کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
چرا اينجا سكوته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar
سلام دوستان من تا چند ما دیگه دارم میام هیوستن میخوام حدود 1 ماه یجا بمونم ترجیحا تو شوگر لند تا یه خونه مناسب برا اجاره پیدا کنم باید هتل بمونم یا اپارتمان مبله واسه یک ماه اجاره میدن ممنون میشم جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar
(2014-11-22 ساعت 17:40)apoornaki نوشته:  چرا اينجا سكوته؟

هوا سرده.کسی حال و حوصله تکون خوردن نداره.Big Grin

(2014-11-22 ساعت 19:25)iranpad نوشته:  سلام دوستان من تا چند ما دیگه دارم میام هیوستن میخوام حدود 1 ماه یجا بمونم ترجیحا تو شوگر لند تا یه خونه مناسب برا اجاره پیدا کنم باید هتل بمونم یا اپارتمان مبله واسه یک ماه اجاره میدن ممنون میشم جواب بدین
برای یک ماه به نظر من بهترین گزینه همخونه شدن موقت با یه نفر دیگه هست.اگر هم کسی رو پیدا نکردین گرفتن هتل توصیه میشه.خوته مبله کرایه کردن برای یه تازه وارد خیلی سخته.مخصوصا اگه بخواد یه ماهه باشه.تقریبا می تونم غیر ممکنه.اگر هم ممکن باشه به احتمال زیاد خیلی گرون در میاد.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، KIMIA2005 ، Mahboy ، taherifar ، p.arsa ، behfaza
(2014-11-09 ساعت 09:57)far62 نوشته:  سلام دوستان عزیز
سلام به روی ماهتون.خیلی خوش آمدین.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، taherifar ، reza.aa ، p.arsa ، behfaza
(2014-11-22 ساعت 21:16)sce نوشته:  
(2014-11-09 ساعت 09:57)far62 نوشته:  سلام دوستان عزیز
سلام به روی ماهتون.خیلی خوش آمدین.Big Grin

شاپور جان دمت گرم داداش که محکم و استوار تاپیک هیوستون رو ساپورت میکنی و با راهنماییهات دوستان رو کمک میکنی ممنون از شما
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، sad_sad ، Mahboy ، taherifar ، behfaza ، soheilz
مرسی دست عزیز از پاسختون
کسی از دوستان تو کار ریمدلینگ ساختمان هست و یا میدونه اینکار تو هیوستون خوب هست و بنظر شما با 200 هزار دلار سرمایه میشه وارد اینکار شد من مهندس عمران هستم ولی میدونم که اونجا ساخت وساز کاملا متفاوته حالا بنظر شما میتونم تو این زمینه با این سرمایه فعالیت کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar ، behfaza
(2014-11-22 ساعت 22:12)iranpad نوشته:  مرسی دست عزیز از پاسختون
کسی از دوستان تو کار ریمدلینگ ساختمان هست و یا میدونه اینکار تو هیوستون خوب هست و بنظر شما با 200 هزار دلار سرمایه میشه وارد اینکار شد من مهندس عمران هستم ولی میدونم که اونجا ساخت وساز کاملا متفاوته حالا بنظر شما میتونم تو این زمینه با این سرمایه فعالیت کنم
اتفاقا یکی از کارای خوبیه که اینجا هم رونق خوبی داره.اطلاعات زیادی ندارم،اما یکی از بستگان که خودشون ایرانی آمریکایی هستن و فارغ التحصیل رشته معماری هم هستن تو این زمینه کار می کنن.البته ایشون دفتر و بیزینس خودشون رو دارن.به نظر من برای شروع رقم خوبی به نظر میرسه.وقتی قیمت خونه در بعضی نقاط چیزی در همین حدوده پس میشه برای شروع این کار رو انجام داد.شما می تونین از طریق ایزانی هایی که تو کار املاک هستن و یا دفتر فنی دارن وارد مذاکره بشین و راه و چاه رو از اونا بپرسین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، taherifar ، behfaza
سلام دوستان،
من اول دسامبر از ایالت ایوا می یام به هیستون، و دنبال یک هم خونه برای اجاره ی یک اپارتمان می گردم.
دوستان اگه کسی امادگی داره پیام خصوصی بده لطفا.
پسر، 26 ساله، مجرد، ساکت و آروم هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، taherifar ، p.arsa ، behfaza
برو بچه هاي نفتي چه خبر
كسي عاقبيت بخير نشده هنوز؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، sce ، taherifar ، behfaza
سلام
اقا این چه وضعیه؟
همه پروژه های نقتی خوابیده!!!!
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، apoornaki ، behfaza
(2014-12-01 ساعت 21:57)Mr.Javan نوشته:  سلام
اقا این چه وضعیه؟
همه پروژه های نقتی خوابیده!!!!
محض اطلاع نقطه سر بسر نفت شل گس حدود 45 دلار هست. پس هر چی قیمت نفت به این مرز نزدیکتر بشه اوضاع بدتر میشه. احتمال کاهش قیمت نفت تا حدود 55 دلار زیاده. احتمالا تا تابستان 2015 نفت به قیمت های 55-60 دلار میرسه و بعد برمیگرده به 75 دلار تثبیت میشه.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza
دوستان یه Career Fair برگذار میشه حتما برین
Oil & Gas Career Fair
Friday, December 5th, from 11:00 AM to 3:00 PM
Omni Houston Hotel Westside
13210 Katy Freeway
Houston, TX 77079
Free Admission/Free Parking
Directions: 281-558-8338

Attending candidates can pre-register online at: http://targetedjobfairs.com/event/housto...job-seeker
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Ramin geologist ، apoornaki ، behfaza ، ho_tasha
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم بیام هیوستون بعد از1سال و اندی زندگی در واشینگتن (سیاتل ،بلویو) به این نتیجه رسیدم که اینجا به درد من نمیخوره و نمیتونم خودمو با آب و هوای ابری و همیشه بارانی وفق بدم .من قبل از اومدن دنبال همخونه میگردم ،
آیا از دوستان کسی همخونه نمی خاد؟؟؟
لطفا پیغام خصوصی بذارید و یا ایمیل بزنید.
ممنونم :-)
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
پاسخ
تشکر کنندگان: reza.aa ، sce ، behfaza
بسیار جالب. ما که چقدر روی کار نفتی هیوستون الکی حساب باز کردیم الان اینجا هم خشک شد!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: reza.aa ، sce ، behfaza ، mahtaji
(2014-12-02 ساعت 18:18)behdadK نوشته:  بسیار جالب. ما که چقدر روی کار نفتی هیوستون الکی حساب باز کردیم الان اینجا هم خشک شد!

بهداد جان همين هفته پيش يكي از دوستان مهاجرسرايي كه كمتر آنلاين مي شه
با شركت شلومبرژه قرارداد بست به عنوان مهندس گل مشغول به كار شد.
من مطمئنم تو بدترين شرايط ما ايرانيا اينجا مي تونيم موفق باشيم و كار پيدا كنيم
اعتماد به نفستونو از دست نديد.
من خودم هنوز كار مناسب و فول تايم پيدا نكردم
اما مطمئنم پيدا مي كنم
تمركزتونو بزاريد رو زبان و نرم افزارWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، sce ، behdadK ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان