کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
هنوز که هیوستون ما رو نطلبیده:دی
اما نقدا تا اون موقع این ویدئو رو ببینید هم بد نیست. فکر کنم از این جامع تر واسه هیوستون فیلمی گیر نیارید
http://www.youtube.com/watch?v=dChjD11U-dk

راستی یه خبر چند وقت پیش میخوندم گفتم بد نیست دوستان هم بخونن (و ببینن)
http://www.click2houston.com/news/jobs-b...s/26645540
برای اونهایی که میخوان بیان هیوستون. طبق این خبر 300 هزار شغل در 5 سال آینده در هیوستون ایجاد میشه که خبر بسیار خوبیست و حقوق بسیار خوبی در این شهر رو نوید میده. اممما امممما فقط برای کسانی که حداقل یک مهارت متوسط در رشته های مورد نیاز هیوستون دارند(فکر کنم تجربه ما ایرانی ها فقط در نفت و گازش بدرد بخور باشه) . متاسفانه مطابق با این خبر برای کسانی که مهارتی ندارند این شهر یکی از بدترین شهر هاست (سومین آمار بیکاری ایالات متحده) و دورش رو باید یک خط گنده بکشن.
راستی دوستانی که سابقه کنترل پروژه نفتی دارند و در این ایالت هستند ممنون میشم راهنمایی کنند تو چه بخش هایی قبل از اومدن دانشم رو ارتقاع بدم. فقط نگین زبان که زبانم به حدی خوبه و وقتم به حدی پره که ارزش سرمایه گذاری بیشتر نداره. (نگفتم زبانم عالیه)
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
سلام به همه دوستان یه خبر خوب برای افراد تازه وارد : خانوم هایی که برای شروع دنبال کار هستن به من پیغام بدن جون جایی که من کار میکنم دنبال چند تا baby sitter هست. لطفا پیغام بزارید
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، reza.aa ، mehdi2014 ، Mr.Javan ، saye42 ، MShams ، ojee ، armina-2014 ، m.ab ، amirarsalan20
سلام به اون وریا و این وریا
من تو رشته برق و الکترونیک تجریه خوبی دارم و البته یه فوق دیپلم الکترونیک
خوزستانیم ،و تصمیم گرفتم بیام تگزاس حالا کجاش ؟؟؟؟؟ راهنمایش با شما
هوستون دالاس یا جاهای دیگه
البته از نظر کار آچار فرانسه ام. از بنایی گرفته تا طراحی مدارهای دیجیتال و برنامه نویسی

Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، ojee ، اریوبرزن ، armina-2014 ، amirarsalan20 ، hgbeigi
سلام دوستان من میخوام 25 اوکتبر بیام هوستون اونجا هم کسی رو ندارم
اینجا شغلم پیمانکاری تجهیزات صعنتی بود و اون طور که شنیدم میگین اونجا باید لاینیس پیمانکاری بگیرم
و میخوام اونجا تو کار جوشکاری (tig/ mig/ arc زیر پودری ) و مونتاژ قطعات و پایپ (fitter) کار با پلاسما / کوتین/ نورد / پرس انواع و کلا اکثرا با دستگاه صعنتی کار کردم میخوام کارکنم از دوستانی که کارگاهی را که شناخت دارند در این زمنیه فعالیت دارن به بنده معرفی کنند تا بنده رزومه کاری خود رو ایمیل کنم مرسی از دوستان
در ضمن از دوستانی که در این تاریخ عازم هستن در صورت مایل بودن پیام بدن تا جهت همسفر شدن
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، Mr.Javan ، ojee ، اریوبرزن ، sce ، amirarsalan20 ، pari pariaaa
(2014-07-22 ساعت 19:41)nazanin_nik2012 نوشته:  سلام به همه دوستان یه خبر خوب برای افراد تازه وارد : خانوم هایی که برای شروع دنبال کار هستن به من پیغام بدن جون جایی که من کار میکنم دنبال چند تا baby sitter هست. لطفا پیغام بزارید

یه سوال نازنین خانوم یا دیگران هم راهنمایی کنید لطفا
میخواستم درباره اجاره اتاق سوال بپرسم یه منطقه متوسط مایل به خوب
یعنی اگه بخوام از این اتاق های اجاره ای گیر بیارم شرایطش چطوره ،البته من مجردم و بخاطر محدودیت مالی مجبورم با حداقل ها شرو کنم ،البته مطمعنم که برای کار به مشکل بر نخورم ،چون تغریبا تو خیلی از رشته ای تجربه مفید دارم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Mr.Javan ، MShams ، ojee ، اریوبرزن ، sce ، amirarsalan20
اتاق به نظرمن بهتره از craglist پیداکنید کلا این سایت منبع خیلی خوبی هست برای همه چی حتی پیدا کردن کار.
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، batigoal_189 ، ojee ، mehdi2014 ، Mr.Javan ، اریوبرزن ، amirarsalan20
(2014-07-25 ساعت 18:41)nazanin_nik2012 نوشته:  اتاق به نظرمن بهتره از craglist پیداکنید کلا این سایت منبع خیلی خوبی هست برای همه چی حتی پیدا کردن کار.

سلام
اره البته خيلي مراقب باشيد اون سايت كلاهبردار هم داره
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
خانوم هایی که تمایل دارن برای این کار حتما باید وسیله نقلیه داشته باشن
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، Mr.Javan ، sce ، اریوبرزن ، amirarsalan20
سلام من نوامبر می یام هیوستون دنبال یه همخونه می گردم اگه کسی تمایل داره پیام بده ممنون
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، اریوبرزن ، amirarsalan20 ، behfaza
(2014-07-17 ساعت 13:59)Reza20002 نوشته:  
(2014-07-17 ساعت 11:01)hgbeigi نوشته:  
(2014-07-09 ساعت 14:07)Reza20002 نوشته:  
(2014-06-26 ساعت 03:15)Soap McTavish نوشته:  
(2014-06-26 ساعت 01:30)ekhtera نوشته:  سلام دوستان،

ما هم از امروز به این جمع می پیوندیم. تا اوایل سپتامبر 2014 می خواهیم بیاییم هیستون. یه زوج هستیم و ترجیح می دهیم یه استدیو در منطقه خوب شهر اجاره کنیم. دنبال همسفر می گردیم و دوستانی که در هیستون هستن و می توانن کمک کنن.
اولین سوالمان در مورد اجاره ماشینه: آیا دوستان توصیه می کنن که اجاره بهتره و یا خرید؟ آیا میشه با 3-4 هزار دلار یه ماشین معمولی خرید؟آیا به تازه وارد ها ماشین می فروشند؟ آیا با همین گواهی نامه بین المللی میشه ماشین را خرید؟ (چونکه ما هنوز اس اس ان نداریم.
خوش امدید، در مورد ماشین من تجربه خودم را بگم شما تا زمانی که کردیت کارت نداشته باشید بهتون ماشین اجاره نمیدن!!! برای من که این اتفاق افتاد ، در مورد خرید مشکل ندارید و میتونید ماشین را بدون داشتن کردیت و سوشال بخرید البته بهتره به محض ورود نخرید تا محل زندگیتون مشخص بشه و گواهینامه بگیرید

دوست عزیز
باید یه راهی باشه. وقتی یه توریست می ره به یه کشور خارجی می تونه از اونجا از شرکتهای معتبری مثل Europe Car و غیره در قبال بیعانه لازم برای روزهای استفاده باضافه جریمه احتمالی ، ماشین اجاره کنه. حتما در هیوستون هم باید همچین شرکتهایی باشند.
ممکنه کسی که تجربه اجاره کوتاه مدت ماشین در هیوستون بدون کردیت کارت را داشته راهنمایی کنه!

من به شخصه برای اجاره ماشین اقدام نکردم اما چون قبلن هم دوستان پرسیده بودن از آنجایی که من خودم در دیلرشیپ یکی از دوستان هم مشغول کار هستم پرس و جو کردم و نهایتن میتونم بگم که بله اجاره ماشین ممکنه اما هزینه ای که براتون برمیداره شاید به اندازه خرید ماشین باشه. به نظر من اصلن منطقی نیست و اگر قصد موندن در این ایالت رو دارید خرید ماشین همه جوره به نفعتونه. با اون مبلغ هم شما میتونید ماشین تقریبن مطمئنی شاید مدل های 2005 تا 2010 گیر بیارید. برای سند زدن فکر میکنم نیاز به گواهینامه دارید مطمئن نیستم اما میپرسم براتون.

در ضمن اگر شما و احیانن دوستان دیگری که قصد خرید ماشین رو دارند میتونین در صورت تمایل و قبل از خرید ماشین، مشخصات ماشین شامل vin number و make و model رو به من بدید تا براتون ارزش واقعی ماشین رو از همین دیلرشیپ براتون دربیارم. این نرم افزاری هست که ما برای تعیین قیمت خرید ماشین های دیگران استفاده میکنیم. همچنین میتونین خودتون از سایتایی مثل KBB ارزش ماشین ها رو در بیارید (تقریبی)

هادی جان ، منظورم برای ماه اول بود تا مدارک بیاد و بتونیم مستقر بشیم.
این یکماه باید توی هتل موند و ماشین اجاره کرد ..
ممنون اگه دقیقا آمارشو دقیق در بیاری .

سلام.تا جايي كه من اطلاع دارم اجاره ماشين از روزي ٢٠ دلار كمتر نيست.اين حداقل قيمتش هست.ميتونيد به سايت kayak.com مراجعه كنيد اونجا بهترين ديل ها واسه اجاره ماشين هستش .ميتونيد حداقل واسه هفته اول ماشين كرايه كنيد ولي مطمئن نيستم كه با گواهينامه بين المللي ماشين ميدن يا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، parsush ، ekhtera ، MShams ، amirarsalan20 ، مرآت74 ، hgbeigi
دوستان
من یک نویگیتور Garmin Nuvi دارم که نقشه کشورهای عربی روی آن است. کجا در هیوستون می شود نقشه آمریکا را روی آن ریخت (با فرض خرید حضوری و نقد)
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، amirarsalan20 ، Mr.Javan
دوستان
یه صدایی ، یه حرفی ، یه...
خیییلیی این تاپیک سوت و کور شده هااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، اریوبرزن ، Mr.Javan ، مرآت74 ، behfaza
(2014-08-03 ساعت 01:23)Reza20002 نوشته:  دوستان

آره بخدا
دقیقاً الان که ما قصد سفر کردیم اینجا درش تخته شد
الوووووووووووو
کسی اینجا نییییییییییست؟ ییییست ؟ یست؟Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، Reza20002 ، اریوبرزن ، Mr.Javan ، مرآت74 ، hgbeigi ، behfaza
(2014-08-03 ساعت 09:13)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 01:23)Reza20002 نوشته:  دوستان

آره بخدا
دقیقاً الان که ما قصد سفر کردیم اینجا درش تخته شد
الوووووووووووو
کسی اینجا نییییییییییست؟ ییییست ؟ یست؟Smile

رامین جان یه تحقیق بکن ببین هفته اول چطوری بدون ماشین نمونی.
من کردیت کارت امارات را دارم (مستر کارت - درهم امارات)نمی دونم با اون می شه ماشین اجاره کرد؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، Mr.Javan ، مرآت74
اره متاسفانه انگار این تاپیک خیلی سوت و کور شده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، Mr.Javan ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان