کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-04-10 ساعت 01:59)kasra نوشته:  سلام به دوستان گلم
من یک اتاق برای اجاره از اول ماه می ,در بهترین قسمت شهر هیوستون دارم .اگر مایل بودید ,لطفآ پیام بدهید

سلام ،ببخشید من متوجه نشدم،شما یه اتاق از آپارتمانتنو اجاره‌ میدین؟ چون ما ۲ نفر هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان: avayebahar ، kasra ، sce ، Mr.Javan ، m.mina ، adonis2006
(2014-04-12 ساعت 11:04)ashii نوشته:  
من یک اتاق برای اجاره از اول ماه می ,در بهترین قسمت شهر هیوستون دارم .اگر مایل بودید ,لطفآ پیام بدهید

سلام ،ببخشید من متوجه نشدم،شما یه اتاق از آپارتمانتنو اجاره‌ میدین؟ چون ما ۲ نفر هستیم

سلام اگر ممکنه ادرس تون را بدید .ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، shadi79 ، sce ، kasra ، Mr.Javan ، m.mina ، Mehdy-RN ، adonis2006
(2014-04-05 ساعت 09:01)amirhoseinc نوشته:  سلام
دوستان ما هم 19 آپریل اگه خدا بخواهد وارد هیوستون میشیم. یه سوال به نظر دوستان اینکه در بدو ورود یه جایی رو که خدمات اسکان موقت میدن واسه یک ماه اجاره کنیم خوبه؟ یا بهتره بریم هتل برای مثلا 1 هفته و از همون روزهای ابتدایی دنبال اجاره خونه باشیم؟
دوستانی که الان در هیوستون ساکن هستن اگه لطف کنن و بگن که به نظرشون با ماهی 800 دلار میشه یه جای نسبتا معقول در محدوده نزدیک به مرکز شهر ،یه آپارتمان نقلی واسه 2 نفر اجاره کرد؟

سلام. شما میتونید جا بگیرید،ما حدود 7ماه اینجاییم،اول در استدیو 6بودیم .حدود 2هفته.بعد تونستیم این اپارتمان که تو همون راجردیل هست اجاره کنیم،یک 2اتاق خواب 800دلار اجاره کردیم،راضی هم هستیم،چون دستزسیش خوبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony ، ojee ، romance33 ، Reza20002 ، apoornaki ، sce ، ffrfar ، Mr.Javan ، m.mina ، shadi79 ، adonis2006 ، philter ، alitab ، mehdi2014 ، behfaza
دوستان میشه وقت محلی هیوستون با ساعت ایران رو بگید ..... Smile
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، Mr.Javan ، m.mina ، adonis2006
(2014-04-24 ساعت 09:58)andishe نوشته:  دوستان میشه وقت محلی هیوستون با ساعت ایران رو بگید ..... Smile

سلام
شما ميتونيد به سايت www.timeanddate.com مراجعه كني و وقت محلي هر كشوري رو كه ميخواي تو قسمت World Clock وارد كن و ساعت محلي اون كشور رو ببين.
موفق باشي
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: andishe ، ojee ، romance33 ، ffrfar ، pey.com ، Mr.Javan ، m.mina ، adonis2006 ، mehdi2014 ، behfaza
با سلام و عرض ادب
بنده و خانمم از برندگان لاتاری 2014 میباشیم و در شهریور 1393 (سپتامبر 2014 ) قرار است اینشاالله به هیوستون تگزاس مهاجرت کنیم با توجه باینکه بنده بی کس هستم اگر کسی میتواند منزل قیمت مناسب و یا بصورت شراکتی اقدام نماییم تمایل خود را اعلام مینمایم ضمنا من 55 سال سن و فعال ونیز اهل دود ویا الکل نیز نمیباشم ضمنا برای ورودمان در فرودگاه هیوستون هم بدلیل ناآگاهی به شرایط آنجا واقعا مشکل دارم تو را بخدا اگر امکان مساعدت باشد ممنون و برای همه عمرم از شما سپاسگزارم مطمنا کمک شما بی پاسخ نخواهد ماند
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، sce ، romance33 ، alitab ، Mr.Javan ، m.mina ، kasra ، adonis2006 ، behfaza
(2014-02-14 ساعت 00:49)Reza20002 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 02:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:47)nedaUSA نوشته:  راستش من سعی میکنم وقتی با تازه وارد ها یا اونهایی که توی ایران هستن حرف میزنم خیلی خلاصه بگم. خصوصن اینکه خودم الان توی شرایط بدی هستم.
آره خوب سخته.
هی رزومه میفرستی و هیچ خبری نمیشه و برای امرار معاش باید بری یه کار مسخره انجام بدی با ساعتی هفت دلار و همونشم کلی سخته و باید بدویی تا گیر بیاری.
هرچند که بعضیام هستن که زود وارد کار مرتبط با رشته شون شدن، بعد تو میگی پس چرا من نمیتونم. مگه اونا چیکار کردن که من نکردم.
بعد بعضیا رو میبینی که با اینکه متخصصن و کلی تجربه حسابی دارن، چهار ماه گشتن و پیدا نکردن هنوز.
ولی خوب من که پوستم کلفته. نا امید نمیشم. همینجور ادامه میدم. شاید چون این شرایط سخت و افتضاح رو به شرایطی که توی ایران داشتم ترجیح میدم. شاید به آینده در این کشور بیشتر امیدوارم تا ایران.
بعضیا رو میبینم که میگن اینجا اصلن خوب نیست. وقتی میگم دلم میخواد خونواده ام اینجا بودن میگن ما حتی دلمون نمیخواد دشمنمون رو بیاریم توی این کشور.
خلاصه میگم، خیلی خیلی خیلی به خودت بستگی داره. خیلی. به انتظارت و به روحیه ات و توقعت.
با همه حرف بزنین اما آخرش تصمیم رو با توجه به شناختی که از خودتون دارین بگیرین.
همین.
ندا خانم
هیچ کاری تو این مملکت مسخره نیست. شما اگر هر کار قانونی بتونین پیدا کنید که دلارهای ایرانتون رو کمتر خرج کنین برنده شدین. منم مثل شما برای فروشگاه های مختلف اپلای کردم. حتی برای رانندگی اتوبوس مدرسه اپلیکیشن فرستادم. بعد یک ماه فروشگاه Belk به مصاحبه دعوتم کرد. همه چیز خیلی خوب پیش رفت و قبول کردم که هر روز هفته و هر ساعتی از شبانه روز که اونها نیاز داشتند برم براشون کار کنم. هر چقدر از سختی کارشون گفتند من کوتاه نیومدم. آخرش باهام دست دادند و قبولم کردند. الان منتظر بکگراند چکم هستند. اولش با ساعتی هفت دلار و 20 ساعت در هفته شما رو استخدام می کنند و بعد به قدری ساعات کاری شما زیاد خواهد شد که خودتون پیشنهاد ساعات بیشتر رو رد کنین. بهتره دو هفته بعد از پر کردن اپلیکیشن یک سری به خود فروشگاه بزنین و با مدیر فروشگاه صحبت کنین و ازش بخواین تا اپلیکیشن شما رو بیرون بکشه و وضعیت شما رو چک کنه. من به غیر از این برای یک شغل تخصصی فول تایم هم در یک شرکت بزرگ و معروف سم سازی اپلای کردم و CV و کاور لتر فرستادم. CV خودمو برای یکی از استادهای دانشگاه اینجا هم فرستادم. اونم برای تمام اعضای گروه فوروارد کرده و قول داده به محض این که آزمایشگاهی یک پوزیشن خالی بشه بهم خبر بده. خانمم هم در مهد کودکی به صورت داوطلب تقاضای کار داده. اونم در مرحله بکگراند چک هست و بعد از یکی دو ماه اگر استخدامش نکنند CV خوبی براش درست میشه و در جاهای دیگه فرصت های شغلی بهتری در انتظارش خواهد بود. کلاً جستجوی کار بهتر در این سرزمین تمومی نداره. یعنی شما اگر بهترین کار رو هم بدست بیارین باز هم نباید متوقف بشین و همیشه باید موارد مختلفی رو در نظر داشته باشین و هر جا که پول و شرایط بهتری داشت کار قبلیتون رو رها کنید. نا امید نباشید و تا کریسمس تمام سعی خودتنو رو بکنین. مطمئنم که موفق میشید. جالبه که بدونین من در ایران کارمند رسمی دولت با پست هیئت علمی بودم و 12 سال سابقه کار در زمینه تحقیق و تدریس در دانشگاه. از این که برای یک فروشگاه کار کنم یا اتوبوس مدرسه رو راه ببرم یک اپسیلون هم ناراحت نیستم و مطمئنم که اگر یک سال طاقت بیارم و دستم رو به عنوان دانشجو در دانشگاهی بند کنم آینده بهتری نسبت به ایران دارم. در ایران من یکی به آخر خط رسیده بودم. من یکی هرگز بر نمی گردم و همین جا تا آخرین سنت پولم مقاومت می کنم. امیدوارم خدا به همتون صبر و توانایی تحمل مشکلات رو عنایت فرماید. با آرزوی موفقیت برای همه. سعید

سلام عمو سعید
مطلب بالا رو خوندم کلی روحیه گرفتم از اون، خدا قوت.

سلام خیلی روحیه دادی
پاسخ
(2014-04-22 ساعت 07:27)زمان نوشته:  

سلام اگر ممکنه ادرس تون را بدید .ممنون
سلام به دوستان
من هم بعد از آمدن به اینجا و اجاره یک آپارتمان تصمیم به جابجایی دارم و ترجیح میدم با یه خانم مجرد ایرانی هم خونه باشم
یک آپارتمان یک خوابه در خیابان وستایمر هم پیدا شده که اگر فرد مناسب پیدا کنم انشائاله اجاره خوایم کرد
در ضمن من یک خانم تنها هستم در صورت تمایل شماره تلفن خود را برایم بفرستید حتما تماس خواهم گرفت
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، shadi79 ، lottory ، Mr.Javan ، m.mina ، shiraz mamali ، مرآت74 ، avayebahar ، behfaza
دوستان سلام
ما قصد داریم از یکی از ایالتهای شرقی به هیوستن نقل مکان کنیم. آپارتمانی که برای اجاره در نظر گرفتیم برای قرارداد نیاز به مدرک برای اثبات داشتن کار دارد و هیچ مرک مالی و بانکی و حتی ضامن را قبول نمیکند. آیا این قانون برای همه مجتمع ها در هیوستن رایج است؟ پس کسانی که تازه وارد آمریکا و هیوستن میشن چطوری آپارتمان اجاره میکنن؟
میشه راهنمایی کنن. ضمنا ما 6 ماهه آمریکا هستیم

پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، Mr.Javan ، m.mina ، ojee ، adonis2006 ، مرآت74
(2014-04-26 ساعت 05:39)sh91 نوشته:  دوستان سلام
ما قصد داریم از یکی از ایالتهای شرقی به هیوستن نقل مکان کنیم. آپارتمانی که برای اجاره در نظر گرفتیم برای قرارداد نیاز به مدرک برای اثبات داشتن کار دارد و هیچ مرک مالی و بانکی و حتی ضامن را قبول نمیکند. آیا این قانون برای همه مجتمع ها در هیوستن رایج است؟ پس کسانی که تازه وارد آمریکا و هیوستن میشن چطوری آپارتمان اجاره میکنن؟
میشه راهنمایی کنن. ضمنا ما 6 ماهه آمریکا هستیم
نه. این برای همه مجتمع ها یکسان نیست. برخی co-signer میخان. برخی مدرک مالی و برخی pay-check و برخی ترکیبی از اینها. یکسری هم فقط کردیت شما رو چک می کنن. این ها مشاهدات میدانی من بوده. حالا اگه مورد دیگه ای هم باشه، من بی اطلاعم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mehdy-RN ، apoornaki ، Mr.Javan ، m.mina ، sh91 ، ojee ، sce ، eybaba ، Soliwan ، adonis2006 ، mehdi2014 ، behfaza ، ho_tasha
(2014-04-26 ساعت 04:58)زمان نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 07:27)زمان نوشته:  

سلام اگر ممکنه ادرس تون را بدید .
سلام به دوستان
من هم بعد از آمدن به اینجا و اجاره یک آپارتمان تصمیم به جابجایی دارم و ترجیح میدم با یه خانم مجرد ایرانی هم خونه باشم
یک آپارتمان یک خوابه در خیابان وستایمر هم پیدا شده که اگر فرد مناسب پیدا کنم انشائاله اجاره خوایم کرد
در ضمن من یک خانم تنها هستم در صورت تمایل شماره تلفن خود را برایم بفرستید حتما تماس خواهم گرفت
ممنون
سلام دوسنان اگر ممکنه بفرمایید کجای هیسون هسنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، lottory ، m.mina ، ojee ، ali 1346
سلام دوستان
من هم به دنبال اطاق از اول مي٢٠١٤ ميگردم و به خاطر مسايل كاري فعلا تنهام در هيستون.لطفا اگر توانستيد جوابتان را به صورت پيام ارسال كنيد.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، lottory ، m.mina ، ojee
سلام دوستان هیستونی
امیدوارم اوضاعتون روبراه باشه ودر سلامتی بسر ببرید
میخواستم بدونم کسی از دوستان تو این پیج هست که در مورد رشته تحصیلی من و همچنین کار اون خبر داشته باشه
من لیسانسم فیزیکه و ارشدم ژئوفیزیک
ممنون میشم کسی اطلاع داشته باشه و بهم بگه واز این استرس کم کنه
منتظر خبراتون هستم
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، ali 1346 ، ffrfar ، sce ، Mr.Javan ، alitab ، behfaza
(2014-04-28 ساعت 18:42)ojee نوشته:  سلام دوستان هیستونی
امیدوارم اوضاعتون روبراه باشه ودر سلامتی بسر ببرید
میخواستم بدونم کسی از دوستان تو این پیج هست که در مورد رشته تحصیلی من و همچنین کار اون خبر داشته باشه
من لیسانسم فیزیکه و ارشدم ژئوفیزیک
ممنون میشم کسی اطلاع داشته باشه و بهم بگه واز این استرس کم کنه
منتظر خبراتون هستم

البته و قطعا برای اکثر قریب به اتفاق رشته ها در شهر بزرگی مثل هیوستون کار هست.البته داستان ژئو فیزیک اگه یه جورایی به نفت و گاز و مخصوصا تو بحث اکتشاف و اینا مربوط باشه که دیگه قطعا اینجا جای خودشه.اما یه اما یا به قول دوستان عامای بزرگ این وسط وجود داره.
راستش رو میگم و اونم اینه که اینجا به هیچ وجه با مدرک تحصیلی شما به اون شکلی که تو ایران هست برخورد نمی کنن.منظورم اینه که اینجا فقط تخصص حرفه ای حرف اول و آخر رو میزنه.اینجوری میشه که دوستانی میان با داشتن مدرک دانشگاه آزاد و صرفا با اتکا به تجربه کارهای مشابه که زمینه مشترکی بین ایران و آمریکا داره و علی الخصوص در مورد هیوستون در پروژه های نفت و گاز از همون ابتدا با دستمزد بالای 35 دلار در ساعت مشغول به کار میشن و خودم به شخصه دوستان زیادی رو میشناسم.دوستانی هم هستن که تو ایران فقط به کار دولتی بسنده کردن و متاسفانه اینجا کاری به اون شکل نمی تونن انجام بدن.بازم عزیزانی رو میشناسم که در مقایسه با دوستان دیگه همین مهاجرسرا و علی رغم فارغ التحصیلی از دانشگاه معتبرتر هم نتونستن کار بهتری از بقیه پیدا کنن.این همون عامای بزرگه که کاملا به تخصص حرفه ای شما در زمینه تحصیلیتون برمیگرده و بس.به همین خاطر شاید واقعا نشه دو نفر رو از هر شرایط مشابه همدیگه پیدا کرد.امیدورام تونسته باشم منظورم رو خوب برسونم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: K22 ، apoornaki ، romance33 ، lighter ، eybaba ، mdna ، ojee ، philter ، Mr.Javan ، khder ، Lemony ، shoshina ، mehdi2014 ، m.ab ، behfaza ، ho_tasha
سلام دوستان
من هم به دنبال اطاق از اول مي٢٠١٤ ميگردم و به خاطر مسايل كاري فعلا تنهام در هيستون.لطفا اگر توانستيد جوابتان را به صورت پيام ارسال كنيد.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان