کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دوستانی که دربدو ورود شمابه امریکا حاضر به کمک هستند
(2011-03-17 ساعت 07:19)amir_2011 نوشته:  salam bacheha man tazeh omadam alan to los angeles hastam age kasi kari az fastesh bat miad mamnon misham yr komaki bedeh merci

کاش دوستانی که تقاضای کمک دارند لااقل خودشون هم با نوشتن تجربیات و روند پرونده شون این کمک رو به دوستانشون میکردند و فقط مصرف کننده نبودند!!!

در ضمن یکی از قوانین اصلی این سایت نوشتن به زبان فارسی است حتی اگر فونت فارسی ندارید میتونید از راهنمای فارسی کمک بگیرید.

دوست عزیز شما باید مشخص کنید که چه کمکی از دوستان میخواهین تا دیگران بتونند با توجه به شرایطشون اعلام آمادگی کنند اینکه شما مینویسید اگه کسی کاری از دستش برمیاد یه کمکی بده شما رو به نتیجه نمیرسونه ..
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
(2011-03-18 ساعت 05:35)laili نوشته:  
(2011-03-17 ساعت 07:19)amir_2011 نوشته:  salam bacheha man tazeh omadam alan to los angeles hastam age kasi kari az fastesh bat miad mamnon misham yr komaki bedeh merci

کاش دوستانی که تقاضای کمک دارند لااقل خودشون هم با نوشتن تجربیات و روند پرونده شون این کمک رو به دوستانشون میکردند و فقط مصرف کننده نبودند!!!

در ضمن یکی از قوانین اصلی این سایت نوشتن به زبان فارسی است حتی اگر فونت فارسی ندارید میتونید از راهنمای فارسی کمک بگیرید.

دوست عزیز شما باید مشخص کنید که چه کمکی از دوستان میخواهین تا دیگران بتونند با توجه به شرایطشون اعلام آمادگی کنند اینکه شما مینویسید اگه کسی کاری از دستش برمیاد یه کمکی بده شما رو به نتیجه نمیرسونه ..

بازهم سلام من دو روز هست اومدم تو این سایت میبخشید نمیدونستم
بچه هم زدن نداره . من ssn گرفتم الان دومبال جا هستم سمت ارواین بدشم
زبان بلد نیستم تا بقیه کارها . مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2011-03-14 ساعت 09:47)Teshniz نوشته:  
(2011-03-13 ساعت 12:44)msnazi نوشته:  دوستانی که لس آنجلس تشریف میارند می تونند رو کمک ما حساب کنند.

سلام
از شما تشکر می کنم
من می خواهم به لس آنجلس بیایم خواستم بدانم شما چه کمکی را می توانید انجام بدهید؟ گرفتن خانه با اجاره مناسب، معرفی برای کار، کمک در خرید اتومبیل و ... لطفا نوع کمک خودتان را بفرمائید البته توقع نداریم خدمات با ارزش شما مجانی باشد.

کمکی که ما می تونیم بکنیم:
1- چون تقریبا به فرودگاه نزدیک هستیم، می تونیم بیاییم فرودگاه دنبالتون.
2- می تونیم براتون تو پیدا کردن یک خونه کمک کنیم. (آخر هفته)
3- می تونیم برای گرفتن گواهینامه، کارت شناسایی، کارت دانشجویی (برای سواری رایگان اتوبوس) و افتتاح حساب بانکی بهتون راهنمایی بدیم.
4- اگر خونه تون به ما نزدیک بود می تونیم خریدهای اولیه بعد از گرفتن جا رو باهم بریم. چون پیاده تقریبا امکان نداره.
5- برای گرفتن خط تلفن، برق، تلویزیون و ... می تونیم بهتون راهنمایی بدیم.

کمک های ما برای درآوردن پول نیست. اما انتظار هم نداریم بابت این کمک ها هزینه زیادی بکنیم.
موفق باشید.
پاسخ
سلام و سال نو مبارك
قول داده بودم آدرس كمپاني رو گير بيارم
آدرس سايت :www.30ruz.com
موفق باشيد

پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، Iman-gta ، behfaza
با سلام خدمت دوستان

خیلی وقته که به این تاپیک سر نزده بودم. من توی سن حوزه زندگی می کنم و حدود 6 ماه هست که آمریکا اومدم ، خواستم بگم اگه از دوستان کسی هست که می خواد بیاد این طرف ها و کمک لازم داره بهم بگه ، تا حد توان در خدمتم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، hamed_gh ، loveusa2010 ، kianoush ، frozen mind ، Iman-gta ، mml ، ChairMan ، rs232 ، free_free ، DLT ، m9780 ، AmericanHamid ، tartar ، mohajer13 ، behfaza ، aaraam ، odiseh ، alirezanz
(2011-04-01 ساعت 07:52)farzad24 نوشته:  با سلام خدمت دوستان

خیلی وقته که به این تاپیک سر نزده بودم. من توی سن حوزه زندگی می کنم و حدود 6 ماه هست که آمریکا اومدم ، خواستم بگم اگه از دوستان کسی هست که می خواد بیاد این طرف ها و کمک لازم داره بهم بگه ، تا حد توان در خدمتم .

سلام آقا فرزاد میشه بگید اوضاع کار تو سن حوزه چطوره ؟ در ضمن در مورد اجاره خونه اگه اطلاعاتی دارین بنویسید. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، loveusa2010 ، Iman-gta ، rs232 ، alirezanz
(2011-04-01 ساعت 12:28)anab نوشته:  

سلام آقا فرزاد میشه بگید اوضاع کار تو سن حوزه چطوره ؟ در ضمن در مورد اجاره خونه اگه اطلاعاتی دارین بنویسید. ممنون

سلام ببخشید که دیر جواب میدم .

کلاً چون این شهر در منطقه سیلیکون ولی واقع شده ، شرکت های مرتبط به الکترونیک و IT متعددی اینجا هستند و شانس پیدا کردن شغل رو زیاد می کنن . ولی بشرطی که شما در رشته ای درس خونده باشید و صاحب تجربه باشین که به درد اینا بخوره . تا اونجایی که من شنیدم منطقه سیلیکون ولی بعد از رکود اقتصادی آمریکا ، دوباره شروع کرده به پیشرفت و شرکت ها در حال استخدام نیرو هستند.

اجاره در اینجا در مقایسه با جاهای دیگر آمریکا گرونتر هستش . یکی از دوستای من با 600 تا 700 دلار در سیاتل یک آپارتمان اجاره کرده ، در حالی که شما در این منطقه با اون پول شاید یک اتاق بتونی اجاره کنی! البته خب اینجا هم جای خوب و بد داره و هر چقدر که از مراکز تجاری و مرکز شهر دورتر بشی ، اجاره ارزونتر میشه .

مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Iman-gta ، rs232 ، free_free ، Hossein81 ، maxsoulfly ، m9780 ، sepinod ، AmericanHamid ، alinet ، mohajer13 ، behfaza ، alirezanz
فرزاد جان دمت گرم که به دوستان کمک می کنید.
من در دلاس هستم و خواستم بدانم اونجا چه نوع کاری بیشتر وجود دارد بغیر از کامپیوتر و کارهای مهندسی، کارهایی که در کارخانه و فعلا بتوان یه لقمه نون در اورد تا بتوانیم فکرمان باز شود. بنظرتان سیاتل چطوره وضع کار و زندگی، خیلی تشکر
من در دلاس هستم و خواستم بدانم اونجا چه نوع کاری بیشتر وجود دارد بغیر از کامپیوتر و کارهای مهندسی، کارهایی که در کارخانه و فعلا بتوان یه لقمه نون در اورد تا بتوانیم فکرمان باز شود. بنظرتان سیاتل چطوره وضع کار و زندگی، خیلی تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، farzad24 ، Sahar-Germany ، behfaza

خواستم بگویم که فرزاد جان یکی از بچه های بسیار خوب و قابل اعتمادی است که بخش جنوبی سنفرانسیسکو و سن حوزه را که رفتنش برای من مشکل است پوشش می دهد. من یک بار که می خواستم از وضعیت یکی از از دوستان تازه مهاجر باخبر شوم او را نشناختم و اشتباهی با او انگلیسی صحبت کردم! حالا اگر قسمت باشد یک روز با هم می رویم بیرون الواتی Smile
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، farzad24 ، frozen mind ، Hossein81 ، DLT ، Ehaqiqi ، sepinod ، mohajer13 ، behfaza ، alirezanz
(2011-04-21 ساعت 03:13)Teshniz نوشته:  فرزاد جان دمت گرم که به دوستان کمک می کنید.

سلام دوست عزیز

راستش من فعلاً اونقدر نتونستم به وضع بازار کار اینجا آشنا بشم . اگر هم با این اطلاعات کم بخوام شما رو راهنمایی کنم ممکنه مفید واقع نشه . برای همین دوستای باسابقه مون بهتر می تونن نظر بدن Wink

(2011-04-22 ساعت 20:56)rs232 نوشته:  

خواستم بگویم که فرزاد جان یکی از بچه های بسیار خوب و قابل اعتمادی است که بخش جنوبی سنفرانسیسکو و سن حوزه را که رفتنش برای من مشکل است پوشش می دهد. من یک بار که می خواستم از وضعیت یکی از از دوستان تازه مهاجر باخبر شوم او را نشناختم و اشتباهی با او انگلیسی صحبت کردم! حالا اگر قسمت باشد یک روز با هم می رویم بیرون الواتی Smile

آرش جان لطف داری Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: lorecance ، ساسان ، behfaza ، alirezanz
داش مشدی های عزیز ایرانی دستتون درد نکنه با این همه محبت ، خوب داداش جون ما اومدیم امریکا الان هم تو یه هتل تو ایالت مری لند هستیم نه زبون بلدیم نه کسی تو این دنیای غربت داریم ونه کاری داریم ونه پولی تو تمام امریکا هم کسی رو نداریم گرین کارت ناقابل رو هم داریم تلفون ما هم اینه ببینیم دوستان چیکار میکنند فقط اگر خواستین زنگ بزنیین روزهای شنبه ویکشنیه بهتره چون مقدارمکالمه ماهانه من خیلی کمه حالا ببینیم چی میشه الهی بامید تو ،یاعلیمدد.3019102885
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان
اگه از دوستان کسی در ساکرامنتو ساکن هست و اگه براش امکان داره من یه زحمت براش داشتم
موضوع از این قراره که ادرس قبلی من در ساکرامنتو بود که من در فرودگاه زمانی که وارد امریکا شدم ادرس رو به شهر دالاس در ایالت تگزاس تغییر دادم. حالا ظاهرا گرین کارت رفته به ادرس قبلی من توی ساکرامنتو
می خواستم از دوستان اگر فرصت دارن یه پیگیری از اپارتمانی که قبلا دوستم ساکن بوده رو انجام بدن متاسفانه دوستم الان در کانادا ساکن هست
خیلی ممنون

من این موضوع رو در تاپیک ایالت کالیفرنیا هم نوشتم از مدیران سایت هم بابت اینکه یک پست رو توی دو تاپیک مطرح کردم عذرخواهی می کنم
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، rs232 ، AmericanHamid ، behfaza
داش مشدی های عزیز ایرانی دستتون درد نکنه با این همه محبت ، خوب داداش جون ما اومدیم امریکا الان هم تو یه هتل تو ایالت مری لند هستیم نه زبون بلدیم نه کسی تو این دنیای غربت داریم ونه کاری داریم ونه پولی تو تمام امریکا هم کسی رو نداریم گرین کارت ناقابل و سوشال سکوریتی وآی دی مریلند وهمچنین گواهینامه بین المللی هم داریم تلفون ما هم اینه ببینیم دوستان چیکار میکنند اگه بتونم یه اتاق شر کنم ویه کار خدماتی هم تو یه فروشگاه با حد اقل حقوق پیدا کنم تا اینک راه بیافتم و کلاس زبان هم بتونم برم خیلی خیلی عالیه ضمنا سن ما هم 60 سال هست البته بگین ماشالله ا،هل هیچ فرقه ای هم نیستم ایالت خاصی هم مد نظر ندارم فقط چون الان تو مریلند هستم باید این جابجائی را هم در نظر داشته باشید لطفا اگر خواستین زنگ بزنیین از ساعت 9 به بعد وروزهای شنبه ویکشنیه بهتره چون مقدارمکالمه ماهانه من خیلی کمه حالا ببینیم چی میشه الهی بامید تو ،یاعلی مدد.3019102885 ادرس ایمل من هم majid301@gmail .com است تو فیس بوک هم با مجید 301 یاهو دات کام هستیم البته با اجازه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-05-18 ساعت 21:52)suntino نوشته:  سلام خدمت دوستان
اگه از دوستان کسی در ساکرامنتو ساکن هست و اگه براش امکان داره من یه زحمت براش داشتم
موضوع از این قراره که ادرس قبلی من در ساکرامنتو بود که من در فرودگاه زمانی که وارد امریکا شدم ادرس رو به شهر دالاس در ایالت تگزاس تغییر دادم. حالا ظاهرا گرین کارت رفته به ادرس قبلی من توی ساکرامنتو
می خواستم از دوستان اگر فرصت دارن یه پیگیری از اپارتمانی که قبلا دوستم ساکن بوده رو انجام بدن متاسفانه دوستم الان در کانادا ساکن هست
خیلی ممنون

من این موضوع رو در تاپیک ایالت کالیفرنیا هم نوشتم از مدیران سایت هم بابت اینکه یک پست رو توی دو تاپیک مطرح کردم عذرخواهی می کنم
دوست عزیز تلفن ساختمان دوستت را داری؟ اگر کسی خانه باشد می شود از آنها پرسید ولی اگر خانه خالی باشد حتی اگر به آنجا برویم هم به صندوق پستی دسترسی نداریم که ببینیم آیا گرین کارت شما آنجا است یا نه. من حدود سه ساعت با آنجا فاصله دارم ولی ممکن است که یک زمانی گذرم به آنجا بیفتد.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: suntino ، behfaza ، alirezanz
(2011-05-18 ساعت 22:37)majid301 نوشته:  داش مشدی های عزیز ایرانی دستتون درد نکنه با این همه محبت ، خوب داداش جون ما اومدیم امریکا الان هم تو یه هتل تو ایالت مری لند هستیم نه زبون بلدیم نه کسی تو این دنیای غربت داریم ونه کاری داریم ونه پولی تو تمام امریکا هم کسی رو نداریم گرین کارت ناقابل و سوشال سکوریتی وآی دی مریلند وهمچنین گواهینامه بین المللی هم داریم تلفون ما هم اینه ببینیم دوستان چیکار میکنند اگه بتونم یه اتاق شر کنم ویه کار خدماتی هم تو یه فروشگاه با حد اقل حقوق پیدا کنم تا اینک راه بیافتم و کلاس زبان هم بتونم برم خیلی خیلی عالیه ضمنا سن ما هم 60 سال هست البته بگین ماشالله ا،هل هیچ فرقه ای هم نیستم ایالت خاصی هم مد نظر ندارم فقط چون الان تو مریلند هستم باید این جابجائی را هم در نظر داشته باشید لطفا اگر خواستین زنگ بزنیین از ساعت 9 به بعد وروزهای شنبه ویکشنیه بهتره چون مقدارمکالمه ماهانه من خیلی کمه حالا ببینیم چی میشه الهی بامید تو ،یاعلی مدد.3019102885 ادرس ایمل من هم majid301@gmail .com است تو فیس بوک هم با مجید 301 یاهو دات کام هستیم البته با اجازه .
سلام مجید خان
اگر اشتباه نکنم شما آمده اید که گرین کارت خود را بگیرید و برگردید دیگر اینطور نیست؟ یا اینکه برنامه خاص دیگری در امریکا دارید؟ البته اگر چند سال دیگر صبر کنید به شما حقوق بازنشتگی و خدمات رایگان پزشکی می دهند ولی در حال حاضر اگر بخواهید که واقع نگر باشیم با بلد نبودن زبان و نداشتن پول کافی و آشنا در امریکا چندان آینده درخشانی را نمی شود برای شرایط فعلی شما در حال حاضر متصور شد. البته من از صمیم قلب برای شما آرزوی موفقیت می کنم و با این که در آن ایالت نیستم ولی اگر فکر می کنید که کاری در محدوده خدمات من از من ساخته است برایم پیام خصوصی بفرستید.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان