موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه
آیا کسی در نیویورک هست که بتونه به یک زن و شوهر جوان که مثل دو قناری عاشق میخوان چهار روز بیان نیویورک و برگردن کمک کنه؟
گرین کارتمون قراره بره تو یه ایالت دیگه پیش یکی از دوستامون و بعدا برامون پستش میکنه.کل اقامتمون در نیویورک چهار روز خواهد بود حتی شاید هم سه روز.فقط میخوایم بیایم یه عکس پیش مجسمه آزادی بگیریم و برگردیم.
اتاقی برای اجاره چند روزه اگه در توانشون هست و یا کمک در پیدا کردن یه هتل مناسب (ارزون) که بشه چند روز رو راحت بود.خلاصه نیازمند یاری سبزتان هستیم.
ایشالا تو عروسیتون تا صبح میرقسیم.
در ضمن اوایل آگوست میایم.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی ساکن نیو یورک نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من وقت نداشتم که همه مطالب رو از اول پیگیری کنم و ممکنه موضوعم تکراری باشه. من یاخانومم هرازگاهی به صفحه برنده های سال جدید سرمیزنیم و برای ادای دین به این سایت به صورت پیام خصوصی به سئوالهاشون یا اصلاح جوابهای نادرست یا ناکامل دوستان جواب میدیم و اصلا من نمیدونستم که درباره این موضوع هم تاپیک باز شده چون وقت گشتن نداشتم و از طریق دوستی که تازه برنده شده این تاپیکها رو فهمیدم
حالا.......مدیران عزیز که میبینین مردم اینهمه مشکل دارن؛ اگر ممکنه یک تاپیک در انجمن فرعی "برندگان گرین کارت لاتاری 2013 و 2012" با یکی از عنوانهای زیر اضافه کنین:
1- حمایت از کسانی که کسی را در امریکا ندارند
یا
2- دوستانی که دربدو ورود شمابه امریکا حاضر به کمک هستند
با راهنمایی اون دوست تازه برنده شده متوجه شدم که همچنین موضوعاتی قبلا در آدرسهای زیر بوده: """""مهاجرسرا » آمریکا » زندگی در آمریکا » گفتگوی آزاد غیر مهاجرتی"""" و """"مهاجرسرا » آمریکا » زندگی در آمریکا""""
کمک کردن به خانواده های جدید با اونهمه کارهایی که دارن (سوشیال- امتحان شهری گواهینامه- اجاره خونه- خرید ماشین-تهیه لوازم منزل ارزون- باز کردن حساب بانکی- کالج و مدرسه بچه ها و ....الی ماشاالله) و حتی خود حرف زدن باهاشون برای گفتن نکات ریز زندگی و جاری در اینجا با اینهمه کار و دردسر تو اینجا کار راحتی نیست و اکه بشه هر کسی به یکی یا دوتا خانواده برسه معجزه هستش. تازه خیلیها هم زبان انگلیسی خوبی ندارن یا با کامپیوتر آشنایی ندارن و بیشتر به کمک نیاز دارن.
فکر میکنم برای برندگان هر سال، در جایی که توی این انجمن مرتب بهش مراجعه میکنن (مثل همون انجمن فرعی برندگان گرین کارت لاتاری 2013)مفید باشه. چون خیلی از برنده ها با این اوضاع اینترنت و گرفتاریهای روزمره و استرس مهاجرت؛ حال و روز مراجعه و مطالعه در همه صفحات رو ندارن و تازه از کجا بدونن که اونهایی که مثلا سال 2010حاضر به کمک بودن هنوز هم حاضر به کمک هستن؟
همه ما قدیمی ها هم اکثرا خودمون شخصا به کسانی که دوستان و آشنایان معرفی میکنن کمک میکنیم ولی برای اونهایی که تازه برنده میشن و نمیشناسیم که نمیتونیم کارت درخواست کمک رسانی بدیم.
من کسانی رو توی دالاس میشناسم که یا "کاملا مجانی در بعضی از کارها" و یا با دریافت هزینه هایی که برای کمک رسانی متقبل میشن ( مثل پول بنزین مصرفی) حاضر هستن کمک کنن. از بچه های مهاجرسرا هم نیستن و اصلا اینجا رو نمیشناسن. بیشتر کسانی هستن که مدتهاست اینجان و راه و چاه بلدن و جا افتادن و حالا میتونن کمک کنن. همونها به من موقع رسیدنم کمک کردن و اثاثیه منزل اضافی (مثل تلویزیون) خودشون رو دادن و منهم که جا افتادم به بقیه برنده هایی که اومدن توی شهرمون انتقال دادم.
البته "افراد کار راه انداز و وسیله کار راه انداز" هم همیشه هستن که در عوض پولی که میگیرن (کم یا زیاد، منصفانه یا غیر منصفانه) کار تضمین شده و سریع باید تحویل بدن و میشه ازشون خواست که هر کاری که لازم هست برای تازه واردها بکنن. مثلا کسی هست که ماشینش رو حاضره با هزینه در اختیار بذاره تا تازه واردین هم باهاش تمرین رانندگی کنن و هم امتحان رانندگی بدن یا مثلا کسی که سوشیال سکیوریتی برای پدر یک خانواده یکروزه گرفته یا مثلا خانوم خیلی پیری که بد خلقه و آلزایمر داره و خوب نمیشنوه دوتا اتاق خونشو اجاره میده و .... غیره.
من خودم به حد کافی درگیر کار و دانشگاه و بچه تازه به دنیا اومده هستم و بهم از برنده های جدید تا الان 3 خانواده معرفی شده که کمکشون کنم. ولی اگر خواستین اون تاپیک پیشنهادی رو راه بندازین، برای من یک پیام بدین تا کسانی رو که میشناسم تو اونجا معرفی کنم یا بگم اونهایی که میخوان با من تماس بگیرن تا بهشون خصوصی معرفی کنم یا دست کم باز این پبام کمک رسانی رو اونجا هم بزنم
خدا قوت
شماره کیس همسرم: **2009AS 26,9
دریافت نامه اول: May/2008
دریافت نامه دوم: May/2009
مصاحبه: 2009 ,June 28 - ابوظبى
کلیرنس: بدون چک - روز مصاحبه
گرفتن ویزا: 2009 ,June 29
ورود به آمریکا: 2009 ,Sep. 7
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-29 ساعت 11:50)zaherbin نوشته: (2012-05-29 ساعت 06:59)yami نوشته: فکر کنم به این روش اجاره نشینی با خانواده صاحب خانه که معمولا غذا هم میدن و یک اتاق اختصاصی که احتمالا حمام و توالتش داخلشه، Home Stay میگن. بازم یک سرچی بکنین ولی هزینه اش قاعدتن باید از یک متل ارزان بیشتر باشه یعنی بالای شبی 30 20 دولار!
شبی 10 دلار هم هست ولی شرایطش فرق میکنه .مثلا یک شخصی برنامه نویس هست و خونه به کسی میده که در اون پروژه کمکش کنه (خونشم کاخ گلستانه) .
یکی هست که همیشه سرکاره و به کسی نیاز داره خانه مدیریت کنه و تمیزکاری و سرویس ها رو انجام بده دور 15 دلار میچرخه + حیوان ممنوع+ ساعت 10 خانه باشی+سرویس بهداشتی همیشه تمیز باشه.
یکی دیگه هست که پانسیونه و دیدی تختت طبقه سومه و خارج از شهری.نهایت بدشانسی همین محله بیشتر در نیویورک و واشنگتن اتفاق میفته
یکی دیگه هست که کمپینه (کمی دوره تو دل جنگله) خیلی هم پیشرفته است ولی در فصل غیر کمپین ارزونه.ماشین میخواد
یکی دیگم هست ( تجربشو یک شب داشتم) که خانه های ضد جنگه .واقعا جای مزخرفیه اگر یک پولیم دستی دادند نرید.همشون شکل مرده هستند و ال.کل و ال.کل و مار.یجوانا
دوست عزیز دو تا سایت عالی هست که بهتون معرفی می کنم فکر کنم اگر کمی با حوصله و دقیق باشین می تونین به جوابتون برسین.
1- www.about.com تو این سایت شهر و منطقه و محله ای را که می خواهید پیدا می کنید بعد میرید سراغ موضوعی که دنبالشید مثلا هتل ها، مراکز خرید مسیرهای مترو...
2-www.Airbnb.com این سایت هم مخصوصا برای هتل و اقامتگاه عالیه با نرخ قیمت های مختلف و حتی اتاق با مشخصات دقیق و عکس و امکانات جا و مسیرهای رفتن به اونجا و کلی امکان دیگه. امیدوارم به دردتون بخوره.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کسی خواست بیاد لس آنجلس حوالی اورنج کانتی من میتونم کمک کنم .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان
من قراره 18 نوامبر برای همیشه بیام لس آنجلس. دنبال یک جای ارزون می گردم اگه هم اتاقی هم باشه استقبال می کنم. مهم نیست خونه یا بهتره بگم اتاق چه جوری باشه همینقدر باشه که بتونم پام رو توش دراز کنم
من مجردم و 23 سالمه. در ضمن اگه کسی باشه و مردونگی کنه روز اول که میام لس آنجلس به من تو ترانسفر از فرودگاه و پیدا کردن خونه کمک کنه تا عمر دارم مدیونشم و حتما لطفش رو جبران می کنم.
منتظر جوابتون هستم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
توی این تاپیک دوستانی از آستین ندیدم من!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-06 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-06 ساعت 22:56 توسط abbas41.)
سلام دوستان من یک نظری دارم ...عملی ولی همت دوستانی رو که اونجاهستن رو میطلبه ....
1.افرادی دریکی از شهرهای امریکا جمع بشن انجمنی تشکیل بشه برای تازه واردین...(افرادی که زیاد در امریکازندگی کردن وباشهرهای آن اشنا هستن)
اهداف....
دریافت اطلاعات تازه واردین قبل از ورود(تازه واردین بایدعضو انجمن باشند.قبل از ورود ثبت نام کنند)
کمک به تازه واردین(درحدتوان)
2.شایدبعضی ازدوستان به شهری بخوان برن که انجمن دراون شهر نیست... دوستان اول عضومیشن یک سری اطلاعات در فرم پرمیشه بعد انجمن اطلاعاتی درباره اون شهر به شما ایمیل میکنه...
وقتی با اطلاعات کافی وارد یک شهر بشین در وقت.هزینه. وزمان خیلی صرف جویی کردیم و بعداز مدتی میتونیم به تازه وارد دیگری کمک کنیم مثل همان روز اولی که به ما کمک شود..
این کار گسترده است وهر کسی در شغل و حرفه خودش میتونه به تازه واردی کمک کنه...
یک دفتراملاک در تورنتو کانادا این کار رو انجام میده ... چرا ما این کار خوب رو گسترش ندیم و به هموطنان تازه وارد کمک نکنیم...
سلام دوستان من یک نظری دارم ...عملی ولی همت دوستانی رو که اونجاهستن رو میطلبه ....
1.افرادی دریکی از شهرهای امریکا جمع بشن انجمنی تشکیل بشه برای تازه واردین...(افرادی که زیاد در امریکازندگی کردن وباشهرهای آن اشنا هستن)
اهداف....
دریافت اطلاعات تازه واردین قبل از ورود(تازه واردین بایدعضو انجمن باشند.قبل از ورود ثبت نام کنند)
کمک به تازه واردین(درحدتوان)
2.شایدبعضی ازدوستان به شهری بخوان برن که انجمن دراون شهر نیست... دوستان اول عضومیشن یک سری اطلاعات در فرم پرمیشه بعد انجمن اطلاعاتی درباره اون شهر به شما ایمیل میکنه...
وقتی با اطلاعات کافی وارد یک شهر بشین در وقت.هزینه. وزمان خیلی صرف جویی کردیم و بعداز مدتی میتونیم به تازه وارد دیگری کمک کنیم مثل همان روز اولی که به ما کمک شد
این کار گسترده است وهر کسی در شغل و حرفه خودش میتونه به تازه واردی کمک کنه...
یک دفتراملاک در تورنتو کانادا این کار رو انجام میده ... چرا ما این کار خوب رو گسترش ندیم و به هموطنان تازه وارد کمک نکنیم...
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
بچه هایی که لس آنجلس و اطراف اون زندگی می کنن و بیش از شیش ماه هست که اونجا زندگی می کنن در صورت تمایل پیام خصوصی بدین
امکانش اگر براتون هست یکی یک هفته من رو مهمان کنه ، البته فقط جای خواب ، تا برم خونه بگیرم
از بقیه تلاش های شما ممنونم
با تچکر
پست موقت
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم اومدیم ویرجینیا شهر فالس چورچ که ده دقیقه با واشنگتن دی سی فاصله داره. یه آپارتمان دوخوابه اجاره کردیم 1400 دلار. از نظر کار میتونم بگم اینجا وضعش خیلی خوبه و هر کی بخواد میتونه راحت کار پیدا کنه و زندگیشو بگذرونه. البته اگر کار تخصصی بخواین باید زبانتون خیلی خوب باشه و عجله هم نداشته باشین. روی هم رفته بنظر من محشره. ما در عرض ده روز تونستیم کار حونه و ماشین جور کنیم. البته اگر کمک دوستان نبود یکم کارا سخت میشد. خلاصه اینکه چون آپارتمان تک خوابه نتونستیم گیر بیاریم مجبور شدیم دوخوابه اجاره کنیم که یک اتاقش الان خالیه و تصمیم داریم با یک خانوم تنها شیرش کنیم. اگر کسی بود خیلی سریع جواب بده. در ضمن اگر خانواده هم بود برای اقامت موقت میشه یه کاریش کرد.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی من توی فرم های سفارت آدرس یکی از اشنا هامون رو در واشنگتن دادم ولی خودم میرم ایرواین. حالا با توجه به این که تا پیدا کردن خانه مناسب برای اجاره ممکنه یکی دو هفته زمان ببره و چون میخواستم توی فرودگاه ادرس جدید بدم، اگر کسانی براشون مقدور هست که در حوالی شهر ایرواین کالیفرنیا آدرسشون رو لطف کنن که ما تو فرودگاه بدیم به اداره مهاجرت برای پست کردن گرین کارت ممنون میشم به من اطلاع بدن.انشالله بعدا که همسایه شدیم از خجالتشون در بیاییم. تشکر.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا