موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-07 ساعت 23:15)homeless نوشته: البته من معتقدم که آدمیزاد با هر شرایطی خودش رو عادت میده فقط چون این روش رو ما روزانه مصرف میکنیم به دفعات یک مقدار دل کندن ازش سخته !!
به همین دلیل یک مقدار بیشتر طول میکشه تا به شرایط جدید عادت کنیم و احتمالا در ابتدا سخت تر هم هست .
اصلا بزارید فتوا بدم ! : ۸۰ ٪ سختی مهاجرت همین توالتشه !
شما توالت رو حل کنید مشکل کار و مسکن و ..... هم حل میشه عزیزان من
homeless جان این که دیگه غصه نداره......شما از الان شروع کن به تمرین کردن تا حداقل اینجا که اومدی به این سختی عادت کرده باشی و سختی های دیگه رو داشته باشی.........
اینطوری فقط 20 % مشکل مهاجرت برات میمونه و 80 % رو خودت حل کردی
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
اصلا دلیل کم آبی مملکت همینه دیگه، نود درصد آب که گفتن اسراف میشه همینجاست. حالا میخواهید برید فیلم بسازید تبلغات کنید که آمریکای جهان خوار را هم به خاک سیاه کم آبی بنشانید...
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی با 20-30 دلار حله واسه چی خودمونو عادت بدیم؟! من هم موافقم که با همه پیشرفتاشون تو این مسئله خنگ موندن.باور کنید اگه ما انقدر بدبخت و جهان سومی نبودیم سر همین مسله چقدر می تونستیم روی اینا تاثیر بذاریم.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جون تا حدی باهات موافقم ...اما همین اندازه که اینها ظاهر رو هم تمیز نگه میدارند بازم بهتره تا ظاهر هم کثافت باشه.
منم اون زمانی که دنبال خونه بودم و اینجا خونه ها رو میدیدم تازه فهمیدم که به به چه خبره.................. بعضی از خونه ها رو اصلا نمیتونستی وارد بشی.
ولی در کل من فکر میکنم که ماها هم داریم خونه هائی که نمیشه پات رو توشون بذاری .اینها حداقل چهره ی ظاهری شهرشون رو حفظ میکنند. بابا اینجا رستوران بین شهری میری رغبت میکنی غذا بخوری ولی تو ایران چی؟
اینجا گارسونی که میاد میزت رو تمیز کنه برق میزنه ولی ایران هم خودش هم اون لباس تنش هم موهای چربش ............
حداقل اینه که اینجا در جاهای خاص و تقریبا سطح پائین این چیزها رو میبینی ولی توی ایران تعداد محدودی از رستورانها هستند که واقعا تمیزند.
اینجا توی خیابون میری رغبت میکنی زیر پات رو نگاه کنی ولی ایران ترجیح میدی آسمون رو نگاه کنی.
اینجا لب دریا میری میتونی کفشت رو در بیاری و بشینی روی ماسه ها اما ایران یا از سرنگ باید بترسی و یا پوشک بچه.
اینجا درمانگاه ها و بیمارستان که میری تمیزی رو به وضوح میبینی ولی توی ایران شما رغبت میکنی بری توی درمانگاه دولتی و بخوابی روی اون ملافه و یه آمپول ب کمپلکس ساده بزنی؟
اینجا استخر که میری زیاد نگران مریضی و هزار تا قارچ و درد و مرض نیستی ولی واقعا توی ایران چند تا مجموعه ی ورزشی خوب وجود داره که آدمها با اطمینان برن و نگران از بیماریهای احتمالی نباشند؟
حالا این مقایسه ای که من کردم بین همه ی شهرهای این ور بود فقط با شمال شهر تهران...دیگه جنوب شهر و یا شهرستانها بماند.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم چرا ولی با توالت فرنگی کمتر مشکل دارم تا با توالت ایرانی.مخصوصا با این کاغذهائی که گذاشتند ومیتونی بذاری روش رو راحت ازش استفاده کنی.من این کاغذها رو اینجا دیدم توی اروپا خیلی کم بود هر جائی نداشت ولی اینجا تمام توالتها داره.
من حتی توی ایران هم که بودم توالت مهمونم رو از ایرانی تبدیل به فرنگی کردم چون مزیتش اینه که میکروبها و مواد موجود همون تو میمونه و با کفش و دمپائی وارد خونه نمیشه. فکر کن مخصوصا وقتی با کفش میری تو توالت بعد هم با همون کفش خیس میائی بیرون و رو فرش و ............وای وای حالم بد شد
توالتهای ایرانی اگه اینجا باشه که خیلی وحشتناکه ...تو ایران آب میگرفتی و میشستی باز هم کثیف بود و بو میداد دیگه چه برسه به اینجا که آب هم نیست
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-13 ساعت 14:24)@Š!M نوشته: اره متاسفانه این کاغذا تو اروپا همه جا نیست ولی داره کم کم استفاده ازش بیشتر میشه البته چندان برای من فرق نداره چون من با توجه به وضعیت توالتهای عمومی ایران دیگه شرطی شدم و سمتشون نمیرم
من راه بهتری رو برای این مسئله تو خونه ام در پیش گرفتم.اصلا با کفش وارد نمی شیم حتی اینجا که خیابونا تمیزه از روفرشی استفاده میکنم .جالبه که بیشتر افرادی هم که من اینجا دیدم برخلاف اونچه فکر میکردم که همیشه اینجا مردم با کفش وارد خونه هاشون میشن انجور نبود و تقریبا همه از کفش جداگانه یا رو فرشی تو خونه هاشون استفاده می کنن
واقعا این با کفش اومدن تو خونه دیگه خیلی غیر بهداشتیه .
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
ولی خب اکثرا امکانش وجود نداره که شما وقتی مهمونی داری به همه بگین کفشهاشون رو دربیارن.....آدم خودش میتونه رعایت کنه و با کفش نیاد و یا برای مهمونیهای خودمونی و جمعهای کوچیک بگه کفشتون رو دربیارید ولی دیگه 30 تا مهمون رو آخه چطوری بگیم با کفش نیائین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 3
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
خداااااااااااااااا ببین یه بحث سرویس بهداشتی و عمل خطیر آن 6 صفحه در پی داشته
خیلی خندیدم
به آرزوم میرسم، شک ندارم
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
با وجود تمام این راه حل ها اگر آدم بخواهد در امریکا زندگی کند بالاخره باید تیمم کردن را یاد بگیرد.
با آرزوی موفقیت برای شما