کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-12-30 ساعت 09:26)shahab2000 نوشته:  
(2014-12-29 ساعت 14:09)ekhtera نوشته:  سلام دوست عزیز،
ما برنده لاتاری 2014 هستیم و به آمریکا رفتیم و گرین کارتمان را گرفتیم و برگشتیم. برای پاس سفید هم اقدام کردیم و انگشت نگاری کردیم و امدیم و الان منتظره دریافت این پاس هستیم. می خواهم بدانم اگر بچه در ایران به دنیا بیاد و شرایطی که لازم هست را رعایت کنیم و برگردیم برای گرفتن گرین کارته بچه چه باید کرد؟آیا برای خروج بچه بدون ویزا در ایران گیر نمی دهن؟ممنون اگر جوابی گرفتی و به ما بدی.

دوست گرامي سلام
اگه بجه تو راهي داريد، تلاش كنيد هر طوري كه شده در امريكا به دنيا بياد. با توجه به اينكه احتمالا شما در آينده در امريكا زندگي خواهيد كرد، بهتره بچه شما متولد امريكا باشه. البته احتمالا مشكلاتي در اين راه هست كه تصميم گرفتيد در ايران به دنيا بياد ولي به نظر من ارزش بررسي بيشتر رو داره.
ما هم با تمام مشكلات كاري كرديم كه پسرمون در امريكا به دنيا بياد و الان از تصميم خودمون راضي هستيم.
موفق باشيد.

ممنون شهاب جان از نظرت. اما در مورد اینکه بچه ایران به دنیا بیاد و قبل 2 سال بهمراه والدین یه آمریکا برگرده شنیدم ویزا نمی خواد و اونهم شامل گرین کارت میشه. می خواست پروسه اون را بدانم و اینکه از ایران بدون ویزا بچه را می گذارند بهراه والیدن خارج شه؟
به علت داشتن کار در ایران و یه سری مشکلات دیگه احتمال زیاد مجبوریم تا 2 سال ایران باشیم. برای همین کیس ما با شما فرق داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000
سلام
ما یک خانواده چهارنفره هستیم که از تاریخ سوم مارچ تا پانزدهم ماه می نیاز به یک آپارتمان در محدوده وستایمر و ترجیحا نزدیک خیابان واس داریم اگه کسی
بتونه بما اطلاعاتی در این زمینه بده ممنون میشیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-02 ساعت 19:28)kopenhak84 نوشته:  سلام
ما یک خانواده چهارنفره هستیم که از تاریخ سوم مارچ تا پانزدهم ماه می نیاز به یک آپارتمان در محدوده وستایمر و ترجیحا نزدیک خیابان واس داریم اگه کسی

تو اين سايت مي تونيد تو منطقه مورد نظرتون آپارتمان پيدا كنيد
Forrent.com
اگر خونه هم خواستيد تو اين سايت مي تونيد پيدا كنيد
har.com
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2015-01-02 ساعت 19:28)kopenhak84 نوشته:  سلام
یادم میاد شما سال گذشته هم یه مدت کوتاهی رو تو همین منطقه ساکن بودین.
مطمئنا خودتون بیشتر از بقیه می تونین اطلاعات داشته باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: p.arsa
دوستان عزیز ، همشهریای آینده
یه سوال عجیب غریب

از اونجایی که من مجردم و یه نفر هم بیشتر نیستم ، و همون طور که اکثرتون میگید تو امریکا بدون ماشین زندگی کردن تغریبا غیر ممکنه و واسه هر کاری به وسیله نقلیه نیازه، یه چیزی به فکرم خورده که به جای خریدن ماشین از موتر سیکلت استفاده کنم ،خب یکم غیر معمولیه اما خوب که بهش فکر میکنم هم از نظر سوخت ، بیمه ،نگه داری، ارزونتره و هم تعمیرش راحته و دردسراش خیلی کمتره
البته این نظر منه ، نظر شما که اونجا هستید چیه ؟؟؟ کجایی محاسباتم اشکال داره و چه چیزایی رو حساب نکردم؟؟؟؟
اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگه تا بشه بهتر تصمیم گیری کرد.
و بحث گواهی نامه چطور ؟؟ میتونم با گواهینامه موتور ایران و ترجمش اونجا برونم؟؟؟؟
قیمتاش چطوره ؟؟؟

لطفا کسایی که تجربش رو دارن حتما نظر بدن خیلی مهمه ،تو برنامه سفرم خیلی مهمه
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، atlantis770
(2015-01-05 ساعت 00:25)reza.aa نوشته:  دوستان عزیز ، همشهریای آینده
یه سوال عجیب غریب

