موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-21 ساعت 20:03)sce نوشته: (2014-12-21 ساعت 10:10)p.arsa نوشته: سلام دوستان گرامی!
برای کرایه اپارتمان باید حتما سر کار باشی یا ضامن داشته باشی؟ و گرنه هر کسی خونه بهت نمیده؟! مگر اینکه تمام کرایه قرارداد رو یه جا پرداخت کنی؟؟؟ اره؟
تقریبا بله.
البته آپارتمانها تو این قضیه خیلی سلیقه ای عمل می کنن.برای ما که خیلی سخت گرفتن.در نهایت یکی از بستگان علی رغم میل باطنی خودش اومدن و پای قرارداد ما رو یه امضا انداختن و قال قضیه کنده شد.اما معمولا با کمی سمج بازی ازتون قبول می کنن.
موفق باشین.
چقدر بد! ما تزه وارد ها چقدر بد بختیم! هاهاها! اگه موجودی حساب بانکیمو نشون بدم قبول میکنن؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-22 ساعت 07:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-22 ساعت 07:36 توسط p.arsa.)
(2014-12-22 ساعت 06:32)sce نوشته: (2014-12-22 ساعت 01:28)p.arsa نوشته: (2014-12-21 ساعت 20:03)sce نوشته: (2014-12-21 ساعت 10:10)p.arsa نوشته: سلام دوستان گرامی!
برای کرایه اپارتمان باید حتما سر کار باشی یا ضامن داشته باشی؟ و گرنه هر کسی خونه بهت نمیده؟! مگر اینکه تمام کرایه قرارداد رو یه جا پرداخت کنی؟؟؟ اره؟
تقریبا بله.
البته آپارتمانها تو این قضیه خیلی سلیقه ای عمل می کنن.برای ما که خیلی سخت گرفتن.در نهایت یکی از بستگان علی رغم میل باطنی خودش اومدن و پای قرارداد ما رو یه امضا انداختن و قال قضیه کنده شد.اما معمولا با کمی سمج بازی ازتون قبول می کنن.
موفق باشین.
چقدر بد! ما تزه وارد ها چقدر بد بختیم! هاهاها! اگه موجودی حساب بانکیمو نشون بدم قبول میکنن؟
شاید.از ما که موجودی حساب هم قبول نکردن.البته موجودی داریم تا موجودی.
درجریانی که.
به نظرتون حداقل چقدر راضیشون میکنه ؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که می خواهند خانه در هیستون یا هر شهری اجاره کنند حواستان باشد در قرارداد اجاره یه موضوع هست که خیلی مهم است، اون هم notification قبل از اتمام قرارداد و رفتن از خانه اجاره ای هست. ما یه آپارتمان کیک خوابه برای سه ماه اجاره کردیم ماهی هزار دلار. فکر می کردیم وقتی سه ماه تمام میشه می توانیم بریم و پول را هم که دادیم. اما چون در قرارداد نوشته بود 60 روز قبل از رفتن باید اعلام کتبی کنید و ما خیلی توجه جدی نکردیم. در نتیجه بابت این موضوع 800 دلار اضافه جریمه شدیم. خیلی حواستان باشد.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
این چند تا پست آخر مجددا داره یادآوری می کنه که موضوع پیدا کردن خونه خیلی مهمه.
یه نکته ای رو که اول باید خدمت دوستان مجرد عرض کنم اینه که اگه می خواین با کسی همخونه بشین استارت این کار رو یه دو سه ماه قبل از اومدن بزنین.نه اینکه بزارین 2 یا سه هفته قبل از اومدن.اینطوری می تونین هم حق چونه زنی خودتون رو ببرین بالا و هم به همخونه احتمالی آینده خودتون فرصت تصمیم گیری بدین.
در مورد دوستان متاهل هم به نظر من اگر کسی رو میشناسین که توی مجتمعی سکونت داره از طریق اون برین و خونه رو کرایه کنین.دوستانی رو سراغ دارم که تو همون هفته اول به راحتی این کار رو کردن.اگر هم فامیل یا بستگانی دارین که حاضر هستن بدون غر و لند این کار رو برای شما انجام بدن که خیلی خوبه و می تونین به عنوان ضامن از اونا استفاده کنین.در غیر این صورت تا پیدا کردن کار دائم،راضی کردن مدیرای آپارتمان ها کمی سخته.می تونین برای یه مدت یک ماهه از هتل آپارتمان های توی شهر استفاده کنین و به محض گرفتن سوشال و راست و ریست شدن کارای معمول،یه کفش آهنی به پا کنین و تمام جاهایی رو که مد نظرتون هست رو سر بزنین.همونطوری هم که قبلا خدمت دوستان عرض کردم شرایط آپارتمان های اینجا گاهی زمین تو آسمون از نظر مقررات با هم فرق داره.پس اگه جایی رو پیدا کردین که شرایط سهل تری داره به نظر من برای سال اول زیاد مته به خشخاش نزارین و قال قضیه رو بکنین.
موفق باشین.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
Iaccept عزیز سلام.
امیدوارم که آخرین هندونه شب یلدات بهت چسبیده باشه.چون بعید می دونم دیگه اینجا بهت بچسبه.حالا خودت بیای و دوستان ایرانی و مراسم ایرانی رو ببینی می فهمی چی میگم.اونم مراسمی از جنس بنیاد فرهنگی یا اسلامی.
شرایط کار از همه نظر تو هیوستون خوبه.اینو من نمی گم و کافیه یه سرچ ساده بکنی و اونوقت می فهمی من چی میگم.مخصوصا پروژه های نفت و گاز و احتمال فعالیت های نیروگاهی و سیکل ترکیبی و این حرفا.
رزومه رو درست کن و ایراداتش رو تو همین فاصله که هستی در بیار.برای شغلی قبل از اومدن اپلای نکن.چون در صورت قبول شدن برای مصاجبه به مشکل بر می خوری و هزار و یک داستان دیگه که در نهایت منجر میشه به فرصت سوزی.(کاش این نسخه ها رو برای خودمم میپیچیدم).جواب سوال دوم هم تلویحا در همون اوایل عرایض خدمت شما داده شده.در مورد دوره های لازم هیچ کسی بهتر از خود شما یا افراد هم تخصص شما تو این رشته نمی تونه به شما کمک کنه.پس با کمی جستجو تو همین مهاجرسرا و یا اینترنت به راحتی می تونی اطلاعات لازم رو به دست بیاری.من چون اطلاعی ندارم به همین حد از راهنمایی بسنده می کنم.بله.برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس اگه منظورتونه میشه.ببینین جی آر ای و تافل رو لازم دارن یا نه(که قطعا لازم دارن)،برین و امتحان این دو مورد رو تو ایران بدین و نمره مناسب رشته ای رو که می خواین پذیرش بگیرین رو در بیارین و بعد از اون برای اون ترمی که قصد اومدن دارین از دانشگاه مورد نظر خودتون پذیرش بگیرین.باور کن من این اطلاعات رو نداشتم و الا با دست پر تری میومدم.
خلاصی اینکه موفق باشی.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اینجا کسی hcc کلاس زبان میره .برای وارد شدن به دانشگاه باید تافل داشته باشیم .بهترین کلاس زبان برای پاس کردن زبان دانشگاه چیه؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ صدور ویزا 25 AUG
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-23 ساعت 05:12)sol.sol نوشته: (2014-12-22 ساعت 01:28)p.arsa نوشته: (2014-12-21 ساعت 20:03)sce نوشته: (2014-12-21 ساعت 10:10)p.arsa نوشته: سلام دوستان گرامی!
تقریبا بله.
موفق باشین.
نه دوست عزیز یه سری جاها هستن که فقط حساب بانکی رو ازت می خوان ما که به راحتی آپارتمان اجاره کردیم .
میشه بگید کجا خونه گرفتید؟
امضای یادگاری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان خوبم.شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم همفکری کنید.تو تهران مدیر عامل یه شرکت بزرگ هستم و تخصص اصلی فروش و مارکتینگ و مدیریت استراتژیک هست خودم ارشد بازرگانی بین المللی و کارشناسی شیمی دارم ولی سوابق حدود 15 ساله کارم تو حوزه های مدیریت ارشد اجرایی و فروش بوده.همسرم متخصص کامپیوتر و دانشگاه تدریس می کنه و یه کوچولوی 2ساله هم داریم.
بچه ها احتمالا تا عید ما هم اونجا می رسیم.
بچه ها همسرم مردد هستش ولی من اصراردارم بیاییم.لطفا شما که اونجا هستید نظرتتون بدید.