کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دوستانی که دربدو ورود شمابه امریکا حاضر به کمک هستند
(2010-05-20 ساعت 03:42)ParsTrader نوشته:  
(2010-05-19 ساعت 13:59)amirhessam نوشته:  دوستان من واقعاً نمی توانم ایالتهای مختلف امریکا را با هم مقایسه بکنم چون اطلاعاتم در مورد آنها خیلی کم است اگر کسی می تواند مرا راهنمائی کند مثلا در مورد اجاره خانه - نسبت سیاه پوست ها - میزان بیکاری - عقاید مذهبی - آب و هوا و غیره.

به این سایت مراجعه کنید
http://www.cityrating.com/

سلام دوستم
يه سر هم به سايت زير بزن از همه جا بي نيازت ميكنه
http://www.city-data.com/
مخوفق باشي
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، AmericanHamid ، SH1A2R3 ، nimar123 ، الی الی ، Serendipity ، ladanlove ، پرستو ، behfaza
چرا نوشته ی من رو پاک کردید؟ مگه چی گفتم؟ من دنبال یه وکیل خوب میگردم که ساکن اورنج کانتی یا کلا کالیفرنیا باشه!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
به دنبال یک اتاق اجاره ای هستم برای مدت 2 ماه در یک خانواده با اخلاق ایرانی برای یک دختر خانم که قرار است در ماه ژانویه به امریکا پرواز کند.هنوز هیچ شهری در نظرمون نیست چون فقط فعلا برای دریافت گرین کارت میان و بر میگردند.اگر لطف کنید و کمکی از دستتون بر میاد ممنون هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
من الان مدتی است در لوس آنجلس زندگی می کنم و تصمیم به خرید یک ماشین صفر کره ای یا ژاپنی گرفته ام ولی متاسفانه هیچ دسترسی به شرکتهای معتبر برای خرید ندارم لطفا" اگه مقدوره منو راهنمائی کنید. پیشاپیش سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان: ghorbat
(2011-11-04 ساعت 22:17)mahboobeh A.tehrani نوشته:  چرا نوشته ی من رو پاک کردید؟ مگه چی گفتم؟ من دنبال یه وکیل خوب میگردم که ساکن اورنج کانتی یا کلا کالیفرنیا باشه!!!!!!!

نوشته شما پاک نشده اینجاست!!
توی یه تاپیک دیگه است

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid146158

در ضمن شما می تونید با سرچ در اینترنت براحتی وکیلهای ایرانی یا غیر ایرانی اورنج کانتی رو پیدا کنید

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezagh ، Ali Sepehr ، AmericanHamid ، ghorbat ، behfaza ، alirezanz
من تازه امسال براي اولين بار لاتاري شركت كردم و تازه واردم تو اين سايت !‌ ميخواستم بگم خيلي حس خوبي بهم دس ميده وقتي ميبينم كسايي كه كارشون درست شده و سيتيزن هستن ،برعكس خيلي ها ، هموطناي ايراني خودشونو فراموش نميكنن و بهشون دلگرمي ميدن. مرسي بچه ها ! به نظرم هر بار كه فكر كمك به ديگران به ذهنمون خطور ميكنه خدا چند قدم بهمون نزديك تر ميشه Smile))) و بيشتر هوامونو داره .
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SANI HAGHIGHI ، sib 24 ، wushu kung fu ، ghorbat ، پرستو ، godot ، athenaa ، behfaza
سلام ما در مریلند محله تیمونیوم هستیم . اگر چه خودمون تازه اومدیم ولی خوشحال میشم به دوستان تازه وارد کمک کنیم
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، AmericanHamid ، behzadb57 ، kianoush ، ghorbat ، mohajer13
سلام
من برای 10 فوریه بلیط گرفتم به مقصد شیکاگو. از دوستان شیکاگو نشین کسی هست درباره گرفتن همخونه یا یک استدیو به مدت تقریبا 2 ماه کمکم کنه.
ممنون
شماره کیس: 2011AS00044XXX
کنسولگری: ابوظبي
کارنت شدن کیس: ؟
دریافت نامه دوم: ؟
مصاحبه: 7 سپتامبر
دریافت کلیرنس: 18 سپتامبر
دریافت ویزا: 25 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-11-16 ساعت 02:58)smebi2011 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من الان مدتی است در لوس آنجلس زندگی می کنم و تصمیم به خرید یک ماشین صفر کره ای یا ژاپنی گرفته ام ولی متاسفانه هیچ دسترسی به شرکتهای معتبر برای خرید ندارم لطفا" اگه مقدوره منو راهنمائی کنید. پیشاپیش سپاسگذارم

برای خریدن ماشین نیاز به شرکت معتبر ندارید. کافیه که نکاتش رو بدونید و برید از دیلر بخرید. من شاید بتونم کمکتون کنم. شماره ام رو براتون فرستادم.
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، storagemeter ، ghorbat ، mohajer13 ، behfaza ، alirezanz
منم نزدیکهای West Palm Beach هستم در فلوریدا
پاسخ
تشکر کنندگان: faranak.n ، ghorbat ، mohajer13
با سلام

دوستان عزیز

من مطلبی رو می‌خوام ارائه بدم که شاید به دارد برخی‌ها بخوره یا کسی را بشناسین که به آن نیاز داشته باشه،

از ۲۱ مارث دارم میام ایران و آپارتمان من به مدت حدود ۳ ماه ،اجاره داده می‌شه، با همهٔ امکاناتش.ممنون میشم بهم اطلاع بدین.
پاسخ
سلام من احتمالا تابستون عازم آمریکا هستم در فلوریدا,کسی اونجا هست که بتونه به من راهنمایی کنه؟
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
پاسخ
(2012-03-18 ساعت 12:35)nazanin_nik نوشته:  سلام من احتمالا تابستون عازم آمریکا هستم در فلوریدا,کسی اونجا هست که بتونه به من راهنمایی کنه؟

من فلوریدا زندگی میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: ghorbat ، nazanin_nik ، behfaza
سلام
من هم ساکن اورنج کانتی هستم.اگر در زمینه ی کارهای اولیه در بدو ورود،مدرسه و ....نیاز به اطلاعات و راهنمایی دارید،می تونید برای من پیام بدید.

اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
پاسخ
تشکر کنندگان: hoda2012 ، behzadb57 ، ghorbat ، mohajer13 ، behfaza ، odiseh ، alirezanz
(2012-05-16 ساعت 14:37)roze نوشته:  سلام دوستان
ما (یعنی من و همسرم و دخترم 6 ماهم) 5 تیر وقت مصاحبه داریم و تصمیم داریم انشااله که ویزا گرفتیم برای اواخر امسال بیایم کالیفرنیا سن خوزه یکی از اقوام انجاست و قراره مهمان او باشیم کمکی که از دوستان می خوام اینه که بهم بگن برای خرید خونه اونجا باید چی کار کنم چون من اصلا اهل اجاره خونه دادن نیستم وضع مالیمون بد نیست و فکر می کنم با راهنمایی دوستان می تونیم خونه بخریم ولی تعجبم از اینه که همه فقط از اجاره کردن خونه حرف می زنن تقریبا هیچ کس از خرید خونه چیزی نگفته یا من ندیدم به نظرتون منطقی از بدو ورود به فکر خونه خریدن باشیم
-----------------
لطفا سوالتون را در جای خودش مطرح کنین. عنوان تاپیک را حتما بخونین.
Frozen Mind

خونه خریدن یکی از فنی ترین و سخت ترین کارها در آمریکا هست. صدها فاکتور در خرید اون دخیل هست که اگه کوچکترین اشتباهی در تصمیم گیری تون بکنین ممکنه به دردسری بیوفتین که راه برگشت نداشته باشه.
از نوع خونه چوبی/بتنی/چوبی-بتنی گرفته تا اینکه آپارتمان باشه یا ویلایی و کلاس منطقه و سن خونه و تجهیزات و تفاوت امنیت منطقه در روز و شب و خییییییییییلی چیزهای دیگه. من اینجا جاهایی رو میشناسم که بسیار زیبا هستن اما میگن که تا چند سال پیش بسیار های کلس و خوب بودن ولی یک دفعه به علت تصمیم نادرست شرکتهای دارنده اونا و فروش خونه به چند نفر آدم نادرست کلاس منطقه یک دفعه به شدت افت کرد و خونه ها مونده دست بقیه صاحبها Sad
بهترین کار اجاره در حدود یکسال هست در یک منطقه و اگه خوشتون اومد و مسئله کارتون هم فیکس شد، جستجو و خرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، M.Haghighi ، storagemeter ، tartar ، mohajer13 ، behfaza ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان