موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من زمینه کاریم حفاری چاه های نفت و گازه(نزدیک به 4 سال)
آیا میتونم تو هوستون کاری درخور و با حقوق کافی پیدا کنم؟
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای گرفتن گواهینامه رانندگی، موسسه یا شخصی رو می شناسید در هیوستون که چند ساعت یا دو سه روزی با هاش برید تمرین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 10:23)khosro.1985 نوشته: (2014-05-15 ساعت 10:16)khosro.1985 نوشته: سلام دوستان مناطق امن و خوب هیوستن کجاها هستن واسه زندگی لطفا راهنمایی کنید اسم مناطق بگید
سلام مثل اینکه کسی پاسخگو نیست ؟
سلام خسرو عزیز
یه سری به وبسیایت زیر بزنی همه جوابهاتو می گیری.
http://www.neighborhoodscout.com/tx/houston/crime/
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
رضا جان.دوست عزیز.
نگرانی شما قابل درکه.والا باور کن کا هم که بچه نداریم اینجور دغدغه و مشکلات رو کمابیش داریم و باور بفرما زندگی ما دونفر هم همچین یه کوله پشتی نمیشه که تا خدای ناکرده مشکلی پیش اومد پاشم برگردیم خونه پدر مادر خودمون.ما دیگه می خوایم زندگی خودمون رو سر و سامون بدیم و دیگه فکر عوض کردن جایی که هستیم رو تو سر نداریم.عرض من از پست قبلی چیز دیگه ای بود دوست عزیز.همون طور که چند بار هم در پیام خصوصی افتخار پاسخگویی به شما رو داشتم این قدر حساسیت برای بعضی از تازه مهاجران مثل سم می مونه.به عنوان مثال خود من.شما فکر می کنی کسی مثل من که تنها داراییش چندرغاز پولی هست که اونم ورداشته آورده و گذاشته تو بانک آو آمریکا با خوندن پست شما چه استرسی بهش وارد میشه.شما فکر می کنین عوض کردن حساب بانکی تاثیری داره ؟یا اینکه بیایم و مثل قدیما تمام پولامون رو بچپونیم تو متکا.چیکار میشه کرد دوست عزیز ؟البته میشه پول رو بزاری تو صندوق امانات بانک.کاری که من در اوایل برای مدت چند هفته کردم.اما آیا تو مملکتی که همه اعتبار شما به گردش مالیتون هست این کار منطقیه.پس می بینین که برای سوال شما جوابی وجود نداره و ما نیز در صورت اتفاق افتادن همچین موردی چاره ای نداریم.این اتفاق بد نه تنها توی آمریکا که توی هر جای این کره خاکی ممکنه برای ایرانیها اتفاق بیوفته و این چیزی نیست جز بی تدبیری یه عده که مسبب بروز این جور مسائل از چند دهه گذشته تا الان هستن.
نگرانی های شما قابل درکه.اتفاقا من افرادی مثل شما رو که اینقدر آگاهانه و با تدبیر مهاجرت می کنن رو ستایش می کنم.اما باور بفرمایین نمیشه برای فرار از آلودگی هوا از خونه بیرون نرفت.نمیشه برای برای مسائل و مشکلات موجود در مدارس آمریکا بچه ها رو به مدرسه نفرستاد.نمشه برای مسائل نژاد پرستی با کسی رابطه ای نگرفت و نمیشه پول رو هم تو خونه قایم کرد.بخوایم نخوایم این مسائل هست.اما دلیل مهاجرا خیلی از ماها و علت برنگشتن خیلی های دیگه هم همین مسائله که شاید به طور وسیع تری تو مملکت خودمون نمود داره.
الان هم سعید میاد و این پست من رو که اصلا ربطی به تاپیک هیوستون نداره پاک می کنه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ببینید.
وقتی دیدی ریسک هست حالا می آیی و بفکر می افتی که چیکار کنی.
مثلا من وقتی فهمیدم در فلان منطقه هیوستون آلودگی هوا زیاد تر است و یا پر ترافیک است به منطقه ای می روم که آلودگی و ترافیک کمتر باشد. وقتی دیدم مشکلات رفتاری در مدارس هیوستون عمده و دردسر ساز هست سعی می کنم مدارسی را پیدا کنم که کنترل زیادی بر روی رفتار و روابط دانش آموزان دارند (هم اکنون دارم با مدارسی در هیوستون صحبت می کنم) وقتی می بینم در هیوستون ناامنی وجود دارد خب می گردم و مناطق امنی که کمتر سیاه پوست داشته باشه پیدا می کنم. در گالوستون زندگی نمی کنم که از هوای خلیج و طوفانها بطور مستقیم متاثر شوم. همه این کار ها را می تون کرد اگر آگاهی وجود داشته باشد و البته هزینه اش را باید پرداخت. اما -- اگر بانک حساب باز نکند لااقل در آمریکا کاری به فکر من نمی رسد که بکنم و با هیچ کدام از آن روش های بالشی شما هم موافق نیستم. تنها چیزی که به ذهنم می رسد این است که اگر واقعا مشکلی وجود دارد (البته IMMI گفت چیزی نشنیده است)کارتهای اعتباری خودم را به آنجا بیاورم که حداقل یکسال لنگ نمانم.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-18 ساعت 07:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 02:38 توسط sce.)
خدا رو شکر که دوستان به جواب سوالات و خواسته های خودشون رسیدن و دیگه نیازی به گرم نگه داشتن تاپیک هیوستون نیست.
شب و روز همگی خوش و امیدوارم فارغ از خواسته های شخصیمون کمی هم به منافع جمعی احترام بزاریم.ایکاش من هم یه کردیت کارت داشتم.شاید اونوقت دیگه از بسته شدن حساب ایرانی های مقیم آمریکا ککم هم نمی گزید.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجر عزیز
شما که 5 تا ستاره داری و این همه امتیاز و این همه ارسال و گفتگو در مهاجرسرا. چرا اینقدر زود دلت می شکنه؟ چرا واقعا فکر می کنی کسی به شما یا دیگران احترام نمی گذاره؟؟
از شما که جوون هستی و تحصیلکرده و یه دنیا زمان پیش رو داری ، و در بهترین زمان عمرت در یه دنیای آزاد هستی ، من پیرمرد بیشتر از اینها انتظار دارم.
من گاهی می آم این تاپیک و یه چیزی می نویسم که شاید باعث بشه صفحاتش یه ورقی بخورن و از مثلا 102 به 103 بره. بخاطر اینه که نمی پسندم یه تاپیک جنوبی اینقدر ساکت باشه. می دونی که من خیلی از عمرم جنوب کشور بودم و جنوب و جنوبی ها رو اصلا بخاطر همین شلوغی و پر حرارت بودن و...دوست دارم. باور نکن که من همه اطلاعاتمو از این تاپیک گرفتم و کامل کردم که حالا وقت پایین کشیدن کرکره اش باشه. کل ارسالهامو به این تاپیک نگاه کن !
حداقل بالای 200 ایمیل از دوستان بسیار عزیزی در آمریکا که حتی نام مهاجرسرا را هم نشنیده بودند و من به آنها معرفی کردم ، دریافت کرده ام که بعضی از آنها که از زمان جنگ در آمریکا زندگی می کنند حتی در خصوص بعضی موارد که می پرسم به صراحت آنچه در اینجا می بینیم اظهار نظر صریحی نمی کنند!
یه چیز دیگه که بفکرم می رسه اینه که آدمهای حقیقی که من آنها را با یه نام کاربری می شناسم صادقانه اطلاعات بدرد بخوری در این سایت گذاشته اند و آنها را بروز می کنند. من در دلم احساس خیلی خوبی از کارشان دارم و دوستشان دارم. یواش یواش وقت اون داره می رسه که اگه ماهم اطلاعات بدرد بخوری جمع کرده ایم اونا رو مرتب بکنیم و اینجا بگذاریم که دینمان را هم ادا کرده باشیم. خیلی دوست داشتم وقتی سوالی اینجا می پرسم، دوستان بدور از احساسات فقط بطور حرفه ای به پاسخ بپردازند و حتی اگر کاملا مخالفند این را بصورت دانشگاهی بیان کنند تا حرمت ها حفظ و تاپیک پرثمر شود.
اگر در لحن نگارشم روحی وجود داره که با شما سازگار نیست، مرا بخوبی خودتون ببخشین و تحمل کنین (همانطور که من شما را تحمل می کنم)چون نوشتم که دیگه ماها با همین خصوصیات پیر شدیم عزیز من!
پس بیا دیگه قهر نکنیم و به هم متلک هم نپراکنیم.
از رومنس هم که هیچ وقت منو لایک نمی کنه می خوام بیاد زیر این پستو لایک کنه!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Salam dostaye azizam man arshade barnmerizi shahri daram grayedhe shahrsazi iran ham ostad daneshgah bodam.1 mah dg miam hioston negrane kar peyda kardsn badtsm. Ye kare arum o bisarosed peyda mishe .khaheshan rahnamaim mikonif.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من به همراه خانواده تا 2 ماه آینده عازم هیوستون هستیم دخترم دبیرستانی هست من خیلی نگران هستم میخواستم ببینم یک محل خوب وامن برای زندگی کجاست ایا کسی هست که خودش دختر دبیرستانی داشته باشه ممنون اگه راهنمایی کنید