کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام
چرا کسی سوال من و جواب نمیده.....

سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم.هنگام ثبت نام اولیه فامیلی همسرم را dolatshahi نوشتم که توی پاسپورت dowlatshahi نوشته شده یعنی حرف w را در ثبت نام به اشتباه ننوشتم.فرمهای اولیه را مطابق پاسپورت پر کردم (همراه با w ).
فرم اسپانسر هم که برام فرستادن مثل ثبت نام اولیه است(بدون w ).حالا مهلت پاسپورت همسرم تموم شده و برای درخواست مجدد می خواستم بدونم اگر من w را حذف کنم یعنی پاسپورت با ثبت نام اولیه یکی بشه با توجه به اینکه فرم هایی که فرستادم طبق پاسپورت قبلیه آیا ایرادی داره؟راهنمائیم کنین که تو پاسپورت فامیلی رو چه طوری بنویسه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-04 ساعت 11:56)drkamrani1 نوشته:  با سپاس از sh-b دوستان یه سوال دیگه داشتم: من که متاهل هستم آیا باید فرم هایی رو که تو نامه دوم هست، هم برای خودم که برنده اصلی هستم و هم برای همسرم جداگانه بفرستم؟ یا فقط من باید فرم ها رو پر کنم؟
سپاس!

فقط خودت در ضمن 1 فرم بیشتر که نیست
(2010-01-04 ساعت 17:36)farnaz1668 نوشته:  سلام

سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم.هنگام ثبت نام اولیه فامیلی همسرم را dolatshahi نوشتم که توی پاسپورت dowlatshahi نوشته شده یعنی حرف w را در ثبت نام به اشتباه ننوشتم.فرمهای اولیه را مطابق پاسپورت پر کردم (همراه با w ).
فرم اسپانسر هم که برام فرستادن مثل ثبت نام اولیه است(بدون w ).حالا مهلت پاسپورت همسرم تموم شده و برای درخواست مجدد می خواستم بدونم اگر من w را حذف کنم یعنی پاسپورت با ثبت نام اولیه یکی بشه با توجه به اینکه فرم هایی که فرستادم طبق پاسپورت قبلیه آیا ایرادی داره؟راهنمائیم کنین که تو پاسپورت فامیلی رو چه طوری بنویسه؟
ممنون

مگه گذر نامه قبول میکنه که تو هم تغییر بدی اول بپرس. شاید سفارت پاس اولتو بخواد چک کنه پس تو پاس تغییر ندی بهتره 1 نامه بزن و صحیحش کن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-04 ساعت 17:36)farnaz1668 نوشته:  سلام

سلام دوستان عزیز
ممنون

اگر موفق شوي پاسپورت جديد رو به صورت فرم اوليه ثبت نام بگيري كه تقريبا مشكل حل مي شه و براي فرم اسپانسر هم به راحتي مي شه حلش كرد و شايد اصلن مهم هم نباشه ولي ببين اگه پاسپورت رو قبول نكنند كه به صورت ديگه اي صادر كنند فوري نامه به KCC بزن براي اصلاحيه.
هر چند كه با w درست تره و بهتره كه فرم اوليه اصلاح بشه و چون قبلن گذرنامه داشتي بعيده كه قبول كنند براي تغييرات.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان مصاحبه من روز چهارشنبه است.اگه بلیط برای روز یکشنبه بگیرم و دوشنبه وقت دکتر، میتونم کارای مدیکالم رو تا روز مصاحبه تموم کنم.( ضمنا من خودم تنها هستم)؟
کیس نامبر: ###2
دریافت نامه اول:12 اگوست2009
ارسال نامه اول:16 اگوست2009
سفارت : آنکارا
تاریخ کارنت شدن:سپتامبر
دریافت نامه دوم: ژانویه 2010
تاریخ مصاحبه:نیمه اول فوریه2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-01-04 ساعت 19:26)gmah نوشته:  سلام دوستان مصاحبه من روز چهارشنبه است.اگه بلیط برای روز یکشنبه بگیرم و دوشنبه وقت دکتر، میتونم کارای مدیکالم رو تا روز مصاحبه تموم کنم.( ضمنا من خودم تنها هستم)؟

سلام به روی ماهت Cool
آره. میشه.
فقط ببین دکتر برای دوشنبه وقت خالی داره که بهت بده؟
هرچند اگه هم نداشته باشی، بنظر نمیاد مشکلی پیش بیاد
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، gmah
(2010-01-04 ساعت 11:29)sh-b نوشته:  
(2010-01-04 ساعت 11:05)drkamrani1 نوشته:  دوستان درود!
من نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم حدود 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. و حداکثر یه هفته دیگه باید مدارک رو بفرستم. میخواستم بدونم آیا به غیر از اون دوتا فرمی که تو نامه دوم هست و مربوط به آدرس و وضعیت خودمونه چیز دیگه ای هم باید پر کنیم؟ البته مدارکی رو که تو نامه دوم گفته میدونم چه چیزایه. منظورم فرم های نامه دومه. پرسش دیگه اینکه به نظر شما پست دی اچ ال بهتره یا پست تی ان تی؟ لطفا پاسخ بدید.
سپاس فراوان!

نه همون دوتاست
من با tnt فرستادم بچه ها میگن مطمئن تر از DHLهستش راستی هزینه پستشم شد 40,000 تومان

دوست عزیز TNT خیلی ارزون تر هست و سه روزه میرسه.من 47000 تومن دادم و دو روزه رسید.تازه سرویس ویژه بود ولی دوستم 75 واسه DHL داد و سه روزه رسید.
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، drkamrani1
سلام به دوستان عزیز،

من از برنده‌های ۲۰۱۰ هستم و به تازگی کارت رو دریافت کردم. مراحل کار من یه مقدار متفاوت بود چون در آمریکا زندگی می‌کردم. به هر صورت، هم می‌خواستم به همهٔ برندگان تبریک بگم، و هم اینکه اگه کسی سوالی داره و من می‌تونم جواب بدم خوشحال میشم کمک کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، SamiraN ، sh-b ، meweadl ، esmail ، Hamid55 ، behroozm ، babakped ، javan134 ، mohsen324 ، laili ، R.F ، kavoshgarnet ، Hashem ، m.memari
(2010-01-05 ساعت 06:44)Pejman_gc نوشته:  سلام به دوستان عزیز،

من از برنده‌های ۲۰۱۰ هستم و به تازگی کارت رو دریافت کردم. مراحل کار من یه مقدار متفاوت بود چون در آمریکا زندگی می‌کردم. به هر صورت، هم می‌خواستم به همهٔ برندگان تبریک بگم، و هم اینکه اگه کسی سوالی داره و من می‌تونم جواب بدم خوشحال میشم کمک کنم.

سلام مبارکه 1 سوال دارم 15 هزار برای استارت در آمریکا واسه 1 خانواده 3 نفره چطوره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='Shahoo52' pid='32506' dateline='1262691084']
[quote='Pejman_gc' pid='32478' dateline='1262657673']
سلام به دوستان عزیز،
[quote]
سلام مبارکه 1 سوال دارم 15 هزار برای استارت در آمریکا واسه 1 خانواده 3 نفره چطوره؟
[/quote]

بستگی داره کجای آمریکا و اینکه چه قدر اهل خرج باشید. من به نظرم این خرجا هست در ماه

خونه: $۵۰۰-$۲۰۰۰ (برای ۳ نفر خونهٔ بزرگ تری لازمه و قیمت بالاتری رو لحاظ کنید، $۲۰۰۰)

لوازم خونه: $۱۰۰۰-$۲۰،۰۰۰

غذا: $۲۰/ روزی/ هر نفر (شامل ۳ وعدهٔ غذأیی و کمی‌ میوه و نوشیدنی)

ماشین خرید: $۵۰۰۰-$۳۰،۰۰۰

اینکه به نظرم حدود $۵۰۰۰ به نظرم خرج خواهید داشت. من به کسی که مجرد میاد اینجا و از همون ماه اول کار داره، ولی‌ خوب حقوقش رو آخر ماه اول میگه، پیشنهاد می‌کنم که $۳،۰۰۰ بیر. حالا برای ۳ نفر می‌شه $۹،۰۰۰. ولی‌ به این فرض که بعد ۳۰ روز حقوق بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem ، سارا کوچولو ، Shahoo52
در ابتدا که وارد آمریکا میشید به دلیل نداشتن کردیت اکثر صاحب خونه ها اجاره ی 6 ماه و ازتون پیش میگیرند.....................اینم در نظر بگیرید
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem ، javan134 ، shahin82 ، سارا کوچولو
1 سوال دارم 15 هزار برای استارت در آمریکا واسه 1 خانواده 3 نفره چطوره؟
[/quote]
سلام دوست عزیز من الان 3ماهی هست که تو امریکا زندگی میکنم و ازتون خواهش میکنم تا میتونید با خودتون بیشتر پول بیارید،البته به این شرط که زندگیتون تو ایران رو اتیش نزنید،چون خیلیها هستند که برمی گردند،پس حتما برای خودتون راه برگشت بذارید.از اونجایی که اوضاع اقتصادی امریکا به شدت نسبت به قبل بد شده هیچ بعید نیست که 6-7 ماه اینجا کار پیدا نکنید.پس باید اونقدری پول بیارید که اینجا بتونید دووم بیارید.توی هواپیما هم یک فرمی بهتون میدن که باید توش بنویسید چقدر پول اوردید.مگه اینکه هر خانواده فقط 10000دلار یا کمتر اورده باشه که اونا ازتون گزارشش رو نمیخوان.ولی با 10000 تا رسما اون خانواده میتونه دو ماه دووم بیاره.پس بیشتر پول بیارید.من خودم به لاس وگاس رفتم که هزینه زندگی پایین تره.اینجا یک خونه یک خوابه خیلی خوب در جای خوبش با 700$ در ماه قابل اجاره س.ماشین خوب دست دوم هم با5000-6000$قابل خریده.وسایل خونه هم در صورتیکه نخواید بی صندلی و تشک و تلویزیون وکامپیوتر زندگی کنید5000تایی میشه.خرج خورد وخوراک دو نفرهم در ماه اگه بیرون غذا نخورید 250-300$میشه.در ماه باید حداقل 40$پول اینترنت بدید.70-80 $پول برق وگاز.100$بیمه ماشین،40-70$پول هر خط موبایلی که میگیرید.تازه چون ماها کردیت هم نداریم هر جا بریم ازمون دیپازیت یا ودیعه میخوان اداره گاز 80$،برق120$،خونه هم بستگی به خونه داره هر جا یک قیمتیه.اینجا معمولا پول یک ماه اجاره رو میگیرند.همینها رو حساب کنید ببینید چند ماه بدون کار میتونید اینجا دووم بیارید.چون مشکل بیکاری اینجا واقعا جدیه،ما که 3ماهه داریم از جیب میخوریم.این ارقامی که گفتم برای شهر ارزونی مثل لاس وگاسه اگه برید مثلا لس انجلس ارقام بالاتر میره.مثلا خونه یک خوابه فکر نکنم کمتر از 1200$پیدا کنید.
چون من تازه همه چیز خریدم فکر میکنم ارقامم به واقعیت فعلی نزدیک تر باشه.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
دوستان درود!
من که متاهل هستم آیا باید فرم هایی رو که تو نامه دوم هست، هم برای خودم که برنده اصلی هستم و هم برای همسرم جداگانه بفرستم؟ یا فقط من باید فرم ها رو پر کنم؟
سپاس!
پاسخ
تشکر کنندگان: 20reza
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
با سلام .من اوایل فوریه مصاحبه دارم وقتی از دارالترجمه مدارکم رو گرفتم و چک کردم 3 تا مورد تفاوت دیدم.
1. تاریخ ازدواج با 1 روز اختلاف با توجه به سال کبیسه
2. نام مادر با یک حرف کمتر
3. نام مادر همسرم بایک حرف کمتر
قبل از رفتن چه اقذاماتی بکنم ایا حساسیتی زیادی داشته باشم یا با ایمیل حل میشه .
--------------------------------------------------------------------------------
البته این اختلاف توی مدارک ترجمه با فرم ارسالی 122 و فرمهای نامه اول بود
اقایون و خانوما جواب بدن ماه فوریه مصاحبس
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-06 ساعت 13:22)adl نوشته:  RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
با سلام .من اوایل فوریه مصاحبه دارم وقتی از دارالترجمه مدارکم رو گرفتم و چک کردم 3 تا مورد تفاوت دیدم.
1. تاریخ ازدواج با 1 روز اختلاف با توجه به سال کبیسه
2. نام مادر با یک حرف کمتر
3. نام مادر همسرم بایک حرف کمتر
قبل از رفتن چه اقذاماتی بکنم ایا حساسیتی زیادی داشته باشم یا با ایمیل حل میشه .
--------------------------------------------------------------------------------
البته این اختلاف توی مدارک ترجمه با فرم ارسالی 122 و فرمهای نامه اول بود
اقایون و خانوما جواب بدن ماه فوریه مصاحبس

adlجان
اگه با فرمهات هم خونی داره به نظر من همونارو ببر سفارت اما اگه تفاوت داره حتماٌ ببر درست کنن بچه ها شما هم نظرتون رو بگین اگه که من اشنباه میکنم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F

بهتره وقتي مدارك رو ميدي دارالترجمه املاي لاتين اسمت و تاريخها رو خودت برگردوني و به اونا بگي با اون مشخصات مورد نظر خودت ترجمه كنن. البته نكته مهم اينه كه مشخصات با مشخصات پاسپورت يكسان باشه.
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان