موضوعها: 0
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
یک مثلی دارن میگه
S*h*i*t happens. But Life goes on
یعنی با اینکه اتفاق های بد میوفتد اما بازم هم زندگی جریان دارد
به نظر من هم به همین دلیل است که در مصطراح هایشان لوله آب طراجی نکرده اند تا اتفاق های بد بیوفتد و درس بگیرند
و این مَثَل دقیقا مصداق همین 9 صفحه است،
با تشکر از دوستان که معماری ... رو هم با شرح جزییات (وزن و ابعاد) بیان میکنند،
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2013-11-07 ساعت 00:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-08 ساعت 22:20 توسط rs232.)
بیده همان نشیمن شور است که آب را از پایین با فشار به نشیمن گاه می کوبد. البته دو نوع می شود از آن استفاده کرد که روش اول همان استفاده آفتابه ای است و آب با فشار کم می پاچد و شما باید با دست چپ ماله بکشید و راه دوم این است که آب با فشار زیاد می پاچد و شما دیگر احتیاجی به دستمالی کردن ندارید و خودش اجرام زاید را می زداید. البته از نظر شرعی نمی دانم که طهارت نیازی به دستمالی داشته باشد یا نه ولی اگر مقصود از طهارت همان مرتفع گشتن رنگ و عین نجاست باشد این روش هم کفایت می کند و در ضمن بهداشتی تر هم هست چون آلودگی به دست و مخصوصا زیر ناخن ها منتقل نمی شود. ولی چون سیستم این نشیمن شورها به طوری است که آب را از عقب و پایین به سمت موقعیت می پاچد ممکن است برای مردانی که نیاز به طهارت در مورد دفع عوره داند به کار نیاید و آنها باید با وسایل دیگری آب را از وجنات خود بگذرانند در حالی که زنان چنین مشکلی را در استفاده از این نشیمن شورها ندارند.
من اولین بار که در عمرم بیده را دیدم جلوی آن ایستادم و از روی کنجکاوی شیر آن را باز کردم و آب با فشار بر روی صورتم پاچید. چندان تجربه خوشایندی نبود و مثل این می ماند که یکی از داخل چاه توالت به صورت شما تف کند. بنابراین سعی کنید که شما هم کار من را تکرار نکنید .
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-06 ساعت 23:32)majid7 نوشته: (2013-11-06 ساعت 22:05)rs232 نوشته:
من دقیقا متوجه نشدم به چه کاری میاد میشه بشتر توضیح بدی و دیگه این که تو عکس پایین
اون چیزی که کنار دستشویی فرنگی هست چیه؟(bidet) و برعکسشم هست که اب از پایین به بالا باشه
[img][/img]
bidet همونه که من وقتی ۱۵ سالم بود اومدم خونه فامیل غرب زدمون امتحان کنم که به قول آرش نازلش تنظیم نبود ..آبو باز کردم انگار صاعقه خورد تو انوسم! جا خالی دادم پاشید رو سقف لامپ ترکید همه جمع شدن اونجا....بعدها فهمیدم اون فقط اسه کلاس اونجا بوده واسه همین تنظیم نبود .
«مردان بزرگ مانند عقاب هستند و آشیانه خود را روی قله بلند تنهائی میسازند.»
موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خوب مثل اینکه مشکل دستشویی در دیار فرنگ کاملا حل شده و دیگه کسی سوالی، نظری،کامنتی نداره.