از اونجایی که من مجردم و یه نفر هم بیشتر نیستم ، و همون طور که اکثرتون میگید تو آمریکا بدون ماشین زندگی کردن تغریبا غیر ممکنه و واسه هر کاری به وسیله نقلیه نیازه، یه چیزی به فکرم خورده که به جای خریدن ماشین از موتر سیکلت استفاده کنم ،خب یکم غیر معمولیه اما خوب که بهش فکر میکنم هم از نظر سوخت ، بیمه ،نگه داری، ارزونتره و هم تعمیرش راحته و دردسراش خیلی کمتره
البته این نظر منه ، نظر شما که اونجا هستید چیه ؟؟؟ کجایی محاسباتم اشکال داره و چه چیزایی رو حساب نکردم؟؟؟؟
و بحث گواهی نامه چطور ؟؟ میتونم با گواهینامه موتور ایران و ترجمش اونجا برونم؟؟؟؟
قیمتاش چطوره ؟؟؟

سلام دوست عزیز
ایولا ب این فکرت، چرا ب فکر خودم نرسیده بود !)
من ک عاشق موتورم Smile
منم احتمال ۹۹٪ میخام بیام هیوستون
یه آپاچیی Smile پالس ۲۲۰ ایی Smile هارلی دیویدسونی چیزی میگیرم Smile حالشو میبریم
من گواهی نامه موتورم دارم
برا اونجا ترجمه قبوله یا باید امتحان جدا داد!؟
موتول گیریم دارن یا نه Smile با کفیو نیسان آبی Smile

دوستان اگه کسی نظری اطلاعی داره بده
ممنون

2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-01-05 ساعت 01:02)Iaccept نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 00:25)reza.aa نوشته:  دوستان عزیز ، همشهریای آینده
یه سوال عجیب غریب

از اونجایی که من مجردم و یه نفر هم بیشتر نیستم ، و همون طور که اکثرتون میگید تو آمریکا بدون ماشین زندگی کردن تغریبا غیر ممکنه و واسه هر کاری به وسیله نقلیه نیازه، یه چیزی به فکرم خورده که به جای خریدن ماشین از موتر سیکلت استفاده کنم ،خب یکم غیر معمولیه اما خوب که بهش فکر میکنم هم از نظر سوخت ، بیمه ،نگه داری، ارزونتره و هم تعمیرش راحته و دردسراش خیلی کمتره
قیمتاش چطوره ؟؟؟

سلام دوست عزیز
ایولا ب این فکرت، چرا ب فکر خودم نرسیده بود !)
من ک عاشق موتورم Smile
منم احتمال ۹۹٪ میخام بیام هیوستون
یه آپاچیی Smile پالس ۲۲۰ ایی Smile هارلی دیویدسونی چیزی میگیرم Smile حالشو میبریم
من گواهی نامه موتورم دارم
برا اونجا ترجمه قبوله یا باید امتحان جدا داد!؟
موتول گیریم دارن یا نه Smile با کفیو نیسان آبی Smile

دوستان اگه کسی نظری اطلاعی داره بده
ممنون

خثاهش ،شما لطف داری ،والا حداقل یه باک که پر کنی تو ایران یه هفته دوام میاره یه بطری نوشابه پلاستیکی زمزم هم میزاری زاپاش با همون یه روز کار آدم رو راه میندازه
تازه به محیط زیست هم کمک میکنیم از گرمایش زمین جلوگیری میکنیم ،وگرنه من نیتم کمتر خرج کردن نیست. ، والا

همشهریای آینده کجایید تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید ، مخصوصا واسه گواهی نامه و قیمت موتور، از این هندا ۱۲۵ ها گیر میاد یا نه خخخخخخخخ
seattle 13/07/2015

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
من فکر کنم برای دو فصل بارندگی و تابستون غیر قابل استفاده باشه. حالا تابستونش رو میشه استفاده کرد اما بارندگی هیوستون اینجور که گفتن به قدریه که با چترم دووم نمیاری چه برسه به موتور
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy
(2015-01-05 ساعت 08:24)behdadK نوشته:  من فکر کنم برای دو فصل بارندگی و تابستون غیر قابل استفاده باشه. حالا تابستونش رو میشه استفاده کرد اما بارندگی هیوستون اینجور که گفتن به قدریه که با چترم دووم نمیاری چه برسه به موتور

پس باید یه بارونی خوب تهیه کرد ، از اینا که از نوک پا تا سر رو میپوشونه و زد آبه . نکته خوبی رو گفتی ولی باز هم به نظرم واسه افرادی مثل من که میخوان با بودجه زیر ده هزارتا برن بهترین گزینست .یه ماشین خوب که بتونه دو ماه بی خرج آدم رو ببره و بیاره حداقل چهار هزارتا قیمتشه ، بیمه و بنزین هم ماهی دیگه زیر ۳۰۰$ کمتر نمیشه ، واسه یه نفر به نظرم خیلی زیاده .

من تو نت نگاه کردم موتورهای خوبی دارن قیمتا از ۷۰۰$ شروع میشه تا زیر ۵۰۰۰$ که البته همون ۷۰۰$ هم چیز بدی نیست چه برسه به ۵۰۰۰$ .

تازه تعمیر کردنش هم از ماشین خیلی راحت تره و بلاخره یه چیزایش رو آدم خودش میتونه انجام بده .
الانم همشهریای آینده خواب تشریف دارن . بدار شدید حتنا جواب بدید.
seattle 13/07/2015

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، Mahboy
(2015-01-05 ساعت 10:06)reza.aa نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 08:24)behdadK نوشته:  من فکر کنم برای دو فصل بارندگی و تابستون غیر قابل استفاده باشه. حالا تابستونش رو میشه استفاده کرد اما بارندگی هیوستون اینجور که گفتن به قدریه که با چترم دووم نمیاری چه برسه به موتور

پس باید یه بارونی خوب تهیه کرد ، از اینا که از نوک پا تا سر رو میپوشونه و زد آبه . نکته خوبی رو گفتی ولی باز هم به نظرم واسه افرادی مثل من که میخوان با بودجه زیر ده هزارتا برن بهترین گزینست .یه ماشین خوب که بتونه دو ماه بی خرج آدم رو ببره و بیاره حداقل چهار هزارتا قیمتشه ، بیمه و بنزین هم ماهی دیگه زیر ۳۰۰$ کمتر نمیشه ، واسه یه نفر به نظرم خیلی زیاده .

من تو نت نگاه کردم موتورهای خوبی دارن قیمتا از ۷۰۰$ شروع میشه تا زیر ۵۰۰۰$ که البته همون ۷۰۰$ هم چیز بدی نیست چه برسه به ۵۰۰۰$ .

تازه تعمیر کردنش هم از ماشین خیلی راحت تره و بلاخره یه چیزایش رو آدم خودش میتونه انجام بده .
الانم همشهریای آینده خواب تشریف دارن . بدار شدید حتنا جواب بدید.

شما باید بارون های هیوستون در نظر بگیری ها، بعضی وقتا پیش اومده که من از در خونمون نتونستم برم به ماشینم که 10 متر فاصله داشته برسم.
منظورم از بعضی وقتا یعنی خیلی وقتا.
توصیه من اینکه شما که از ایران می یاین و به روندن ماشین دنده ای عادت دارین، دنده ای بگیرید با 1500 تا 2000 تا خوبش گیرت می یاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza.aa ، p.arsa ، Mahboy
خوب اونجوری مشتری اول و آخرش هم خودتون هستید
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
(2015-01-12 ساعت 12:47)behdadK نوشته:  خوب اونجوری مشتری اول و آخرش هم خودتون هستید
بهدادجان منظورت اینه ک شناسنامس دیگه Smile

{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
سلام
اقا یکی بگه این فیمت نفت چه تاثیری می تونه داشته باشه رو بازار کار کارمندای شرکت های نفت وگاز؟
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-20 ساعت 07:19)Mr.Javan نوشته:  سلام
اقا یکی بگه این فیمت نفت چه تاثیری می تونه داشته باشه رو بازار کار کارمندای شرکت های نفت وگاز؟
ببینید اگه قیمت تمام شده هر بشکه نفت شل اویل آمریکا حدود 45 دلار باشه، وقتی قیمت نفت به این قیمت میرسه، صرفه اقتصادی نداره برای تولید کننده. در نتیجه تولیدش متوقف میشه. اگه قرار باشه رو این قیمت ها نفت بمونه، خیلی از پروژه های شیل اویل متوقف میشه و شرکت ها ناگزیر اقدام به کاهش نیروی کار میکنن. چیزی که جدیدا با کاهش 9000 نفری نیروی کار شرکت Schlumberger داره خودش رو جدی تر نشون میده.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، Mr.Javan
همین الانش اثر کرده ناجور. البته آخرین امار بیکاری هیوستون همچنان کمتر از میانگین امریکا بود ولی مسله مهم پایین موندن قیمت نفته که اگر ادامه پیدا کنه...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، Mr.Javan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان