موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
ما یک خانواده چهارنفره هستیم که از تاریخ سوم مارچ تا پانزدهم ماه می نیاز به یک آپارتمان در محدوده وستایمر و ترجیحا نزدیک خیابان واس داریم اگه کسی
بتونه بما اطلاعاتی در این زمینه بده ممنون میشیم
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ، همشهریای آینده
یه سوال عجیب غریب
از اونجایی که من مجردم و یه نفر هم بیشتر نیستم ، و همون طور که اکثرتون میگید تو امریکا بدون ماشین زندگی کردن تغریبا غیر ممکنه و واسه هر کاری به وسیله نقلیه نیازه، یه چیزی به فکرم خورده که به جای خریدن ماشین از موتر سیکلت استفاده کنم ،خب یکم غیر معمولیه اما خوب که بهش فکر میکنم هم از نظر سوخت ، بیمه ،نگه داری، ارزونتره و هم تعمیرش راحته و دردسراش خیلی کمتره
البته این نظر منه ، نظر شما که اونجا هستید چیه ؟؟؟ کجایی محاسباتم اشکال داره و چه چیزایی رو حساب نکردم؟؟؟؟
اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگه تا بشه بهتر تصمیم گیری کرد.
و بحث گواهی نامه چطور ؟؟ میتونم با گواهینامه موتور ایران و ترجمش اونجا برونم؟؟؟؟
قیمتاش چطوره ؟؟؟
لطفا کسایی که تجربش رو دارن حتما نظر بدن خیلی مهمه ،تو برنامه سفرم خیلی مهمه
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر کنم برای دو فصل بارندگی و تابستون غیر قابل استفاده باشه. حالا تابستونش رو میشه استفاده کرد اما بارندگی هیوستون اینجور که گفتن به قدریه که با چترم دووم نمیاری چه برسه به موتور
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
خوب اونجوری مشتری اول و آخرش هم خودتون هستید
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اقا یکی بگه این فیمت نفت چه تاثیری می تونه داشته باشه رو بازار کار کارمندای شرکت های نفت وگاز؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-20 ساعت 07:19)Mr.Javan نوشته: سلام
اقا یکی بگه این فیمت نفت چه تاثیری می تونه داشته باشه رو بازار کار کارمندای شرکت های نفت وگاز؟
ببینید اگه قیمت تمام شده هر بشکه نفت شل اویل آمریکا حدود 45 دلار باشه، وقتی قیمت نفت به این قیمت میرسه، صرفه اقتصادی نداره برای تولید کننده. در نتیجه تولیدش متوقف میشه. اگه قرار باشه رو این قیمت ها نفت بمونه، خیلی از پروژه های شیل اویل متوقف میشه و شرکت ها ناگزیر اقدام به کاهش نیروی کار میکنن. چیزی که جدیدا با کاهش 9000 نفری نیروی کار شرکت Schlumberger داره خودش رو جدی تر نشون میده.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
همین الانش اثر کرده ناجور. البته آخرین امار بیکاری هیوستون همچنان کمتر از میانگین امریکا بود ولی مسله مهم پایین موندن قیمت نفته که اگر ادامه پیدا کنه...