کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-11-22 ساعت 19:25)iranpad نوشته:  سلام دوستان من تا چند ما دیگه دارم میام هیوستن میخوام حدود 1 ماه یجا بمونم ترجیحا تو شوگر لند تا یه خونه مناسب برا اجاره پیدا کنم باید هتل بمونم یا اپارتمان مبله واسه یک ماه اجاره میدن ممنون میشم جواب بدین

سلام .چرا شوگرلند اونجا خیلی گرونه.تو خود هیوستون بگیرین مناسب تره .شما می تونین از هتل استودیو سیکس سوییت اجاره کنید آنلاین.برید تو سایتش.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Danoosh ، radman87
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی تون اخه یکی از فامیلامون شوگرلند هستن چون من و همسرم و داداشم با خانمش با هم میایم گفتم شاید یه اپارتمان مبله شریکی برا یک ماه بگیریم ارزونتر و بهتر باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza
ایرانیان مهربون سلام
منوهمسرم 3روزه اومدیم هیوستون ودراستودیو6خیابان کتی هستیم تواین چندروزه کارای بانکیمونو انجام دادیم وخریدسیم کارت.دنبال خرید ماشین هستیم ولی دوتا مشکل داریم یکی اینکه ازماشین سردرنمیاریم و نمیدونیم ودیگری نداشتن ماشین برای دیدنه ماشیناست چون دبیت کارت موقت بهمون دادن کسی ماشین بهمون اجاره نمی ده کسی هست دراین رابطه کمکمون کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، sce ، behfaza
دوستان اتوبوس سواری باعث شد سرازخیابون وستامیردربیاریم مرکزخرید فونشیا که کلی ادویه جاتو ونون لواش سنگک بربری وازهمه مهمترماست علی آباد داره دربیاریم ولی گوشت را بنا برفرمایش یک ایرانیی که اونجا دیدیم ازفروشگاه آدام که نزدیک اونجا بود خریدیم همون ایرانی به ما گفت تجمع ایرانیها هرشب ساعت 8درمسجدوس vassهست البته هرشب برای نزدیک بودن به اربعینه روزهای عادی فقط جمعه هاست ...اتوبوس هم تجربه بدی نبود فقط باید خیلی صبرکردتابیاد حتی ازایران بیشترطول میده ازاین بابت ایران جلوتره
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، Danoosh ، radman87 ، sce ، apoornaki ، behfaza ، ho_tasha
تو شهری مثل هیوستون من که اصلا نمیتونم به دیلرهای کوچک و سایتهایی مثل craigslist اطمینان کنم برای خرید ماشین.
همه چی بسته به بودجه ای داره که میخواهید صرف خرید ماشین کنید. من با اینکه دیلرهای بزرگتر یقینا گرونتر میدن بازهم ترجیح میدم از اونها ماشین بگیریم. ماشین دست دوم و ارزون رو باید از کسی که میشناسی بگیری.
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، sce ، apoornaki
سلام دوستان
من بعد یک ماه زندگی در امریکا پیش دوستم تصمیم گرفتم بیام هیوستون زندگی کنم. الان دنبال اپارتمان میگردم!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، behfaza
دوستان شاغل ممنون میشم بگید وضعیت کارخانه های فولادی تو هیوستون چه طوره؟ صنعت داغ و سوزان فولاد هم خوابیده؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:
باس لام خدمت همه
من 19 سالم و سوم تجربی.میخوام داروسازی بردارم.ولی تو چند تا سایت دیدم که هزینه تحصیل این رشته در آمریکا خیلی بالاس.حتی در صورتfull fundهم مخارج ماهانه بیش از حد.
میخواستم ببینم نظر شما چیه؟اینجا درسمو بخونمو بعد از دکتری برا مهاجرت اقدام کنم یا......؟چون شما گفتید یکی از فاکتور کار پیدا کردن فارق التحصیلی از یه دانشگاه معتبر آمریکاس.
بهد بازار کار داروسازی تو آمریکا چطوره؟تو چند تا سایت دیدم که برترین شهر برا این شغل LAاست.
ممنون میشم جواب بدین.راستی کسی میدونه فاصله هوستون تا LAچند کیلومتر؟
خیلی ممنونروز همگی خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
شما اول راه مهاجرت رو پیدا کن بعدش بگو الان برم یا 10 سال دیگه. خواهشا آف تاپیک نزنید. این دو پیغام (پیغام من و شما) 24 ساعت دیگه پاک میشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، behfaza
(2014-12-04 ساعت 16:01)ghazalak11 نوشته:  ایرانیان مهربون سلام
منوهمسرم 3روزه اومدیم هیوستون ودراستودیو6خیابان کتی هستیم تواین چندروزه کارای بانکیمونو انجام دادیم وخریدسیم کارت.دنبال خرید ماشین هستیم ولی دوتا مشکل داریم یکی اینکه ازماشین سردرنمیاریم و نمیدونیم ودیگری نداشتن ماشین برای دیدنه ماشیناست چون دبیت کارت موقت بهمون دادن کسی ماشین بهمون اجاره نمی ده کسی هست دراین رابطه کمکمون کنه؟
سلام و روزهای شادتون بخیر
یه سوال کوچول دارم ،الان که شما تازه رفتید هیوستون ، خونه ای که تو استدیو ۶گرفتید چقدر اجاره کردید ؟ارزونترین خونه ای که به پستتون خورد ماهی چند بود ؟؟ نمی پرسم امنه چون شما اونجا زندگی میکنید پس من هم میتونم . و همینطور تمیز هم هست .
و اینکه به نظرتون تو تین خونه ها چند نفر اپسر مجرد میتونن زندگی کنن حداقل واسه شش ماه اول ،
همین سوالا هم کلی کمکم میکنه مرسی

امیدوارم روزایی خوبی پیشرو داشته باشید
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar
از دوستان ساکن هیوستون اگر کسی تو این هفته مسافر ایرانه لطفا پیام خصوصی بده تا اگه زحمتی براش نیست یه چند برگ کاغذ رو برای یکی از دوستان با خودش ببره.ترجیحا اگه مسافر شیراز باشه که چه بهتر.
موفق باشین.
پاسخ
هیچ کی جواب مارو نداد lol
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar
سلام دوستان من برای ماه فوریه اتاقم رو سابلیز میخوام کنم . تو یه خونه دو خوابه است و همخونه دارم. اگه تمایل داشتین پیغام بدید.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
سلام دوستان من برای ماه فوریه اتاقم رو میخوام سابلیز کنم . تو یه خونه دو خوابه است و همخونه دارم. اگه تمایل داشتین پیغام بدید.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، behfaza
(2014-12-12 ساعت 02:16)parsush نوشته:  سلام دوستان من برای ماه فوریه اتاقم رو میخوام سابلیز کنم . تو یه خونه دو خوابه است و همخونه دارم. اگه تمایل داشتین پیغام بدید.

نمیدونم چرا نمیتونم پیام بدم
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان