(2014-09-27 ساعت 04:29)sce نوشته:(2014-03-10 ساعت 11:13)f98 نوشته: دوستان منطقه کینگ وود kIng Wood در هیوستون چه جور منطقه ایست؟شمال شرق هیوستون.نزدیک به فرودگاه جورج بوش و نسبتا که چه عرض کنم،در حدود 45 دقیقه تا یک ساعت بسته به ترافیک رانندگی تا دان تاون و مرکز شهر هیوستون.من برای یه پروژه یه مدت همون اطراف بودم.البته سمت شرق 1960.
جای آروم و ساکت و سرسبزیه و جون میده برای دوران بازنشستگی.کلا به نظر من،منطقه بسیار خوبیه که فکر می کنم عمدتا سفید های آمریکایی توش زندگی می کنن.این جوری که من تو این چند روز از این منطقه برداشت کردم.ولی چون تمرکز کار بیشتر تو منطقه مرکزی و غرب شهره،شاید اگه محل کارتون تو هیوستون باشه،رفت و آمد شما کمی خسته کننده باشه.ولی من از اونجا خیلی خوشم میاد.ضمنا تو این لینکی هم که دوستمون براتون گذاشتن و من تا حالا ندیده بودم اگر دقت کنین این منطقه تا شعاع بسیار زیادی در اطراف در بهترین وضعیت امنیتی قرار داره که اگه خودتون هم بیاین با یه نظر کاملا اینو تایید می کنین.
موفق باشین.
تقریبن این منطقه همینطوره که گفته شد. من در همین منطقه ساکن هستم و از نظر زیبایی واقعن جز برترین مناطق هیوستونه، شهر کوچیک و سر سبزیه، یه پارک کوچیک هم وسطشه که کلی مراسم و بازارچه و کنسرت و ... توش برگزار میشه و یه سمت این پارک، که مثل یه میدون بزرگه، رستوران ها و کافی شاپه و کلن خیلی حال و هوای جلفای اصفهان رو داره، سمت دیگش هم خیابونی زیباست با مجتمع ها مسکونی و مراکز تجاری. چند تا عکس از این منطقه دارم میزارم توی ضمیمه شاید خالی از لطف نباشه دیدنش. فروشگاه های خوبی داره، منطقه کلن مرفهی هست و سطح زندگی به وضوح بالاست. امنیت بسیار عالیه، ترافیک تقریبن نداره، همه با حوصله و مودب اند. اینا البته بخش خوب ماجراست.
سمت دیگه داستان هم اینه که اینجا بیشترین قشر ساکنین رو افراد بازنشسته تشکیل میدن. شهرک های خصوصی بسیار زیبا ولی گرونی داره و بسیار خصوصی ان. شهر به پویایی مناطق دیگه شاید نباشه، چون قشر جوون کلن کم هستن و اونا هم جاهای دیگه وقت سپری میکنن. بازار کار هم در اینجا خیلی مطرح نیست چون بر اساس حومه نشینی و بازنشستگی استواره. من به سبب تغییر شرایطم اومدم اینجا وگرنه خودم نزدیک بودن به دان تاون رو ترجیح میدم چون هم ماجراهای بسیار زیادتری داره و هم فرصت بیشتری ایجاد میکنه. حالا بستگی به خودتون داره که چطور به این منطقه رسیدین و هدفتون چیه. اما از لحاظ کیفیت زندگی بدون در نظر گرفتن شرایط کاری و مالی، یکی از ایده آل ترین مناطقیه که میتونین در منطقه هیوستون پیدا کنین.
201364XX ● مصاحبه ایروان ● ورود: 24.11.2013 - Houston
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون