2014-12-24 ساعت 01:24
من اگر جای شما بودم و برمی گشتم به زمانی که تصمیم اومدن داشتم ، یه جوری برنامه ریزی میکردم سه ماه با همسرتون بیاین ماشین اجاره کنید و کامل شرایطتتونو ببینید بعد تصمیم به موندن بگیرید
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
هیوستون، ایالت تگزاس
|
2014-12-24 ساعت 01:24
من اگر جای شما بودم و برمی گشتم به زمانی که تصمیم اومدن داشتم ، یه جوری برنامه ریزی میکردم سه ماه با همسرتون بیاین ماشین اجاره کنید و کامل شرایطتتونو ببینید بعد تصمیم به موندن بگیرید
2014-12-24 ساعت 09:26
(2014-12-23 ساعت 23:49)ARYAMAN2 نوشته: سلام به همگی دوستان خوبم.شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم همفکری کنید.تو تهران مدیر عامل یه شرکت بزرگ هستم و تخصص اصلی فروش و مارکتینگ و مدیریت استراتژیک هست خودم ارشد بازرگانی بین المللی و کارشناسی شیمی دارم ولی سوابق حدود 15 ساله کارم تو حوزه های مدیریت ارشد اجرایی و فروش بوده.همسرم متخصص کامپیوتر و دانشگاه تدریس می کنه و یه کوچولوی 2ساله هم داریم. واقعاً من چي مي تونم بگم. ببينيد شما وقتي وارد اينجا ميشيد همه سوابق بالاتون مي ره كنار حداقل براي چند ماه. من خيلي هارو مي شناسم كه تو ايران پزشك بودن استاد دانشگاه بودن وكيل بودن اما الان دارن تو فروشگاه كار مي كنن. من خودمم دارم تو فروشگاه كار مي كنم و از كارمم تا حدود زيادي راضيم. چون به آيندم اميدوارم و مطمئنم مي تونم تو رشتم كار پيدا كنم. من و همسرم اول راه بوديم 1 هفته بعد مراسم ازدواج اومديم اينجا. براي شما با بچه شرايط كمي سخت تر خواهد بود. تو ايران شما چيزهايي داري كه اينجا نداري اينجا هم چيزايي خواهي داشت كه تو ايران هرگز نخواهي داشت بستگي داره كدومش برات با ارزش تر باشه هر سوالي داشتيد در خدمتم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
2014-12-25 ساعت 03:38
(2014-12-23 ساعت 23:49)ARYAMAN2 نوشته: سلام به همگی دوستان خوبم.شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم همفکری کنید.تو تهران مدیر عامل یه شرکت بزرگ هستم و تخصص اصلی فروش و مارکتینگ و مدیریت استراتژیک هست خودم ارشد بازرگانی بین المللی و کارشناسی شیمی دارم ولی سوابق حدود 15 ساله کارم تو حوزه های مدیریت ارشد اجرایی و فروش بوده.همسرم متخصص کامپیوتر و دانشگاه تدریس می کنه و یه کوچولوی 2ساله هم داریم.دوست عزیز سلام. می دونم که شاید جاش اینجا نباشه و قبلا و به تفصیل تو تاپیک های دیگه مخصوصا تاپیک امریکا از خیال تا واقعیت در موردش صحبت شده و دوستان خوبی مخصوصا آرش عزیز که این روزا جاش خیلی خالیه خیلی مفصل در موردش بحث کردن.خوندن این تاپیک رو قبل از اومدن بهتون توصیه می کنم.مخصوصا ارسال ها آرش،سهیل بادامی،یامی و یوزر و ... یه موضوعی که فارغ از هر بحث کارشناسی همه باهش موافق هستن اینه که رسیدن به اونجایی که اسمش مدیریته برای یه تازه وارد هر چند هم حرفه ای و مسلط باشه یه جورایی سخت یا می تونم بگم غیر ممکنه.لایه های مدیریتی اینجا کمی با ایران فرق داره و به نظر من شما در ابتدا شاید شرایط ایران رو نداشته باشین.شما اگه خیلی هم تو کارتون حرفه ای باشین شاید در ابتدا بتونین به عنوان یه کارشناس خبره مشغول به کار بشین و بعد از اون بتونین خودتون رو نشون بدین.اما یه چیزی که می خوام دوستانه بهتون بگم اینه که با خودتون رو راست باشین.اگر واقعا در خودتون توانایی پیشرفت بهتر رو می بینین حتما بیاین.اما اگر فکر می کنین از ایران فقط لقب مدیر عاملی رو یدک میکشین مثل خیلی از ماها که فقط لقب مهندس یا دکتر یا رئیس اداره و اینا رو با خودمون آوردیم اینجا باید بهتون ببگم که کمی محتاطانه قدم بردارین.روراست بگم اینجا تنها چیزی که به شما کمک می کنه که جلو برین فقط و فقط تخصص خودتونه.ولا غیر.آمریکا دیگه اون آمریکای سال های قبل نیست و قرار نیست که همه سختی بکشن و بعد از سالها بتونن زندگی خوب داشته باشن.این روزا با بودن اینترنت و نرم افزارهای طراحی دنیا خیلی کوجیک شده و شما کافیه تو کارتون حرفه ای باشین و اونوقته که یه جوون تازه وارد کاری پیدا می کنه که شاید یه ایرانی تحصیل کرده ا آمریکا بعد از 30 سال هنوز نتونسته بهش برسه.با این حال شرایط شما توی ایران به نظر خوب میرسه.پس لطفا یه سفر کوتاه مدت و برای بررسی بیشتر تشریف بیارین تا بعد. موفق باشین.
2014-12-25 ساعت 04:23
درود بر همه دوستان. من و همسرم ماه پیش در آنکارا مصاحبه داشتیم و هم اکنون در مرحله ap هستیم و هر هفته سایت سفارت را چک میکنیم تا ببینیم که کی شماره کیس خشگلمون رو اعلام میکنن. نمیدونم شما هم مثل ما هستین یا نه ولی ما در دوره خاصی از زندگی قرار گرفته ایم که هر روزش توام با هیجان، ترس، خوشحالی و نگرانی هست و من به شخصه تلاش می کنم تک تک این روز ها رو بیاد بسپرم تا بعدها،خاطراتش بیادم بمونه و قدرش رو بدونم. بنده تا اینجای کار، خیلی بیشتر از اینکه پست بزارم، نظرات شما و دیگر دوستان سالهای پیش رو مطالعه کردم و تا اینجای کار اکثر جوابهام رو گرفته ام. ممنون از همگی. با توجه به اینکه ما تاپیک های اکثر شهر ها و ایالتها رو مطالعه کردیم و از تجربه دوستان بهره مند شدیم، هیوستون رو برای زندگی انتخاب کردیم و الان دارم در مورد چند موضوع تحقیق میکنم که اولیش پیدا کردن کار هست. از دوستان گلم، خواهشم اینه که اگر هر رفرنس و سایت و بنگاه کاریابی که سراغ دارند معرفی کنن و یا هر تجربه ای که در مورد پیگیری و سر کار رفتن دارن. نتیجه گیری ای که من کردم، اونجا اگر هر چه مساله درآمد و کار روشن بشه در کوتاه ترین زمان مشکل اسکان و ... حل خواهد شد. بنده مهندس عمران هستم و البته خودم رو آماده کردم که از هر شغلی با هر سطحی شروع کنم. ایام بکام همگی.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا: http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
2014-12-25 ساعت 09:06
قربان بنده و باقی دوستان رو که میبینید هیوستون رو انتخاب کردیم صرفا به دلیل سابقه نفتی و فیلد نفتیمونه و چاره ای نداریم.
متاسفانه الان که وضعیت نفت خراب شده اگر به شخصه چاره ای داشتم جای دیگه ای میرفتم و کار دیگه ای میکردم. البته محض اطلاع شما قبل از خرابی وضعیت نفت من به داکوتای شمالی هم جدی فکر میکردم چون وضع کارش خیلی بهتره در نفت و کلا نرخ بیکاری اش 2% هست در مقابل 5% هیوستون و 6% آمریکا. با ادامه روند فعلی وضعیت کارهای نفتی در ایالت های نفتی بدتر میشه نمونه اش هم هیوستون و به سببش همه کارهای دیگه در اون ایالت. ما چاره ای نداریم اما در عوضش شما میتونید در ایالت های دیگه باشید که با پایین موندن قیمت نفت دارن رونق چشمگیر میگیرن. واقعا اگر چاره ای جز هیوستون داشتم حتما انتخاب میکردم. دوستانی که در هیوستون هستند بیشتر میدونن اما نظر شخصی بنده اینه و امیدوارم درست نباشه. تا 3 ماه پیش هیوستون برای ما بهشت بود و ظرف 3 ماه همه چیز عوض شد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
پارتیمون کلفته! مدیر همش میاد اینجا بمون سر میزنه:دی
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
2014-12-25 ساعت 12:08
مدیر جان این ها همش سیاست های جهانیه! کار خود امریکاست! میخوان سر او جریان کودتای روسیه! روسیه رو از پا در بیارن! تابستون قیمت نفت کمتر هم میشه! ولی نگران نباش از دوستان میشنوی که هیوستون همچنان بدون تغییرات پابرجاست!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پارسا جان من خیلی راجع به قیمت نفت خوندم. فوقم هم اتفاقا با تحلیل و این موضوعات سر کار داره. راستش بیشتر اتفاقی که افتاده رو در عالم مالی میتونم معنی کنم تا عالم تئوری توطئه. البته همیشه من از تئوری توطئه بیزار بودم ولی متاسفانه در کشوری بدنیا اومدیم که خاکش، مذهبش، 30یاستش و فرهنگش بوی تئوری توطئه میده و هیچ گریزی ازش نیست. به قول دایی جان ناپلئون این انگلیسی های ملعون...
جاش نه در تاپیک نه در فروم مگرنه 1001 دلیل برات می آوردم که اینهمه بوق و کرنا و جنگ نفتی و بیرون راندن شیل گس و ... بیربط با کاهش قیمت فعلی است. ما که فعلا چاره ای نداریم. شما هم که اونجا هستی این حرفات امید بخشه. امیدوارم همینطوری که میگی باشه. خوبیه تگزاس اینه که بعد از بحران نفتی 87 کمی درس گرفت و الان با اینکه بیشترین کارهای نفتی در آمریکا رو داره اما تنها 10% کارهاش ارتباط مستقیم به نفت داره و سبد شغلیش رو متنوع کرده و کارهای بهداشتی، توریست و آموزش و ساخت و ساز هم در سبد نفتش گذاشته ولی نه به این معنی که کلا 10% ضرر میکنند. نفت که بره پایین کل اقتصاد های دیگه رو هم تحت تاثیر قرار میده اما به نسبت 1987 و یا ایالتی مثل داکوتای شمالی که کلا اقتصادش نفت و معدنه خیلی کمتره. البته اگر من 2 سال سابقه نفتی در یه شرکت متوسط رو به خوب و معلوم الحال در ینگه دنیا داشتم شاید اصلا نگران نبودم چون اگر تعدیل هم میشدم با چند صد دلار بالا و پایین یه کار دیگه میتونستم پیدا کنم اما واسه ما تازه واردا سخته تو بازار ضعیف دنبال کار بگردیم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
2014-12-27 ساعت 21:39
(2014-12-23 ساعت 23:49)ARYAMAN2 نوشته: سلام به همگی دوستان خوبم.شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم همفکری کنید.تو تهران مدیر عامل یه شرکت بزرگ هستم و تخصص اصلی فروش و مارکتینگ و مدیریت استراتژیک هست خودم ارشد بازرگانی بین المللی و کارشناسی شیمی دارم ولی سوابق حدود 15 ساله کارم تو حوزه های مدیریت ارشد اجرایی و فروش بوده.همسرم متخصص کامپیوتر و دانشگاه تدریس می کنه و یه کوچولوی 2ساله هم داریم. اگر اومدید و در زمینه مارکتینگ کار کردید حتما به منم خبر بدید . من سابقه کار تو زمینه تحقیقات بازار دارم research marketing
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: sce
2014-12-28 ساعت 19:16
(2014-12-23 ساعت 00:18)Iaccept نوشته:با سلام(2014-12-22 ساعت 01:24)Iaccept نوشته: سلام دوستانسلام دوستان میبینم که حضور بچه های صنعت نیروگاههر روز.داره پر رنگ تر ميشه شاید بچه ها گروه مپنا نظیر آقای مهندس اینجا صنعت نفت وگاز بیداد میکنه که اون هم با این شرایط قیمت نفت هنوز شفاف نیست تشکر کنندگان: Mahboy
2014-12-28 ساعت 23:38
سلام hastibanu خانم
من منظورتونو متوجه نشدم ، میشه بیشتر توضیح بدین!؟ ممنون راستی شما الان اونجا هستین 2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA خدا خیرش بده، کلیرآ کلیک کنند، پلیز چک ویزا امارات سفرنامه
2014-12-29 ساعت 14:09
سلام دوست عزیز،
ما برنده لاتاری 2014 هستیم و به آمریکا رفتیم و گرین کارتمان را گرفتیم و برگشتیم. برای پاس سفید هم اقدام کردیم و انگشت نگاری کردیم و امدیم و الان منتظره دریافت این پاس هستیم. می خواهم بدانم اگر بچه در ایران به دنیا بیاد و شرایطی که لازم هست را رعایت کنیم و برگردیم برای گرفتن گرین کارته بچه چه باید کرد؟آیا برای خروج بچه بدون ویزا در ایران گیر نمی دهن؟ممنون اگر جوابی گرفتی و به ما بدی.
2014-12-29 ساعت 23:42
دوستان گل سلام
من در هيوستون بودم و جابجا شدم به لاس وگاس يک عدد مودم At&t -ADSL واي فاي از خود شرکت At&t خريدم 100$ و حالا توي لاس وگاس بدردم نميخوره چون سرويس ADSLنداره. دوستاني که نياز به مودم براي ADSL دارند ميتونن اين مودم رو نصف قيمت ازم بخرن. اين مودم در هيوستون موجود هست. در صورت نياز به ساير شهر ها هم ارسال ميگردد. در صورت تمايل با من تماس بگيريد. salami.shahin@gmail.com 001-702-902-7163 موفق و پيروز باشيد.
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013 دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013 تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014 مقصد اول : هيوستون تگزاس مقصد دوم: لاس وگاس نوادا مرد باش و پاي در راه بنه راه خود گويدت چون بايد كرد
2014-12-30 ساعت 07:06
دوستان تازه وارد با سلام
سوئيت آپارتمان محدوده وستهايمر و ديري اشفورد از اول فوريه ٢٠١٥ تا ٢٣ مارچ ٢٠١٥ با قيمت ٦٥٠دلارماهيانه( آب و برق ) أجاره داده خواهد شد در صورت تمايل پيام خصوصي دهيد. تشکر کنندگان: sce ، atlantis770 ، markopolos
2014-12-30 ساعت 09:26
(2014-12-29 ساعت 14:09)ekhtera نوشته: سلام دوست عزیز، دوست گرامي سلام اگه بجه تو راهي داريد، تلاش كنيد هر طوري كه شده در امريكا به دنيا بياد. با توجه به اينكه احتمالا شما در آينده در امريكا زندگي خواهيد كرد، بهتره بچه شما متولد امريكا باشه. البته احتمالا مشكلاتي در اين راه هست كه تصميم گرفتيد در ايران به دنيا بياد ولي به نظر من ارزش بررسي بيشتر رو داره. ما هم با تمام مشكلات كاري كرديم كه پسرمون در امريكا به دنيا بياد و الان از تصميم خودمون راضي هستيم. موفق باشيد.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul کنسولگری: آنكارا ارسال فرمها: 2011 , 2 August مصاحبه: Jan 2012 دریافت ویزا: Mar 2012 هزینه ها: خيلي زياد ورود به آمریکا: May 2012 دریافت گرین کارت: Jun 2012 |