موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میدونین چی شد؟ ما یه عالمه فک و فامیل توآمریکا داریم البته فامیل درجه یک نیستن امابه هرحال رفت و امد زیاد داشتیم, خلاصه حالا که من قبول شدم ازشون خواستم اسپانسر من بشن باورتون نمیشه به راحتی گفتن نه ! اصلا باورم نمیشد حتی میدونستن که من اونجا برم تک و تنهام یه تعارف خشک و خالی هم نزدن که 2 روز بیا پیش ما !!! منم دیگه بمیرم دور و برشون نمیرم . حالا احتمالا برم هوستون, اونجاکسی هست خونه با قیمت مناسب بهم معرفی کنه؟ کلا کسی پیشنهادی چیزی داره؟ احتمالا آگوست اونجا باشم
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 22:12)yami نوشته: (2012-05-16 ساعت 22:07)nazanin_nik نوشته: بچه ها میدونین چی شد؟ ما یه عالمه فک و فامیل توآمریکا داریم البته فامیل درجه یک نیستن امابه هرحال رفت و امد زیاد داشتیم, خلاصه حالا که من قبول شدم ازشون خواستم اسپانسر من بشن باورتون نمیشه به راحتی گفتن نه ! اصلا باورم نمیشد حتی میدونستن که من اونجا برم تک و تنهام یه تعارف خشک و خالی هم نزدن که 2 روز بیا پیش ما !!! منم دیگه بمیرم دور و برشون نمیرم . حالا احتمالا برم هوستون, اونجاکسی هست خونه با قیمت مناسب بهم معرفی کنه؟ کلا کسی پیشنهادی چیزی داره؟ احتمالا آگوست اونجا باشم
کجاشو دیدی؟ اینجا مثل هرجای دیگه در دنیا وقتی پدر و مادرت نباشن دور و برت، بهترین رفیقت و مونست پولته! پس مواظب پولت باش. البته از اونا هم ناراحت نشو! خیلی معرفت به خرج دادن که همین اول کار آب پاکی رو ریختن دستت و الان حواست هست چیکار بکنی و رو کی حساب نکنی!
من جای شما باشم بجز آوردن پول و اطلاعات کافی برای جلوگیری از علافی، یک خانم دیگه پیدا کن با هم هم خونه بشین یا برو خوابگاهی جایی که هزینه هات بیاد پایین.
نمیتونم به هر کسی اعتماد کنم وگرنه بدم نمیومد یه هم خونه خوب داشتم
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
من که اساسا میدونستم جریان اینجوری به هیشکی هم نگفتم و اومدم!!
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
فامیل های من در لس آنجلس تا زمانی که من هیچ شانسی برای آمدن به امریکا نداشتم همیشه می گفتند که بیا اینجا پیش ما کار کن ماهی فلان قدر بهت می دهیم و ال می کنیم و بل می کنیم و تو داری عمرت را آنجا تلف می کنی چون خیالشان راحت بود که من هیچ وقت پایم به امریکا نمی رسد. ولی همین که گرین کارت گرفتم همه مثل اینکه یک جزامی دیده باشند از من فرار می کردند. خوشبختانه چون من هم مثل یامی می دانستم که فامیل هایم آدم های چرت و پرت گو هستند از همان اول به لس آنجلس نرفتم و بعد از شش ماه که همه کارهایم روبراه بود تازه به آنها زنگ زدم و گفتم که من امریکا هستم. بعد که دوباره خیالشان راحت شد که من در سنفرانسیسکو کار دارم و مستقر شدم دوباره شروع کردند به مزخرف گویی که ا ماشین خریدی خوب می گفتی من اسپانسر می شدم ماشینت خیلی ارزان تر در می آمد. ا خانه اجاره کردی خوب می آمدی پیش ما دور هم می بودیم. ا کار گرفتی؟ چرا اینقدر حقوقش کمه؟ خوب می آمدی پیش ما حقوق بیشتری می دادیم! ولی بعد زود از این جمله آخر پشیمان می شدند که مبادا من بگویم خوب حالا می آیم و می گفتند خوب البته حقوق کم هم ایراد ندارد چون تجربه کسب می کنی! اتفاقا برای شروع خیلی هم خوب است!
