موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
نه مشکلی نیست خیالت راحت.
اگه هر تغییر آدرسی هم داشتی میتونی موقع مصاحبه به آفیسر بگی و همونجا درستش کنی
2010AS3xxx
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-03 ساعت 12:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-03 ساعت 13:02 توسط Parslottery.)
با سلام
خدارو شکر میدونم این خبر به کار بچه های انجمن نمیاد اما به هر حال خبر خوب رو باید داد.
حالا نمیخوام بگم صدرا چند بار سوال کرد و اس ام اس زد و .... آخه صدرا چقدر زدم تو سر گفتم این کارا ......
(شوخی بود ها، تو رو جان پدر سید حسن نصرالله منو بن نکنی صدرا اصلا با نوید بودم)
بگذریم
خبر به اصطلاح جدید در مورد HIV یا همون ایدز خودمونه.
جدیدترین خبر تا جایی که بنده فهمیدم مربوط به برداشته شدن مورد ایدز از پروسه ویزای آمریکا هستش.
البته نوشته برای ویزا، حالا منظورش فقط ویزای توریستی هستش یا ... نمیدونم اما نوشته "در موارد درخواست ویزا" و درمورد پروسه ی تست پزشکی، فکر کنم برای گرین کارتی ها هم صدق کنه.
البته این قانون از چهارم January اجرا خواهد شد.
هدف اطلاع رسانی بوده و امیدوارم اگر کسی نگران این موضوع بوده نگرانیش حذف شده باشه.
پیروز باشید.
متن خبر:
Effective January 4, 2010 HIV Infection is Removed from the CDC List of Communicable Diseases of Public Health Significance
On November 2, the Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention (HHS/CDC), published a Final Rule in the Federal Register, titled Medical Examination of Aliens - Removal of Human Immunodeficiency Virus (HIV) Infection from Definition of Communicable Disease of Public Health Significance (HIV Final Rule). This Final Rule amends Title 42 of the Code of Federal Regulations (CFR), Part 34, and will remove HIV infection from the list of communicable diseases of public health significance and remove references to HIV from the scope of medical examinations for foreign citizens seeking to travel to the United States. Review the CDC website guidance and Federal Register Final Rule which will go into effect January 4.
Therefore, starting January 4, 2010, HIV infection will no longer be an ineligibility when foreign citizens apply for a visa to travel to the United States. Additionally, HIV testing will no longer be required for medical examinations for visa purposes. Further, applicants who are HIV-positive will no longer require waiver processing by the Department of Homeland Security (DHS). Review the HIV Questions & Answers to learn more.
منبع:
http://travel.state.gov/visa/questions/q..._4413.html
خدایی حال میکنید؟؟ آدم با جنبه به این صدرا میگن، اگه برای مثال به همین پ...م خودمون اینو گفته بودم، فردا جسدم رو درحال تزریق مواد با یک سرنگ ایدزی در 20 کیلومتری تهران، کنار چندتا چک برگشتی پیدا میکردنند . بعد بگین صدرا بده .
پیروز باشید.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
با امارات برو.
ویزای ترانزیت نمیخواد و مستقیم میره در آغوش کفر
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
اگه خواستید با دلتا برید حتما آذوقه با خودتون بردارید....من شنیدم اصلا سرویس نمیدن...و اگه چیزی بخواهید باید بخرید)
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درود!
من نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم حدود 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. و حداکثر یه هفته دیگه باید مدارک رو بفرستم. میخواستم بدونم آیا به غیر از اون دوتا فرمی که تو نامه دوم هست و مربوط به آدرس و وضعیت خودمونه چیز دیگه ای هم باید پر کنیم؟ البته مدارکی رو که تو نامه دوم گفته میدونم چه چیزایه. منظورم فرم های نامه دومه. پرسش دیگه اینکه به نظر شما پست دی اچ ال بهتره یا پست تی ان تی؟ لطفا پاسخ بدید.
سپاس فراوان!