کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
ضمنا دوستان هیوستونی بزارین یه تجربه ای از جریمه شدن خدمتون عرض کنم.
من به خاطر شرایط کاریم مجبورم زیاد رانندگی کنم.شده در یه روز تا 300 مایل هم روندم.به خاطر همین کار من در کمتر از 6 ماه به تمام نقاط هیوستون سرک کشیدم.البته یکی از خوبیهای این قضیه آشنا شدن به بیشتر نقاط شهر بزرگی مثل هیوستونه و از این نظر هم خوشحالم و هم ناراحت.توی این مدت رانندگی های طولانی هیچ نقطه ای رو از شهر ندیدم که به اندازه "610 south loop" خوراک پلیس های کنترل سرعت باشه.مخصوصا از شرق به غرب،کمی قبل از 288 تا رسیدن به" سیکس تن شمال" و باز هم مخصوصا حول و حوش ریلاینت استادیوم سابق که الان شدن" ان آر جی".با اجازتون اولین جریمه رو همینجا دشت کردیم.این رو فقط من نمیگم.خیلی های دیگه هم اینو تایید کردن.البته تو ساعت های پیک رفت و آمد اصلا نمیشه به سرعت مجاز رسید چه برسه به بیشتر روندن.اما در ساعت های خلوت خیلی حواستون به این منطقه باشه.من تقریبا هر روز تو این منطقه 2 تا 3 مورد رو میبینم که قطع به یقین بیشترشون تخلف سرعت داشتن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، KIMIA2005 ، Mehdy-RN ، MShams ، apoornaki ، behfaza ، ho_tasha
(2014-09-18 ساعت 08:06)sce نوشته:  ویلکرست خیلی طولانی نیست.شما اگه حدفاصل آی تن تا وست پارک تول رود باشین به نظر من با این قیمت خیلی جای خوبی هستین.مخصوصا ازمموریال تا برایر فارست.اما متاسفانه از بعد از وستپارک به نظر من اصلا جای خوبی نیست.البته خوبی و بدی یه امر کاملا نسبیه و به رضایت فرد از شرایط محیطی بستگی داره.با این حال امیدوارم که هرچه زودتر بتونین همخونه مناسب خودتون رو پیدا کنین.
بازم علاقه دارم دوستان اگه از محل زندگی خودشون رضایت یا نارضایتی دارن اعلام کنن،شاید برای دوستان تازه وارد به درد بخور باشه.
موفق باشین.

ما نزدیک وست پارک هستیم و واقعا این منطقه زیبا و ارام هست
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، MShams ، behfaza
دوستان عزیز بخصوص مهاجر جنوبی گل که تقریبا به تمامی مناطق هیوستون اشنایی دارند لطف کنید در خصوص مناطق خوب هیوستون جهت سکونت خانواده تجربیاتتون رو به ترتیب اولویت بنویسید تا ما هم که بزودی عازم هستیم بتونیم از تجربیات ارزنده شما در خصوص انتخاب بهترین منطقه با ذکر منطقه جهت سکونت و اجاره منزل استفاده نماییم با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، sce ، alitab ، MShams ، odiseh ، behfaza
(2014-09-18 ساعت 12:51)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز بخصوص مهاجر جنوبی گل که تقریبا به تمامی مناطق هیوستون اشنایی دارند لطف کنید در خصوص مناطق خوب هیوستون جهت سکونت خانواده تجربیاتتون رو به ترتیب اولویت بنویسید تا ما هم که بزودی عازم هستیم بتونیم از تجربیات ارزنده شما در خصوص انتخاب بهترین منطقه با ذکر منطقه جهت سکونت و اجاره منزل استفاده نماییم با تشکر
ممنون دوست خوبم.
(قبل از هرچیز بگم که مثل همیشه من نظرات شخصی خودم رو بیان می کنم و قطعا می تونه موافق و مخالف های خاص خودش رو داشته باشه).
اتفاقا یکی از دلایل به راه انداختن این موضوع هم در واقع همینه.همونطور که می دونین هیوستون آمار خیلی جالبی به لحاظ جرم و جنایت نداره.از طرفی هم واقعا نمیشه همه جای این شهر بزرگ به راحتی زندگی کرد.اساسا شهری که ما الان به اسم هیوستون میشناسیم در واقع یه کلان شهر به معنای واقعیه که زیپ کد هیوستون تنها بخشی از اونه.شوگرلند،کیتی،اسپرینگ و ...همه و همه در واقع وقتی پای کار و زندگی به میون میاد خودشون رو متعلق به هیوستون می دونن.البته این موضوع در مورد مهاجرها بیشتر صادقه و مقصد اونا هیوستونه و بس.انتخاب محل خوب و مناسب برای زندگی به پارامترهای مختلفی بستگی داره که به نظر من آموزش و تحصیل می تونه تو اولویت اول باشه.برای همین هم هست که زیپ کدهایی که مدرسه های بهتری دارن عمدتا قیمت خرید و کرایه اونا بالاتره.اولویت بعدی نزدیکی به محل کاره که خیلی تو هزینه رفت و آمد شما تاثیر گذاره.به نظر من موضوع نزدیکی به مرکز شهر و مراکز خرید و تفریح و ...نمی تونه خیلی تاثیر گذار باشه.حتی نزدیکی به مراکز پزشکی هم همینطور.من تو هاروین حد فاصل فاند رن و هیلکراف هستم و به جرات می تونم هاروین از ابتدا تا انتهاش به هیچ وجه جای مناسبی برای زندگی نیست.نمی تونم بگم همه جا رو دیدم و کاملا می تونم اظهار نظر کنم.اینها تماما نظرات شخصی خود من از تجربیات دیداریه و بس.شما نمی دونن که درگیر یه مشکل ساده شدن تو آمریکا چقدر می تونه از نظر مالی،زمانی و روحی شما رو آزار بده.زندگی تو یه منطقه خوب با دادن 200 دلار بیشتر می تونه گاها شما رو در یه سری مسائل گارانتی کنه.پس بهتره به قول معروف آسه برین و آسه بیاین تا خدای ناکرده درگیر هیچ مساله ای نشین که البته بازم تضمینی نیست.بازم میگم من از دوستان خواهش می کنم برای تصمیم گیری بهتر بقیه بچه ها اگر در مورد محل سکونت خودشون تجربه خوب یا بدی دارن حتما بگن.
حالا بیشتر در این مورد صحبت می کنیم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، alitab ، MShams ، KIMIA2005 ، Danoosh ، apoornaki ، babak12 ، alitahus ، p.arsa ، behfaza ، ho_tasha
[quote='sjb' pid='548859' dateline='1410422791']
سلام دوستان امیدوارم موفق باشید من و پسرم 15 روز دیگه میخواهیم ایران برگردیم به خاطر یه سری کارها همسرم یه خونه گرفته که منطقش خیلی خوبه تا حدودی هم وسایل ضروریرو تهیه کرده اگه کسی میخوااد با ایشون هم اتاقی بشه لطفا اطلاع بده لطفا زودتر اطلاع بدید
اینجا اب برق همه چیز را هم گرفته قیمتشم مناسبه منتظری[/quسلام من اخر اکتبر میام مایلم که همخونه بشم لطفا خبر بدینلس
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
سلام ,
خانم محترمی که قصد اجاره کردن
اطاق در هیوستون دارن لطفا ایمیل بزنن یا پیام خصوصی بزارن . ما یه خانواده سه نفره ( خودم , همسرم و دخترم ) هستیم که در منطقه مموریال هیوستون
زندگی میکنیم.
اگر هم بار اول هست که وارد آمریکا میشید میتونیم توی کارهای اولیه کمکتون کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، armina-2014 ، MShams ، odiseh ، apoornaki ، behfaza
(2014-09-12 ساعت 05:51)sjb نوشته:  اقایون کسی هم خونه نمی خوادینان لطفا اگه کسی هست من منتظرم

سلام دوست عزیز
پیغام شما فعال نیست. ایمیل زدم
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
با سلام
ما اگه خدا بخواد دو ماهی دیگه داریم می آیم هیوستون. من قبلا امریکا بوده ام و در BankOfAmerica حساب دارم .
برای انتقال پول مشکل دارم . دوستانم که تو امریکا زندگی می کنن می گن پول را از ایران به حسابم واریز نکنم چون اینجا بانک حساب را بلوکه می کنه . در ضمن مالیات زیادی در این صورت اعمال می شود .
از طرفی هم انتقال پول در هنگام سفر خطرات خودش را داره . دوستانی که در این زمینه تجره دارن ممنون می شوم مرا راهنمایی کنن .
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، behfaza
(2014-08-15 ساعت 00:36)Mahboy نوشته:  سلام بر دوستان و اگه قسمت بشه همشهریان آینده! من از برندگان 2015 هستم و هیوستون رو به خاطر مسائل کاری و ... در نظر گرفتیم برای اقامت. میخواستم بدونم احیانا کسی از دوستان اینجا هست که همکار من باشه یا بتونه کسی رو در زمینه (HSE (Health, Safety & Environment پروژه های نفت و گاز به من معرفی کنه. من تقریبا بیشتر از نصف صفحات اینجا رو خوندم و اطلاعات خیلی خوبی درمورد زندگی و ... در این شهر بزرگ بدست آوردم؛ ممنونم از همه تون که وقت میذارید برای انتقال تجربه.

سلام دوست عزیز

rigzone.com
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، behfaza
(2014-09-22 ساعت 02:59)i am here نوشته:  [quote='sjb' pid='548859' dateline='1410422791']
سلام دوستان امیدوارم موفق باشید من و پسرم 15 روز دیگه میخواهیم ایران برگردیم به خاطر یه سری کارها همسرم یه خونه گرفته که منطقش خیلی خوبه تا حدودی هم وسایل ضروریرو تهیه کرده اگه کسی میخوااد با ایشون هم اتاقی بشه لطفا اطلاع بده لطفا زودتر اطلاع بدید
اینجا اب برق همه چیز را هم گرفته قیمتشم مناسبه منتظری[/quسلام من اخر اکتبر میام مایلم که همخونه بشم لطفا خبر بدینلس

سلام امیدوارم بزودی تشریف بیارید شماره همسرم پیمان 2817815150 است میتونید با وایبرم باهاشون تماس بگیرید. منتظر تماستون هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، behfaza
quote='MShams' pid='551389' dateline='1411398531']
(2014-09-12 ساعت 05:51)sjb نوشته:  اقایون کسی هم خونه نمی خوادینان لطفا اگه کسی هست من منتظرم

سلام دوست عزیز
پیغام شما فعال نیست. ایمیل زدم
[/quote]

سلام من ایمیل شمارو نگرفتم اگه تمایل دارید شماره همسرم پیمان 2817815150 است میتونید با وایبرم باهاشون تماس بگیرید. منتظر تماستون هستیم[
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-28 ساعت 21:58)renausa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:01)ekhtera نوشته:  بچه های با سابقه زندگی در هیستون لطفا راهنمایی کنید:
1- برای درست کردن شلنگ دستشویی از ایران چه بیاوریم بهتر هست؟آیا اونجا پیدا می شود؟
2- برای تبدیل 110 به 220 ولت چه مبدلی بیاوریم بهتر هست؟ما می خواهیم سشوار و اتو و جارو برقی دستی خودمان را از ایران بیاوریم.

تو home depot هست. جنس با کبفیتش حدود 40 دلار هست. سشوار و اتوی خوب رو میتونی با حدود 30 تا 40 دلار پیدا کنی. ببین میصرفه بیاری

ميتونيد بريد فروشگاه هايي مثل the home depot يا lowes كه اولي به مراتب اجناسش مناسبتر هستش و بگيد كه toilet bidet ميخواين.از ٤٠ تا ٧٠ دلار هست. واسه خريد وسايل برقي كوچيك مثل سشوار به صرفه تر هستش كه از همينجا بگيرين چون مطمئنا به صرفه نيست كه تبديل هم بگيرين.البته افرادي هستن كه وسايل بزرگي مثل جارو برقي رو با خودشون ميارن و واسه اونها تبديل ميخرن در اين صورت اگه بقيه وسايل برقي رو هم با خودتون بيارين ضرر نكردين چون يه تبديل واسه وسايل زيادي خريدين.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ekhtera2000 ، behfaza
سلام خانم های محترم اگر نیاز به هم خونه دارید پیام بدید مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
سلام دوستاي گلم
ماهم بالاخره رسيديم به هيوستن
اگه سوالي بود در خدمتيم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، apoornaki ، behdadK ، alitab ، KIMIA2005 ، behfaza
سلام دوستان هیوستونی
من و همسرم حدود 2 ماه هست که اومدیم نزدیک دالاس هستیم..... هوا خوبه و مردم اینجا خیلی خوب و مهربون هستن ولی از نظر کار هنوز همسرم کاری پیدا نکرده.

می خواستم بدونم هیوستون از نظر آب و هوا چطوریه؟ من شنیدم خیلی گرم و شرجیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن؟

و دوم ابنکه صنعت خودرو سازی اونجا زنده هست یا نه؟

باتشکر
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، behdadK ، alitab ، sce ، behfaza