موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما 19 آپریل وارد هیوستون شدیم و تا الان در یک هتل استدیو مانند مستقر هستیم. برای پیدا کردن خونه مشکل داریم چون تا الان در حدود 22 تا 23 تا مجتمع رفتیم و هیچکدوم شرایط ما رو قبول ندارن یا co signer می خوان یا نامه employment و یا... حتی ما گفتیم کل اجاره رو یک جا اول میدیم بازم قبول نکردن دوستانی که جا پیدا کردن از تجربشون بگن ممنون میشم
لاتاري ٢٠١٣
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam
lotfan befarmaeed ke medical center dar kojayeh Houston ast.eg.SE,NE,NW,SW
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-08 ساعت 12:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-09 ساعت 17:46 توسط khosro.1985.)
سلام بچه ها من ماه jun میام لس آنجلس و می خوام اخر جون بیام هیوستون واسه زندگی و من متاهل هستم کسی میتونه کمک کنه بهم برا پیدا کردن خونه و بگه کجا خوبه که بگیرم و وظعیت کار چطوره بهم کمک کنه ؟
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 00:51)armanbala نوشته: دوستان عزيزم
لازم ميبينم راجع به هزينه هاي زندگي در هيوستون توضيحاتي بدم تا براي همه دوستاني كه ميخواهند بيايند اينجا كمكي كرده باشم
همانطوريكه بارها در نوشته هاي قبلي ام ذكر شده كساني كه راجع به هزينه ها مينويسند ابتدا بايد شرايط خود را ذكر كنند كسي ممكن است با سه هزار دلار بيايد و خودش را جمع و جور كند ولي اين شخص حتما يك آقاي مجرد و احتمالا مهندس يكي از رشته هاي نفتي هست ولي با توجه به اينكه دوستان من در مهاجر سرا اكثرا متاهل و صاحب فرزند هستند لازم است كه اطلاعات دقيق داشته باشند
هزينه ها در هيوستون بر خلاف تصور كم نيست و بسته به شرايطي هست كه شما داريد از اين رو براي كسي كه با خانواده و حداقل يك بچه ميآيد اين مطالب را بايستي بداند
هزينه ها را به سه قسمت تقسيم مينمايم
يك -هزينه هاي بدو ورود به هيوستون شامل هتل و اجاره يا خريد ماشين
دو- هزينه هاي اجاره منزل و خريد لوازم اوليه و ثانويه زندگي مثل ظرف آشغال و دست مال كاغذي و .....
سه- هزينه هاي فيكس ماهيانه
هزينه هاي بدو ورود به آمريكا شامل هتل يا متل و خورد و خوراك را براي هفته اول حدود هزار دلار خيلي ها مينويسند استوديو پلاس شبي شصت و خورده اي ولي اينجوري نيست من راجع به يك خانواده صحبت ميكنم و اطاق دو تخته كمتر از هشتاد تا نيستبا تكس و خورد و خوراك در نظر داشته باشيد كه اين مبلغ كم هم هست
در مورد ماشين كاملا شخصي و سليقه اي خريد از سه هزارو پانصد دلار تا بيست هزار دلار البته براي ورود خريد ماشين بيش از بيست هزار دلار منطقي به نظر نميرسد چون كرديت نداريم و بايد نقد پرداخت كنيم كه البته بايد مواظب دلار ها بود
اگر ماشين صفر بخواييد بخريد كمتر از پانزده هزار تا نيست بيمه و تكس هم در نظر داشته باشيد
اجاره خانه
دوستان در هيوستون طبق قانون براي خانواده با يك فرزند خونه يه خوابه اجاره نميتونن بدن و حداقل دو خوابه هست براي دو خوابه قيمت از هزارو دويست تا هست تا تاون هاوس هاي دو هزارو دويست تايي ولي زير هزارو دويست تا رو براي دو خوابه جاي خوب شهر نميتونين گير بيارين پس اگه بچه داريد و ميخواييد مدرسه خوب بره حداقل هزارو چهرصد در ماه رو در نظر بگيريد البته ميتونيد ارزونتر هم پيدا كنيد و البته تقريبا پول شش ماهو بايستي پيش بدهيد چون كرديت نداريد در مناطقي مثل وست هايمر ولي خوب اونجا ها جاهايي نيستند كه شما خيلي راحت باشيد و مدرسه خوب پيدا كنيد اينجا قيمت منطقه را خوبي يا بدي مدرسه تعيين ميكنه مثلا مدرسه هايي كه براي spring branch هستند بسيار عالي هستند و قيمت خونه هم بالا هست يكي از اين مدارس مموريال هست كه من در آنجا اجاره كردم و مدرسه اي كه پسرم ميرود زبانزد همه اهالي هيوستون هست و البته تقريبا به اندازه چند برابر دانشگاه تهران مدرسه راهنمايي فضا دارد!!!
و كلا اجاره ها و قيمت خونه ها اينجا بالاست ولي اين هزينه اي هست كه من براي امنيت زندگي ام هم ميپردازم در محله اي كه من هستم همه آمريكايي يا كره اي هستند و من تا به حال يك سياه پوست يا مكزيكي اينجا نديدم هر چند اعتقاد پيدا كردم كه اينه هم آدم هاي خوبي هستند فقط چون براي تحصيلات فرزندانشان اهميت نميدهند به اين مناطق نمي آيند و از اين رو براي آمريكايي ها عدم اهميت دادن به تحصيل خوشايند نيست
هزينه هاي مربوط به زندگي شامل مبل تلويزيون جارو برقي وسايل آشپزخانه اتو سشوار ميز نهارخوري تخت خواب خودتان و فرزندتان مجموع اين هزينه ها حدوده بين چهار هزار تا هفت هزار دلار هست كه البته باز هم بسته به شرايط هست
هزينه هاي اوليه را ه اندازي زندگي مثل ديپوزيت برق صدو پنجاه تا ديپوزيت كاز چهل تا اگر بخواييد براي تلفن كانتركت داشته باشيد ديپوزيت براي هر خط پانصد تا كه البته من اين كار رو نكردم و پري پيد گرفتم جمع اين برج ها را هم هزار تا بزاريد كنار
تا اينجا حساب كنيم متوسط اين مبالغ به شرح زير است
هتل و خوراك اوليه هزار تا
ماشين ده هزار تا
اجاره خانه و شش ماه اجاره با ديپوزيت يك ماهه هشت هزار تا
لوازم اوليه و ثانويه زندگي پنج هزار تا
هزينه هاي راه اندازي يوتيليتي هزار تا
كه معمولا بيست درصد هم بايد غير مترقبه بزاريد
جمع اينها شد حدودا بيست و پنج هزار دلار (بدون بيسن درصد)
اين بيست و پنج هزار دلار را ميشود كم كرد ولي بايد خيلي كيفيت زندگي را كم كرد
حال هزينه هاي ماهيانه
يك هزينه هاي فيكس شامل اينترنت تلفن بيمه ماشين برق و گاز و آب تفريحات سالم مثل ورزش و ...
اينترنت از سي تا پنجاه دلار
تلفن هر خط تي موبايل پري پيد سي دلار
بيمه ماشين صد دلار
برق - دوستان هيوستون آب و هواي گرمي دارد و هميشه در فصل گرم سال نياز به كولر داريد من براي ماه اولم صد و نود دلار آمد كهه البته در فصول سرد هفتاد دلار هست متوسط صدو بيست دلار
گاز بيست دلار
تفريحات سالم شامل ورزش و رستوران و غيره ماهي شصت تا صد دلار
توجه داشته باشد فرزند شما حداقل هفته اي يك بار شما را به مك دونالد خواهد برد هر بار بيست دلار براي سه نفر ماهي هشتاد تا
جمع اين هزينه هاي فيكس ماهيانه بين سيصدو پنجاه تا پانصد دلار
هزينه هاي خورد و خوراك
اينجا خوردو خوراك را اگر زرنگ باشيد و جا هاي خوب را بشناسيد كه هفته اي صدو پنجاه دلار خرج كنيد عالي ميشود
بنزين يادم رفت هفته اي چهل دلار
عدد ها را با هم چمع ميزنيم ميشود ماهي بين هزار تا هزارو دويست دلار
به عبارتي اگر شخصي كه ميخواهد بيايد هيوستون و شرايط متوسطي را داشته باشد بايد براي ششماه اول حدود سي و پنج هزار دلار با خود بياورد ( با بيست درصد هزينه هاي غير مترقبه و هوسي چهل و دو هزار دلار)
لازم به ذكر است اين بيست درصد را جدي بگيريد يك ميز تحرير بچه با يه صندلي در ارزانترين جا بين دويست تا سيصد تا !!
اين عدد و رقم ها كاملا واقعي هستند و براي يك خانواده نوشته شده اند لطفا دوستاني كه بيش از دو ماهه آمده اند و البته بجه دار هستند هم سوال شود و از انداختن دعوا پرهيز گردد و حقايق زندگي در آمريكا را بپذيريد
دوستاني كه ايران كار خوب داشتند سابقه كاري بيش از ده سال داشند و زندگي خوبي را تجربه ميكردند كمتر از اين مبلغ را فراموش كنند پزشكان محترم با توجه به اينكه براي ما شغل مناسب پزشكي نيست و بايد براي امتحان بخوانيم و يك سال و نيم سر كار هستيم دو برابر اين مبلغ در نظر بگيرند
اگر سوالي داشتيد مطرح بفرماييد و اميدوارم اين مطالب مفيد بوده باشد
دوست عزیز
اطلاعات مفیدی در پست بالا داده اید.
ممکن است اگر به مهاجر سرا سر می زنین ازتون خواهش کنم آدرس وبسایت مدرسه مذکور را اعلام کنین و اگر نظرت جدیدی هم دارین اضافه کنین؟
ممنون
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 18:47)Rahro نوشته: (2014-05-10 ساعت 14:16)Reza20002 نوشته: (2012-08-29 ساعت 00:51)armanbala نوشته: دوستان عزيزم
لازم ميبينم راجع به هزينه هاي زندگي در هيوستون توضيحاتي بدم تا براي همه دوستاني كه ميخواهند بيايند اينجا كمكي كرده باشم
همانطوريكه بارها در نوشته هاي قبلي ام ذكر شده كساني كه راجع به هزينه ها مينويسند ابتدا بايد شرايط خود را ذكر كنند كسي ممكن است با سه هزار دلار بيايد و خودش را جمع و جور كند ولي اين شخص حتما يك آقاي مجرد و احتمالا مهندس يكي از رشته هاي نفتي هست ولي با توجه به اينكه دوستان من در مهاجر سرا اكثرا متاهل و صاحب فرزند هستند لازم است كه اطلاعات دقيق داشته باشند
هزينه ها در هيوستون بر خلاف تصور كم نيست و بسته به شرايطي هست كه شما داريد از اين رو براي كسي كه با خانواده و حداقل يك بچه ميآيد اين مطالب را بايستي بداند
هزينه ها را به سه قسمت تقسيم مينمايم
يك -هزينه هاي بدو ورود به هيوستون شامل هتل و اجاره يا خريد ماشين
دو- هزينه هاي اجاره منزل و خريد لوازم اوليه و ثانويه زندگي مثل ظرف آشغال و دست مال كاغذي و .....
سه- هزينه هاي فيكس ماهيانه
هزينه هاي بدو ورود به آمريكا شامل هتل يا متل و خورد و خوراك را براي هفته اول حدود هزار دلار خيلي ها مينويسند استوديو پلاس شبي شصت و خورده اي ولي اينجوري نيست من راجع به يك خانواده صحبت ميكنم و اطاق دو تخته كمتر از هشتاد تا نيستبا تكس و خورد و خوراك در نظر داشته باشيد كه اين مبلغ كم هم هست
در مورد ماشين كاملا شخصي و سليقه اي خريد از سه هزارو پانصد دلار تا بيست هزار دلار البته براي ورود خريد ماشين بيش از بيست هزار دلار منطقي به نظر نميرسد چون كرديت نداريم و بايد نقد پرداخت كنيم كه البته بايد مواظب دلار ها بود
اگر ماشين صفر بخواييد بخريد كمتر از پانزده هزار تا نيست بيمه و تكس هم در نظر داشته باشيد
اجاره خانه
دوستان در هيوستون طبق قانون براي خانواده با يك فرزند خونه يه خوابه اجاره نميتونن بدن و حداقل دو خوابه هست براي دو خوابه قيمت از هزارو دويست تا هست تا تاون هاوس هاي دو هزارو دويست تايي ولي زير هزارو دويست تا رو براي دو خوابه جاي خوب شهر نميتونين گير بيارين پس اگه بچه داريد و ميخواييد مدرسه خوب بره حداقل هزارو چهرصد در ماه رو در نظر بگيريد البته ميتونيد ارزونتر هم پيدا كنيد و البته تقريبا پول شش ماهو بايستي پيش بدهيد چون كرديت نداريد در مناطقي مثل وست هايمر ولي خوب اونجا ها جاهايي نيستند كه شما خيلي راحت باشيد و مدرسه خوب پيدا كنيد اينجا قيمت منطقه را خوبي يا بدي مدرسه تعيين ميكنه مثلا مدرسه هايي كه براي spring branch هستند بسيار عالي هستند و قيمت خونه هم بالا هست يكي از اين مدارس مموريال هست كه من در آنجا اجاره كردم و مدرسه اي كه پسرم ميرود زبانزد همه اهالي هيوستون هست و البته تقريبا به اندازه چند برابر دانشگاه تهران مدرسه راهنمايي فضا دارد!!!
و كلا اجاره ها و قيمت خونه ها اينجا بالاست ولي اين هزينه اي هست كه من براي امنيت زندگي ام هم ميپردازم در محله اي كه من هستم همه آمريكايي يا كره اي هستند و من تا به حال يك سياه پوست يا مكزيكي اينجا نديدم هر چند اعتقاد پيدا كردم كه اينه هم آدم هاي خوبي هستند فقط چون براي تحصيلات فرزندانشان اهميت نميدهند به اين مناطق نمي آيند و از اين رو براي آمريكايي ها عدم اهميت دادن به تحصيل خوشايند نيست
هزينه هاي مربوط به زندگي شامل مبل تلويزيون جارو برقي وسايل آشپزخانه اتو سشوار ميز نهارخوري تخت خواب خودتان و فرزندتان مجموع اين هزينه ها حدوده بين چهار هزار تا هفت هزار دلار هست كه البته باز هم بسته به شرايط هست
هزينه هاي اوليه را ه اندازي زندگي مثل ديپوزيت برق صدو پنجاه تا ديپوزيت كاز چهل تا اگر بخواييد براي تلفن كانتركت داشته باشيد ديپوزيت براي هر خط پانصد تا كه البته من اين كار رو نكردم و پري پيد گرفتم جمع اين برج ها را هم هزار تا بزاريد كنار
تا اينجا حساب كنيم متوسط اين مبالغ به شرح زير است
هتل و خوراك اوليه هزار تا
ماشين ده هزار تا
اجاره خانه و شش ماه اجاره با ديپوزيت يك ماهه هشت هزار تا
لوازم اوليه و ثانويه زندگي پنج هزار تا
هزينه هاي راه اندازي يوتيليتي هزار تا
كه معمولا بيست درصد هم بايد غير مترقبه بزاريد
جمع اينها شد حدودا بيست و پنج هزار دلار (بدون بيسن درصد)
اين بيست و پنج هزار دلار را ميشود كم كرد ولي بايد خيلي كيفيت زندگي را كم كرد
حال هزينه هاي ماهيانه
يك هزينه هاي فيكس شامل اينترنت تلفن بيمه ماشين برق و گاز و آب تفريحات سالم مثل ورزش و ...
اينترنت از سي تا پنجاه دلار
تلفن هر خط تي موبايل پري پيد سي دلار
بيمه ماشين صد دلار
برق - دوستان هيوستون آب و هواي گرمي دارد و هميشه در فصل گرم سال نياز به كولر داريد من براي ماه اولم صد و نود دلار آمد كهه البته در فصول سرد هفتاد دلار هست متوسط صدو بيست دلار
گاز بيست دلار
تفريحات سالم شامل ورزش و رستوران و غيره ماهي شصت تا صد دلار
توجه داشته باشد فرزند شما حداقل هفته اي يك بار شما را به مك دونالد خواهد برد هر بار بيست دلار براي سه نفر ماهي هشتاد تا
جمع اين هزينه هاي فيكس ماهيانه بين سيصدو پنجاه تا پانصد دلار
هزينه هاي خورد و خوراك
اينجا خوردو خوراك را اگر زرنگ باشيد و جا هاي خوب را بشناسيد كه هفته اي صدو پنجاه دلار خرج كنيد عالي ميشود
بنزين يادم رفت هفته اي چهل دلار
عدد ها را با هم چمع ميزنيم ميشود ماهي بين هزار تا هزارو دويست دلار
به عبارتي اگر شخصي كه ميخواهد بيايد هيوستون و شرايط متوسطي را داشته باشد بايد براي ششماه اول حدود سي و پنج هزار دلار با خود بياورد ( با بيست درصد هزينه هاي غير مترقبه و هوسي چهل و دو هزار دلار)
لازم به ذكر است اين بيست درصد را جدي بگيريد يك ميز تحرير بچه با يه صندلي در ارزانترين جا بين دويست تا سيصد تا !!
اين عدد و رقم ها كاملا واقعي هستند و براي يك خانواده نوشته شده اند لطفا دوستاني كه بيش از دو ماهه آمده اند و البته بجه دار هستند هم سوال شود و از انداختن دعوا پرهيز گردد و حقايق زندگي در آمريكا را بپذيريد
دوستاني كه ايران كار خوب داشتند سابقه كاري بيش از ده سال داشند و زندگي خوبي را تجربه ميكردند كمتر از اين مبلغ را فراموش كنند پزشكان محترم با توجه به اينكه براي ما شغل مناسب پزشكي نيست و بايد براي امتحان بخوانيم و يك سال و نيم سر كار هستيم دو برابر اين مبلغ در نظر بگيرند
اگر سوالي داشتيد مطرح بفرماييد و اميدوارم اين مطالب مفيد بوده باشد
دوست عزیز
اطلاعات مفیدی در پست بالا داده اید.
ممکن است اگر به مهاجر سرا سر می زنین ازتون خواهش کنم آدرس وبسایت مدرسه مذکور را اعلام کنین و اگر نظرت جدیدی هم دارین اضافه کنین؟
ممنون
سلام،
ما کمتر از یک سال هست که شوگر لند زندگی میکنیم، من با بخشهای زیادی از حرفهای آرمان موافقم، یکی دوتا پیشنهاد دارم که شاید به کار دوستان بیاد:
- منطقه زندگی: منطق نزدیک به مرکز شهر گرون تر هستن، اگر حدس میزنید کار پیدا کردنتون طول میکشه و میخواید خونه ارزون تر بگیرید با مدرسههای خوب، شوگر لند بد نیست، ۳۰-۴۰% ارزون تر از شهر، و خیلی امن تر. البته، حتما باید ماشین داشته باشید که بتونید دنبال کار بگردین، خرید کنید، گردش برین ...
- بیمه ماشین: میتونید حد اقل بیمه رو بگیرید که از نظر قانونی لازمه، البته اگه تصادف کنین هزینه درست کردن ماشین خودتون رو نمیدن، پس باید حواستون جم باشه، اینجوری به جای ماهی ۱۰۰ تا ماهی ۴۰-۵۰ تا میدید، تا کار پیدا نکردید کمی کمک میکنه.
- تلفن: قرارداد خیلی گرون در میاد، گوشیتنو از ایران بیارین، از آات&ت سیم بگیرین $۲۵ واسه سه ماه، البته این فقط ۲۵۰ دقیقه صحبت یا اسماس هست. یعنی فقط واسه کارهای ضروری! میتونید یه تلفن واسه خونه بگیرید که کمتر میشه، ۱۰-۱۵$ در ماه اگه اینترنت هم بگیرید.
- ماهی ۲۰-۲۵ تا باید بیمه مستأجر بدید که اینجا فراموش شده.
- لوازم زندگی و ماشین رو دست دوم بگیرید که خیلی ارزون تر در میاد، نگران نباشید، کار که پیدا کردین همرو عوض میکنین. البته باید حواستون جم باشه که سارتون کلاه نره!
شاد باشید
سلام حسین جان
ممنون که توضیحاتی به مطالب آرمان اضافه کردی.
من قبلا با گوگل ارت کلی از مناطق کینکو رنچ را دیدم. همینطور مموریال. از الان با اجازتون میام محل شما رو دید بزنم!!!
راستی ،یادمه قبلا گفته بودی رینگ 8 پولیه ولی در خصوص 6 چیزی نگفتی.
نکته دیگه اینکه اگه کسی بخواد از شوگرلند زود برسه اونطرف هیوستون سمت چانل ویو و پول مسیر را هم نده (یعنی از نیم رینگ 8 نره) بهترین راه کدومه و چقدر طول می کشه؟
سوال آخر امروز، آیا منطقه شوگرلند موقع بارندگی شدید دچار آبگرفتگی عمومی می شه؟
ممنون و موفق باشی
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
های وی 6 پولی نیست.اصولا کمربندی ها یا همون بلت وی ها پولی هستن.مثل بلت وی 8 یا وستپارک تال رود یا گراند پارک وی و ...
بهترین راه رسیدن به چنل ویو از شوگرلند بدون پرداخت پول عوارض استفاده از 59 شمال و اینتر استیت 10 شرق هست.من خودم دو سه بار بابت چند تا کار رفته بودم سمت چنل ویو.خیلی دوره.در واقع اونور بلت وی 8 قرار داره.مدت زمان رسیدن هم بسته به ترافیک می تونه از 30 دقیقه تا 1 ساعت طول بکشه.البته بعید می دونم کمتر از نیم ساعت بشه این مسیر رو در ساعات خلوت ترافیک هم رفت.در ساعات اوج که حتی شاید به بیشتر از 1 ساعت هم برسه.در مورد آبگرفتگی هم نگران نباشین.من خودم به شحصه شاهد اجرای پروژه های زیاد دفع آبهای سطحی و همین طور سیل بند های زیادی تو هیوستون بودم.به نظر میاد که به صورت جدی روی این مساله توی این شهر کار شده و پروژه های زیادی در همین مورد داره اجرا میشه.ضمنا اون منطقه که شما فرمایش کردین اسمش سینکو رنچه.سینکو در زبان اسپانیولی به معنای 5 هست و من به شما که برای پیدا کردن یه مدرسه خوب وسواس دارین به شدت این منطقه رو توصیه می کنم.رنکینگ و کیفیت مدارس این منطقه تقریبا زبانزد هست و خودتون که تشریف آوردین به خوبی متوجه میشین.البته یکی از معایب این منطقه دوری نسبی به مرکز شهر هست که اونم با توجه به رشد و توسعه شهر هیوستون به سمت غرب داره هر روز کمرنگ تر میشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آنچه من از وبسایت اداره راههای پولی هریس کانتی (رج لینک زیر) متوجه می شوم این است که برخی های وی ها مثل آن قسمتی از کتی که عمود بر کمربندی 8 می گذرد و برخی دیگر که از اطراف به لوپ میانی شهر می رسند پولی هستند و جالب است که نحوه محاسبه آنها در ساعات شبانه روز و حتی با در نظر گرفتن جهت ترافیک متفاوت می شود. من سرانگشتی حساب کردم اگر دوستی متوجه این موضوع نباشد ممکن است در طول ماه بالای 300 دلار پول راهها را فقط برای یکبار رفت و برگشت بدهد. همین اتفاق در دبی چند ماه برای من افتاد و با توجه به اینکه بعلت کثرت مشغله صورتحسابهای تلفن و بقیه را چک نمی کردم 6-7 ماه بالای 120 دلار ماهیانه بابت هزینه راه پرداخت کردم. (البته الان همه راهها را در دبی تول گیت الکترونیک گذاشته اند و نمی توان مثل هیوستون راه گریز پیدا کرد.)
https://www.hctra.org/tollroads_map
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-13 ساعت 20:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-13 ساعت 20:07 توسط Reza20002.)
(2014-05-13 ساعت 07:01)sce نوشته: های وی 6 پولی نیست.اصولا کمربندی ها یا همون بلت وی ها پولی هستن.مثل بلت وی 8 یا وستپارک تال رود یا گراند پارک وی و ...
بهترین راه رسیدن به چنل ویو از شوگرلند بدون پرداخت پول عوارض استفاده از 59 شمال و اینتر استیت 10 شرق هست.من خودم دو سه بار بابت چند تا کار رفته بودم سمت چنل ویو.خیلی دوره.در واقع اونور بلت وی 8 قرار داره.مدت زمان رسیدن هم بسته به ترافیک می تونه از 30 دقیقه تا 1 ساعت طول بکشه.البته بعید می دونم کمتر از نیم ساعت بشه این مسیر رو در ساعات خلوت ترافیک هم رفت.در ساعات اوج که حتی شاید به بیشتر از 1 ساعت هم برسه.در مورد آبگرفتگی هم نگران نباشین.من خودم به شحصه شاهد اجرای پروژه های زیاد دفع آبهای سطحی و همین طور سیل بند های زیادی تو هیوستون بودم.به نظر میاد که به صورت جدی روی این مساله توی این شهر کار شده و پروژه های زیادی در همین مورد داره اجرا میشه.ضمنا اون منطقه که شما فرمایش کردین اسمش سینکو رنچه.سینکو در زبان اسپانیولی به معنای 5 هست و من به شما که برای پیدا کردن یه مدرسه خوب وسواس دارین به شدت این منطقه رو توصیه می کنم.رنکینگ و کیفیت مدارس این منطقه تقریبا زبانزد هست و خودتون که تشریف آوردین به خوبی متوجه میشین.البته یکی از معایب این منطقه دوری نسبی به مرکز شهر هست که اونم با توجه به رشد و توسعه شهر هیوستون به سمت غرب داره هر روز کمرنگ تر میشه.
موفق باشین.
ممنون بابت پاسختون
من ابتدا روی سینکو شروع به مطالعه کردم و برای آن حدود یک هفته وقت گذاشتم. منطقه بسیار خوبی است و همان مشکل بعد مسافت را دارد. اما حسین آقا (راهرو) دلایل قابل توجهی دارد که می شود شوگرلند را به سبد مطالعاتی اضافه کرد .
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
..
اگر دوستی متوجه این موضوع نباشد ممکن است در طول ماه بالای 300 دلار پول راهها را فقط برای یکبار رفت و برگشت بدهد...
نگران نباش دوست عزیز.
دوستان تازه وارد بیشتر باید نگران ایزی تگ باشن که به اشتباه وارد نشن.البته من نمی دونم اگه وارد ایزی تگ بشیم و برچسب نداشته باشیم جریمه چجوری حساب میشه اما در مورد بلت وی هشت اگه یک بار حتی به اشتباه هم وارد بشین و عوارضی رو ببینین بعید می دونم دیگه همچین اشتباهی بکنین که بخواین چیزی حدود 300 دار در ماه پیاده بشین.در مورد ایزی تگ هم تا قبل از وارد شدن تابلوهای متعددی هست که به شما اخطار میده اگه برچسب دارین وارد بشین.با این اوصاف اگه دوستان فقط مقدار پایینی بهره هوشی هم داشته باشن فقط یک بار یا دوبار همچین خبطی می کنن.در غیر این صورت بسیار ساده،روشن و قابل فهمه و از این بابت جای نگرانی نداره.ضمنا اون بخش از کیتی فری وی هم که شما گفتین تنها بخش از تالرود واقع در اینتر استیت 10 هست که در این مود هم ایزی تگ هست و از قبل برای وارد شدن به شما اخطار لازم رو میده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مناطق امن و خوب هیوستن کجاها هستن واسه زندگی لطفا راهنمایی کنید اسم مناطق بگید
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه