2014-11-01 ساعت 02:36
ممنون دوست عزيز.فقط يه سوال اين كه مدارك ايرانوقبول دارن؟مثلا شنيدم ايالت تكزاس 1500ساعته اموزشش واكه توايران مدرك دارى وببرى براشون ساعتاشوكم ميكنن وبقيه ساعت هاروبايدبرى.نميدونم صحت داره يانه؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
هیوستون، ایالت تگزاس
|
2014-11-01 ساعت 02:36
ممنون دوست عزيز.فقط يه سوال اين كه مدارك ايرانوقبول دارن؟مثلا شنيدم ايالت تكزاس 1500ساعته اموزشش واكه توايران مدرك دارى وببرى براشون ساعتاشوكم ميكنن وبقيه ساعت هاروبايدبرى.نميدونم صحت داره يانه؟
تشکر کنندگان: sad_sad
2014-11-01 ساعت 09:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-01 ساعت 09:27 توسط Ramin geologist.)
(2014-11-01 ساعت 02:36)minanew نوشته: ممنون دوست عزيز.فقط يه سوال اين كه مدارك ايرانوقبول دارن؟مثلا شنيدم ايالت تكزاس 1500ساعته اموزشش واكه توايران مدرك دارى وببرى براشون ساعتاشوكم ميكنن وبقيه ساعت هاروبايدبرى.نميدونم صحت داره يانه؟ به نظر من بهترين جوابو مي تونيد از خود آموزشگاه ها بگيريد مراكزي كه آموزش مي دن رو پيدا كنيد باهاشون مكاتبه كنيد و شرايططون رو كامل توضيح بديد مطمئناً جواب مي دن بچه ها واسه من دعا كنيد فردا دارم مي رم مصاحبه...
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
2014-11-03 ساعت 02:16
(2014-11-01 ساعت 02:36)minanew نوشته: ممنون دوست عزيز.فقط يه سوال اين كه مدارك ايرانوقبول دارن؟مثلا شنيدم ايالت تكزاس 1500ساعته اموزشش واكه توايران مدرك دارى وببرى براشون ساعتاشوكم ميكنن وبقيه ساعت هاروبايدبرى.نميدونم صحت داره يانه؟ سلام من همحونه ای سابقم مدارکشو به این مدرسه که از مدارس بنام آرایشگری و گریم در سطح امریکاست برده بود مقداری از ساعتهاشو قبول کردن و مابقیو گذروند آدرس اون تفاطع Gessner و I-10 هست http://houston.paulmitchell.edu
2014-11-03 ساعت 08:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-03 ساعت 08:07 توسط vahideh.jo.)
(2014-10-25 ساعت 00:43)mehdi2014 نوشته: سلام دوستان
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روز
تشکر کنندگان: sad_sad
2014-11-03 ساعت 08:13
دوستان سلام
تکنسین آزمایشگاه ژئوتکنیک و مصالح مورد نیاز میباشد. حقوق 11-12 دلار در ساعت و در صورت اضافه کار اورتایم تعلق میگیرد. نیاز فوری بوده و نخستین مراجعه کنندگان در اولویت می باشند. شرایط: 1-توانایی در مکالمه به زبان انگلیسی 2-تحصیلات در رشته عمران(در ارجحیت است) در صورت تمایل پیام خصوصی دهید. این تنها کاریه که واسه دوستام در مهاجر سرا میتونم انجام بدم موفق باشید.
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012 مصاحبه:هفته 2،جون 2013 کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th تعداد افراد کیس:2 نفر مقصد: کالیفرنیا دریافت ویزا: 24th Sep خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
you may like it:
http://www.texrenfest.com/
2014-11-03 ساعت 23:26
من که میگردم اما واسه 6 ماه دیگه:دی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
تشکر کنندگان: alitab ، sad_sad ، MJAVADIAN ، r.bazargan ، behfaza
2014-11-04 ساعت 04:20
سلام .لطفا اگه کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه.در مورد بیمه که همون گلد کارت هست درسته که حساب بانکی چک میشه.در مورد بیمه خانم های باردار چی؟من در هیوستون هستم.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ صدور ویزا 25 AUG
2014-11-04 ساعت 05:04
دوستان دنبال کسی هستم که برای 3-2 ماه باهاش همخونه بشم؟
2014-11-04 ساعت 15:23
(2014-11-03 ساعت 23:26)behdadK نوشته: من که میگردم اما واسه 6 ماه دیگه:دیبهداد جان منم هستم شش ماه دیگه ،البته اگه این آفیسر زودتر از سه ماه کلیرمون کنه وگرنه مجبورم طولش بدم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014 Second update: 15 Aug 2014 Interview:Ankara 20 Oct 2014 کلیرشده در تاریخ 30/January 2015 seattle 13/07/2015 از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم مدارک پستی آنکارا نرخنامه مترجم رسمی تمکن مالی بانک ملی
2014-11-04 ساعت 20:56
ساکنین محترم شهر مقدس هیوستون سفلی چندتا سوال ازتون داشتم ،اگه تکراری هم هستن لطفا جواب کامل بدید چون میخوام شیره مطلب رو بجوشونم و واسه هم قطاران ۲۰۱۵ معجون درست کنم
(الف). در مورد گواهینامه رانندگی و راهنمایی آیا نیازی به ترجمه و گرفتن گواهینامه بین المللی هست ، و در کل چطور میشه قبل از گرفتن گواهینامه ایالتی در ایالت تگزاس رانندگی کرد . اگه راه حلی وجود داره ،با انجام دادن اون میشه ماشین رو بیمه کرد و در صورت تصادف قوانین بیمه و رانندگی مثل یک راننده با گواهی نامه ایالتی هستش ؟ و اینکه تا چه مدت میشه اینطور تو جاده روند؟؟ (ب). برای باز کردن حساب بانکی چه بانک های با توجه به شرایط تازه وارد بودن برندگان لاتاری بهتره و با مدارک کمی که ما داریم حساب بانکی باز میکنن ، اگه گواهنامه بین المللی بگیریم میشه به عنوان کارت شناسایی استفادش کنیم ( با توجه به اینکه واسه افتتاح حساب دو تا مدرک شناسایی میخوان) و چه نوع حساب هایی باز کنیم که واسه آینده بتونیم درخواست گریین بدیم ، و اینکه مثلا چند درصد از پول رو سیوینگ اکانت بزاریم و چند درصد رو تو چکینگ اکانت ؟؟؟؟؟ (ج). شما که الان اونجا زندگی میکنید وقتی به آمریکا رسیدید ،چه چیزی رو نیاز داشتید و پیش خودتون گفتید ای کاش می اوردمش یا میخریدمش تو ایران این جنس ارزون بود ، مظورم زعفرون نیست مثلا یه بنده خدایی از ایران یه باکس پوست کن و خورد کن خریده بود بیست هزار تومن و اونجا حدود هفتاد دلار بود و با توجه به مجرد بودنش خیلی به کارش می اومد ، (د). واسه پسرای مجرد، دخترای مجرد و خانواده های جوون کدوم منطقه از هیوستون رو پیش نهاد میکند ؟؟؟ و یا چه سبک خونه رو لطفا از واژه های انگلیسی استفاده کنید که بتونیم به راحتی گوگل کنیم ، و حدود قیمت ها رو بگید . اگه واسه جواب دادن شرو راهنماییتون از نسبت به سوال از الفبا استفاده کنید واقعا ممنون میشم ،تا بتونم دسته بندی کنم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014 Second update: 15 Aug 2014 Interview:Ankara 20 Oct 2014 کلیرشده در تاریخ 30/January 2015 seattle 13/07/2015 از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم مدارک پستی آنکارا نرخنامه مترجم رسمی تمکن مالی بانک ملی تشکر کنندگان: MShams ، sad_sad ، Mahboy ، sunflower00 ، atlantis770 ، behfaza
2014-11-06 ساعت 05:51
(2014-11-04 ساعت 20:56)reza.aa نوشته: ساکنین محترم شهر مقدس هیوستون سفلی چندتا سوال ازتون داشتم ،اگه تکراری هم هستن لطفا جواب کامل بدید چون میخوام شیره مطلب رو بجوشونم و واسه هم قطاران ۲۰۱۵ معجون درست کنم الف: شما با گواهينامه بين المللي تا 90 روز مي تونيد رانندگي كنيد حداقل 1 ماه بايد از ورودتون گذشته باشه تا بتونيد براي امتحان شهري گواهينامه و يا آي دي اقدام كنيد (آيين نامه رو مي تونيد آنلاين امتحان بديد) شنيدم اگه كسي بيمه نامه به نامش باشه و ترجمه كنه و بياره مي تونه تخفيف بگيره. البته زايد هم عجله نكنيد تا بيايد و بخوايد ماشين بخريد شده 1 ماه بهتره با گواهينامه اينجا بيمه كنيد كه ارزونتر شه ب: من تو بانك ولز فارگو حساب باز كردم (Wells fargo) شنيدم نسبت به باقي بانكها راحتتر وام ميده و كارمزدشم كمتره سوشيالتون 1 هفته اي مياد اونكه اومد بريد حساب باز كنيد سوشيال و پاسپورت اوكيه . اينكه چند درصد كجا باشه هيچ فرقي نداره و شما هم هروقت بخواي مي توني جابجا كني ج: شايد به نظر خنده دار بياد ولي چيزايي كه مي گم اينجا واقعاً كاربرديه اگه جا داشتيد حتماً بياريد * بالشتتون رو اگه جا داريد و بهش عادت داريد حتماً بياريد. اينجا بالشتاشون از اين خيلي نرماس كه كله آدم فرو ميره *از اين تبديل برق ها 7 8 10 تا بياريد * برنج ايراني يا برنج دودي كه با برنجاي اينجا قاطي كنيد * چاقوي تيز و خوب * لباس زياد نياريد اينجا قيمت مناسب زياد هستش * وسايل كامپيوتري مثل فلش، موس، انواع كابل تبديل از هرچي به هرچي كابل اچ دي. **مهمترين چيزي كه مي تونيد با خودتون بياريد دلاره تا جايي كه مي تونيد حتي 1 دلار بيشتر اينجا كمكتون مي كنه شما ماه اول يا بگم چند ماه اول فقط بايد پول خرج كنيد بدون درامد پس تا مي تونيد پول بياريد باخودتون د: در مورد خونه نمي شه گفت كجاي هيوستن بهتره و كدوم بد تر چون هر منطقه جاي خوب بد داره مثلا اين كوچه خوب و شيكه كوچه پاييني داغونه اما مي تونيد تو يه سايت مثل forrent.com اسم مجموعه ها رو دربياريد و بعد تو گوگل ريويوش رو بخونيد. در ضمن خونه زير 700 رو هم فراموش كنيد يا كهنه و داغونه يا محلش داغونه يا جفتش يه سري مجموعه هايي هم هستن كه در كد دار دارن اونا از لحاظ امنيتي كاملا مطمئن هستن سوالي بود در خدمتم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن تشکر کنندگان: sce ، alitab ، asher ، shadi79 ، abas_kashan ، reza.aa ، behjat ، radman87 ، apoornaki ، MShams ، sad_sad ، Mahboy ، MJAVADIAN ، omid man ، r.bazargan ، sunflower00 ، hgbeigi ، aaraam ، atlantis770 ، behfaza ، jupiterx ، جهان20 ، lighthouse ، ho_tasha ، Abdorrezaa ، ben123 ، soheilz
2014-11-08 ساعت 07:33
سلام دوستان
من در حال حاضر دالاس هستم و میخواستم یک سفر 2-3 روزه بیام هیوستون ممنون میشوم راهنمایی کنید ( محل اقامت مناسب و سیستم حمل نقل عمومی )
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY دریافت نامه دوم13EPTEMBER تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER کلیرنس برگه خوشرنگ آبی تعداد اعضای کیس 2 تاریخ دریافت ویزا 12jun2014
سلام دوستان عزیز
تشکر کنندگان: armina-2014 ، alitab ، radman87 ، MShams ، mahdii ، r.bazargan ، minanew
|