کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-07-12 ساعت 00:30)afrand نوشته:  سلام به ایرانیای ساکن هیوستون
سوالی ازتون دارم میشه یک منطقه خوب که مدارس خیلی خوبی رو داشته باشه برای زندگی معرفی کنید ؟ من الان دالاس هستم البته منطقه پلینو . خوشبختانه اینجا منطقه خوبش و مدارس خوبش همین پلینو است که بسیاری از ایرانیها اینجا هستند. آیا میتونیم چنین منطقه ای رو در هیوستون هم پیدا کنیم که در واقع هم خیلی خوب و هم ایرانی نشین باشه ؟ ممنون از پاسختون

دوست عزیز
katy و زیپ کد 77024 مموریال مناطق خوبی از بابت رتبه مدارس هستند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، AliReza.Sh ، Mahboy ، afrand ، sce ، ALISHARIFI
(2015-07-12 ساعت 03:47)KIMIA2005 نوشته:  [quote='afrand' pid='635839' dateline='1436644815']
سلام به ایرانیای ساکن هیوستون
سوالی ازتون دارم میشه یک منطقه خوب که مدارس خیلی خوبی رو داشته باشه برای زندگی معرفی کنید ؟ من الان دالاس هستم البته منطقه پلینو . خوشبختانه اینجا منطقه خوبش و مدارس خوبش همین پلینو است که بسیاری از ایرانیها اینجا هستند. آیا میتونیم چنین منطقه ای رو در هیوستون هم پیدا کنیم که در واقع هم خیلی خوب و هم ایرانی نشین باشه ؟ ممنون از پاسختون

دوست عزیز
katy و زیپ کد 77024 مموریال مناطق خوبی از بابت رتبه مدارس هستند
=================
خیلی ممنون از پاسختون حالا از طریق چه سایتی میتونم یک آپارتمان اون منطقه اجاره کنم ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2015-07-10 ساعت 02:25)shahram faghihloo نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 04:22)sibzaminenaresi نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 14:59)shahram faghihloo نوشته:  هر کاری حتی مهندسی برق اینجا بخاطر نفت شغل زیاده البته اگر خودتون بخواهید

شهرام جان، عزیزم میشه وقتی کسایی که هیچ آشنایی از آمریکا ندارن رو می خوای راهنمایی کنی رو بصورت دقیق راهنمایی کنی. من نمی دونم با چه استدلالی داری این حرفو میزنی ولی اگه ندانسته هر کدوم از ما یه حرفی بزنیم که خدای نکرده یکی رو تو این مملکت غریب بندازیم تو چاه بزرگترین گناه کردیم.
در هر صورت، من مهندس برق هستم بیشتر از ۱ ساله آمریکا هستم هنوز کار مهندسی پیدا نکردم.
ناراحت نشی ولی یا زبان هیچی بلد نیستی یا سواد آون رشته ای که خوندی رو نداری یا ضعیف نفس هستی وگرنه من آدم بی سواد میشناسم که یک ماهه کار پیدا کرده

ناراحت نشی‌ آقا شهرام ولی‌ این جوابی‌ که شما دادی اصلا مناسب نیست. این دوستمون سعی‌ میکنه واقعیتها رو بگه. من الان دارم به کسائی فکر می‌کنم که مدتهاست دارن دنبال کار میگردن و هنوز به هر دلیلی‌ موفق نشدن کار پیدا کنن. این طور حرف زدن شما حتما تاثیر خوبی‌ تو روحیشون نخواد داشت. البته من دیدم که سعی‌ داری بچه‌ها رو راهنمایی کنی‌ ولی‌ خوب بعضی‌ وقتا آدم ناخواسته مسیر رو اشتباه میره.‌ای کاش به جای کلی‌ گویی هر کسی‌ تجربه شخصی‌ خودش رو میگفت. مثلا اینکه شما چه رشته‌ای هستی‌ چی‌ خوندی چقدر تجربه داشتی و چند ماهه کار تخصصی پیدا کردی؟

