موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-07 ساعت 22:32)behdadK نوشته: دوستان حواسشون هست که اونجا دستشویی از نوع فرنگی فقط موجوده و آفتابه و ساندیس جواب نمیده دیگه؟!
خیلی حساسید می بایست یه بیده پرتابل بگیرید.
میخواستم نصیحتی بکنم دیدم اسم این تاپیک نصیحت بر نمیداره. هرجور راحتید ادامه بدهید.
من خودم اوایل همیشه دستمال مرطوب همرام بود اما دیگه عادت کردم و بدون دستمال مرطوب و با همون دستمالهای دستشویی کارم رو انجام میدم.
اما این ساندیسی که گفتم رو دوستانم همین الان در امریکا دارن استفاده میکنن و راضی هستند.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
تاپيك شلوغى داره ميشه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان گفت که همیشه یه بطری کوچیک خالی تو کیفش میزاره هرجا بخاد بره دستشویی اول اونو آب میکنه با خودش میبره خیلیم راحت
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مشكل وقتيه كه روده هاي آدم مشكل پيدا مي كنه، مگر نه بقيه اش سخت نيست.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
خدا خیرتون بده با این لینک ها و عکس هایی که گذاشتید.ما برای خونه شیرو شلنگ نصب کردیم (hand held bidet) که خیلی راضی هستیم اما برای بیرون چیزی مناسب تر از بطری های آب پیدا نکرده بودیم .
همین الان از لینک ebay قمقه سفری را خریدم.(ما 99 سنتی نزدیک خونه نداریم ) سپاس فراوان
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من که این همه سختش کردید،سخت نیست این قضیه ها!
شما باید با استفاده از این سیستم حتما هر روز دوش بگیرید و ترجیا لباس زیر سفید داشته باشید.
آقایون لطف کنن با استفاده از وسایل مختلف! موهای )( رو ریشه کن کنن چون یکی از محل های اجتماع میکروب لای مو ها می شود.
من ا... توفیق