موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
آرش مگه به کسی که اینجا کار نکرده و بیمه نداده هم حقوق بازنشستگی تعلق میگیره..من همیشه فکر میکردم این حقوق بازنشستگی مال کسائیه که دارند مالیات و بیمه میدن بعدا که بازنشست بشن دولت کمکشون میکنه .....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-02 ساعت 03:50)psy** نوشته: من فکر میکنم که این درخواست یه مقدار نه معقول باشه، چون شما من رو نمیشناسید، من هم همینطور، اما من چاره دیگهای ندارم.
اگر خودتون آدرس ثابت ندارید یا مایل نیستید که آدرستون رو بدید، آیا شخصی رو میشناسید که قابل اطمینان باشه و آدرسشو به ما بده ؟
نه دوست عزیز درخواستتون نامعقول نیست من خودم آدرسم رو به چند نفر از بچه های سایت دادم و زمانی که گرین کارتشون اومد اون رو براشون بردم یا اینکه دوستان اومدند و گرفتند ولی متاسفانه من چون بیشتر از یک ساعت با لس آنجلس فاصله دارم به راحتی نمیتونم این کار رو براتون انجام بدم و برای کسی که تازه به آمریکا میاد و آشنائی هم نداره و مسلما ماشین هم نداره اومدن تا اورنج کانتی یه مقداری مشکله ..مطمئنم توی همین سایت یکی از بچه ها و یا مدیران که ساکن ال ای هستند این کار رو برای شما انجام میدن ..
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
جای سوالتون که خوبه ولی اگه دوستی رو توی سایت میشناسین که لس آنجلس زندگی میکنه و میتونه تو این زمینه به شما کمک کنه براش پیام خصوصی بفرستید ..منم چند نفر رو تو سایت میشناسم بهشون میگم و میگم اگه مایل هستند به شما پیام بدن...
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-02 ساعت 03:50)psy** نوشته: (2011-03-13 ساعت 12:44)msnazi نوشته: دوستانی که لس آنجلس تشریف میارند می تونند رو کمک ما حساب کنند.
سلام؛
ببخشید من میخواستم پیام خصوصی براتون بذارم اما بلد نیستم.
امیدوارم که حالتون خوب باشه. ببخشید من یه سوال داشتم از شما. ما ۶ ژولای مصاحبه داریم، ما در حال حاضر تو نیو زیلند هستیم. دیروز سفارت لیست مدارک مورد نیاز تو روز مصاحبه رو برامون فرستاد. بین مدارک یه فرم هست که باید قبل از روز مصاحبه پر کنم و به سفارت بر گردونمش. تو اون فرم از ما خواسته شده آدرس و شماره تلفن جایی رو که میخوایم گرین کارت بهش فرستاده بشه رو بنویسیم. و ذکر شده که در صورت ننوشتن آدرس فایلمون پروسس نمیشه. ما متاسفانه کسی رو آمریکا نداریم، میخواستم ازتون بپرسم که من میتونم آدرس و شماره تلفن شما رو بنویسم.
ما قصدمون اینه که اگر موفق شدیم ویزا بگیریم بیاییم لوس آنجلس و تا زمانی که گرین کارتمون اومد اونجا بمونیم و بد دوباره برگردیم نیو زیلند چون من ۲ سال دیگه درسم تموم میشه. اگر ما تو روز مصاحبه ویزا بگیریم فکر کنم تا پایان ژانویه فرصت داشته باشیم که بیاییم اونجا. بنابر این آدرسی میخوایم که ثابت باشه، تا زمانی که ما بتونیم گرین کارتمون رو بگیریم.
من فکر میکنم که این درخواست یه مقدار نه معقول باشه، چون شما من رو نمیشناسید، من هم همینطور، اما من چاره دیگهای ندارم.
اگر خودتون آدرس ثابت ندارید یا مایل نیستید که آدرستون رو بدید، آیا شخصی رو میشناسید که قابل اطمینان باشه و آدرسشو به ما بده ؟
دوست عزیز
ما ادرسی که به سفارت دادیم مال یکی از بچه های سایت که لس آنجلس زندگی میکردن بود ! اما ما اومدیم دالاس ، وقتی گرین کارد ما به آدرسشون فرستاده شد ایشون زحمت کشیدن به ما خبر دادن و بعد هم برامون پست کردن !
نمبدونم مشکلتون حل شده یا نه اما اگه هنوز کسی رو پیدا نکردید ،می تونید از آدرس ما استفاده کنید ما تا شش ماه دیگه ادرسمون عوض نمی شه !البته بازم یاداوری کنم ما دالاس زندگی می کنیم نه لس آنجلس
موفق باشید !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
2011-06-04 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-04 ساعت 12:59 توسط mohsen324.)
من دیر این پست رو دیدم. ببخشید. اما همچنان اگر کسی کمکی می خواد من در خدمتش هستم. می تونید با این EMAIL با من در تماس باشید:
MOHSENLEVEL@AOL.COM
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-05 ساعت 17:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-10 ساعت 15:12 توسط frozen mind.)
سلام دوستان عزیز من مهاجر نیستم پن.اهنده un در ترکیه هستم و قبولی un دارم در مصاحبه کشوری آمریکا را برایم در نظر گرفتن و حالا اگر قسمت باشد میخواهم به سیاتل برم به خاطر اینکه به ونکور کانادا نزدیک هست و فامیل هایم آنجا هستند حالا من به دلیل یک سری مشکلات پن.اهنده شدم که این بماند مشکل اصلی من این هست که بیمار پیوند کلیه هستم و ماهیانه حدود 1000$ شاید هم بیشتر هزینه داروهایم میشود و از چند نفر شنیدم که به آمریکا بیام هزینه دارو آزمایشات و کلا موارد بیماریم رایگان میشود و حتی شنیدم که بازنشست میشوم و هزینه های اجاره مسکن و مخارج دیگر هم رایگان هست. (( البته برای پن.اهنده)) از شما دوستان عزیز که همیشه مرام ایرانی تونو فراموش نمیکنین و به فکر همدیگر هستید خواهش دارم که در این مورد اگر اطلاعی دارید ویا در صورت امکان برایم پرسجو کنید و من را در جریان بگذارید که از این استرس ها راحت شم در ضمن سیاتل برام خوبه یا جایی دیگه خوبه در کل هر اطلاعی که دارید برام بنویسید ویا پیام خصوصی بفرستید من متاهل هستم ویک پسر دوساله هم دارم. از همتون ممنون واز شما مدیریت سایت هم ممنون میشم که بزارین همه اینو بخونن
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم از برندگان 2011 هستيم و مقصدمون هيوستون-تگزاس هست و به احتمال خيلي زياد توي نوامبر عازم هستيم. كسي رو توي هيوستون نداريم و ممنون مي شويم اگر كسي هست كه بتونه اطلاعات اوليه در اختيار ما بگذاره و يا بتونيم از كمكها و لطف ايشان در بدو ورود جهت رزرو هتل و ... استفاده كنيم.
لطفا اگر كسي هست كه آمادگي كمك و يا هرگونه راهنمايي داشته باشه به من پيام بديد.
ممنون
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ویزا گرفتند و قصد سفر به تگزاس و شهر هیوستن را دارند
من در حال حاظر چند ماهی هست که به یاری خدا امدم و تا حدودی سرد و گرمی ورود را حس کردم
در صورتی که از دوستان کسی به این شهر قصد داشت بیاد و سوال و یا کمکی خواست من در خدمتشم البته در حد توانم
و اینکه می توانید به من پیام بدید
امیدوارم همگی سفری سر شار از موفقیت در پیش رو داشته باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید :
من می خواستم بدونم ایا با هر ویزایی وارد امریکا بشیم میتونیم برای اقامت اقدام کنیم ؟ یا با هر ویزایی نمیشود اقامت گرفت از جمله توریست ؟
ایا با مدارک قهرمانی اسیا وکشور و جهانی ومدارک مربیگری میشود اقامت گرفت ؟ اگر مدت ویزام تموم بشه باید برگردم یا نه ؟ و اینهم بگم که من هیچ ضمانتی برای برگشت در سفارت نمیزارم . ایا میشود وکیل گرفت در امریکا برای اقامت ؟ درصد موفقیت با وکیل چقدر است ؟
ممنون اگر جوابمو بدین و راهنماییم کنید .