موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-18 ساعت 08:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-21 ساعت 05:13 توسط sce.)
ضمنا دوستان هیوستونی بزارین یه تجربه ای از جریمه شدن خدمتون عرض کنم.
من به خاطر شرایط کاریم مجبورم زیاد رانندگی کنم.شده در یه روز تا 300 مایل هم روندم.به خاطر همین کار من در کمتر از 6 ماه به تمام نقاط هیوستون سرک کشیدم.البته یکی از خوبیهای این قضیه آشنا شدن به بیشتر نقاط شهر بزرگی مثل هیوستونه و از این نظر هم خوشحالم و هم ناراحت.توی این مدت رانندگی های طولانی هیچ نقطه ای رو از شهر ندیدم که به اندازه "610 south loop" خوراک پلیس های کنترل سرعت باشه.مخصوصا از شرق به غرب،کمی قبل از 288 تا رسیدن به" سیکس تن شمال" و باز هم مخصوصا حول و حوش ریلاینت استادیوم سابق که الان شدن" ان آر جی".با اجازتون اولین جریمه رو همینجا دشت کردیم.این رو فقط من نمیگم.خیلی های دیگه هم اینو تایید کردن.البته تو ساعت های پیک رفت و آمد اصلا نمیشه به سرعت مجاز رسید چه برسه به بیشتر روندن.اما در ساعت های خلوت خیلی حواستون به این منطقه باشه.من تقریبا هر روز تو این منطقه 2 تا 3 مورد رو میبینم که قطع به یقین بیشترشون تخلف سرعت داشتن.
موفق باشین.
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2014-09-18 ساعت 12:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-18 ساعت 12:58 توسط KIMIA2005.)
دوستان عزیز بخصوص مهاجر جنوبی گل که تقریبا به تمامی مناطق هیوستون اشنایی دارند لطف کنید در خصوص مناطق خوب هیوستون جهت سکونت خانواده تجربیاتتون رو به ترتیب اولویت بنویسید تا ما هم که بزودی عازم هستیم بتونیم از تجربیات ارزنده شما در خصوص انتخاب بهترین منطقه با ذکر منطقه جهت سکونت و اجاره منزل استفاده نماییم با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sjb' pid='548859' dateline='1410422791']
سلام دوستان امیدوارم موفق باشید من و پسرم 15 روز دیگه میخواهیم ایران برگردیم به خاطر یه سری کارها همسرم یه خونه گرفته که منطقش خیلی خوبه تا حدودی هم وسایل ضروریرو تهیه کرده اگه کسی میخوااد با ایشون هم اتاقی بشه لطفا اطلاع بده لطفا زودتر اطلاع بدید
اینجا اب برق همه چیز را هم گرفته قیمتشم مناسبه منتظری[/quسلام من اخر اکتبر میام مایلم که همخونه بشم لطفا خبر بدینلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ,
خانم محترمی که قصد اجاره کردن
اطاق در هیوستون دارن لطفا ایمیل بزنن یا پیام خصوصی بزارن . ما یه خانواده سه نفره ( خودم , همسرم و دخترم ) هستیم که در منطقه مموریال هیوستون
زندگی میکنیم.
اگر هم بار اول هست که وارد آمریکا میشید میتونیم توی کارهای اولیه کمکتون کنیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما اگه خدا بخواد دو ماهی دیگه داریم می آیم هیوستون. من قبلا امریکا بوده ام و در BankOfAmerica حساب دارم .
برای انتقال پول مشکل دارم . دوستانم که تو امریکا زندگی می کنن می گن پول را از ایران به حسابم واریز نکنم چون اینجا بانک حساب را بلوکه می کنه . در ضمن مالیات زیادی در این صورت اعمال می شود .
از طرفی هم انتقال پول در هنگام سفر خطرات خودش را داره . دوستانی که در این زمینه تجره دارن ممنون می شوم مرا راهنمایی کنن .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم های محترم اگر نیاز به هم خونه دارید پیام بدید مرسی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاي گلم
ماهم بالاخره رسيديم به هيوستن
اگه سوالي بود در خدمتيم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان هیوستونی
من و همسرم حدود 2 ماه هست که اومدیم نزدیک دالاس هستیم..... هوا خوبه و مردم اینجا خیلی خوب و مهربون هستن ولی از نظر کار هنوز همسرم کاری پیدا نکرده.
می خواستم بدونم هیوستون از نظر آب و هوا چطوریه؟ من شنیدم خیلی گرم و شرجیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن؟
و دوم ابنکه صنعت خودرو سازی اونجا زنده هست یا نه؟
باتشکر
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014