موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . ببخشید من تو ایران زندگی میکنم و فکر نکنم حالا حالا ها جایی برم البته مثل اینکه یکی دو سال دیگه میریم کانادا . یه سوال داشتم از هم وطنای عزیز کسی میتونه برام از آمریکا یه وسیله بیاره ؟
اگه کسی براش مقدور هست برام ایمیل بزنه تا مشخصاتش رو براش بفرستم .
Yaser.soltany@gmail.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از همه دوستاني كه صادقانه به هم وطناشون كمك مي كنن . موفق باشيد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که مقصدشون دالاس هست ،می تونن رو کمک من حساب کنن ،کار هایی که می تونم انجام بدم:هماهنگی با تاکسی از فرودگاه با هزینه کمتر،گرفتن موبایل،متل و باز کردن حساب بانکی و در صورت امکان پیدا کردن خونه برای اجاره.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که لس آنجلس تشریف میارند می تونند رو کمک ما حساب کنند.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عالم دوستان
من با همسرم با ویزا دانشجوی آوریل ۲۰۱۱ میأم شیکاگو آیا کسی اونجا هست که مرا کمک کنه؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-14 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-14 ساعت 10:34 توسط intezaar.)
سلام به همه دوستان دارم میمیرم به خدا قسم سال هاست میخواهم امریکا ویا کانادا برم قبلآ مجرد بودم حالا یه دوختر دارم نمی دانم ازکجا شروع کنم آیا بدون مدرک ویا کدام دلیل میتوانم برم لطفآ کسانیکه حرفهایم را میشنود درد مو احساس کنید اگر امکان دارد منو رهنمایی کنید
این هم ایمیل ادرس من hamed.intezaar@yahoo.com
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
خوشبختانه من پس از مدتی غیبت دوباره فرصت و امکان کمک کردن به دوستان را به دست آورده ام و شاید بتوانم برای کسانی که به امریکا مهاجرت می کنند اندکی مفید باشم. فقط چند نکته در این رابطه به ذهنم می رسد که آن را برای دوستان عزیزی که قصد دارند به منطقه سنفرانسیسکو بیایند می نویسم.
1- متاسفانه کسانی مثل من که خودشان در امریکا به نخی آویزان هستند کار زیادی در ارتباط با موفقیت دوستان تازه مهاجر در پیدا کردن کار از دستشان بر نمی آید. من فقط می توانم آن چیزی که در مورد پیدا کردن کار به ذهنم می رسد را بگویم و آنها را هم از قبل نوشته ام. پیدا کردن کار واقعا به میزان تحصیلات, مهارت کاری, تسلط به زبان انگلیسی و شانس بستگی دارد. البته ممکن است یک نفر که کمپانی دارد و آشنایان زیادی دارد بتواند کسی را به سر کار بفرستد ولی کسانی که من می شناسم از خود من هم در امریکا بی کس و کار تر هستند.
2- پیشنهاد کمک من برای کسانی است که واقعا به آن در جهت مهاجرت نیاز دارند نه دوستانی که به خاطر تفریح به این منطقه می آیند.
3- حداقل دو ماه قبل از آمدن به امریکا من باید با دوست مورد نظر صحبت کنم و برای کمکی که از دستم بر می آید برنامه ریزی کنم اگرنه اگر با من تماس بگیرید و بگویید که من فردا در فرودگاه سانفرانسیسکو هستم کمکی از دست من بر نخواهد آمد.
4- من از انجام دادن هر گونه عملی که به نقل و انتقالات مالی از راه دور مربوط شود معذور هستم. مثلا خریدن بلیط هواپیما و یا دریافت و یا ارسال پول طوری که به یک طریقی به حساب بانکی من مربوط شود خارج از محدوده کمکی است که من می توانم انجام دهم. ولی برای اجاره خانه و یا امورات اولیه زندگی می توانم تا حدودی از اعتبار مالی خودم استفاده کنم تا جایی که مهاجر عزیز خودش بتواند حساب بانکی باز کند و کردیت کارت بگیرد.
5- من می توانم در زمینه اسکان اولیه مهاجر قبل از پیدا کردن خانه مناسب کمک کنم ولی باید از قبل یک شناخت اولیه از دوست عزیزی که به امریکا می آید داشته باشم. خوشبختانه تاکنون تمام بچه هایی که به این سمت آمدند افراد خوب و مطمئنی بودند و من امیدوارم که تجربه های بعدی من هم به همین خوبی باشد.
موارد دیگری هم هست که گمان کنم قبلا به آنها اشاره کرده ام و نیازی به تکرار نیست. برای همه شما آرزوی موفقیت دارم و خوشحال می شوم که بتوانم به سوالات شما جواب دهم.
ایمیل من در مهاجرسرا باز است و همچنین arash_arash_232@yahoo.com نیز در دسترس است.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ما به دوستانی که بخواهند لس آنجلس بیاییند می توانیم کمک کنیم. همانطور که می دونید ما خودمان جدید هستیم و نیاز به کمک داریم اما بازهم اگر کسی بود که ما بتوانیم برایش کاری بکنیم دریغ نخواهیم کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam bacheha man tazeh omadam alan to los angeles hastam age kasi kari az fastesh bat miad mamnon misham yr komaki bedeh merci