2014-09-27 ساعت 23:29
سلام دوستان من اخر اکتبر میام هیوستون اگر خانمی نیاز به هم خونه داره پیام بده لطفا مرسی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
هیوستون، ایالت تگزاس
|
2014-09-27 ساعت 23:29
سلام دوستان من اخر اکتبر میام هیوستون اگر خانمی نیاز به هم خونه داره پیام بده لطفا مرسی
تشکر کنندگان: behfaza
2014-09-28 ساعت 22:36
(2014-09-27 ساعت 18:57)behdadK نوشته:(2014-09-26 ساعت 07:46)sce نوشته:(2014-09-25 ساعت 07:08)behdadK نوشته: دوستانی که تازه رفتین هیوستون بی زحمت سفرنامه فراموش نشه. این بزرگترین کمک به من به شخصه خواهد بود.به خدا خیلی دلم می خواد... ایننجا هواش دیوونه هست.اینو خود کسایی هم که مال اینجا هستن تایید می کنن.صبح بلند میشی سرده،یه دفعه ظهر اینقدر گرم میشه که نگو و نپرس.وهیمینطور برعکس.من خودم به شخصه اینقدر اختلاف درجه حرارات تو یه روز رو تجربه نکرده بودم.همه اینها به کنار،سرد بودن محیط های داخلی و گرمای محوطه بیرون و عدم علاقه مندی مردم اینجا به دکتر رفتن برای سرما خوردگی های معمولی که بیشتر از ترس هزینه هست،باعث شده سرما خوردگی اینجا خیلی باب باشه.یادم میاد تو ایران یکی اگه سرما می خورد ماسک میزد که بقیه نگیرن.اینجا از این خبرا نیست و با اجازتون یکی اگه دور برتون سرما خورده باشه احتمال انتقالش به نسبت ایران بالاتره.هزینه دوا و درمون هم اینجا خودش یه مصیبته که باعث شده خیلیها نرن دکتر. حالا در این مورد هم بعدها مفصل خواهم گفت. موفق باشین. (2014-09-27 ساعت 19:27)bahram20002002 نوشته: ممنون ازتون سبز رنگه پس با این توصیفات ماله معایینه فنی هست کسی از شما ادرس جایی از این مراکز میشناسه یا نه که نزدیک Hircraft باشه ؟هر تعمیرگاهی که نه.باید مجاز به اینسپکشن باشن.بگرد تو گوگل مپ اونی که به شما نزدیکتر هست رو پیدا کن.فکر کنم اگه Auto Inspection رو نزدیک محل سکونت خودت جستجو کنی بتونی به راحتی پیداش کنی.بیمه همراهت باشه.تست های معمول هم یکی تست ترمز و این حرفاست و بقیه هم که دستگاه میزاره و میزان آلاینده ها و غیره رو برات چک می کنه.اگه ماشینت مشکلی نداشته باشه جای نگرانی نیست.قیمتش هم فک کنم یه 14 15 تایی بود. ضمنا شاید از این لینک هم بتونی کمک بگیری. موفق باشین.
2014-09-29 ساعت 02:53
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻦ ﻳﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻗﻴﻤﺖ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮاﻱ ﻓﺮﻭﺵ ﺩاﺭﻡ. اﮔﺮ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﺎﻳﻞ ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﺑوﺩﻳﺪ ﻟﻂﻔﺎ ﭘﻴﻐﺎﻡ ﺑﺬاﺭﻳﺪ.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013 تشکر کنندگان: alitab ، saeed_n_m2 ، kasra ، behfaza
2014-09-29 ساعت 03:18
سلام من آرشیتکت هستم وضعیت کار من در هوستن چطوره به اتو کد و ۳بعدی رندر مسلط هستم لطفا من را را هنمایی کنید ممنونم
2014-09-29 ساعت 03:21
سلام من آرشیتکت هستم وضعیت کار من در هوستن چطوره به اتو کد و ۳بعدی رندر مسلط هستم لطفا من را را هنمایی کنید ممنونم
2014-10-01 ساعت 20:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-01 ساعت 20:02 توسط saeed_n_m2.)
با سلام
دوستان محترم ما عازم هیوستون هستیم و اگه همه چی ردیف باشه حدودا یک ماهه دیگه اونجاییم .( گوش شیطون کر ) اگه کسی از ایرانیان عزیز در یک ماهه آینده قصد فروش ماشین اش را داره لطفا به اینجانب اطلاع دهد . ضمنا اگه فروشنده ایرانی در هیوستون می شناسید نیز ممنون می شود شماره تلفن و آدرس اش را برای اینجانب ارسال نمایید . با تشکر فراوان
2014-10-02 ساعت 01:49
سلام بچه ها
من دنبال یه هم خونه خانوم تو هیوستون هستم کسی اگه مایل بود بهم مسیج بدین لطفا تشکر کنندگان: farazz ، saeed_n_m2 ، behfaza
2014-10-06 ساعت 03:14
(2014-09-27 ساعت 19:27)bahram20002002 نوشته: ممنون ازتون سبز رنگه پس با این توصیفات ماله معایینه فنی هست کسی از شما ادرس جایی از این مراکز میشناسه یا نه که نزدیک Hircraft باشه ؟ فقط مراقب باشین اگه احتمال میدین ماشینتون پاس نمی کنه اینسپکشن رو، اونوقت باید مشکلاتش رو کامل برطرف کنین. و اینجا هزینه تعمیرات ماشین بسیار بالاست. من چون ماشینم قدیمی هست، و میدونم مشکل داره، هر سال میبرم پیش یک ایرانی که اونم بیشتر میگیره اما پاس میکنه. تو هیلکرافت یکی هست که حدود 100 دلار میگیره. اما تو کیتی یکی هست که 60 دلار میگیره.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
2014-10-06 ساعت 03:50
من هیوستن زندگی میکنم کسی اگر اطلاعات خواست در خدمتم
تشکر کنندگان: saeed_n_m2 ، adonis2006 ، Ramin geologist ، pouya yazdani ، behfaza
2014-10-06 ساعت 08:59
(2014-10-06 ساعت 03:50)shahram faghihloo نوشته: من هیوستن زندگی میکنم کسی اگر اطلاعات خواست در خدمتم با سلام و عرض ادب آقا ما حدود 20 روز دیگه هیوستون هستیم . از آنجا که با خانواده هستیم جهت پیدا کردن منزل ,نیاز مبرم به ماشین داریم . ممنون می شوم اگر ما را برای خریدن ماشین راهنمایی کنید؟ چطوری و از کجا می توانیم یک ماشین used خوب و سالم با قیمت مناسب تهیه کنیم ؟ آیا فروشنده ایرانی در هیوستون در این زمینه هست ؟ پیشنهادتون چه ماشینی است ؟ می گن اونجا تویوتا کمری قیمت مناسبی داره و خدمات بعد از فروششون هم خوبه . با تشکر از لطفتان تشکر کنندگان: shiraz_neda ، behfaza
سلام خدمت دوستان. مدت زیادی بود که به این صفحه سر نزده بودم. چون پارسال بیست روز اومدیم هیوستون و برگشتیم. الان هم 6 ماهمون رد شده و فقط میایم که پاس سفید بگیریم و باز بریم تا یک سال و نیم دو سال بعد که ببینیم چی پیش میاد. من این بار از صفحه سی به بعد رو کامل خوندم و چقدر اطلاعات خوب و مفیدی دستگیرم شد. نوت هم برداشتم که در وقت مقتضی ازشون استفاده کنم. دفعه قبل ما هم در هتل Extended Stay America بودیم. البته هتل آپارتمان شاید درست تر باشه. مهم ترین مزیتش امکان آشپزیه. برای ما که یک خانواده چهار نفره ایم این موضوع خیلی مهم بود. اگر برای زمان طولانی بگیرید تخفیف های خوبی داره. منتها ما چند بار جابجا شدیم چون دو روز رفتیم آستین و بعد که برگشتیم اون هتل دیگه رو اون قیمت جا نداد. کلا برای 18 روز 2000 دلار پول جا دادیم که واقعا زیاد بود. ولی اگر تمام این مدت رو یک جا می موندیم هزینه مون کمتر میشد. ما تو این شعبه بودیم که موقعیت مکانی عالی و خود هتل هم تر و تمیز بود. دو تا شعبه دیگه رو هم بعدا امتحان کردیم و هیچ کدوم به خوبی این نبود : http://www.extendedstayamerica.com/hotel...westheimer
دیگه این که برای اجاره ماشین، یکی از دوستامون، شوهرم رو به بیمه اش اضافه کرد. هفته ای 150 دلار فقط پول بیمه شد. نمی دونم چرا انقدر گرون بود. به همین خاطر من دیگه رانندگی نکردم. امیدوارم این بار بتونیم گواهینامه مون رو هم بگیریم. با توجه به نوشته هایی که اینجا خوندم، فکر کنم اگه دوستمون با مدارک اجاره خونه و قبض برق یا تلفنش باهامون بیاد، می تونیم گواهینامه هم بگیریم. حتما بعد از مراجعه در موردش براتون می نویسم. البته ما احتمالا اول دسامبر تا 24 ام اونجاییم و امیدوارم با توجه به نزدیکی تعطیلی سال نو کارمون انجام شه. به هرحال وقتمون تا 19 ژانویه است که درست یک سال از ورودمون به آمریکا می گذره.
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می کنسولگری: ارمنستان تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر تاریخ مصاحبه: اواسط مارس 4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
2014-10-06 ساعت 21:36
ا سلام
بر خودم واجب دونستم که یه سری اطلاعات که حاصل تجربیاتم در مدت کوتاه کمتر از یک ماهی که اینجا هستم رو بنویسم.شاید بتونه به دوستان کمکی کرده باشه.در زیر قسمتی از پیشنهادات و اشتباهات خودم رو مینویسم. اگر گوشی موبایل رو قصد دارین اینجا بخرین و به فکر خرید گوشی آیفون با قیمت 200$ و این حرفا هستین، باید عرض کنم که اینجا گوشی 200$ رو به ما که تازه اومدیم و هیچگونه کریدیت و یا سابقه بانکی نداریم نمیدن.ضمن اینکه کسی هم که اینجا گوشی 200$ رو از شرکت آیفون میگیره باید مثلا با یه شرکت اپراتور موبایل مثل At&t یا T-mobile و یا غیره قرارداد 2 ساله ببنده که وقتی مبالغ پرداختی رو در 2 سال جمع میبندین، میبینین که مثل خرید گوشی قسطی میمونه که کل پول رو در دراز مدت پرداخت میکنین.به هر حال من اگه میدونستم از ایران گوشی Huawei ارزون و پر کاربرد میخریدم که اینجا آیفون فعلا نخرم.ضمن اینکه من smart phone داشتم ولی چون جدید نبود نمیتونست اینترنت LTE رو ساپورت کنه و سرعتم پایین بود.پیشنهادم اینه که اگر دوست ندارین زیاد هزینه کنین، حتما با خودتون گوشی خوب بیارین چون 1- هر جا میخواین برین احتیاج به GPS دارین 2-در ابتدا که اومدین حتما لازم نیست برین و برای اینترنت با یه شرکت قرارداد ببندین و میتونین از اینترنت گوشی حتی بر روی لب تاپ استفاده کنین. من یه خونه توی خیابون memorial ودر خیابان **** گرفتم 850$ که کسانی که اینجا سکونت دارن میدونن که اینجا جزو بهترین خیابونهای هیوستون هستش و دسترسی بسیار عالی به مرکز شهر داره.اینجا رو با قیمت خوب میشه گرفت چون یه مقدار قدیمی سازتره.ولی چند آپشن خوب داره اولی که از همه مهمتره اینه که برق مشترک داره و اجاق گازهای اینجا برقی هستن و ایرانیها چون پخت غذاهاشون طولانی مدته پس براشون ارزون میفته. دوم آب هم مشترکه. پارکینگش سقف داره . باشگاه و استخر .... . ضمنا تعمیر و نگهداری خوبی داره و زود میان مشکلاتو حل میکنن. برای اینترنت خونه at&t میخواستم بگیرم که چون سوشیال من هنوز نیومده بود 100 دلار میخواست .از Comcast گرفتم با قیمت مناسب و 100 دلار به عنوان deposit که بعدا برمیگردونن. برای ماشین هم پیشنهاد من اینه که از خرجهای اضافی دیگه کم کنین و به سال ساخت ماشینتون اضافه کنین چون اگر تو خرج بیفته همه حساب کتابتون به هم میخوره. ماشین ژاپنی بخرین ارزونتر و عمر طولانی تر داره.از یه آقای ایرانی منصف خریدم و قیمت خیلی خوب میده. اسمش مازیار KWIK AUTO CREDIT رو سرچ کنین میتونین پیداش کنین. برای خرید ابتدا از فروشگاههای 99cen و dollar tree شروع کنین و وقتی چیزیو پیدا نکردین بعد به فروشگاههای دیگه برین. Walmart برای وسایل برقی خوبه البته ross هم برای خرید وسایل با جنس خوب و قیمت پایین عالیه و سشوار و وسایل آشپزخونه و حمام هم اینجا با قیمت خوب میشه پیدا کرد. Ikia برای وسایل مبل و میز خوبه.وقتی وارد این فروشگاه شدین در ورودی اینجا یه دستگاه مثل atm هست که برین عضو شین و یه کارت بهتون میده که ikia family میشین و روی بعضی از اجناس نوشته که اگر ikia family باشین قیمتش چنده. Outlet 290 برای خرید لباس مارک و ارزون خوبه. HEB برای خرید گوشت و میوه خوبه و Phonecia هم برای خرید نون لواش و مواد غذایی ایرانی از جمله کله پاچه و دل و جیگر. ( قیمتش خوبه) برای خرید سیم کارت هم پیشنهاد من virginو net10 و simple mobile هستش. قیمت خوب و سرعت خوب.آنتن هم بد نیست. 35$ در ماه پیشنهاد من اینه که فردای همون روزی که اومدین برین اداره سوشیال و فرموشون رو پر کنین که زودتر (تقریبا 2 هفته ای) سوشیالتون بیاد و همون روز حساب باز کنین. برای حساب بانکی هم wells fargo بدون هیچی باز میکنه ( فقط پاسپورت و آدرس) . پیشنهاد میکنم که 3 تا حساب باز کنین. 1- Checking یا قرض الحسنه 2- saving پس انداز 3- secure credit card که مثلا من با 500$ باز کردم اگه گفتن که کارتاتون رو براتون پست میکنن، بگین که کارت موقت بهتون بدن برای حساب قرض الحسنه شما که تا وقتی که کارتتون میاد کار میکنه.ضمنا حساب پس انداز کارت نداره. در آخر اینو بگم که نوشته های بالا تجربیات خودم هستش و اگه دوستان نظری دارن در مورد بهتر شدن اطلاعات، خوشحال میشم یادآور بشن.
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013 تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june تشکر کنندگان: IMMI ، saeed_n_m2 ، behdadK ، shahram1987 ، adambarfi ، K22 ، mandana12 ، MShams ، radman87 ، ekhtera2000 ، apoornaki ، shiraz_neda ، behjat ، sh91 ، pouria.narimisa ، asher ، afrand ، behfaza
2014-10-07 ساعت 04:15
سلام و درود.دوستان عزیز من ژانویه باید بیام هیوستون.با ترکیش.تنهام.من نمیدونم باید الان چکارهایی انجام بدم(خونه.کار.165 دلار.تغییر آدرس و...) آدرسی که دادم مربوطه بجای دیگست و چون کسی رو در آمریکا برای رفتن ندارم کجا آدرس بدم تو فرودگاه؟ چجوری خونه پیدا کنم؟ آیا با 4 یا 5 هزار دلار تا مدتی میتونم خودمو جمع کنم؟ من بعضی از دوستام تو کالیفرنیا بعد 7 ماه هنوز گرین کارتشونو نگرفتن.نمیدونم چرا؟ کجا برم (هتل.مسافر خونه) ؟ لطفا لطفا اگه حوصله و وقت دارین از اول برام توضیح بدین.پیشاپیش تشکر میکنم.
2014-10-07 ساعت 06:52
(2014-10-07 ساعت 04:15)shahram1987 نوشته: سلام و درود.دوستان عزیز من ژانویه باید بیام هیوستون.با ترکیش.تنهام.من نمیدونم باید الان چکارهایی انجام بدم(خونه.کار.165 دلار.تغییر آدرس و...) آدرسی که دادم مربوطه بجای دیگست و چون کسی رو در آمریکا برای رفتن ندارم کجا آدرس بدم تو فرودگاه؟ چجوری خونه پیدا کنم؟ آیا با 4 یا 5 هزار دلار تا مدتی میتونم خودمو جمع کنم؟ من بعضی از دوستام تو کالیفرنیا بعد 7 ماه هنوز گرین کارتشونو نگرفتن.نمیدونم چرا؟ کجا برم (هتل.مسافر خونه) ؟ لطفا لطفا اگه حوصله و وقت دارین از اول برام توضیح بدین.پیشاپیش تشکر میکنم.به سلامتی.با ترکیش یا بی ترکیش که مهم نیست.تنها بودن نسبتا خوبه.بعدا اینو بهتر می فهمی.ندونستن اینکه چه کارایی باید انجام بدی هم که طبیعیه.البته اگه تاپیک ها رو به دقت بخونی،همه چیز دستگیرت میشه.آدرس رو می تونی فعلا همون جایی بدی که می خوای پات رسید هیوستون بری.چه می دونم هتلی،خونه دوستی یا هر جای دیگه.اصلا مهم نیست.گرین کارت میره هرجا دلش خواست. از اول هم حوصله داریم توضیح بدیم.اما اگه یه کم تامل به خرج بدی با خوندن تاپیک ها،اطلاعات خیلی بیشتری از اون چیزی که ما می خوایم بهت بدیم گیرت میاد.بازم اکه متوجه چیزی نشدی بفرما تا راهنمایی کنیم. موفق باشین. |