکلی نیست خیالت راحت.
اگه هر تغییر آدرسی هم داشتی میتونی موقع مصاحبه به آفیسر بگی و همونجا درستش کنی
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail
با سلام

خدارو شکر میدونم این خبر به کار بچه های انجمن نمیاد اما به هر حال خبر خوب رو باید داد.
حالا نمیخوام بگم صدرا چند بار سوال کرد و اس ام اس زد و ...Big Grin. آخه صدرا چقدر زدم تو سر گفتم این کارا ......Sad
(شوخی بود ها، تو رو جان پدر سید حسن نصرالله منو بن نکنی صدراBig Grin اصلا با نوید بودم)

بگذریم

خبر به اصطلاح جدید در مورد HIV یا همون ایدز خودمونه.

جدیدترین خبر تا جایی که بنده فهمیدم مربوط به برداشته شدن مورد ایدز از پروسه ویزای آمریکا هستش.
البته نوشته برای ویزا، حالا منظورش فقط ویزای توریستی هستش یا ... نمیدونم اما نوشته "در موارد درخواست ویزا" و درمورد پروسه ی تست پزشکی، فکر کنم برای گرین کارتی ها هم صدق کنه.
البته این قانون از چهارم January اجرا خواهد شد.
هدف اطلاع رسانی بوده و امیدوارم اگر کسی نگران این موضوع بوده نگرانیش حذف شده باشه.

پیروز باشید.

متن خبر:
Effective January 4, 2010 HIV Infection is Removed from the CDC List of Communicable Diseases of Public Health Significance

On November 2, the Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention (HHS/CDC), published a Final Rule in the Federal Register, titled Medical Examination of Aliens - Removal of Human Immunodeficiency Virus (HIV) Infection from Definition of Communicable Disease of Public Health Significance (HIV Final Rule). This Final Rule amends Title 42 of the Code of Federal Regulations (CFR), Part 34, and will remove HIV infection from the list of communicable diseases of public health significance and remove references to HIV from the scope of medical examinations for foreign citizens seeking to travel to the United States. Review the CDC website guidance and Federal Register Final Rule which will go into effect January 4.

Therefore, starting January 4, 2010, HIV infection will no longer be an ineligibility when foreign citizens apply for a visa to travel to the United States. Additionally, HIV testing will no longer be required for medical examinations for visa purposes. Further, applicants who are HIV-positive will no longer require waiver processing by the Department of Homeland Security (DHS). Review the HIV Questions & Answers to learn more.

منبع:
http://travel.state.gov/visa/questions/q..._4413.html

خدایی حال میکنید؟؟ آدم با جنبه به این صدرا میگن، اگه برای مثال به همین پ...م خودمون اینو گفته بودم، فردا جسدم رو درحال تزریق مواد با یک سرنگ ایدزی در 20 کیلومتری تهران، کنار چندتا چک برگشتی پیدا میکردنند . بعد بگین صدرا بده Big Grin .

پیروز باشید.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، ChairMan ، laili ، WIKIMAN ، Ali Sepehr ، سارا کوچولو
سلام دوستان، Smile
من یه تحقیق شهودی در مورد پرواز از آنکارا به امریکا و ویزای ترانزیت فرودگاهی شنگن کردم. به نتیجه پایین رسیدم. لطفا مطالعه کنید و اگه اشتباه بود بفرمایید همچنین اگه راه دیگه ای به ذهن تون رسید، منتظر خوندنش هستم.

من چون پاس 1بار خروج دارم، میخوام برم ترکیه ویزام رو بزنن تو پاسم و از اونجا برم سنفرنسیسکو.
دنبال بلیط بودم که بلیط همه مسیر هام(تهران-آنکارا_یک هفته توقف_آنکارا-سنفرنسیسکو و برگشت به تهران) رو از ایران بگیرم. آژانس ها برای صدور بلیط با یه سری از ایرلاین ها، ویزای ترانزیت فرودگاهی شنگن میخوان و چون من الان ویزای US ندارم، بهم ویزای ترانزیت نمیدن. (بدون ویزای کشور مقصد;ترانزیت نمیدن-درسته؟)

بنابراین دوتا راه کار پیش رو دارم:
1- برم ترکیه و بعد از گرفتن ویزا، برم برای ویزای ترانزیت اقدام کنم و بعد بپرم.(کسایی که بعد از pickup رفتن، از اونها هم شنگن خواستن؟)
2- از ایرلاین هایی استفاده کنم که ترانزیت نمیخوان.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان:
با امارات برو.
ویزای ترانزیت نمیخواد و مستقیم میره در آغوش کفر
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، meweadl ، سارا کوچولو
بهترين مسير به نظر من Turkish Airline هست. حالا ممكنه يه پرواز داخلي هم توي آمريكا داشته باشي كه اون رو هم روي بليت Turkish Airline برات صادر مي كنن.

در مورد صدور بليت بدون ويزا يه كم آژانس بايد باهات همكاري كنه. مثلا تو وقتي ويزا گرفتي كپي ويزا رو براشون اي ميل كني و اونا بليت رو صادر كنن و برات بفرستن كه چون بليت هاي اكثر ايرلاين ها E-ticket شده، فرستادنش كار آسونيه.

من توصيه مي كنم پول بليت رو بده دست يه آدم مطمئن از افراد خانواده ات و بهش بگو وقتي ويزات آماده شد، بره برات بليت بخره. اگر آژانس مورد نظرت E-Ticket نداشت من بهت مي گم كجا مي توني بري كه برات E-ticket صادر كنن، اما نگران اين مساله نباش... اكثر آژانس هاي تهران الان E-ticket هستن.

راستي قبل از خريد بليت از ايران، توي تركيه هم يه بررسي بكن. شايد به نفعت باشه با Delta Airline بري كه اون بليتش رو نمي شه از ايران خريد و بايد از همون تركيه بخري.

(2010-01-03 ساعت 19:23)meweadl نوشته:  سلام دوستان، Smile
من یه تحقیق شهودی در مورد پرواز از آنکارا به امریکا و ویزای ترانزیت فرودگاهی شنگن کردم. به نتیجه پایین رسیدم. لطفا مطالعه کنید و اگه اشتباه بود بفرمایید همچنین اگه راه دیگه ای به ذهن تون رسید، منتظر خوندنش هستم.

من چون پاس 1بار خروج دارم، میخوام برم ترکیه ویزام رو بزنن تو پاسم و از اونجا برم سنفرنسیسکو.
دنبال بلیط بودم که بلیط همه مسیر هام(تهران-آنکارا_یک هفته توقف_آنکارا-سنفرنسیسکو و برگشت به تهران) رو از ایران بگیرم. آژانس ها برای صدور بلیط با یه سری از ایرلاین ها، ویزای ترانزیت فرودگاهی شنگن میخوان و چون من الان ویزای US ندارم، بهم ویزای ترانزیت نمیدن. (بدون ویزای کشور مقصد;ترانزیت نمیدن-درسته؟)

1- برم ترکیه و بعد از گرفتن ویزا، برم برای ویزای ترانزیت اقدام کنم و بعد بپرم.(کسایی که بعد از pickup رفتن، از اونها هم شنگن خواستن؟)
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، To USA
(2010-01-04 ساعت 01:59)payam_prz نوشته:  با امارات برو.
ویزای ترانزیت نمیخواد و مستقیم میره در آغوش کفر

پیام جان، سایت امارات رو چک کردم. برای استانبول به SFO قیمت نجومی میده ($ 10,000)
بخودشون هم زنگ زدم، گفتن ما از استانبول به امریکا نداریم!! گفتم رو سایتتون زه دارید، میگه نمیدونم!!!

(2010-01-04 ساعت 08:01)Ashkan78 نوشته:  بهترين مسير به نظر من Turkish Airline هست. حالا ممكنه يه پرواز داخلي هم توي آمريكا داشته باشي كه اون رو هم روي بليت Turkish Airline برات صادر مي كنن.

در مورد صدور بليت بدون ويزا يه كم آژانس بايد باهات همكاري كنه. مثلا تو وقتي ويزا گرفتي كپي ويزا رو براشون اي ميل كني و اونا بليت رو صادر كنن و برات بفرستن كه چون بليت هاي اكثر ايرلاين ها E-ticket شده، فرستادنش كار آسونيه.

من توصيه مي كنم پول بليت رو بده دست يه آدم مطمئن از افراد خانواده ات و بهش بگو وقتي ويزات آماده شد، بره برات بليت بخره. اگر آژانس مورد نظرت E-Ticket نداشت من بهت مي گم كجا مي توني بري كه برات E-ticket صادر كنن، اما نگران اين مساله نباش... اكثر آژانس هاي تهران الان E-ticket هستن.

راستي قبل از خريد بليت از ايران، توي تركيه هم يه بررسي بكن. شايد به نفعت باشه با Delta Airline بري كه اون بليتش رو نمي شه از ايران خريد و بايد از همون تركيه بخري.

(2010-01-03 ساعت 19:23)meweadl نوشته:  سلام دوستان، Smile

اشکان جان، رو پیشنهادت درباره گرفتن بلیط توسط اهل بیت هم دارم تصمیم میگیرم. موندم خودم از ترکیه بگیرم یا اونی که شما گفتی.
پروازهای Turkish هم نیاز به ویزای ترانزیت فرودگاهی داره (طبق اطلاعات سایت):
Turkish-$1393-Ank.Ist.Chic.Sf--Sf.Frank.Ank در فرانکفورت ترانزیت میخواد
Turkish-$1400-Ank.Ist.Frank.Sf--Sf.Lond.Ist.Teh در فرانکفورت ترانزیت میخواد

اما متوجه نشدم که چه حسنی داره ویزام رو به یه آژانس ایمیل کنم و اون برام بلیط ایمیل کنه تا درنهایت بلیطم از ایران صادر بشه؟ آیا ارزونتر میوفته یا برای امنیت حمل و نقل پول میگی؟

پرواز های Delta رو هم از سایتش چک کردم، در کمال ناباوری به قیمت تخیلی فایل پیوست دست پیدا کردم.
مسیر دلتا اینجوریه:
.pdf   Delta-0-Ist.Jfk.Sf--Sf.Amst.Ist.pdf (اندازه 16.48 KB / تعداد دانلود: 226) -->
.pdf   Delta-$860-Ist.Jfk.Sf--Sf.Amst.Ist.pdf (اندازه 16.48 KB / تعداد دانلود: 226)
رفت:Istanbul.JFK.SF
برگشت: SF.Amesterdam.Istanbul

قیمت: 860 $
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
کلیرBig Grinec.09

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه خواستید با دلتا برید حتما آذوقه با خودتون بردارید....من شنیدم اصلا سرویس نمیدن...و اگه چیزی بخواهید باید بخریدSmile)
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، سارا کوچولو
دوستان درود!
من نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم حدود 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. و حداکثر یه هفته دیگه باید مدارک رو بفرستم. میخواستم بدونم آیا به غیر از اون دوتا فرمی که تو نامه دوم هست و مربوط به آدرس و وضعیت خودمونه چیز دیگه ای هم باید پر کنیم؟ البته مدارکی رو که تو نامه دوم گفته میدونم چه چیزایه. منظورم فرم های نامه دومه. پرسش دیگه اینکه به نظر شما پست دی اچ ال بهتره یا پست تی ان تی؟ لطفا پاسخ بدید.
سپاس فراوان!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-04 ساعت 11:05)drkamrani1 نوشته:  دوستان درود!
من نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم حدود 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. و حداکثر یه هفته دیگه باید مدارک رو بفرستم. میخواستم بدونم آیا به غیر از اون دوتا فرمی که تو نامه دوم هست و مربوط به آدرس و وضعیت خودمونه چیز دیگه ای هم باید پر کنیم؟ البته مدارکی رو که تو نامه دوم گفته میدونم چه چیزایه. منظورم فرم های نامه دومه. پرسش دیگه اینکه به نظر شما پست دی اچ ال بهتره یا پست تی ان تی؟ لطفا پاسخ بدید.
سپاس فراوان!

نه همون دوتاست
من با tnt فرستادم بچه ها میگن مطمئن تر از DHLهستش راستی هزینه پستشم شد 40,000 تومان
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، m.memari ، R.F
ببين ... در مورد دلتا به قميت هاي سايت اكتفا نكن. شايد آژانس هاي تركيه بتونن برات ارزونتر بگيرن.

در مورد E-Ticket مساله امنيت حمل و نقلشه و اين كه راحت با اي ميل برات مي فرستن.

به نظر من ريسك معقوليه كه اينجا يه رزرو بگيري (اما بليت نخري) و بعد پول هم دست خانواده ات بگذاري. بعد بري تركيه ببيني دنيا دست كيه.

(2010-01-04 ساعت 10:32)meweadl نوشته:  اشکان جان، رو پیشنهادت درباره گرفتن بلیط توسط اهل بیت هم دارم تصمیم میگیرم. موندم خودم از ترکیه بگیرم یا اونی که شما گفتی.

اما متوجه نشدم که چه حسنی داره ویزام رو به یه آژانس ایمیل کنم و اون برام بلیط ایمیل کنه تا درنهایت بلیطم از ایران صادر بشه؟ آیا ارزونتر میوفته یا برای امنیت حمل و نقل پول میگی؟

پرواز های Delta رو هم از سایتش چک کردم، در کمال ناباوری به قیمت تخیلی فایل پیوست دست پیدا کردم.
مسیر دلتا اینجوریه:
برگشت: SF.Amesterdam.Istanbul[/color]

پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl
تمام آژانسهای ایرانی که من بهشون زنگیدم، میگن پروازهایی که مبداشون از تهران نباشه رو نمیتونن بگیرن.

(2010-01-04 ساعت 12:59)Ashkan78 نوشته:  ببين ... در مورد دلتا به قميت هاي سايت اكتفا نكن. شايد آژانس هاي تركيه بتونن برات ارزونتر بگيرن.

در مورد E-Ticket مساله امنيت حمل و نقلشه و اين كه راحت با اي ميل برات مي فرستن.

به نظر من ريسك معقوليه كه اينجا يه رزرو بگيري (اما بليت نخري) و بعد پول هم دست خانواده ات بگذاري. بعد بري تركيه ببيني دنيا دست كيه.

(2010-01-04 ساعت 10:32)meweadl نوشته:  اشکان جان، رو پیشنهادت درباره گرفتن بلیط توسط اهل بیت هم دارم تصمیم میگیرم. موندم خودم از ترکیه بگیرم یا اونی که شما گفتی.

مسیر دلتا اینجوریه:
برگشت: SF.Amesterdam.Istanbul[/color]

راهنمای خرید چمدان

10AS6000
کلیرBig Grinec.09

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
من جايي رو مي شناسم كه بتونه بليت از مبداء غير از تهران برات بگيره. خواستي اطلاعاتش روبهم PM بده.

اما دلتا رو كاريش نمي توني بكني. دلتا رو حتما بايد از خود تركيه بگيري.

(2010-01-04 ساعت 13:46)meweadl نوشته:  تمام آژانسهای ایرانی که من بهشون زنگیدم، میگن پروازهایی که مبداشون از تهران نباشه رو نمیتونن بگیرن.
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان