موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میشه یه نفر که واقعا اطلاع کافی داره جواب بده
من آخر ژانویه 2010 مصاحبه دارم و اسپانسرم فقط فرم های مالیاتی 2008 را برام فرستاده .میخوام ببینم قبول میکنن ؟
و سئوال دیگه اینه که برگ موجودی بانکی باید حتما توسط وزارت امور خارجه تایید بشه یا نه ؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درود!
من میخواستم بدونم:
1-دقیقا چه مدارکی رو قبل از مصاحبه باید به آنکارا بفرستیم؟
2-آیا مدارک اسپانسر رو کاملا باید بفرستیم؟ ( I-134 + برگه های مالیاتی سه سال گذشته) یا فقط فرم I-134 رو قبل از مصاحبه بفرستم کافیه؟
3- آیا فرم های نامه دوم رو، هم برای خودم که برنده اصلی هستم و هم برای همسرم باید پر کنم و قبل از مصاحبه به آنکارا بفرستم؟
لطفا پاسخ بدید.
سپاس فراوان!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال دیگه من به آنکارا ای میل زدم که زمان مصاحبه رو تایید کنن که اونا هم اینکارو کردند. و همراه اون محتویات نامه دوم رو هم ایمیل کردند. فقط میخواستم بدونم آیا در نامه دوم اسم شخص متقاضی و کیس نامبرش نوشته میشه یا نه؟ برای من که اسم و کیس نامبرم نوشته نشده بود.
سپاس
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باز هم درود!
صبح جمعه شما بخیر.
همسر من بعضی وقت ها به خاطر سردرد های شدید قرص استامینوفن کدیین استفاده میکنه. و آخرین قرصی رو هم که استفاده کره دیروز بوده. میخواسم بدونم ما که حدود 25 روز دیگه مصاحبه داریم آیا مشکلی تو پزشکی پیش نمیاد؟ آیا از دوستان کسی وضعیت ما رو داشته؟
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
میشه یه کمک دیگه بکنید و بگید پاسپورت را چیکار کنم؟همه صفحاتشو کپی برابر اصل کنم یا فقط چند صفحه اصلی؟ مهر دارالترجمه و دادگستری و وزارت هم میخواد؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سپاس اشکان عزیز از راهنمایی هاتون.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه راهنمایی میخواستم
من بعد از اینکه از رسیدن نامه اولم به kcc از طریق ایمیل مطمئن شدم، دیگه سراغی ازش نگرفتم ببینم اصلا کیس من هنوز برقراره و یا ممکنه مشکلی پیش اومده باشه و درست بودن اطلاعاتشو تأیید کردن یا نه!
به نظر شما تا کارنت شدن صبر کنم یا سراغ بگیرم ازش یه وقت باطلش نکرده باشن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
یعنی هزینه زندگی تو لاس وگاس از لوس آنجلس ارزونتره؟
[/quote]
سلام بله همونطور که گفتم لاس وگاس خیلی ارزونتره و کیفیت زندگی هم و خیلی بالاتره و هم شهر امنی هست چون توریستیه ،برای جذب توریست مجبورند کیفیت رو بالا نگه دارند،قیمت خونه که اصلا با لوس آنجلس قابل مقایسه نیست اینجا به خونه ها خیلی رسیدگی میشه وتمام خونه ها یخچال و گاز و مکرو ویو و ماشین لباسشویی و خشک کن دارند در حالیکه تو لس انجلس از این خبرها نیست،در ضمن اینجا مالیات کمتره 8درصده تو لس انجلس 9%،ولی خب بدیه اینجا اینه که شهر کوچیکیه و اونقدر که تو لس انجلس آپشن کار هست اینجا نیست.هر چند که کازینو ها مدام استخدام دارند ولی اونها هم سابقه کاری میخوان که ما نداریم.ولی البته مشکل نداشتن سابقه کار همه جای امریکا گریبان آدم رو میگیره(منظورم سابقه کاریه که اینا قبول دارند)