من افراد زیادی رو میشناسم که با زبان و تخصص خوب مدتها دنبال کار گشتن. من الان دوستان آمریکایی دارم که حدود ۶ ماهه بیکار شدن و هنوز نتونستن کار پیدا کنن. من فکر نمیکنم که شما در صنعت نفت و گاز باشید چون با شرایط این روزهای قیمت نفت هرگز اینطور حرف نمیزدید. شما اگه یه سرچ ساده انجام بدید میبیند که در اکثر مقالات متوسط زمان کار پیدا کردن برای یه آمریکائی رو ۶ ماه گفتن. حالا اینکه رفیقای شما ( خودت رو نمیدونم) ۱ ماهه کار پیدا کردن خیلی‌ خوش شانس بودند. یکی‌ از مدیر‌های ما که اکثر مصاحبه‌ها رو خودش انجام میداد و تو یه کلیسا تو spring,Tx کلاس آموزش رزومه نویسی و کاریابی میذاشت ، خودش ژانویه layoff شد. و هنوز نتونسته کار پیدا کنه. باز هم امیدوارم که ناراحت نشی‌. فکر می‌کنم همه اینجا هدفشون کمک کردن باشه. خوب ما باید دو روی سکه رو به همه بگیم. چند وقت پیش یکی‌ از دوستان من تو مهجرسا زده بود که یک ماه کار پیدا کرده. وقتی‌ باهاش حرف زدم گفتم تو که ۶ ماهه کار پیدا کردی چرا زادی ۱ ماه. گفت من ۲ ماه اول دنبالِ خونه و ماشین بودم. بعد ۲ ماه هم طول کشید که رزومه خوب بنویسم. وقتی‌ رزومه خوب نوشتم بعد از یک ماه مصاحبه گرفتم و ۱ ماه بعد از مصاحبه هم شروع به کارم بود. میگفت منظورم از یکماه همون فاصله رزومه تا مصاحبه بوده. خوب من میدونستم که این دوستمون هدفش کاملا مثبت بوده ولی‌ ممکن اگه کسی‌ که بعد از ۵-۶ ماه کار پیدا نکرده پست اون رو بخونه از خودش ناامید بشه. من بهش گفتم می‌شه همه اینها رو کامل توضیح بدی تا همه منظورت رو متوجه بشن

پی‌ نوشت: من خودم سال ۲۰۱۱ اومدم اینجا و ۲ ماه بعد از ورودم کار پیدا کردم. رشته کریم مهندسی‌ بود و حدود ۸ سال سابقه نفت و گاز تو ایران داشتم. زبان تخصصیم خوب بود. و خدا رو شکر کار پیدا کردم. تا این لحظه هم سر کار هستم.

به نظر من داشتن تخصص و زبان خوب شرط لازم هست ولی‌ کافی‌ نیست. ۲ فاکتور خیلی‌ مهم دیگه شانس و وضعیت مارکت هست. البته این فقط درباره‌ رشته مهندسی‌ هست چون درباره‌ کارهای دیگه مثل پزشکی‌ و حقوق و مدیریتی کلا شرایط فرق میکنه فرق می‌کنه.
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: renausa ، sce ، rahbar ، amirhoseinc ، behdadK ، kasra ، Mahboy ، Ccroperator
راستش از شخصیت والا و متانت sibzaminenaresi در برابر طرز نوشتار آقا شهرام متعجب شدم.
حتی در بهترین حالت در بعضی شرکتها بین اینترویو اول و آخر که شاید پنجم یا ششمین مصاحبه با مدیران آن تشکیلات باشد دوماه فاصله می افتد... بعضا برای آزمایش پروژه ای را برای تست میدهند بسیار سنگینتر از تست عادی که تحویل آن شاید دو سه هفته زمان ببرد. بعضی اوقات فکر میکنم شاید اینها به بهانه تست کارای شرکتشون را با بیگاری کشیدن از ملت انجام میدهند... با همه این اوصاف حتی در صورت قبولی شاید بگن تو رزرو شرکت میمانید. نمیشه روی تایمینگ زیاد حساب کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: amirhoseinc ، behdadK ، Houstonian ، sce ، EMS ، Mahboy ، Ali.f
من هم چند روز پيش وقتي نوشته هاي اين دو تا دوستمون رو خوندم از نحوه گفتار اقا شهرام بسيار تعجب كردم . خود من و بسياري از دوستانم كه نسبتا سريع كار تخصصي گرفتيم معتقديم خوش شانس بوديم اگه تو اين ماركت امده بوديم اصلا معلوم نبود چي ميشد. من الان كسيو ميشناسم كه ٢١ ساله اينجاست و ١٤ سال تو ماركت نفت بوده ٥ ماهه layoff شده نتونسته يه interview بگيره . و همونطور گه دوستان گفتن در زمانيكه ماركت خوب هم بود اين پروسه اينقدر سريع نست بگيم زير يكماه ميشه كار مهندسي گرفت.
لاتاري ٢٠١٣
پاسخ
تشکر کنندگان: renausa ، behdadK ، Houstonian ، sce ، rahbar ، mahtaji ، Ali.f
چی بگم عزیز
(2015-07-13 ساعت 22:11)Houstonian نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 02:25)shahram faghihloo نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 04:22)sibzaminenaresi نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 14:59)shahram faghihloo نوشته:  هر کاری حتی مهندسی برق اینجا بخاطر نفت شغل زیاده البته اگر خودتون بخواهید

شهرام جان، عزیزم میشه وقتی کسایی که هیچ آشنایی از آمریکا ندارن رو می خوای راهنمایی کنی رو بصورت دقیق راهنمایی کنی. من نمی دونم با چه استدلالی داری این حرفو میزنی ولی اگه ندانسته هر کدوم از ما یه حرفی بزنیم که خدای نکرده یکی رو تو این مملکت غریب بندازیم تو چاه بزرگترین گناه کردیم.
در هر صورت، من مهندس برق هستم بیشتر از ۱ ساله آمریکا هستم هنوز کار مهندسی پیدا نکردم.
ناراحت نشی ولی یا زبان هیچی بلد نیستی یا سواد آون رشته ای که خوندی رو نداری یا ضعیف نفس هستی وگرنه من آدم بی سواد میشناسم که یک ماهه کار پیدا کرده

ناراحت نشی‌ آقا شهرام ولی‌ این جوابی‌ که شما دادی اصلا مناسب نیست. این دوستمون سعی‌ میکنه واقعیتها رو بگه. من الان دارم به کسائی فکر می‌کنم که مدتهاست دارن دنبال کار میگردن و هنوز به هر دلیلی‌ موفق نشدن کار پیدا کنن. این طور حرف زدن شما حتما تاثیر خوبی‌ تو روحیشون نخواد داشت. البته من دیدم که سعی‌ داری بچه‌ها رو راهنمایی کنی‌ ولی‌ خوب بعضی‌ وقتا آدم ناخواسته مسیر رو اشتباه میره.‌ای کاش به جای کلی‌ گویی هر کسی‌ تجربه شخصی‌ خودش رو میگفت. مثلا اینکه شما چه رشته‌ای هستی‌ چی‌ خوندی چقدر تجربه داشتی و چند ماهه کار تخصصی پیدا کردی؟

من افراد زیادی رو میشناسم که با زبان و تخصص خوب مدتها دنبال کار گشتن. من الان دوستان آمریکایی دارم که حدود ۶ ماهه بیکار شدن و هنوز نتونستن کار پیدا کنن. من فکر نمیکنم که شما در صنعت نفت و گاز باشید چون با شرایط این روزهای قیمت نفت هرگز اینطور حرف نمیزدید. شما اگه یه سرچ ساده انجام بدید میبیند که در اکثر مقالات متوسط زمان کار پیدا کردن برای یه آمریکائی رو ۶ ماه گفتن. حالا اینکه رفیقای شما ( خودت رو نمیدونم) ۱ ماهه کار پیدا کردن خیلی‌ خوش شانس بودند. یکی‌ از مدیر‌های ما که اکثر مصاحبه‌ها رو خودش انجام میداد و تو یه کلیسا تو spring,Tx کلاس آموزش رزومه نویسی و کاریابی میذاشت ، خودش ژانویه layoff شد. و هنوز نتونسته کار پیدا کنه. باز هم امیدوارم که ناراحت نشی‌. فکر می‌کنم همه اینجا هدفشون کمک کردن باشه. خوب ما باید دو روی سکه رو به همه بگیم. چند وقت پیش یکی‌ از دوستان من تو مهجرسا زده بود که یک ماه کار پیدا کرده. وقتی‌ باهاش حرف زدم گفتم تو که ۶ ماهه کار پیدا کردی چرا زادی ۱ ماه. گفت من ۲ ماه اول دنبالِ خونه و ماشین بودم. بعد ۲ ماه هم طول کشید که رزومه خوب بنویسم. وقتی‌ رزومه خوب نوشتم بعد از یک ماه مصاحبه گرفتم و ۱ ماه بعد از مصاحبه هم شروع به کارم بود. میگفت منظورم از یکماه همون فاصله رزومه تا مصاحبه بوده. خوب من میدونستم که این دوستمون هدفش کاملا مثبت بوده ولی‌ ممکن اگه کسی‌ که بعد از ۵-۶ ماه کار پیدا نکرده پست اون رو بخونه از خودش ناامید بشه. من بهش گفتم می‌شه همه اینها رو کامل توضیح بدی تا همه منظورت رو متوجه بشن

پی‌ نوشت: من خودم سال ۲۰۱۱ اومدم اینجا و ۲ ماه بعد از ورودم کار پیدا کردم. رشته کریم مهندسی‌ بود و حدود ۸ سال سابقه نفت و گاز تو ایران داشتم. زبان تخصصیم خوب بود. و خدا رو شکر کار پیدا کردم. تا این لحظه هم سر کار هستم.

به نظر من داشتن تخصص و زبان خوب شرط لازم هست ولی‌ کافی‌ نیست. ۲ فاکتور خیلی‌ مهم دیگه شانس و وضعیت مارکت هست. البته این فقط درباره‌ رشته مهندسی‌ هست چون درباره‌ کارهای دیگه مثل پزشکی‌ و حقوق و مدیریتی کلا شرایط فرق میکنه فرق می‌کنه.

(2015-07-14 ساعت 04:36)amirhoseinc نوشته:  من هم چند روز پيش وقتي نوشته هاي اين دو تا دوستمون رو خوندم از نحوه گفتار اقا شهرام بسيار تعجب كردم . خود من و بسياري از دوستانم كه نسبتا سريع كار تخصصي گرفتيم معتقديم خوش شانس بوديم اگه تو اين ماركت امده بوديم اصلا معلوم نبود چي ميشد. من الان كسيو ميشناسم كه ٢١ ساله اينجاست و ١٤ سال تو ماركت نفت بوده ٥ ماهه layoff شده نتونسته يه interview بگيره . و همونطور گه دوستان گفتن در زمانيكه ماركت خوب هم بود اين پروسه اينقدر سريع نست بگيم زير يكماه ميشه كار مهندسي گرفت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-14 ساعت 03:59)rahbar نوشته:  راستش از شخصیت والا و متانت sibzaminenaresi در برابر طرز نوشتار آقا شهرام متعجب شدم.
حتی در بهترین حالت در بعضی شرکتها بین اینترویو اول و آخر که شاید پنجم یا ششمین مصاحبه با مدیران آن تشکیلات باشد دوماه فاصله می افتد... بعضا برای آزمایش پروژه ای را برای تست میدهند بسیار سنگینتر از تست عادی که تحویل آن شاید دو سه هفته زمان ببرد. بعضی اوقات فکر میکنم شاید اینها به بهانه تست کارای شرکتشون را با بیگاری کشیدن از ملت انجام میدهند... با همه این اوصاف حتی در صورت قبولی شاید بگن تو رزرو شرکت میمانید. نمیشه روی تایمینگ زیاد حساب کرد.
بین مصاحبه اینقدر فاصله به هر حال من حقیقت رو گفتم ولی متاسفانه بعضی ها فکر میکنند حرف حقیقت لحن بد صحبت کردنه

من سعی میکنم مثبت فکر کنم به همه چیز
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK
من شاید لحن آقا شهرام رو نپسندیدم.اما با ایشون در این مورد به خصوص کاملا موافقم.برای پیدا کردن یه کار حرفه ای بایستی حرفه ای بود.از همه نظر.
امیر حسین جان شما هم حرفتون درسته.اما فراموش نکنین که شما هم تو کارتون یه حرفه ای به حساب میاین.من اینو از این جهت میگم که با چند بار هم صحبتی با شما به خوبی به این قضیه پی بردم.پس به نظر من موضوع شانس تو پیدا کردن کار شما زیاد دخالتی نداشته و با توانایی شما تو کار طراحی قطعا براتون کارای دیگه هم آماده هست.
از جناب Rahbar هم خواهش دارم در با بیان جملاتی مثل"بعضی اوقات فکر میکنم شاید اینها به بهانه تست کارای شرکتشون را با بیگاری کشیدن از ملت انجام میدهند..."سعی نکنن واقعیات رو وارونه جلوه بدن.دوست عزیز طرز تفکر شما با جامعه و زندگی آمریکایی حداقل از تو پستاتون تو تاپیک از خیال تا واقعیت به خوبی برای دوستان مشخصه.لطفا اون طرز تفکر رو به این موضوع ربط ندین.
در نهایت اینکه در هیوستون بازار کار مخصوصا تو پروژه های نفت و گاز به شدت به مارکت ربط داره.اما برای دوستان در سطح حرفه ای این قضیه خودش رو بیشتر نشون میده.در غیر این صورت میشه از کارای تکنیسینی شروع کرد و کارای رو انجام دادکه کمتر یا نفت و گاز در ارتباط باشه تا حداقل امنیت شغلی رو حفظ کنیم و بعد با گذشت زمان و کسب تجربه و تخصص کارای بهتری رو به دست آورد.کاری که حداقل من دارن انجام میدم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، behdadK ، amirhoseinc ، Mahboy ، KIMIA2005
دوستان یه سوال؟

به نظرتون مناطقی که در هیوستون نزدیک به فیلد‌های نفتی‌ میباشند برای زندگی‌ مناسبند؟

از لحاظ قیمت و امنیت
جامانده از لاتاری ۲۰۱۴
Case:F2A
ارسال مدارک : Oct 21,2014
PD: Oct 22,2014
Approved on March
Case & Invoice Numbers: July 10,2015
DS-261: July 14,2015
120$ : PAID
325$ : PAID
DS-260: Completed
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . من و همسرم به همراه 2 فرزندم تصميم كرفتيم براي زندكي بياييم شهر هيوستون البته تا سال اينده از طريق تركيه ..ميشه لطف كنيد در مورد شرايط زندكي مثلا اجاره خونه ويلايي يا ابارتمان در مناطق خوب و متوسط به بالا ماهي جقدر ميشه و مناطق خوب براي تحصيل مقطع ابتدايي و راهنمايي و خريد خط و موبايل .خريد ماشين و در كل وضعيت اب و هوا حداكثرو حداقل دما وحداقل دستمزد جهت كار ساعتي جقدر هستش .خواهشا دوستاني كه از طريق تركيه اقامت اونجا رو كرفتن .بيشتر ما رو راهنمايي كنند .با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، من در اروپا هستم و اقامت دارم همیشه یک سوال در ذهنم بوده ایا واقعا امریکا بهتر از اروپا هست یا نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-22 ساعت 00:48)amirdh نوشته:  سلام دوستان ، من در اروپا هستم و اقامت دارم همیشه یک سوال در ذهنم بوده ایا واقعا آمریکا بهتر از اروپا هست یا نه ؟
خوندن پست های کاربر ehsan99 رو بهتون پیشنهاد میکنم.فکر کنم به درستی و به جزئیات این مساله رو توضیح داده.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2015-07-19 ساعت 17:14)اميربنيامين نوشته:  سلام دوستان . من و همسرم به همراه ۲ فرزندم تصميم كرفتيم براي زندكي بياييم شهر هيوستون البته تا سال اينده از طريق تركيه ..ميشه لطف كنيد در مورد شرايط زندكي مثلا اجاره خونه ويلايي يا ابارتمان در مناطق خوب و متوسط به بالا ماهي جقدر ميشه و مناطق خوب براي تحصيل مقطع ابتدايي و راهنمايي و خريد خط و موبايل .خريد ماشين و در كل وضعيت اب و هوا حداكثرو حداقل دما وحداقل دستمزد جهت كار ساعتي جقدر هستش .خواهشا دوستاني كه از طريق تركيه اقامت اونجا رو كرفتن .بيشتر ما رو راهنمايي كنند .با تشكر
اگه کمی پست ها رو مرور می کردین حتما به جواب میرسیدین.
خونه برای 4 نفر 1200 با بالا.
آپارتمان 1000 به بالا.
مدرسه های خوب منطقه مموریال و کیتی.میگن فرندز وود هم خوبه.بچه مدرسه ای ندارم.فقط شنیده ها رو منتقل می کنم.
ماشین بی دردسر 6000 به بالا.ماشین نو هم حداقل 15 تا 18 تا.
موبایل هر خط 35 به بالا برای هر ماه.من پلن رو عرض کردم.گوشی هم حداقل 200 تا 300.
آب و هوا گرم و مرطوب همراه با بارندگی نسبتا زیاد.زمستون هم کمی سرد میشه اما کوتاه مدت.
حداقل دستمزد 7.25 برای استیت تگزاس.
به این پست خرده نگیرین لطفا.خیلی کلی گویی کردم تا این دوستمون یه اسکیل دستش بیاد.
موفق باشین.

(2015-07-18 ساعت 02:42)sansor1135 نوشته:  سلام خدمت دوستان من دارم برای مهاجرت به هیوستون اقدام میکنم یک سری سوال اولیه دارم میخواستم اگه لطف کنید هر کسی که در یک سال گذشته اومده هیوستون و مخصوصا بچه داره می تونه یک شماره موبایل به ایمیل من بدهد من سوالاتم را ازش بپرسم قبلا ازتون خیلی متشکرم ایمیل من هست m.sanainejad@yahoo.com
سوالاتون رو دونه دونه همینجا بپرسین.حتما جواب همه رو خواهید گرفت و دیگرون هم استفاده می کنن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، اميربنيامين ، Mahboy ، dream.land ، areb1356
سلام، از دوستان عزیز کسی هست که برنامه سفر به تهران تا قبل از 30 جولای رو داشته باشه؟ یه کار خیلی ضروری پیش اومده و یه کارت مهم هست که باید به دست من برسه، لطفا خبر بدین. ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا تاپیک خلوته؟ Big Grin

یه خبر میخوندم
آمریکا ماه پیش نرخ بیکاریش کم شده از 5.5 شده 5.3 و به کمترین نرخ در 7 سال گذشته رسیده
تگزاس هم که نرخ بیکاریش شده 4.2 درصد
اما هیوستون از 4.2 شده 4.5 تازه این بابت قبل از پایین اومدن قیمت نفت اخیر بود.
در کل با این نرخ بیکاری البته پیدا کردن کار ساده مشکلی نیست و مسئله اصلی پیدا کردن کار تخصصیه.
ببینیم تا 2 ماه دیگه که ما میایم چه خبری قراره بشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، AliReza.Sh ، Mahboy ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان