کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان من زمینه کاریم حفاری چاه های نفت و گازه(نزدیک به 4 سال)
آیا میتونم تو هوستون کاری درخور و با حقوق کافی پیدا کنم؟

اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
دوستان برای گرفتن گواهینامه رانندگی، موسسه یا شخصی رو می شناسید در هیوستون که چند ساعت یا دو سه روزی با هاش برید تمرین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، soheila_chem
از دوستان برنامه نویس دات نت مقیم هیستون
شرکت ما گویا دنبال نیرو هست در صورت تمایل برایم پیام خصوصی بگذارید! از امروز به مدت 1 هفته فرصت دارید. لازم به ذکر است از اونجایی که نه من شما رو میشناسم نه شما منو خواهشا در حد رزومتون انتظار داشته باشید و اینکه من اینجا مسئول استخدام نیستم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، IMMI ، mozhgangh ، shadi79 ، nora ، romance33 ، khosro.1985 ، Reza20002 ، sh-p ، armina-2014 ، Saeedv13 ، pari pariaaa ، khder ، hgbeigi ، Mr.Javan ، mehdi2014
(2014-05-15 ساعت 10:16)khosro.1985 نوشته:  سلام دوستان مناطق امن و خوب هیوستن کجاها هستن واسه زندگی لطفا راهنمایی کنید اسم مناطق بگید
سلام مثل اینکه کسی پاسخگو نیست ؟
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
(2014-05-16 ساعت 10:23)khosro.1985 نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 10:16)khosro.1985 نوشته:  سلام دوستان مناطق امن و خوب هیوستن کجاها هستن واسه زندگی لطفا راهنمایی کنید اسم مناطق بگید
سلام مثل اینکه کسی پاسخگو نیست ؟

سلام خسرو عزیز
یه سری به وبسیایت زیر بزنی همه جوابهاتو می گیری.
http://www.neighborhoodscout.com/tx/houston/crime/
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، sce ، eybaba ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، amin arefi
(2014-05-15 ساعت 15:11)Hoshang نوشته:  دوستان من زمینه کاریم حفاری چاه های نفت و گازه(نزدیک به 4 سال)
آیا میتونم تو هوستون کاری درخور و با حقوق کافی پیدا کنم؟

اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم

سلام،

سوال شما خیلی کلی‌ هست، بنابرین من هم می‌تونم جواب کلی‌ بدم! اره، برای کسی‌ که تو صنعت نفت کار کرده باشه اینجا از هر جای دیگه تو آمریکا بهتر کار پیدا میشه. بسته به اینکه چی‌، چقدر، تو کدوم دانشگاه در خونده باشی‌، و تجربه کاریت دقیقا چی‌ و تو چه شرکتی باشه، زمان واسه کار پیدا کردنت فرق میکنه، از چند هفته تا چند ماه. درباره درامد هم اگر کارشناسی به بالا باشی‌ تو این صنعت اینقدر بهت میدان که بتونی‌ یه زندگی‌ مناسب تو این شهر داشته باشی‌. اگر تجربه کاریت فقط سر چاه بوده باشه، ممکنه فقط بیرون از شهر واست کار پیدا بشه!

شاد باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Reza20002 ، mdna ، khder ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، ho_tasha
رضا جان.دوست عزیز.
نگرانی شما قابل درکه.والا باور کن کا هم که بچه نداریم اینجور دغدغه و مشکلات رو کمابیش داریم و باور بفرما زندگی ما دونفر هم همچین یه کوله پشتی نمیشه که تا خدای ناکرده مشکلی پیش اومد پاشم برگردیم خونه پدر مادر خودمون.ما دیگه می خوایم زندگی خودمون رو سر و سامون بدیم و دیگه فکر عوض کردن جایی که هستیم رو تو سر نداریم.عرض من از پست قبلی چیز دیگه ای بود دوست عزیز.همون طور که چند بار هم در پیام خصوصی افتخار پاسخگویی به شما رو داشتم این قدر حساسیت برای بعضی از تازه مهاجران مثل سم می مونه.به عنوان مثال خود من.شما فکر می کنی کسی مثل من که تنها داراییش چندرغاز پولی هست که اونم ورداشته آورده و گذاشته تو بانک آو آمریکا با خوندن پست شما چه استرسی بهش وارد میشه.شما فکر می کنین عوض کردن حساب بانکی تاثیری داره ؟یا اینکه بیایم و مثل قدیما تمام پولامون رو بچپونیم تو متکا.چیکار میشه کرد دوست عزیز ؟البته میشه پول رو بزاری تو صندوق امانات بانک.کاری که من در اوایل برای مدت چند هفته کردم.اما آیا تو مملکتی که همه اعتبار شما به گردش مالیتون هست این کار منطقیه.پس می بینین که برای سوال شما جوابی وجود نداره و ما نیز در صورت اتفاق افتادن همچین موردی چاره ای نداریم.این اتفاق بد نه تنها توی آمریکا که توی هر جای این کره خاکی ممکنه برای ایرانیها اتفاق بیوفته و این چیزی نیست جز بی تدبیری یه عده که مسبب بروز این جور مسائل از چند دهه گذشته تا الان هستن.
نگرانی های شما قابل درکه.اتفاقا من افرادی مثل شما رو که اینقدر آگاهانه و با تدبیر مهاجرت می کنن رو ستایش می کنم.اما باور بفرمایین نمیشه برای فرار از آلودگی هوا از خونه بیرون نرفت.نمیشه برای برای مسائل و مشکلات موجود در مدارس آمریکا بچه ها رو به مدرسه نفرستاد.نمشه برای مسائل نژاد پرستی با کسی رابطه ای نگرفت و نمیشه پول رو هم تو خونه قایم کرد.بخوایم نخوایم این مسائل هست.اما دلیل مهاجرا خیلی از ماها و علت برنگشتن خیلی های دیگه هم همین مسائله که شاید به طور وسیع تری تو مملکت خودمون نمود داره.
الان هم سعید میاد و این پست من رو که اصلا ربطی به تاپیک هیوستون نداره پاک می کنه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، Saeedv13 ، hgbeigi ، ojee ، Mr.Javan ، MEHDIREZAEI ، mehdi2014 ، amin arefi ، pari pariaaa ، behfaza
ببینید.
وقتی دیدی ریسک هست حالا می آیی و بفکر می افتی که چیکار کنی.
مثلا من وقتی فهمیدم در فلان منطقه هیوستون آلودگی هوا زیاد تر است و یا پر ترافیک است به منطقه ای می روم که آلودگی و ترافیک کمتر باشد. وقتی دیدم مشکلات رفتاری در مدارس هیوستون عمده و دردسر ساز هست سعی می کنم مدارسی را پیدا کنم که کنترل زیادی بر روی رفتار و روابط دانش آموزان دارند (هم اکنون دارم با مدارسی در هیوستون صحبت می کنم) وقتی می بینم در هیوستون ناامنی وجود دارد خب می گردم و مناطق امنی که کمتر سیاه پوست داشته باشه پیدا می کنم. در گالوستون زندگی نمی کنم که از هوای خلیج و طوفانها بطور مستقیم متاثر شوم. همه این کار ها را می تون کرد اگر آگاهی وجود داشته باشد و البته هزینه اش را باید پرداخت. اما -- اگر بانک حساب باز نکند لااقل در آمریکا کاری به فکر من نمی رسد که بکنم و با هیچ کدام از آن روش های بالشی شما هم موافق نیستم. تنها چیزی که به ذهنم می رسد این است که اگر واقعا مشکلی وجود دارد (البته IMMI گفت چیزی نشنیده است)کارتهای اعتباری خودم را به آنجا بیاورم که حداقل یکسال لنگ نمانم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، sce ، Mr.Javan ، behfaza ، ho_tasha
خدا رو شکر که دوستان به جواب سوالات و خواسته های خودشون رسیدن و دیگه نیازی به گرم نگه داشتن تاپیک هیوستون نیست.
شب و روز همگی خوش و امیدوارم فارغ از خواسته های شخصیمون کمی هم به منافع جمعی احترام بزاریم.ایکاش من هم یه کردیت کارت داشتم.شاید اونوقت دیگه از بسته شدن حساب ایرانی های مقیم آمریکا ککم هم نمی گزید.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ffrfar ، Mr.Javan ، behfaza
مهاجر عزیز
شما که 5 تا ستاره داری و این همه امتیاز و این همه ارسال و گفتگو در مهاجرسرا. چرا اینقدر زود دلت می شکنه؟ چرا واقعا فکر می کنی کسی به شما یا دیگران احترام نمی گذاره؟؟
از شما که جوون هستی و تحصیلکرده و یه دنیا زمان پیش رو داری ، و در بهترین زمان عمرت در یه دنیای آزاد هستی ، من پیرمرد بیشتر از اینها انتظار دارم.
من گاهی می آم این تاپیک و یه چیزی می نویسم که شاید باعث بشه صفحاتش یه ورقی بخورن و از مثلا 102 به 103 بره. بخاطر اینه که نمی پسندم یه تاپیک جنوبی اینقدر ساکت باشه. می دونی که من خیلی از عمرم جنوب کشور بودم و جنوب و جنوبی ها رو اصلا بخاطر همین شلوغی و پر حرارت بودن و...دوست دارم. باور نکن که من همه اطلاعاتمو از این تاپیک گرفتم و کامل کردم که حالا وقت پایین کشیدن کرکره اش باشه. کل ارسالهامو به این تاپیک نگاه کن !
حداقل بالای 200 ایمیل از دوستان بسیار عزیزی در آمریکا که حتی نام مهاجرسرا را هم نشنیده بودند و من به آنها معرفی کردم ، دریافت کرده ام که بعضی از آنها که از زمان جنگ در آمریکا زندگی می کنند حتی در خصوص بعضی موارد که می پرسم به صراحت آنچه در اینجا می بینیم اظهار نظر صریحی نمی کنند!
یه چیز دیگه که بفکرم می رسه اینه که آدمهای حقیقی که من آنها را با یه نام کاربری می شناسم صادقانه اطلاعات بدرد بخوری در این سایت گذاشته اند و آنها را بروز می کنند. من در دلم احساس خیلی خوبی از کارشان دارم و دوستشان دارم. یواش یواش وقت اون داره می رسه که اگه ماهم اطلاعات بدرد بخوری جمع کرده ایم اونا رو مرتب بکنیم و اینجا بگذاریم که دینمان را هم ادا کرده باشیم. خیلی دوست داشتم وقتی سوالی اینجا می پرسم، دوستان بدور از احساسات فقط بطور حرفه ای به پاسخ بپردازند و حتی اگر کاملا مخالفند این را بصورت دانشگاهی بیان کنند تا حرمت ها حفظ و تاپیک پرثمر شود.
اگر در لحن نگارشم روحی وجود داره که با شما سازگار نیست، مرا بخوبی خودتون ببخشین و تحمل کنین (همانطور که من شما را تحمل می کنمBig Grin)چون نوشتم که دیگه ماها با همین خصوصیات پیر شدیم عزیز من!
پس بیا دیگه قهر نکنیم و به هم متلک هم نپراکنیم.
از رومنس هم که هیچ وقت منو لایک نمی کنه می خوام بیاد زیر این پستو لایک کنه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، mani.iht ، sce ، ali 1346 ، mdna ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، m.ab ، Mahboy ، behfaza ، ho_tasha
(2014-05-18 ساعت 13:07)batigoal_189 نوشته:  رومنس که ماله همرو لایک میکنه اگه ماله تو رو لایک نمیکنه حتما یه ایرادی هست. یه جا یه عکس از رونالدینیو بود زیرش نوشته بود اگه از این افسانه بدت میاد هیچ دکتری نمیتونه تو رو درمان کنه.
از اصطلاح روح نوشتت خوشم اومد راس میگی ما روح نوشته طرفو نمیدونیم دقیقا چیه مثلا من این مطلبو با لبخند دارم مینویسم ولی شاید به شما بر بخوره

دوست عزیز هیچ وقت هیچ کس در این دنیای مجازی نمیتونه بفهمه که پشت این نقابها کی هست. من تقریباً تمام مطالب تاپیک ها رو میخونم و ممکنه که با بعضی هاش موافق و یا مخالف باشم ولی این دلیل بر این نمیشه که با اون شخص مشکل دارم و یا ازش خوشم نمیاد و یا اینکه ازش خوشم میاد.من حق قضاوت کردن هیچ کسی رو ندارم چون در جایگاه قضاوت هم نیستم. ما اینجاییم که به هم کمک کنیم و اگه تجربه تلخ و یا شیرینی رو از جایی کسب کردیم اون رو با دیگر دوستانمون در این دنیای مجازی تقسیم کنیم تا اونها هم به اون شیرینی برسن ولی از راه میانبر و اون تلخی ها رو اصلاً تجربش نکنن.دلیل بیشتر لایک کردن (به قول شماTongue) پستهای بعضی از دوستان به خاطر اینه که مدت بیشتریه که همدیگرو میشناسیم و یه جورایی با این تشکر میگیم که پستهاتو میخونم و بودنت در این فضا هنوز برامون خوشاینده. یکی از همین دوستان خوب ندیده بنده که افتخار دوستی در این دنیای مجازی رو باهاشون دارم مهاجر جنوبی هستن. یه دلیل واقعی دیگش هم اینه که من کلاً به 2013 ایها ارادت خاصی دارمBig Grin و خیلی دوسشون دارم.البته بقیه حسودی نکنن من همتون رو دوست دارم.Big Grin برای شما و آقا رضای عزیز هم احترام قائلم و از خداوند میخوام که بهترین ها رو جلوی راهتون قرار بده.آمین.شاد و سربلند باشین. اراتمند:romance33
در ضمن من از مدیران ارجمند به ویژه عمو سعید عذر خواهی میکنم که در تاپیکی که باید راجع به هیوستون صحبت بشه، حرفهای دیگری زده شده .من به نوبه خودم عذر خواهی میکنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، sce ، batigoal_189 ، اریوبرزن ، Saeedv13 ، aghaghia ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، mattin ، behfaza
Salam dostaye azizam man arshade barnmerizi shahri daram grayedhe shahrsazi iran ham ostad daneshgah bodam.1 mah dg miam hioston negrane kar peyda kardsn badtsm. Ye kare arum o bisarosed peyda mishe .khaheshan rahnamaim mikonif.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، matick
سلام من به همراه خانواده تا 2 ماه آینده عازم هیوستون هستیم دخترم دبیرستانی هست من خیلی نگران هستم میخواستم ببینم یک محل خوب وامن برای زندگی کجاست ایا کسی هست که خودش دختر دبیرستانی داشته باشه ممنون اگه راهنمایی کنید
پاسخ
(2014-05-17 ساعت 19:52)sce نوشته:  ...الان هم سعید میاد و این پست من رو که اصلا ربطی به تاپیک هیوستون نداره پاک می کنه.
موفق باشین.
شاپور پست های نامرتبط رو پاک می کنم که هیچ، سبیل ارسال کننده رو هم دود میدمTongue.
آقا رضا نگرانی شما به جاست ولی تو تاپیک های مربوط به حساب بانکی باید مطرح می کردین. این مشکل مربوط به همه جای آمریکا و همه بانک هاست. نه فقط BOA و نه فقط هیوستون. دو ماه پیش بانک BOA نامه ای برای من فرستاد که من به پستم پیوستش کردم. فرمی همراه نامه بود که امضاء کردم و فرستادم و از اون زمان هم خبری ازشون نیست. درسته که قوانین سفت و سخنی دارند ولی ما هم قصد نداشتیم هیچکدوم از اون مواردی که تو نامه شون ذکر کردن رو انجام بدیم. هیچوقت هم بی خبر و بی علت حساب کسی رو مسدود نمی کنن. اینجا مشتری مداری حرف اول رو می زنه و اگر مجبور نبودن اصلاً همچین نامه ای رو هم نمی فرستادن. نگران نباشید. سعید

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Reza20002 ، aghaghia ، romance33 ، hgbeigi ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، behfaza ، ho_tasha
(2014-05-18 ساعت 20:42)neda_a نوشته:  Salam dostaye azizam man arshade barnmerizi shahri daram grayedhe shahrsazi iran ham ostad daneshgah bodam.1 mah dg miam hioston negrane kar peyda kardsn badtsm. Ye kare arum o bisarosed peyda mishe .khaheshan rahnamaim mikonif.
یعنی من از May سال 2013 و عضویت ندا خانم تو سایت خودمو کشتم که ایشون، این استاد محترم دانشگاه فارسی پست بذاره نشد که نشدTongue. الان از رو رفتم و پست ایشون رو با سایت behnevis.com به فارسی برگردوندم:

"سلام دوستای عزیزم من ارشد برنامه ریزی شهری دارم، گرایش شهرسازی. ایران هم استاد دانشگاه بودم.۱ ماه دیگه میام هیوستون نگران کار پیدا کردن هستم. یه کار آروم و بی دردسر پیدا می‌شه .خواهشاً راهنماییم می کنید."

(2014-05-18 ساعت 22:27)sadafi نوشته:  سلام من به همراه خانواده تا 2 ماه آینده عازم هیوستون هستیم دخترم دبیرستانی هست من خیلی نگران هستم میخواستم ببینم یک محل خوب وامن برای زندگی کجاست ایا کسی هست که خودش دختر دبیرستانی داشته باشه ممنون اگه راهنمایی کنید
سرکار خانم
یک سری به سایت www.greatschools.com بزنین. بهترین مدارس هیوستون نمره 10 از 10 دارند. بهترین زیپ کدهای هیوستون رو هم از دو سایت www.bestplaces.net و www.areavibes.com پیدا کنین. با سایت هایی که مخصوص پیدا کردن خونه اجاره ای هست در زیپ کدهای خوبی که مدرسه های خوب دارند دنبال اجاره کردن خونه باشین. موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mdna ، ali 1346 ، ffrfar ، Reza20002 ، aghaghia ، romance33 ، hgbeigi ، Mr.Javan ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان