کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
هر کاری حتی مهندسی برق اینجا بخاطر نفت شغل زیاده البته اگر خودتون بخواهید
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، AliReza.Sh ، m.ghoreishi ، lotttery2015
(2015-07-03 ساعت 17:19)sansor1135 نوشته:  سلام خدمت دوستان من از می خواهم از طریق ویزای کار بیام هوستون خودم فوق لیسانس متالورژی و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم همسرم هم لیسانس مهندسی شیمی داره و یک شرکت بازرگانی داریم که همسرم مدیر عاملش هست از وکیل سوال کردیم گفت که 55000 دلار میگیره تا برای خودم یا همسرم توی پیتزا هات یا کینگ برگر کار پیدا کنه حالا چند تا سوال داشتم آیا روشی میشناسید که هزینه کمتری داشته باشد؟ آیا با درامد 17000 دلار در سال می توان یه خانواده ۳ نفری در هیوستون زندگی کنه؟ آیا اگر من یا همسرم ویزای کار گرفتیم اون یکیمون می تونه کار کنه ؟ اگه دو نفرمون کار کنیم چقدر درامد داریم؟ چقدر پول اولش باید دنبالمون بیاریم؟ خواهش میکنم جواب بدید؟

به وکیل کلاهبردارتون سلام ما رو برسونید و از طرف ما بهش بگید که ساده گیر آوردیWink البته ایشون حرفه شون رو به صورت صحیح به شما معرفی نکردن به اصلاح بهشون میگن کان من یا مجستیک من Wink
55000 بدی بری مکدونالد کار کنی؟Big Grin حتما با ویزای EB1 و EB3 . فکر میکنم احتمالا این وکیل همون وکیلی باشند که با یه شرکت وکالت کانادایی همکاری میکنند!

اینجا هم جای اینچنین سوالی نیست. لطفا ادامه ندید. از این جهت که ممکنه یه سری دیگه هم بیان و از جملات شما آدرس وکیل قلابی رو بگیرند اطلاع رسانی کردم. اگر شما هم اغفال شدید پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، mick ، behjat ، Aghaman ، AliReza.Sh ، elmira behdad ، fa15 ، kasra ، پرسپولیس6 ، areb1356 ، Mahboy ، lotttery2015
(2015-07-04 ساعت 14:59)shahram faghihloo نوشته:  هر کاری حتی مهندسی برق اینجا بخاطر نفت شغل زیاده البته اگر خودتون بخواهید

شهرام جان، عزیزم میشه وقتی کسایی که هیچ آشنایی از امریکا ندارن رو می خوای راهنمایی کنی رو بصورت دقیق راهنمایی کنی. من نمی دونم با چه استدلالی داری این حرفو میزنی ولی اگه ندانسته هر کدوم از ما یه حرفی بزنیم که خدای نکرده یکی رو تو این مملکت غریب بندازیم تو چاه بزرگترین گناه کردیم.
در هر صورت، من مهندس برق هستم بیشتر از 1 ساله امریکا هستم هنوز کار مهندسی پیدا نکردم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 04:22)sibzaminenaresi نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 14:59)shahram faghihloo نوشته:  هر کاری حتی مهندسی برق اینجا بخاطر نفت شغل زیاده البته اگر خودتون بخواهید

شهرام جان، عزیزم میشه وقتی کسایی که هیچ آشنایی از آمریکا ندارن رو می خوای راهنمایی کنی رو بصورت دقیق راهنمایی کنی. من نمی دونم با چه استدلالی داری این حرفو میزنی ولی اگه ندانسته هر کدوم از ما یه حرفی بزنیم که خدای نکرده یکی رو تو این مملکت غریب بندازیم تو چاه بزرگترین گناه کردیم.
در هر صورت، من مهندس برق هستم بیشتر از ۱ ساله آمریکا هستم هنوز کار مهندسی پیدا نکردم.
دوست عزیز شما اگر کار پیدا نکردی آون دیگه خودت میدونی ولی من هیوستن هستم و خبر دارم و میبینم به چشم و دارم لمس میکنم چون دارم کار میکنم میشنوم چون دوستانم 99 درصد بجز یک درصد دستپاچلوفتی و چی بگم ولش کن .ولی آون 99 درصد همه و همه یک ماه نشده کار پیدا کردند .مهندس مکانیک و آیتی و مهندس برق من تعجب میکنم شما یک سال هستی و کار پیدا نکردی اونم در رشته برق نمیدونم بخدا
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK
(2015-07-04 ساعت 15:15)behdadK نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 17:19)sansor1135 نوشته:  سلام خدمت دوستان من از می خواهم از طریق ویزای کار بیام هوستون خودم فوق لیسانس متالورژی و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم همسرم هم لیسانس مهندسی شیمی داره و یک شرکت بازرگانی داریم که همسرم مدیر عاملش هست از وکیل سوال کردیم گفت که 55000 دلار میگیره تا برای خودم یا همسرم توی پیتزا هات یا کینگ برگر کار پیدا کنه حالا چند تا سوال داشتم آیا روشی میشناسید که هزینه کمتری داشته باشد؟ آیا با درامد 17000 دلار در سال می توان یه خانواده ۳ نفری در هیوستون زندگی کنه؟ آیا اگر من یا همسرم ویزای کار گرفتیم اون یکیمون می تونه کار کنه ؟ اگه دو نفرمون کار کنیم چقدر درامد داریم؟ چقدر پول اولش باید دنبالمون بیاریم؟ خواهش میکنم جواب بدید؟

به وکیل کلاهبردارتون سلام ما رو برسونید و از طرف ما بهش بگید که ساده گیر آوردیWink البته ایشون حرفه شون رو به صورت صحیح به شما معرفی نکردن به اصلاح بهشون میگن کان من یا مجستیک من Wink
55000 بدی بری مکدونالد کار کنی؟Big Grin حتما با ویزای EB1 و EB3 . فکر میکنم احتمالا این وکیل همون وکیلی باشند که با یه شرکت وکالت کانادایی همکاری میکنند!

اینجا هم جای اینچنین سوالی نیست. لطفا ادامه ندید. از این جهت که ممکنه یه سری دیگه هم بیان و از جملات شما آدرس وکیل قلابی رو بگیرند اطلاع رسانی کردم. اگر شما هم اغفال شدید پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید!
من نمیدونم در مورد کی صحبت میکنید حقیقت ولی حرف شما در مورد وکلا را قبول دارم همشون کلاهبردار و دزد هستند البته نه همه اکثرا
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK
(2015-07-08 ساعت 05:15)shahram faghihloo نوشته:  

شهرام جان، عزیزم میشه وقتی کسایی که هیچ آشنایی از آمریکا ندارن رو می خوای راهنمایی کنی رو بصورت دقیق راهنمایی کنی. من نمی دونم با چه استدلالی داری این حرفو میزنی ولی اگه ندانسته هر کدوم از ما یه حرفی بزنیم که خدای نکرده یکی رو تو این مملکت غریب بندازیم تو چاه بزرگترین گناه کردیم.
در هر صورت، من مهندس برق هستم بیشتر از ۱ ساله آمریکا هستم هنوز کار مهندسی پیدا نکردم.
دوست عزیز شما اگر کار پیدا نکردی آون دیگه خودت میدونی ولی من هیوستن هستم و خبر دارم و میبینم به چشم و دارم لمس میکنم چون دارم کار میکنم میشنوم چون دوستانم 99 درصد بجز یک درصد دستپاچلوفتی و چی بگم ولش کن .ولی آون 99 درصد همه و همه یک ماه نشده کار پیدا کردند .مهندس مکانیک و آیتی و مهندس برق من تعجب میکنم شما یک سال هستی و کار پیدا نکردی اونم در رشته برق نمیدونم بخدا

من لازم شد که از خودم دفاع کنم Big Grin
اولا: ناراحت شدم که اونایی که به هر علتی نمی تونن کار پیدا کنن رو دست و پا چلفتی خطاب می کنید.
ثانیا: من هم هیوستن هستم اون چیزی که من می بینم کاملا متفاوته شاید بگم همون 99% به 1% ولی بر عکسش.
ثالثا: بیاید یه کار کنیم، من از دوستایی که الان این پیام رو می خونن خواهش می کنم بگن که چه مدت طول کشید تا کار مرتبط به رشتشونو پیدا کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 08:29)sibzaminenaresi نوشته:  

اولا: ناراحت شدم که اونایی که به هر علتی نمی تونن کار پیدا کنن رو دست و پا چلفتی خطاب می کنید.
ثانیا: من هم هیوستن هستم اون چیزی که من می بینم کاملا متفاوته شاید بگم همون 99% به ۱% ولی بر عکسش.
ثالثا: بیاید یه کار کنیم، من از دوستایی که الان این پیام رو می خونن خواهش می کنم بگن که چه مدت طول کشید تا کار مرتبط به رشتشونو پیدا کنن.
عزیز من چرا ناراحت میشی . مگه نمیگی کارت مهندسی برقه یک سری بزن به پسدینا و استافورد و تگزاس سیتی ببین کار پیدا میکنی یا نه یک دلیلی هست که شما یک ساله کار پیدا نکردی یا زبان خوب نداری یا رزومه یا نمیدونی کجا و چطوری ببخشیدا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستی که یک سال نتوستی کار مناسب پیدا کنی میشه تجربه این ی سال و بیشتر توضیح بدی
چرا قبولت نکردن مشکل زبان داری یا تخصص شما رو قبول ندارن؟

ولی آقا شهرام منم که الان خیلی درگیر اطلاعات درباره شغل هستم
احساس میکنم شما احتمالا زبانت خیلی خوب بوده یا ی مدرک خیلی خوب داشتی
یا خودت بیشتر توضیح بده
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 16:57)Hamed_402 نوشته:  دوستی که یک سال نتوستی کار مناسب پیدا کنی میشه تجربه این ی سال و بیشتر توضیح بدی
چرا قبولت نکردن مشکل زبان داری یا تخصص شما رو قبول ندارن؟

ولی آقا شهرام منم که الان خیلی درگیر اطلاعات درباره شغل هستم
احساس میکنم شما احتمالا زبانت خیلی خوب بوده یا ی مدرک خیلی خوب داشتی
یا خودت بیشتر توضیح بده

نه حامد جان، هیچ کدوم من زبانم عالیه و تخصصم برق قدرت که خیلی بازار کارش خوبه.
نکته اصلی اینکه که من 6 ماه هست که اومدم هیوستون و احتمالا از پروفایل قیمت نفت خبر دارید که از کی سقوط کرده، به علت کاهش نیرو و لی آف های زیاد شرکت های نفتی بازار کار خیلی رقابتی شده.
من خودم الان کار برقکاری انجام می دم حقوقش بد نیست ولی اینو بگم که خوش شانش بودم که این کارو پیدا کردم.
ولی به جرات می گم که کار پیدا کردن تو این شرایط هیوستون فوق العاده سخت هستش، چندین نفر از دوستای خوده من الان یا بیکارن یا مینیم ویج wage کار می کنن.
نکته دیگه اینکه هم من هم آقا شهرام می خوایم که راهنمایتون کنیم و هیچ قصد و غرزی نداریم. من فقط به این خاطر وارد بحث شما شدم که احساس کردم شاید زیاد دارید خوش بین می شید وگرنه قصد دیگه ندارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، پرسپولیس6 ، Iaccept ، lotttery2015
خیلی ممنون شدم که بی تفاوت نیستین به اتفاقات اطرافیان.
این مینیم ویچ چیه؟
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 19:04)Hamed_402 نوشته:  خیلی ممنون شدم که بی تفاوت نیستین به اتفاقات اطرافیان.
این مینیم ویچ چیه؟

minimum wage=7.25$ in TX
پاسخ
تشکر کنندگان:
بنده لس آنجلس هستم. اینجا فکر کنم نرخ بیکاری روی 9% باشه سمت هوستون 5 % میانگین کشوری هم 6%. آمارهای اینجا اطلاعات خوبی میده
کار تخصصی که فکر نمیکنم یکساله اول سمت ما تو فنیها پیدا بشه... دوستان مکانیک و صنایعی و... دارم که نه تنها کار تخصصی پیدا نکردند(بعضادرگیر امتحانات لایسنس و بورد و اینها شدند) بلکه بیکارند..چون صادقانه بگم برای کارهای بخورنمیری هم تعداد زیادی واجد شرایطتر قبل ما ایرانیها تو صف هستند... معلومه وقتی اسپنیشی باشد که ذاتشون عجین شده با کارهای اینجا...کمتر مهاجر ایرانی شانسی پیدا میکند...
خودم از بیکاری کلاس سرتیفیکتی میرم... امریکاییهایی هستند که بچلورشان را گرفتند میگن ظرف یکساله گذشته هزار تا رزومه فرستادند حتی زنگخور نداشتند... در این شرایط منطقه خودمون من مهاجر چه انتظاری میتونم داشته باشم؟... بگذریم از افراد خوش شانسی مثل آرش این سایت هم پیدا شوند که سریع کار مرتبط پیدا کردند.البته ایشان سمت سنفرسیسکو هست فکر کنم{خودمونیم البته ذوق ادبی و شغل نویسندگیشون (قبلا ستون نویس روزنامه بودند) پیاز داغ مطالبش را زیاد میکنه... ولی انسان شریف و بامرامی هست} موقعیت شهر محل سکونت از لحاظ بازار کار خیلی مهم هست.فاکتورهای دیگری هم هست... افرادی میشناسم درایالتهای شمالی حتی بدون آشنائی به زبان خیلی راحت کاری دست و پا میکنند (حداقل کشیری وفروشگاهی یا انواع کار یدی) شاید راحت تر با جامعه اینجا سازگار میشن و خیلی هم راضیند... همینطور افراد تحصیلکرده ای میشناسم که نه تنها کار تخصصی بله برای امرار معاش کاری پیدا نمی کنند. شاید همان سوادشان دست وپاشون را می بندد و overqualify میشن...یاچارچوبهای ذهنی محدودشان میکند...
پاسخ
تشکر کنندگان: kasra ، behdadK
من تجربه ديداري خودم تو اين مدت ٢٠ ماهي كه توي هيوستون هستم رو ميگم و اميدوارم نه به خوش بيني متهم بشم و نه دلم مي خواد هيچكس از دستم و از نوشته من دلگير بشه.
اولين و مهمترين نكته براي به دست آوردن يه كار خوب داشتن تخصص حرفه اي است.اما اين تنها شرط كافيه و شرط لازم داشتن رزومه خوب و در نهايت ضربه نهايي پيدا كردن كار بعد از انتخاب رزومه شما توانايى شما براي گرفتن اون كار در مصاحبه عمومي و تخصيصه
حالا شايد فكر كنين من خودم به همين طريق كار پيدا كردم.جوابش سادس....خير
من با يه ليسانس آبكي عمران دانشگاه آزاد و يه سابقه كار كاملا دولتي كه طبعا براي يه مهندس اصلا رزومه خوبي ايجاد نمي كنه خوب مي دونستم كه نمي تونم خيلي حرفه اي ادعايي داشته باشم كما اينكه در ايران هم در مقايسه با بعضي از دوستان حرفي براي گفتن نداشتم.اما باور كنين من دوستان زيادي رو ميشناسم كه در كمتر از ٣ ماه به اتكاي همون مواردي كه خدمت شما عرض كردم تونستن كاراي فوق العاده خوبي پيداكنن و البته همه اون چيزي رو هم كه دارن مديون همون سابقه حرفه اي ايرانشون هستن
اين دوستان معمولا تو حوزه هاي مرتبط با ديتيل و ديزاين فعاليت مي كنن و عمدتا همون كاري رو مي كنن كه ايران هم انجام ميدادم
براي اين بچه ها معمولا يه ميز كوچيك و يه كامپيوتر كافيه تا بتونن كارشون رو نشون بدن.اما من......
بگذريم و بدونين اگه تا الان اون چيزي كه فك مي كنين بايد باشين و نيستين،حتما يه جاي كار ايراد داره و الا خدايييش من نديدم هيچكس شرايطي كه من گفتم رو داشته باشه و هنوز لنگ كار باشه.من اينجا مهندس كنترل پروژه ميشناسم كه فارغ التحصيل دانشگاه آزاده و تقريبا دو برابر يه دكتراي مهندسي عمران با سابقه عضويت هيات علمي دانشگاه داره پول مياره.حالا يا اين مهندس ما خيلي كار بلده يا آقاي دكتر ما كه اتفاقا بسيار هم باسواده نتوسته اونجور كه بايد و شايد خودش رو نشون بده.در پست بعدي سعي مي كنم از شرايط كاري خودم كه فعلا در حد متوسطه اما به شدت پتانسيل بهتر شدن داره بگم شايد به درد بخوره.هرچند تو تاپيك مهندسي عمران يه سري پست در همين مورد گذاشتم.
موفق باشين.
پاسخ
با سلام
از دوستان محترم چند سوال داشتم:
۱- لطفا در صورت اطلاع سایت بیمه رایگان (برای افرادی در ابتدا شغلی ندارند) در ایالت تگزاس، شهر هوستون و نیز سایت بیمه اوباماکر در ایالت تگزاس را روی سایت قرار دهید.
۲- آیا سایت ثبت نام برای بیمه اوباماکر در هر ایالتی با ایالت دیگر متفاوت است؟
۳- شرایط ثبت نام برای بیمه اوباماکر چیه و از بین بین پلن های معرفی شده بهتر است کدام پلن را انتخاب کنیم؟
۴- تا زمانی که شغلی پیدا نکردیم می توانیم از بیمه رایگان استفاده کنیم یا محدودیت زمانی دارد؟
۵- Receipt ID چیه و در چه سایتی می توان وضعیت گرین کارت را پیگیری کرد؟
۶- چه سایتی یا مرکزی در شهر هوستون وجود دارد که به صورت رایگان یا با هزینه فرم تکس را برایم پر کند؟
۷- سیم کارت پریپد شرکت T Mobile مثل سیم کارت اعتباری ایرانسل در ایران است و نیاز به شارژ مجدد دارد؟
۸- از دوستان کسی اطلاع دارد که ارزیابی (معادل سازی) مدارک دانشگاهی در رشته های علوم پایه در شهر هوستون توسط چه مرکزی انجام می شود؟
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-08 ساعت 08:29)sibzaminenaresi نوشته:  

ثانیا: من هم هیوستن هستم اون چیزی که من می بینم کاملا متفاوته شاید بگم همون 99% به ۱% ولی بر عکسش.

همسر من بعد از ٤/٥ ماه كار مربوط به رشته خودشو پيدا كرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Mahboy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان