کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-10-20 ساعت 02:23)Ramin geologist نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 01:05)shahram1987 نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 21:09)Ramin geologist نوشته:  [quote='shahram1987' pid='558132' dateline='1413704212']
[quote='sce' pid='558024' dateline='1413660637']
[quote='shahram1987' pid='558022' dateline='1413659596']

سلام دوست عزیز.متشکرم ج دادین.من مجردم و اهله ولخرجی و زیادی خوش گذرونی هم نیستم.بنظرتون کار برای رشته معماری یا آرایشگری یا مشاور املاک راحت گیر میاد؟
سلام. وظیفم بود که جواب بدم.
ببینید این نظر شخصی منه. توی اینجا کار خوب با حقوق بالا برای همه هست تو هر شته ای . تو همینیک ماه انقدر ایده خوب به سر خودم زده که باورت نمی شه ولی چند تا اما داره:
1- زبان. که هیچ جای بحثی نداره باید فول باشی برای هر کاری
2- یهسری کارا مثل آرایشگری فکر کنم باید مدرک بگیری براش
3- رزومه خوب و قوی . باید کارفرماتو قانع کنی که براش سودآوری. اول ورود چون هیچ سابقه ای تو اینجا نداری کار پیدا کردن سخت تره.
کلا باید روپیشرفت پله پله حساب کنی و پله اولش هم کار هفته ای 10-15 ساعت ساعتی 8 دلار
امیدوارم تونسته باشمبهت دید بدم
سوالی داشتی بپرس Wink

دوست عزیزم.از اینکه وقتتو بهم دادی و راهنمایی کردی ممنونم.خوب بود.همیشه محیط تاثیر زیادی تو پیشرفت داره.متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Ramin geologist ، MShams ، sunflower00 ، behfaza
(2012-03-11 ساعت 21:41)mehdi3261 نوشته:  دوستان تو هیوستون ، یه سوال واسه اجاره ماشین :

ما که اول میایم چجوری ماشین کرایه کنیم ؟؟؟؟ آیا میشه با گواهینامه بین المللی تو هیوستون رانندگی کرد ؟؟؟

مرسی از جواباتون........................

درمورد سوال اولتون مطمئن نيستم اما فكر كنم بايد صبر كنين سوشال يا گرين كارت بياد بعد بتونيد بگيريد
در مورد سوال دوم شما تا 90 روز مي تونيد با گواهينامه بين المللي رانندگي كنيد
براي گرفتن گواهينامه هم حداقل 1 ماه بايد از ورودتون به تگزاس گذشته باشه
البته آيين نامه رو مي تونين آنلاين امتحان بديد
اما گرون تره
سوالي بود در خدمتيم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، sce ، MShams ، sunflower00 ، soheilz
سلام.خوبين ؟اميدوارم همه خوب وسروحال باشين
پاسخ
تشکر کنندگان: zein@b ، sce ، MShams
راستش هرجى تابيك وخوندم كسى ازدوستان راجع به ارايشكرى توضيحى نداده بود جزيه مقاديرجزيى.من شغلم ارايشكرى هست ميخاستم بدونم ايامداركموتوهيوستون قبول دارن يانه؟اكه قبول ندارن بايدجكاركنم؟دوره هاى خاصى داره يافقط بايدامتحان بدم يعنى ديكه كلاساشونرم؟سوال بعديم اينه حالا اكه مداركوقبول كنن باجقدرسرمايه ميتونم يه سالن بزنم اونجا؟ايادرامدداره؟خيلى زيادشدسوالام.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، MShams
(2014-10-23 ساعت 03:50)minanew نوشته:  راستش هرجى تابيك وخوندم كسى ازدوستان راجع به ارايشكرى توضيحى نداده بود جزيه مقاديرجزيى.من شغلم ارايشكرى هست ميخاستم بدونم ايامداركموتوهيوستون قبول دارن يانه؟اكه قبول ندارن بايدجكاركنم؟دوره هاى خاصى داره يافقط بايدامتحان بدم يعنى ديكه كلاساشونرم؟سوال بعديم اينه حالا اكه مداركوقبول كنن باجقدرسرمايه ميتونم يه سالن بزنم اونجا؟ايادرامدداره؟خيلى زيادشدسوالام.
برحسب اتفاق تا حدودی اطلاعات دارم.اینجا خانم جوانی هستن که اتفاقا از بچه های لاتاری 2011 هستن.ایشون تو ایران کارشون آرایشگری بوده.منی که خیلی از کارای آرایشگری زنونه اطلاعاتی ندارم قشنگ تابلو می فهمم که کارش یه سر و گردن از بقیه بهتره.ایشون تو سالن یه خانم ایرانی دیگه داره کار می کنه.خودش می گفت که اینجا حتما باید گواهی نامه آرایشگری گرفت و این یه الزامه و ایشون هم همین چند وقت پیش بعد از یه مدت این مدرک رو گرفت.البته فعلا بع علت مشکل زبان نتونسته کار مستقل خودش رو داشته باشه.ظاهرا شما بعد از قبول شدن می تونین یا تو آرایشگا های دیگه یا مراکز خرید صندلی کرایه کنین یا خودتون با یه سرمایه خودتون یه سالن راه بندازین.کار خوبیه و مخصوصا اگه مشتری های شما ایرانی نباشن خیلی به کیفیت کار مثل ایرانی ها فکر نمی کنن.انعام خوبی هم میدن.
بازم اگه تو تاپیک باشین می تونم اطلاعات بیشتری ازشون بگیرم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: minanew ، Danoosh ، ofrfar ، apoornaki ، Mahboy ، MShams ، sunflower00 ، behfaza
(2014-10-23 ساعت 03:45)minanew نوشته:  سلام.خوبين ؟اميدوارم همه خوب وسروحال باشين
سلام .امیدوارم که شما خوب باشین من که اصلا خوب نیستم تازه اومدم هیوستون چی فکر میکردیم چی شد.نه کار درست و حسابی اینجا دارم و حالا همه ی در ها یکی یکی بسته میشه فقط از خود خدا کمک میخامSad
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، sce ، Mahboy ، MShams ، behfaza
Sceعزيز خيلى لطف كردى جواب دادى عزيزم من هرروز ميام اينجاوسرميزنم خيلى ممنون ميشم كه اطلاعاتى بازم داشتى برام بزارى.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ofrfar ، Mahboy ، MShams ، behfaza
(2014-10-23 ساعت 17:22)minanew نوشته:  Sceعزيز خيلى لطف كردى جواب دادى عزيزم من هرروز ميام اينجاوسرميزنم خيلى ممنون ميشم كه اطلاعاتى بازم داشتى برام بزارى.
مهاجر جنوبی یه دونست حرف نداره.....با ارزوی موفقییتشSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy ، MShams ، behfaza
سلام 19 January کسی هیوستون نمیره دنبال همسفر هستم
مصاحبه: 06 اوت 2014
دریافت ویزای یکضربCool
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Mahboy ، sce ، behfaza
سلام دوستان
کسی از منطقه clear lake تو جنوب هیوستون اطلاعاتی داره؟ به لحاظ امنیت و دسترسی و قیمت؟
ممنون از راهنمائیتون
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Mahboy ، MShams ، sce
(2014-10-25 ساعت 00:43)mehdi2014 نوشته:  سلام دوستان
کسی از منطقه clear lake تو جنوب هیوستون اطلاعاتی داره؟ به لحاظ امنیت و دسترسی و قیمت؟
ممنون از راهنمائیتون
البته یه جورایی جنوب شرقی به حساب میاد تا جنوب.یکی از دوستان خود من هم همونجا ساکنه و راضیه.بسته به اینکه شما بخواین کجا کار کنین می تونه دور و یا نزدیک باشه.اما در کل فاصله معقولی تا دان تاون داره.البته معقول رو اینطوری در نظر بگیرین که 30 تا 45 دقیقه رانندگی.تقریبا نزدیک به فرودگاه هابی و فکر کنم امنیت خوبی داشته باشه.حالا دوستانی که ساکن هستن بهتر می تونن نظر بدن.در کل بخشی از همون هیوستون بزرگیه که الان همگی توش جمعیم.
جای بدی نیست.نگران نباش.
Wink

(2014-10-23 ساعت 22:40)ofrfar نوشته:  
(2014-10-23 ساعت 17:22)minanew نوشته:  Sceعزيز خيلى لطف كردى جواب دادى عزيزم من هرروز ميام اينجاوسرميزنم خيلى ممنون ميشم كه اطلاعاتى بازم داشتى برام بزارى.
مهاجر جنوبی یه دونست حرف نداره.....با ارزوی موفقییتشSmile
شما لطف داری دوست عزیز.با خیلی از بچه ها فقط تلفنی تا الان صحبت کردم و افتخار دیدن چندتاشون رو هم تا الان داشتم.راهنمایی از پشت خط تلفن و یا چند خط نوشته اینجا،حداقل کاریه که میشه برای دوستان انجام داد.
برای شما هم آرزوی موفقیت دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، behdadK ، alitab ، Danoosh ، behjat ، minanew ، Mahboy ، mehdi2014 ، ofrfar ، MShams ، Ramin geologist ، hgbeigi ، MEHDIREZAEI ، behfaza ، soheilz
با سلام
از دوستان کسی دنبال همخونه نیست؟ یک سوییته تومنطقه wilcrest برای مدت سه ماه همخونه ایم داره میره ایران. از دوستان اگر کسی مایل بود پیغام بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، apoornaki ، zein@b ، behfaza
دوستان

یک منزل دو خواب، واقع در مموریال، شامل آب،برق، ماشین لباس شویی،کفّ پارکت، پارکینگ سقف دار، روبروی کروگر اجاره داده می‌شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، behfaza
سلام.دوستان ميشه خواهشا ازشهرهيوستون وشغل ارايشكرى وزدن يه سالن بهم اطلاعات بدين؟مثلاكدوم منطقه خوبه واسه زدن سالن ياجقدرسرمايه ميخادوبايدجوازداشت مثل اينجا يابامدرك ميشه زد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-10-23 ساعت 03:50)minanew نوشته:  راستش هرجى تابيك وخوندم كسى ازدوستان راجع به ارايشكرى توضيحى نداده بود جزيه مقاديرجزيى.من شغلم ارايشكرى هست ميخاستم بدونم ايامداركموتوهيوستون قبول دارن يانه؟اكه قبول ندارن بايدجكاركنم؟دوره هاى خاصى داره يافقط بايدامتحان بدم يعنى ديكه كلاساشونرم؟سوال بعديم اينه حالا اكه مداركوقبول كنن باجقدرسرمايه ميتونم يه سالن بزنم اونجا؟ايادرامدداره؟خيلى زيادشدسوالام.
من راجع به سرمايش اطلاعي ندارم
اما راجع به مدركش يكي از آشنايان تحقيق كرده و مي دونم كه بايد مدرك بگيريد واينجا و دوره بگذرونيد
فكر مي كنم دورش 2 ساله هست
اما درآمدش خوبه
اينجا كلاً درآمد هر كاري خوبه
به شرط اينكه بتوني 1-2 سال دوام بياري تا جا بيافتي
سوالي بود در خدمتيم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان