کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام دوستان، ما 4 روزه رسیدیم هیستون. خونه یکی از فامیل ها در انتهای غرب وستایمر. خیلی خوشمان از محل تیامد ولی فعلا تا 4-5 روزی در منزل فامیلمان اینجا هستیم.
یه چیزه خیلی مهم: اینجا تا رسیدید به فکر کرایه ماشین باشید. ما بدون کردیت کارت که نتونتستیم بگیریم. فامیلمان کردیتش را گذاشت.حتی بانک هم می خواستیم حساب باز کنیم کلی سوال پیچ شدیم تا بدونه سوشیال حساب باز کنن. تازه باز هم یه آشنا در بانک داشتیم.
سوالم اینه که کسی هست در شهر بتونه یه جای خوبه مبله برای دو-سه ماه برای ما کرایه کنه. یعنی فقط راهنمایی کنه. ما یه زوجیم و ماشین هم داریم و می تونیم بیام محل را ببینیم.
لطفا راهنمایی کنید.
در این هتل extended stay ها برای یه ماه باید کمه کم 2000$ بدبم که نمی ارزه.
سوشیال را میشه رفت تا 3-4 روز دیگه فقط شماره اش را از مرکزش بگیریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، sce ، babak12 ، apoornaki ، MShams ، behfaza
دوستانی که تازه رفتین هیوستون بی زحمت سفرنامه فراموش نشه. این بزرگترین کمک به من به شخصه خواهد بود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، farazz ، sce ، babak12 ، apoornaki ، behfaza
(2014-09-25 ساعت 06:06)ekhtera2000 نوشته:  سلام دوستان، ما 4 روزه رسیدیم هیستون. خونه یکی از فامیل ها در انتهای غرب وستایمر. خیلی خوشمان از محل تیامد ولی فعلا تا 4-5 روزی در منزل فامیلمان اینجا هستیم.
یه چیزه خیلی مهم: اینجا تا رسیدید به فکر کرایه ماشین باشید. ما بدون کردیت کارت که نتونتستیم بگیریم. فامیلمان کردیتش را گذاشت.حتی بانک هم می خواستیم حساب باز کنیم کلی سوال پیچ شدیم تا بدونه سوشیال حساب باز کنن. تازه باز هم یه آشنا در بانک داشتیم.
سوالم اینه که کسی هست در شهر بتونه یه جای خوبه مبله برای دو-سه ماه برای ما کرایه کنه. یعنی فقط راهنمایی کنه. ما یه زوجیم و ماشین هم داریم و می تونیم بیام محل را ببینیم.
لطفا راهنمایی کنید.
در این هتل extended stay ها برای یه ماه باید کمه کم 2000$ بدبم که نمی ارزه.
سوشیال را میشه رفت تا 3-4 روز دیگه فقط شماره اش را از مرکزش بگیریم؟
سلام دوست عزیز.

یکی‌ از دوستان الان توی هتل مستقره.ایشون بار دومه که رفته هتل و فکر کنم قیمتش خوب باشه.

میتونی باهاش مشورت کنی‌.برای ۲ ماه به نظر من به سختی‌ می‌شه خونهٔ مبله پیدا کرد.اگر هم باشه قیمتش بالاست.میتونی برای ۲ ماه تواین هتل باشی‌ و اتفاقا نزدیک مرکز شهر تا به امید خودا کارات ردیف بشه.

آریو برزن آیدی ایشونه.

موفق باشی‌.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، KIMIA2005 ، apoornaki ، MShams ، ekhtera2000 ، behfaza
(2014-09-25 ساعت 07:08)behdadK نوشته:  دوستانی که تازه رفتین هیوستون بی زحمت سفرنامه فراموش نشه. این بزرگترین کمک به من به شخصه خواهد بود.
به خدا خیلی دلم می خواد از تمام اون چیزایی که تو این یه سال از همین ابتدای ورود تا الان بر من گذشته براتون بگم.حتما هم اینکار رو خواهم کرد.کمی گرفتارم و سرما خورده.خیلی حرفا دارم که فکر کنم عنوان کردنش حداقل برای تازه واردها خالی از لطف نباشه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، KIMIA2005 ، odiseh ، apoornaki ، MShams ، adonis2006 ، p.arsa ، behfaza
(2014-03-22 ساعت 06:02)sce نوشته:  
(2014-03-21 ساعت 21:07)soheila_chem نوشته:  دوستان سلام. من به دنبال اجاره یک اتاق مبله در هیوستون هستم با قیمتت مناسب 400-600 . برا یکی دو ماه اول تا بعد که جایگزین شدم یه جای بهتری پیدا کنم.کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟ راستی با اتوبوس و مترو میشه اونجا موقت سر کرد یا از همون اول بایستی خودرو داشته باشیم؟؟ ممنونم از راهمناییتون

سلام دوست عزیز.
با 400 تا که به هیچ وجه نمیشه پیدا کرد.شاید با این رقم بشه با کسی تو یه جای نسبتا خوب هم خونه شد.اما با 500 تا شاید بتونی گیر بیاری.البته منظور شما رو از مبله بودن متوجه نمی شم.اگر منظورتون چیزایی مثل یخچال و گاز و از ایناست که باید بگم تو تمام واحد های اینجا هست.اما اگه منظورتون مبل و تلویزیون و این جور چیزاست خیر.اگر هم جایی باشه قطعا شما با 500 تا نمی تونین گیر بیارین.مترو که اینجا نداره.اما در محدوده های شهری تا حد قابل قبولی می تونین با برنامه ریزی و انتخاب جای مناسب برای شروع،رو برنامه حرکت اتوبوس ها حساب کنین و نیازی به خریدن ماشین نداشته باشین.من هنوز هم برای رفتن به سر کار بعد از چند ماه از اتوبوس استفاده می کنیم و کلا راضیم.البته اگر شما خانم هستین بهتره توی انتخاب محل سکونت توی هیوستون بیشتر تحقیق کنین.
موفق باشین.
البته با حدود 400 تا میشه ولی در محله هایی که در سایت trulia.com/real_estate/houston-Texas/crime/ نا امن توصیف شده است
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، behfaza
(2014-03-10 ساعت 11:13)f98 نوشته:  دوستان منطقه کینگ وود kIng Wood در هیوستون چه جور منطقه ایست؟
دوست عزیز برو به سایت
http://www.trulia.com/real_estate/houston-Texas/crime/
هر جا قرمز شد یعنی جرم خیز تره
پاسخ
تشکر کنندگان: odiseh ، babak12 ، MShams ، behfaza ، ho_tasha
(2014-09-25 ساعت 01:33)odiseh نوشته:  سلام دوستان هیوستونی
من و همسرم حدود 2 ماه هست که اومدیم نزدیک دالاس هستیم..... هوا خوبه و مردم اینجا خیلی خوب و مهربون هستن ولی از نظر کار هنوز همسرم کاری پیدا نکرده.

می خواستم بدونم هیوستون از نظر آب و هوا چطوریه؟ من شنیدم خیلی گرم و شرجیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن؟

و دوم ابنکه صنعت خودرو سازی اونجا زنده هست یا نه؟

باتشکر

کسی ما رو ندید که یه جوابی بهمون بده Sad
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-26 ساعت 21:08)odiseh نوشته:  
(2014-09-25 ساعت 01:33)odiseh نوشته:  سلام دوستان هیوستونی
من و همسرم حدود 2 ماه هست که اومدیم نزدیک دالاس هستیم..... هوا خوبه و مردم اینجا خیلی خوب و مهربون هستن ولی از نظر کار هنوز همسرم کاری پیدا نکردمی خواستم بدونم هیوستون از نظر آب و هوا چطوریه؟ من شنیدم خیلی گرم و شرجیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن؟
و دوم ابنکه صنعت خودرو سازی اونجا زنده هست یا نه؟
باتشکر

کسی ما رو ندید که یه جوابی بهمون بده Sad
سلام دوست عزیز.
بله.درست شنیدین.هیوستون گرم و مرطوبه و البته سرسبز.البته برای منی که بچه جنوبم خیلی سرسبزیش مهمه.شاید یه شمالی اینجوری نبینه قضیه رو.بازار کار خوبی داره و توی تولید شغل در چند سال گذشته با فاصله بسیار زیادی از بقیه شهرها قرار داره.کلا به نظر من هم برای شروع و هم برای خاتمه می تونه جای خوبی باشه.ضمنا در مورد صنعت خودرو زیاد اطلاعاتی ندام اما مطمئنم که صنعت نفت و گاز اینجا حرف اول رو میزنه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: odiseh ، behdadK ، KIMIA2005 ، behfaza
(2014-03-10 ساعت 11:13)f98 نوشته:  دوستان منطقه کینگ وود kIng Wood در هیوستون چه جور منطقه ایست؟
شمال شرق هیوستون.نزدیک به فرودگاه جورج بوش و نسبتا که چه عرض کنم،در حدود 45 دقیقه تا یک ساعت بسته به ترافیک رانندگی تا دان تاون و مرکز شهر هیوستون.من برای یه پروژه یه مدت همون اطراف بودم.البته سمت شرق 1960.
جای آروم و ساکت و سرسبزیه و جون میده برای دوران بازنشستگی.کلا به نظر من،منطقه بسیار خوبیه که فکر می کنم عمدتا سفید های آمریکایی توش زندگی می کنن.این جوری که من تو این چند روز از این منطقه برداشت کردم.ولی چون تمرکز کار بیشتر تو منطقه مرکزی و غرب شهره،شاید اگه محل کارتون تو هیوستون باشه،رفت و آمد شما کمی خسته کننده باشه.ولی من از اونجا خیلی خوشم میاد.ضمنا تو این لینکی هم که دوستمون براتون گذاشتن و من تا حالا ندیده بودم اگر دقت کنین این منطقه تا شعاع بسیار زیادی در اطراف در بهترین وضعیت امنیتی قرار داره که اگه خودتون هم بیاین با یه نظر کاملا اینو تایید می کنین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، f98 ، hgbeigi ، behfaza
با سلام خدمت دوستان
میخواستم سوالی بپرسم من یه ماشین دارم که روش دوتا برچسب روشه یکیش که برایه پلاک بود که وقتی پلاک گرفتم گفتن باید بچسبونی و یکی دیگه هم هست که نمیدونم چیه فکر کنم روش زده sefaty حالا اعتبار این برچسب داره اعتبارش داره تموم میشه تا اخر ماه نمیدونم باید چکار کنم از لیزینگ که گرفته بودم ماشین رو گفته 45 دلار بده بهت یکی دیگه بدم میخوام ببینم چه طوریه از یکی از بچه ها هم پرسیده بودم گفته بود باید بری کرت و اونجا بگیری و بری قبضش رو پرداخت کنی تا بهت بدن حالا من چکار کنم نمیدونم اگه کسی از بچه ها هست که اطلاعاتی داره راهنمایی کنه البته بگم تازه ماشین به اسمم شده و هیچ برگه ای برام نیومده که باید پرداخت کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-09-27 ساعت 06:48)bahram20002002 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
میخواستم سوالی بپرسم من یه ماشین دارم که روش دوتا برچسب روشه یکیش که برایه پلاک بود که وقتی پلاک گرفتم گفتن باید بچسبونی و یکی دیگه هم هست که نمیدونم چیه فکر کنم روش زده sefaty حالا اعتبار این برچسب داره اعتبارش داره تموم میشه تا اخر ماه نمیدونم باید چکار کنم از لیزینگ که گرفته بودم ماشین رو گفته 45 دلار بده بهت یکی دیگه بدم میخوام ببینم چه طوریه از یکی از بچه ها هم پرسیده بودم گفته بود باید بری کرت و اونجا بگیری و بری قبضش رو پرداخت کنی تا بهت بدن حالا من چکار کنم نمیدونم اگه کسی از بچه ها هست که اطلاعاتی داره راهنمایی کنه البته بگم تازه ماشین به اسمم شده و هیچ برگه ای برام نیومده که باید پرداخت کنم
پشت شیشه جلوی ماشین شما دو تا برچسب مبزنن.
یکیش که سبز رنگه اینسپکشنه.یعنی همون معاینه فنی خودمون.اگه نزدیک به اتمامه تشریف میبرین یکی از مراکز تعمیرگاهی مجاز به اینسپکشن نزدیک خودتون و با 35 تا 40 دلار معاینه جدید میگیرین.
یه برچسب آبی هم هست که رجیستریشن اسمشه.اونم اگه رو به اتمامه به نزدیکترین تکس کالکتور کانتی مراجعه کنین تا براتون تعویض کنن.من شنیدم جاهایی مثل فروشگاه کروگر هم میشه برچسب رجیستریشن رو گرفت.حتی شنیدم که اگه سند به نام باشه،قبل از اکسپایر شدن به آدرس شما پست میشه.به هر صورت من که رفتم کانتی تکس کالکتور و برچسب رو همون موقع گرفتم و زدم.فکر کنم اینم حول و حوش 60 دلاری بود.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، KIMIA2005 ، hgbeigi ، behfaza
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-27 ساعت 08:02)sce نوشته:  
پشت شیشه جلوی ماشین شما دو تا برچسب مبزنن.
یکیش که سبز رنگه اینسپکشنه.یعنی همون معاینه فنی خودمون.اگه نزدیک به اتمامه تشریف میبرین یکی از مراکز تعمیرگاهی مجاز به اینسپکشن نزدیک خودتون و با 35 تا 40 دلار معاینه جدید میگیرین.
یه برچسب آبی هم هست که رجیستریشن اسمشه.اونم اگه رو به اتمامه به نزدیکترین تکس کالکتور کانتی مراجعه کنین تا براتون تعویض کنن.من شنیدم جاهایی مثل فروشگاه کروگر هم میشه برچسب رجیستریشن رو گرفت.حتی شنیدم که اگه سند به نام باشه،قبل از اکسپایر شدن به آدرس شما پست میشه.به هر صورت من که رفتم کانتی تکس کالکتور و برچسب رو همون موقع گرفتم و زدم.فکر کنم اینم حول و حوش 60 دلاری بود.
موفق باشین.
با سلام
برای گرفتن رجیسترشن انلاین هم میتونید اقدام کنید txdmv.gov در این حالت یکی دو روز بعد از اپلای کردن یک ایمیل کانفرمیشن براتون میاد .
راه دیگه هم اینه که معمولا دوماه قبل از تموم شدن اعتبار برچسب ،نامه ای از دی ام وی براتون میاد که مبلغی که توی نامه نوشته را به همراه فرم مربوطه توی پاکتی که باز همراه نامه براتون ارسال شده میذارید و ارسال میکنید
بعد از یک هفته برچسب جدید براتون میاد
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، behfaza ، ho_tasha
(2014-09-26 ساعت 07:46)sce نوشته:  
(2014-09-25 ساعت 07:08)behdadK نوشته:  دوستانی که تازه رفتین هیوستون بی زحمت سفرنامه فراموش نشه. این بزرگترین کمک به من به شخصه خواهد بود.
به خدا خیلی دلم می خواد از تمام اون چیزایی که تو این یه سال از همین ابتدای ورود تا الان بر من گذشته براتون بگم.حتما هم اینکار رو خواهم کرد.کمی گرفتارم و سرما خورده.خیلی حرفا دارم که فکر کنم عنوان کردنش حداقل برای تازه واردها خالی از لطف نباشه.
موفق باشین.

ممنون قربان. امیدوارم زودتر شفا پیدا کنید.(نه فقط واسه اینکه از تجربیاتتون بشنویم) تو این تابستونی اونم تو هیوستون سرما چرا خوردید؟Big Grin من سینوزیت دارم گفتم میام اونجا کلا باهاش خداحافظی میکنمWink
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza
ممنون ازتون سبز رنگه پس با این توصیفات ماله معایینه فنی هست کسی از شما ادرس جایی از این مراکز میشناسه یا نه که نزدیک Hircraft باشه ؟
هر تعمیر گاهی ببرم قبول میکنن یا نه چه چیزهایی معمولا تست میشه ؟؟/
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان