موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره باید عادت کرد. 1 ماه اول خیلی چندش آوره ولی وقتی عادت میکنید، روش ایرانی چندش آور میشه.
در کل اگر بخواهید با اعصاب راحت زندگی کنید، باید مثل همه زندگی کرد، نخواهید تغییر کنید عذاب میکشید.
از ما گفتن D:
موضوعها: 1
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
آقا این پست به عنوان برترین پست سال معرفی میگردد!
ولی بدون شوخی میگم . من یک زمانی کل اینترنت رو گشتم یک مطلب موشکافی شده در مورد این پدیده مهم بشری نیافتم .
این ریزه کاری ها با زندگی آدم خیلی مربوطه! دلیل نمیشه چون هر روز ازش استفاده میکنیم بیخیالش بشیم.
من اصلا پیشنهاد میدم یک تالاری برای نیاز های اصلی زندگی انسان باز بشه (نخند آقا نخند ) به عنوان مثال غذا خوردن ، شاید بعضی ها واقعا نتونن طبع غذایی خودشون رو تغییر بدن حالا به هر دلیلی (مذهبی ، عادت و ...) این ها رو توضیح بدیم و راه حل ها رو بررسی کنیم .در مورد گوشت ذبح اسلامی غیر اسلامی ، گوشت خوک ، انواع نوشیدنی های بدون الکل و با الکل.
آداب غذا خوردن در رستوران مهمانی و .....
بازم متشکرم
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميگم دوستان عزيز نظرشون در مورد راه اندازي يک شرکت بزرگ بمنظور تجارت «آفتابه» و مشاوره در خصوص نحوه استفاده چيه؟
بعد که يه کم کارو بار گرفت، ميريم سراغ سنگ دستشوئي ايراني. چطوره؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-27 ساعت 12:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-27 ساعت 12:27 توسط Parslottery.)
نوید جان
اونی که همیشه گیر میده و حسابی قلدره، اول آی دیش با "صدر...." شروع میشه.
اگر اونی رو میخوای که هم گیر میده هم نصیحت میکنه اون بزرگ محله هستش که آی دیش با "پیا...." شروع میشه.
اما اگر اونی رو میخوایی که همیشه خدا ساز مخالف میزنه و گیر سه پیچه و به هیچ صراطی مستقیم نیست، نیازی نیست بگی من هستم، خودم میدونم.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
تقریبا در این تاپیک دوستان به تمام زوایای تاریک این قضیه اشاره کردند و گمان نمیکنم نکته خاصی جا افتاده باشد. فقط میماند یک توصیه ایمنی و آن این است که اگر چنانچه قصد دارید مواد منفجره دفع نمایید هرگز از روش سنتی برای نشتن بر روی کاسه فرنگی استفاده نکنید.
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
البته بستگی به فرکانس آن دارد ولی چون کاسه فرنگی اکوستیک است معمولا رزونانس ایجاد نمیکند!
راستی یادم رفت بگم که امریکاییها دو اخلاق بد دیگه هم دارند. یکی اینکه وقتی تو دستشویی هستند در آن را نمیبندند و حتی با دیگران هم صحبت میکنند. در ضمن اگر حمام و دستشوییتان با فرد دیگری مشترک باشد, وقتی شما دوش میگیرید آنها داخل میشوند و دستشویی میروند. برای همین است که من زمانی که اطاق اجاره میکردم حتما میخواستم حمام و دستشویی مستقل داشته باشم.
یک عادت بد دیگری هم که مردان امریکایی دارند این است که درب لولایی کاسه فرنگی را که مخصوص نشستن است بالا میزنند و به صورت ایستاده مایعات دفع میکنند. معمولا هم گند میزنند به اطراف آن و برای همین من از این کارشان متنفرم.
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم نوید جان. اتفاقا دیشب رفته بودم هالوین پارتی. ساعت 12 بود که دیگه مجبور شدم برم دستشویی. آقا اگه بدونید چه خبر بود. همه مست و پاتیل و خنده و البته گند زدن به همه جا! دستشویی زنها که یکی جلوی در ورودی بالا آورده بود و همه داشتن بلند بلند بهش بد و بیراه میگفتند و میخندیدند. خلاصه بعد از توی صف ایستادن یه کابین گیر آوردم و رفتم تو. ولی هر 20 ثانیه یکبار هی در میزدند و میگفتند بسه دیگه بیا بیرون! منهم هی میگفتم الآن میام! خلاصه وضعیتی بود!
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
راستی یه سوال
با وجود اون همه ایرانی و عرب کاسه دستشویی ایرانی پیدا نمیشه؟
آخه وقتی نون سنگگ و بربری پیدا میشه اون چیز دیگه هم باید باشه دیگه
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا توی هر مهمونی ایرانی که در امریکا میرید یکی از بحثهای جالب اینه که مردها دور هم جمع میشوند و میخواهند شریک شوند و تولیدی کاسه ایرانی یا همان موال خودمان را راه بیندازند! حالا اینکه بالاخره یکی این کار را کرده باشد یا نه من خبر ندارم. حتی بعضی ها میخواستند یک چیزی مثل منبر درست کنند که روی کاسه فرنگی نصب میشه و چند تا پله میخوره میره بالا!
موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
من دیگه شغل آیندم در امریکا مشخص و تضمین گردید!
شرکت کاسه توالت و دستشویی غرب
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