دو سال بعد که به لس آنجلس رفتم و آنها را دیدم واقعا خدا را شکر کردم که به آنجا نرفتم و روی پای خودم بودم. شرح ماجرای سفرم را هم در جایی نوشته ام.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بابا بیخیال این اشنا و اون فامیل باشید
کار خودتونو بکنید و با جدیت و هوشیاری و در ابتدای ورود تا می تونید صرفه جویی کنید و قناعت پیشه کنید.
همه چیز خوب پیش خواهد رفت. متاسفانه و متاسفانه و متاسفانه باید بگم تا میتونید از جماعتهای ایرانی دوری کنید چون در فرهنگ ما اموزش همیاری و همکاری خیلی کمرنگ است و بیشتر انفرادی حرکت کردن و شوربختانه گاهی همدیگر را هل بدیم هم وجود دارد.
وقتی به جماعت های بسیاری از کشورها در امریکا نگاه می کنید ناراحت میشیم.
من رفتم از یه دلال ایرانی ماشین بگیرم (اوایل ورودم ) خلاصه داستان بجز یه خاطر بسیار تلخ و ناراحت کننده چیزی دیگه در ذهنم باقی نذاشته است.
امیدوارم بتونیم از این وضعیت روزگاری خارج شویم و پیشرفت، ارامش، اسایش و ... خودمون را در گرو پیشرفت و ... دیگران ببینیم
بهر جهت اینا گفتم که مواظب باشید و بعد برای شما دیگه تکرار نشه
این را هم بدانید اینجا با کسی تعارف و رودروایسی نداشته باشید از همون اول نه گفتن را تمرین کنید و عجله هم نکنید خیلی با صبر و دقت شروع کنید از درب فرودگاه که امیدید بیرون هم چیز قانون مند و کمترین نگرانی را نداشته باشید
موفق باشید
اگر سوالی داشتید با کمال میل تا انجا که میتونم جواب میدم
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
البته من هیچ فامیلی به اون صورت اینجا ندارم ولی یکی دو دوست داشتم که از همان اول هم آب پاکی رو خودم روی دستم ریخته بودم که از اینها آبی برای من گرم نمیشه. برای همین اول به خدا و بعد به همسرم و خانواده اش اعتماد کردم و انصافا هم که از هیچ چیزی در حق من دریغ نکردن.
الان هم که دارن حمایتم میکنن که برم کالج و از اول درس بخونم. این رو مطمئن باشین که مشدی ترین ایرانی رو اینجا پیدا کنین نهایتش اینه که با همان حق حقوق مینیموم اینجا میذاردتون سر کار. اینم که منتی نداره حالا چه تو فست فود یک ایرانی کار کنین یا یک مکزیکی یا یک آمریکایی!!
زبان هم که تعطیل میشه میره پی کار خودش.
البته این خوش بینانه ترین حالتش بود. برای من که دو کارفرمای ایرانی هر کدام برای کمتر از یک هفته داشتم، خیلی بیشتر از اینا آب خورد! کم مونده بود آخر هفته هم یک چیز بدهکار بشم ولی خودم هر کاری از دستم بر اومده که معمولا چیزی بیش از دادن اطلاعات آپدیت نبوده برای دیگران دریغ نکردم. چیزی که همون ایرانی ها هم برام انجامش ندادن.
البته همه اینا یک طرف کماکان معتقدم اونایی که مجردی یا حتی متاهلی میان، اگه بتونن یکی دو دوست و همراه پیدا کنن خیلی در اول کار و کاهش هزینه های خونه زندگی کمکشون خواهد کرد.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی سلام .
البته ببخشینا ولی ایرانی های آینده آمریکا هم من و شما هستیم . از یه جائی باید شروع کنیم که به همدیگه بها بدیم . من امروز خانومم رفته آنکارا که ویزاها رو بگیره . توی تیرماه هم تعطیلات تابستانه شرکمتونه . می خوام واسه 15 روز بیام آمریکا و برگردم . نه کسی رو دارم که ازش کمک بگیرم که کجا برم و نه دستم به جائی بنده ؟ می خوام واسه این 15 روز توی یه هتل اتاق بگیرم . آدرس یکی رو می خوام که گرین کارت پست بشه دم خونه شون . بهش هزینه پست تا ایران رو بدم که اگه بیشتر از 15 روز برای ارسال زمان برد و ما اومدیم ایران ، اون برامون پستش کنه ایران . می خوام حدود 6 ماهه دیگه واسه پاس سفید اقدام کنه . یه شیر پاک خورده می خوام منو راهنمائی کنه . لااقل بهم بگه این هتل توی این ایالت هم کیفیتش خوبه هم هزینه اش مناسب . کدوم ایالت واسه SSN و گرین کارت زودتر اقدام می کنه . که توی این 15 روزه دستمون برسه . بخدا گیر کردم .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-28 ساعت 03:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-04 ساعت 13:55 توسط ParsTrader.)
باعرض سلام ودروود خدمت تمام هم وطن های عزیز ودوستان مهربون
قبل از هر صحبتی بزارید بگم که واقعا با دیدن این سایت واین قسمت از سایت وخوندن پیامها، میگم که به ایرانی بودنم افتخار میکنم .- واقعا این کار شما دوستان ؛ میهن پرستی وعشق ومحبت به هم وطن در غربت ارزش غیرقابل توصیف داره .- دیروز کاملا اتفاقی وقتی داشتم تو گوگل به خاطر مشگل وکاری که حدود یک سال هست زندگی منو حسابی بهم ریخته کلمه ای رو سرچ میکردم به طور اتفاقی با این سایت اشنا شدم - متاسفانه به خاطر خاص بودن موضوع اون تو این مدت یک سال نه کسی رو داشتم تو امریکا که مشگلم رو باهاش درمیان بزارم وازش کمک وراهنمائی بخوام ونه توان تحمل یه همچین مشگل بزرگی روداشتم.
ببخشید من به خاطر موقعیت حساس وخاص شغلی واجتماعیم تو تهران نمیتونم خودموتو اینجا که پیامها در معرض دید عموم هست معرفی کنم ویا بیشتر از خودم ویا کار ومشگلی که به خاطرش از شما درخواست کمک وراهنمائی دارم بگم.ترجیح میدم فقط با اون دوستی که قبول زحمت بنده رو میکنه ومنو کمک و راهنما ییم میکنه روشن وکامل درمورد خودم ومشگلم صحبت ومکاتبه داشته باشم.
من به یه دوست ترجیحا تو پایتخت امریکا ویاشهرهای اصلی اون نیازدارم تا کمک وراهنمایم بکنه وچندتا سوالم رو جواب بده اگر دوست یاعزیزی مایل به کمک این بنده حقیر هست آدرس ایمیلم روهم میزارم ممنون میشم اگر از طریق ایمیل باهم در ارتباط باشیم.
توقع از کسی ندارم اما باورکنید زندگیم با این موضوع گره خورده ودرگیره و واقعا تحت فشار هستم.من نیازمند تجربه واطلاعات شما دوست وهم وطن عزیزم در امریکاهستم من دوست ندارم واقعا مزاحم کسی باشم اما به دلیل زمان کمی که دارم تحت فشار هستم.
در آخر باید بگم که واقعا دست مریضاد که تو غربت هم که هستید ایرانی بودن وذات ایرانی بودنو حفظ کردیدو به هم وطناتون تو داخل وخارج ازکشورتا حدتوان کمک وراهنمای میرسونید تن همتون سلامت با آرزوی روزهای شاد وسرشاراز موفقیت وپیروزی برای تک تکتون
همتون رو دوست دارم همه هم وطنامو
خدا نگهدار
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-29 ساعت 06:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-29 ساعت 07:01 توسط yami.)
فکر کنم به این روش اجاره نشینی با خانواده صاحب خانه که معمولا غذا هم میدن و یک اتاق اختصاصی که احتمالا حمام و توالتش داخلشه، Home Stay میگن. بازم یک سرچی بکنین ولی هزینه اش قاعدتن باید از یک متل ارزان بیشتر باشه یعنی بالای شبی 30 20 دولار!