کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-01-08 ساعت 14:44)Eskandari نوشته:  سلام به همه
یه راهنمایی میخواستم
من بعد از اینکه از رسیدن نامه اولم به kcc از طریق ایمیل مطمئن شدم، دیگه سراغی ازش نگرفتم ببینم اصلا کیس من هنوز برقراره و یا ممکنه مشکلی پیش اومده باشه و درست بودن اطلاعاتشو تأیید کردن یا نه!
به نظر شما تا کارنت شدن صبر کنم یا سراغ بگیرم ازش یه وقت باطلش نکرده باشن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

حتمن ایمیل بزن و تاییدیه درست بودن مدارک و قابل ادامه برای پروسه بودنش رو بگیر تا خیالت هم راحت باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 16:06)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-01-08 ساعت 14:44)Eskandari نوشته:  سلام به همه
یه راهنمایی میخواستم
من بعد از اینکه از رسیدن نامه اولم به kcc از طریق ایمیل مطمئن شدم، دیگه سراغی ازش نگرفتم ببینم اصلا کیس من هنوز برقراره و یا ممکنه مشکلی پیش اومده باشه و درست بودن اطلاعاتشو تأیید کردن یا نه!
به نظر شما تا کارنت شدن صبر کنم یا سراغ بگیرم ازش یه وقت باطلش نکرده باشن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

حتمن ایمیل بزن و تاییدیه درست بودن مدارک و قابل ادامه برای پروسه بودنش رو بگیر تا خیالت هم راحت باشه.

خیلی ممنون ازتون. پس بهشون ایمیل میزنم
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
سلام اگر عكسهايي كه موقع مصاحبه با خودمان مي بريم همان عكسهايي باشد كه به همراه فرم هاي سري اول به kcc فرستاده ايم باشد اشكال دارد يا خير ؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 02:43)matinam نوشته:  سلام اگر عكسهايي كه موقع مصاحبه با خودمان مي بريم همان عكسهايي باشد كه به همراه فرم هاي سري اول به kcc فرستاده ايم باشد اشكال دارد يا خير ؟

اگه سایز 5*5 باشه وکمتر از 6 ماه از تاریخ گرفتن اشکال نداره وگر نه باید بگیری
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من شماره کیس نامبرم 11هزارو ایناس و الان کارنت شدم می‌خواستم بدونم من به چه آدرسی باید ایمیل بزنم تا تاریخ مصاحبه رو بدونم و از اونجا که نامه اولم را با ایمیل گرفتم واسه نامه دوم به کی بگم که ایمیل کنه؟
بسیار ممنون
(2010-01-09 ساعت 18:27)jabe نوشته:  سلام دوستان
من شماره کیس نامبرم 11هزارو ایناس و الان کارنت شدم می‌خواستم بدونم من به چه آدرسی باید ایمیل بزنم تا تاریخ مصاحبه رو بدونم و از اونجا که نامه اولم را با ایمیل گرفتم واسه نامه دوم به کی بگم که ایمیل کنه؟
در ضمن من یه اشتباهی کردم توی فرم اول محل مصاحبه رو ایران نوشتم و نمیدونم اصلان مصاحبه من ترکیه هست یا دبی؟
بسیار ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
بسیار ممنون

KCCDV@state.gov
به این ادرس ایمیل بزنین
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 18:32)sh-b نوشته:  
بسیار ممنون

KCCDV@state.gov
به این ادرس ایمیل بزنین

خیلی ممنون از شما
توی جواب به این ایمیل معلوم می‌شه که مصاحبه کدوم کشور هستش؟
چون که من تو فرم اولم نگفتم کدوم کشور می‌خوام مصابه کنمSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 18:50)jabe نوشته:  
بسیار ممنون

KCCDV@state.gov
به این ادرس ایمیل بزنین

خیلی ممنون از شما

ببینین شما باید به kccایمیل میزدین و بهشون میگفتین که من فراموش کردم اون قسمت رو بنویسم و الان میخوام مصاحبم فلان جا باشه
یادتون تو فرماتون تو برگه اول خودشون کجارو براتون انتخاب کرده بودن؟؟؟؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
يه سوال امرجنسي و خيلي فوري
خواهش مي كنم بچه ها سريع جواب بدين. دوستاني كه تاريخ مصاحبه شون عوض شد چطور با خبر شدن؟ با همون ايميلي كه مكاتبه كردن بهشون اطلاع دادن؟ يعني اون ايميل رو ثبت كرده بودن يا يه ايميل ديگه اي موقع ثبت نام اوليه وارد كرديم كه من يادم نيست!!!؟؟؟؟ مي خوام بدونم تو اين 5 يا 6 ماهي كه ما از كي سي سي بي خبر بوديم اگه اشكالي بوده به ما خبر مي دادن يا نه؟
خيلي لطف مي كنين تا من رو از استرس نجات بدين. ممنون مي شم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 18:50)jabe نوشته:  
بسیار ممنون

KCCDV@state.gov
به این ادرس ایمیل بزنین

خیلی ممنون از شما

آره از من معلوم بود . چون اول زمان مصاحبه و مکانش رو نوشته بود و بعد نوشته بود لطفا بقیه سوالاتتون را از سفارت ابوظبی بپرسید
به احتمال زیاد مصاحبه شما همون سفارتی هست که نامه اول از طرفش اومده بوده
(2010-01-09 ساعت 19:10)esmail نوشته:  يه سوال امرجنسي و خيلي فوري
خواهش مي كنم بچه ها سريع جواب بدين. دوستاني كه تاريخ مصاحبه شون عوض شد چطور با خبر شدن؟ با همون ايميلي كه مكاتبه كردن بهشون اطلاع دادن؟ يعني اون ايميل رو ثبت كرده بودن يا يه ايميل ديگه اي موقع ثبت نام اوليه وارد كرديم كه من يادم نيست!!!؟؟؟؟ مي خوام بدونم تو اين 5 يا 6 ماهي كه ما از كي سي سي بي خبر بوديم اگه اشكالي بوده به ما خبر مي دادن يا نه؟

شما هر سوالی که بپرسید اونا توی reply همون جواب میدن
میتونید یه ایمیل بزنید و ازشون بخواین تاریخ مصاحبه رو براتون بفرستند.
من به نظرم میرسه اگر بخوان غیر از این حالت ایمیل بزنن مبناشون اون ایمیلی هست که توی فرم هایی که واسه kcc فرستاده بودین نوشتین. در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم اینا همین طوری میل نمیزنن مگر اینکه شما ازشون سوالی بپرسید
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail
دوستان درود!
میخواستم بدونم که در ترکیه پول،پاسپورتها و مدارک رو کجا نگه داریم مطمئن تره؟
1.اتاق؟ 2. صندوق مخصوص هتل؟ 3. همراه خودمان (در جیب) 4. هیچکدام؟
لطفا جواب صحیح را دوستان مصاحبه رفته به ما بگن. ( مورد 4 شوخی بود)Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-10 ساعت 01:00)drkamrani1 نوشته:  دوستان درود!
میخواستم بدونم که در ترکیه پول،پاسپورتها و مدارک رو کجا نگه داریم مطمئن تره؟
1.اتاق؟ 2. صندوق مخصوص هتل؟ 3. همراه خودمان (در جیب) 4. هیچکدام؟
لطفا جواب صحیح را دوستان مصاحبه رفته به ما بگن. ( مورد 4 شوخی بود)Big Grin

اگه توی اتاقتون گاو صندوق داشته باشه بذارید داخل گاو صندوق اتاق ...اگر هم نداشته باشه صندوق هتل بهترین جاست
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، drkamrani1 ، 20reza

با سلام. از طرف سفارت برای من ایمیل فرستادند. من آنکارا رفتم؛ و گفتند که تاریخ مصاحبه شما افتاده فلان روز، ببخشید که برات مشکل درست کردیم. اینم متن ایمیل:
Dear Maryam89,

Greetings from the U.S. Embassy, Ankara.

This is in regards to your diversity visa application which is being processed at the US Embassy, Ankara. Due to our heavy workload and unexpected scheduling difficulties, we have changed the date of your visa appointment. Please note that your new visa appointment will be on Month Day, 2009 at 8.30. You may use this e-mail as your appointment letter.

We apologize for any inconvenience that this change may have caused. Thank you for your co-operation.

Sincerely,

U.S. Embassy

Immigrant Visa Unit

Ankara, Turkey

امیدوارم به دردتون خورده باشه. البته برخلاف گفته نامه که گفته بود ممکنه بهش احتیاج پیدا کنید، هیچ نیازی بهش پیدا نشد. عنوان ایمیل هم بود:ivappointment و از آدرس CA-Ankara@state.gov ارسال شده بود.

موفق باشید.Smile
شماره کیس: AS20100000###
تاریخ مصاحبه:16 نوامبر
محل: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا:17 نوامبر

[عکس: http://www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif]
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drkamrani1 ، hamed_gh ، 20reza ، To USA
(2010-01-10 ساعت 23:45)maryam89 نوشته:  

با سلام. از طرف سفارت برای من ایمیل فرستادند. من آنکارا رفتم؛ و گفتند که تاریخ مصاحبه شما افتاده فلان روز، ببخشید که برات مشکل درست کردیم. اینم متن ایمیل:
Dear Maryam89,

Greetings from the U.S. Embassy, Ankara.

This is in regards to your diversity visa application which is being processed at the US Embassy, Ankara. Due to our heavy workload and unexpected scheduling difficulties, we have changed the date of your visa appointment. Please note that your new visa appointment will be on Month Day, 2009 at 8.30. You may use this e-mail as your appointment letter.

We apologize for any inconvenience that this change may have caused. Thank you for your co-operation.

Sincerely,

U.S. Embassy

Immigrant Visa Unit

Ankara, Turkey

امیدوارم به دردتون خورده باشه. البته برخلاف گفته نامه که گفته بود ممکنه بهش احتیاج پیدا کنید، هیچ نیازی بهش پیدا نشد. عنوان ایمیل هم بود:ivappointment و از آدرس CA-Ankara@state.gov ارسال شده بود.

موفق باشید.Smile

مریم جان. این تغییر رمان چند وقت قبل از مصاحبه ات بهتون اعلام شد؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام از دوستان عزيز يك سوال دارم
نام پدر من محمد علي مي باشد در مداركي كه داده ام براي ترجمه در بعضي جاها سر هم نوشته mohammadali و در بعضي جاها به صورت جدا نوشته mohammad ali ضمنا در فرم هايي كه خودم براي kcc فرستادم به صورت جدا نوشته ام آيا فكر مي كنيد مشكلي پيش بياد؟ سفارت گير نميده؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان